Jom Click Click

Nuff Ads

Jom Follow My Life & Love

Monday, May 22, 2017

Berseri seri di pagi raya dengan koleksi yang dibuat khas untuk anda. Sesuai Untuk HAri Lebaran Tidak Lama LAgi semestinya MEmukau HAti YAng Melihatnya





LOFFA PREMIUM
*LIMITED EDITION*
๐ŸŒน PROMO PRICE RM 139 free postage seluruh

SPECIAL CRITERIA :


Material : Exclusive Printed Como Crepe

Saiz : Terdapat dr saiz S hingga XL


 Material yg sgt lembut, selesa, tak panas
 Design MODERN yang feminin
 Potongan yang terletak di badan si empunya
 Potongan yang beralun
 pelbagai warna meruntun qalbu.. Uols mst rambang mata
 Terdapat dalam saiz S hingga XXL
 Terdapat zip di bahagian baju untuk NURSING FRIENDLY
 Wudhuk Friendly
 Shape cutting yang direka khas utk nampak cantik & kemas.
 Boleh dipakai selepas raya utk jalan2 dan ketempat kerja - Long Term design

************************








AZALEA KURUNG RAYA
PROMO PRICE: RM119 FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA
MATERIAL MOSS CREPE SATINE

CIRI-CIRI MOSS CREPE SATINE (very high quality)
-Tekstur crepe berkualiti tinggi
-Tekstur crepe sedikit bergerutu membuat kain crepe ini
lebih eksklusif dengan color yang menarik
-Lembut dan selesa
-Kain tebal, berat dan jatuh terletak
-Tidak mudah kedut dan senang digosok

AVAILABLE SIZE S M L XL DAN XXL

CIRI-CIRI ISTIMEWA

-Mempunyai zip sorok menegak di hadapan baju
-Dihiasi batu diamond mewah di pergelangan tangan
-Cutting kurung pahang di inspirasikan daripada gabungan konsep tradisional dan moden
-Material baru yang sangat selesa, lembut, berat dan jatuh terletak.
-Fabric moss crepe satine yang hot dimana mendapat permintaan ramai 
-Potongan top yang selesa dan sopan tetapi menampilkan gaya basic yang eksklusif
-Potongan skirt duyung (ada zip dan getah di bahagian pinggang)
-Direka khas bagi menjadi FENOMENA RAYA 17

KEISTIMEWAAN: 
-Breatsfeed friendly 
-Wudhu friendly
-Mudah disarung
-Kurung pahang basic tetapi elegen dan membuat pemakai bergaya eksklusif 
-Batu diamond mewah melengkapkan design kurung pahang yang digabungkan konsep moden dan tradisonal
-Material yang sangat selesa, lembut beralun, berat, dan jatuh terletak
-Tampil bergaya di Aidilfitri tahun ini dan memukau mata sanak saudara serta rakan taulan
-Anggun dan pasti sopan dengan design potongan yang menepati ciri2 wanita muslimah
-Membuat pemakai kelihatan 'UP TO DATE' dengan dunia fesyen
-Sesuai digayakan oleh wanita yang ingin tampak sopan dan ala-ala muslimah moden
-Material yang sejuk dan selesa, terus sarung dan siap


*********************



Macam tak Raya kalau tak pakai Baju Songket...????
Busana warisan memang tak lapuk dek zaman...pandang pun tak jemu...malah sentiasa tampak Evergreen gituuuu..manis dan ayu bila digayakan...
Kenapa mesti pilih Songket Emperor???
 potongan kurung pahang yang loose tanpa lining dan kain lipat batik tanpa belah
 dari material songket sari gred B tapi tetap berkualiti dan mempunyai motif pelbagai yg menarik
 texture licin dan berkilat...bunga taburnya dari benang berwarna keemasan lagi menyerlahkan.
Tidak bole dibasuh mesin dan diberus kerana dikhuatiri benang2 emas akn keluar.

 tapi mudah digosok dan tidak panas.
#pesananpenting
Tidak bole digosok dengan sterika berwap ya untuk menjaga kualiti kain &benang songket

 terdapat lebih dari 5 pilihan warna yang menarik sesuai untuk digayakan samada di hari raya or majlis tertentu
 saiz dari SS hingga xL
Promo price:rm180 free postage

*******************************






KURUNG MIMIE

Promo price:rm120 free pos/ss add rm5

Measurements :
Top
Shoulder : 15"
Bust : 40"
Armhole : 12"
Sleeve length : 22"
Length :26"

Skirt :
Waist : 28-32" (fully getah)
Hips : 38"
Length : 40"

- Free size fit to size s,m dan l
- Material moss crepe + lace
- X jarang
- Hidden zip di belakang dan tangan

*****









Salam Lebaran..

