Jom Click Click

Nuff Ads

Jom Follow My Life & Love

Sunday, June 12, 2011

Pulih Jugak Akhirnya. YEay!

Alhamdulillah.

Setelah sebulan berperang dengan kelukaan dan kesakitan. Akhirnya telah sembuh jugak. Yeay! Tak sampai 3 hari setelah mendapatkan rawatan kat sini. Power giller ubatnya. Thank you so much doc! Siapa ada problem macamni silalah pergi rawatan kat situ.  Awww.

So masih di tempat yang sama setahun yang lepas kat surau office, saya meneruskan semula sessi pengepaman secara tegar dengan mengepam 3x sehari di office. Sebelum ni perah jugak tapi tak berapa tegar sebab pam di rehatkan untuk sementara waktu, guna teknik marmet je sebab luka. Takut bertambah parah pulak bila pakai pam. Pakai teknik marmet ni tau-tau je lah, lagik-lagik kat office kena rushing sikit sebab mengejar masa. PErah pun kejap je lenguh sikit pakai tangan ni. Pulak tu kadang-kadang terbabas perah 2x sehari je sebab bila memikirkan pasal luka tu terus takde mood nak perah tewwww. Production jangan cakaplah masa tu down jugak. Yelah demand kurang so supply pun makin berkuranganlah jugak. Starting yang agak menyedihkan dan menyeramkan. Tapi takpe.

Semangat sudah kembali bila semuanya telah ok!!!

YAhoooo! Hasil perahan last Friday.



Bila tengok titik-titik susu yang dapat diperah untuk yang tersayang, rasa macam tak kisah nak buat apa pun untuk mereka.

*hati yang sangat berbunga-bunga riang.

Syukur. Happy sangat-sangat!! Baby Zara pun happy jugak !!


Shaye shuke sheshangat minum shushu mama shebab shushu mama shedapppppppppppp shangat tau!!! I loikeeeeeee. 


Mintak-mintaklah semuanya berjalan lancar je lepas ni. Semoga dipermudahkan. Amin.

Sekian

Jom join HeartBeat. Memang berbaloi-baloi. TQ Bebanyak Sebab Sudi Click Kat Gambar Di Bawah Ini. Yeay!

2 comments:

  1. alolo.. comelnya.. pengorbanan seorang ibu.. :)

    ReplyDelete
  2. tahniah~ ^_^

    happynye bby zara..

    ReplyDelete

Saya Yang Santeks Ni Nak Komen Sikit Oh La~ La~