Si manis dara cantik rupawan...

Bergaya Songket RATNA RATU di hari Raya..

KOLEKSI RAYA 2017...

๐Ÿ’ SONGKET RATU EXCLUSIVE๐Ÿ’


10 Pilihan warna Cantik & Memukau di hiasi Songket PRADA SILVER..๐Ÿ˜
๐ŸŒน Sangat-sangat EXCLUSIVE & 
LIMITED EDITION๐ŸŒน

๐Ÿ’Design SONGKET
๐Ÿ’Material baju SUPER PEARL SKIN GRED AAA

✔️potongan MINI KURUNG

✔️Saiz S M L XL MODEN

✔️Cutting TERLETAK DI BADAN & Berdutt Dibelakang

✔️potongan songket hujung tangan n baju



Material Kain SONGKET SARAWAK 

✔️Kain KEMBANG 'A'

✔️Zip Kain Tepi Sebelah Kiri

✔️Pinggang Bergetah Kiri & Kanan

✔️Tidak jarang



๐Ÿ’  mudah digosok

๐Ÿ’  sejuk & selesa dipakai

๐Ÿ’  Tahan Lasak & Tak Mudah Luntur
๐Ÿ’  Sesuai Untuk Semua Majlis n pasti koleksi utk hari raya
๐Ÿ’  Tampil Cantik & Menawan Dengan Design yang Exclusive

promo price
RM130s.m / RM135s.s


*****************************


๐Ÿ’‹carmela peplum exclusive ๐Ÿ’‹

๐ŸŒธPrice :Rm110 free postage sem /add rm5 for ss

๐ŸŒธMaterial :moss crepe +organza (kepuk kepuk )

๐ŸŒธFree size fit to size xs,s dan m

Ukuran :
Bahu :14
Dada :36-38
Labuh baju :24
Labuh tgn :22.5
Labuh skirt :39
Pinggul :38-40

๐ŸŒธade zip di belakang baju (hidden zip)
๐ŸŒธwudhuk frindly ( hidden zip )
๐ŸŒธkepuk kepuk yg sgt lawa
๐ŸŒธbunga manik di hadapan baju
๐ŸŒธcutting yg sgt kemas
๐ŸŒธkain dan baju tak jarang

List colour ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
Dusty blue 
Dusty pink 
Light brown 
Dark blue 
Maroon red


*************



ORKED KEBARUNG 133KB
• Fabric : Polycrepe
• Nursing Friendly
• Kain Selisih Depan

• Zip bahagian hadapan sahaja
• Kain pinggang (Getah penuh)
• Fabrik tidak mudah tertarik, mengecut mahupun luntur selepas basuhan mesin

Promo price:rm110 free pos/ss add rm5

**********************






๐Ÿ’–SONGKET PESONA DEWI DAN BUNGA TONA EXCLUSIVE๐Ÿ’–

Raikan Raya Tahun Ini Penuh Anggun dan Memukau Dgn Fenomena Songket Bercorak Exclusive ‼️

Ciri Menarik yg Ada Pada Baju Kurung Songket Pesona Dewi dan Bunga Tona Exclusive :-

✔️ Corak Songket Printed yg Terkini
✔️ Harga of Course MAMPU MILIK 
✔️ Gabungan Material Baju dr Platinum Pearl Skin dan Kain dr Cotton Songket Printed
✔️ High Quality 100% Gred AAA
✔️ Design Kurung Moden
✔️ Saiz Available dr S-XXL
✔️ Berdutt Belakang dan Cutting Loose
✔️ Terletak Apabila Dipakai
✔️ Cutting Kain Mermaid
✔️ Pinggang Kain Bergetah Kiri & Kanan
✔️ Zip Sebelah Kiri

๐ŸŒธ ❌ jarang
๐ŸŒธ ❌ kecut 
๐ŸŒธ ❌ berbulu lepas basuh
๐ŸŒธ ❌ renyuk
๐ŸŒธ ❌warna tak luntur selepas dibasuh
๐ŸŒธ ✅ mudah digosok
๐ŸŒธ ✅ sejuk & selesa dipakai
๐ŸŒธ ✅ CONFIRM repeat order

Normal Price RM 159.00

PROMO PRICE:RM130 FREE POS/SS ADD RM5

*****





KURUNG AYANA๐ŸŒน

PROMO PRICE:RM160

๐Ÿ“Œ *FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA*

KELEBIHAN :
๐ŸŒธ material cotton prada
๐ŸŒธ zip d belakang
๐ŸŒธ ironless
๐ŸŒธ kain yang tak panas (serap peluh)
๐ŸŒธ kain jenis duyung

AVAILABLE SIZE :
๐Ÿ“ŒS M L XL

*****




Jom sedondon baru meriah raya. Nak beli asing pun boleh

Promosi Set Claudia

Promo price
Dewasa rm110
Anak rm79
Free postage seluruh malaysia

 poly crepe yg Lembut & tahan lasak
 cutting polos yg selesa dipakai seharian
rekaan terkini dgn pleated pastel 
 nursing & wudhu' friendly
 poker sisi sebelah kanan bg baju dewasa
 size dewasa hingga xxxl & size kanak hingga 4-12 
 nak beli asing pon boleh

*******************





ERNI BOUGAS KURONG RAYA 

*LIMITED EDITION*

Buy 1 rm149 buy 2 rm250
Free postage seluruh malaysia

SPECIAL CRITERIA : 

Material : Premium Mosse
Saiz : Terdapat dr saiz S hingga XXXL 

 Material yg sgt lembut, selesa, tak panas

 Design MODERN yang feminin

 Potongan yang terletak di badan si empunya

 Potongan yang beralun

 Pelbagai warna meruntun qalbu.. Uols mst rambang mata 

 Terdapat dalam saiz S hingga XXXL 

 Terdapat zip di bahagian baju untuk NURSING FRIENDLY

 Berkonsepkan Fishtail

 Shape cutting yang direka khas utk nampak cantik & kemas.

 Boleh dipakai selepas raya utk jalan2 dan ketempat kerja - Long Term design

************************






Restock atas permintaan ramai

BETAPA ANGGUNNYA KALAU UOLLS PAKAI KURUNG PAHANG MIKHAYLA NIH!!!”
.
Aucchhh!!!! memang meletopssss.. dengan warna yang boleh cik abang jiran sebelah menjeling kerana terlampau suwitttt.. mengalahkan perempuan melayu terakhir lagi..
.
.
=========================
KURUNG PAHANG MIKHAYLA
=========================

(+) MATERIAL
Material dari Cotton viscose yang lembut dan selesa.

(+) SAIZ
Saiz dari S hingga L

(+) WARNA 
Ada 5 warna yang bole membuat mata juling uolls..
1. Dark purple
2. Midnigh blue
3. Light sea green
4. Deep pink
5. Carnation pink
.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
Promo price:rm150 free postage seluruh malaysia

*****






๐ŸŒนPUSPAWANGI SONGKET๐ŸŒน

Material : Cotton Songket

Promo price: RM130 free postage

๐ŸŒธZip depan (friendly breastfeeding)
๐ŸŒธZip lengan (friendly wudhu')
๐ŸŒธPinggang kain full getah
๐ŸŒธSponge Bahu
๐ŸŒธTerdapat 4 pilihan warna 
๐ŸŒธSize refer gambar di bawah

****








Jom sedondon baru meriah raya
๐ŸŒˆKURUNG JEMYMA IBU DAN ANAK ๐ŸŒˆ
๐Ÿ‚Material polycrepe, berkualiti dan sangat selesa dipakai

๐Ÿ‚Nursing & wudhuk friendly (baju ibu)

๐Ÿ‚Dihiasi oganza berkualiti tinggi di bawah baju & ditambah bunga ๐Ÿ‚batu di import khas

๐Ÿ‚Kain A cut

๐Ÿ‚Tahan lasak dan mudah dijaga

๐Ÿ‚ Saiz ibu S-3XL

๐Ÿ‚Saiz anak 4-12


Promo price:
Baju dewasa rm129
Baju kanak kanak rm89

Free postage seluruh malaysia

*****************



‼️READY STOK‼️
๐ŸŒนSALEEMA SONGKET PEPLUM๐ŸŒน
Promo price:rm90 free pos/ss add rm5
MATERIAL : COTTON DENIM + ORGANZA DI BAHAGIAN BAJU
FREE SIZE FIT TO SIZE S,M DAN L

UKURAN (DALAM INCI) :-
BAHU : 15-15.5 

DADA : 34-38 
PINGGANG : 28-36
LABUH LENGAN : 22
LABUH BAJU : 26
LABUH KAIN : 40
PINGGUL : 36-40
๐ŸŒบZIP BELAKANG BAJU

๐ŸŒบPINGGANG KAIN FULL GETAH
๐ŸŒบHNY TERDAPAT 5 PLIHAN WARNA

**********************








Best seller! Restock atas permintaan ramai kali ni ada sedondon ibu dan anak tau

JUBAH WILDA 2

Apa yang menarik tentang Jubah wilda Ni? :)
- Material premium crepe yang selesa dan tidak panas
- Mudah digosok
- Mudah diuruskan dan tidak kembang walaupun cutting flare amat
- Ada pleated di hadapan dan single pleated di belakang
- Ada butang ketip yang eksklusif untuk mudah ambil wuduk
- Hidden zip di depan untuk mudah pemakaian serta BF
- Ada poket sebelah kanan boleh letak handphone atau dompet


9 PILIHAN WARNA 

JW001 MAROON
JW002 PEACH
JW003 DUSTY ROSE
JW004 MAUVE PURPLE
JW005 MINT GREEN
JW006 TEAL GREEN
JW007 GREY
JW008 BLACK
JW009 NAVY BLUE

Buy 1 rm125 buy 2 rm240
Free postage seluruh malaysia

FREE GIFTS 
*KOTAK EXCLUSIVE 
* SAMPUL RAYA (SEMENTARA STOK MASIH ADA) - UNTUK PEMBELIAN COMBO SHJ

****

JUBAH WILDA KID

Apa yang menarik tentang Jubah wilda kid Ni? :)
-zip di bahagian belakang
-pleated di hadapan dan single pleated di bahagian belakang
-ada butang ketip eksklusif di pergelangan tangan
-ada tali untuk ikat belakang
-tiada poket


9 PILIHAN WARNA 

Buy 1 rm85 buy 2 rm150 free postage/ss add rm5

******





Ciri-ciri lain RAMADHINA KURUNG MODERN :
๐Ÿ Exclusive Design Inspired 

๐Ÿ Corak sangat Up To Date

๐Ÿ High Quality 100% GRED AAA

๐Ÿ Design Kurung Moden

๐Ÿ Size available XS S M L XL

๐Ÿ Zip belakang memudahkan utk pakai

๐Ÿ Jenis kain A cut

๐Ÿ Pinggang kain bergetah kiri kanan

๐Ÿ Minimal ironing

๐Ÿ Harga pasti mampu milik 

.

Hati berkenan sudah ? ๐Ÿ˜

๐ŸŒธPROMO PRICE๐ŸŒธ

RM115 (SM) / RM120 (SS)


*********************************






Kebaya nyonya exclusive 

๐ŸŒธPromo Price : buy 1 rm110 buy 2 rm210 free pos/ss add rm5

๐ŸŒธMaterial baju :jacquard 
๐ŸŒธmaterial skirt : batik silk 

Ada 3 size make sure refer btuii2๐Ÿ‘‡

๐ŸŒธSize s : 
Bahu :14.5-15
Dada :34-36
Labuh Tgn :21.5
Labuh baju :25

๐ŸŒธSize M :
Bahu :15
Dada :36-38
Labuh tgn :21.5
Labuh baju :25

๐ŸŒธSize L :
Bahu : 15
Dada :38-40
Labuh tgn : 21.5
Labuh baju :25

๐ŸŒธskirt pingang bergetah 
๐ŸŒธboleh ejas depan pendek or labuh
๐ŸŒธlabuh skirt 39 
๐ŸŒธpinggul 38-42 (boleh masuk )

List colour kebaya ๐Ÿ˜
Royal blue ✅
Gold ✅
Maroon red ✅
Black ✅
Off white ✅
Dusty purple ✅

*****



[ NEW ARRIVAL ! AMEENA SONGKET MINI KURUNG RAYA 2017 ๐ŸŒน ]

TAHUN NI BAJU RAYA NAK WARNA APA TU UOLSS ? TENGAH FIKIR LAGI KE TU ๐Ÿ™ˆ
.
DENGAN LIMA PILIHAN WARNA BARU YANG MENARIK DAN MEMUKAU HATI ! ๐Ÿ˜
APA YANG BEST TENTANG AMEENA SONGKET MINI KURUNG INI DAN WAJIB ANDA MILIKI :

๐Ÿ Royal Silk - material dari Royal Silk yg mempunyai kualiti kain yg cantik, lembut dan selesa utk dipakai khas utk semua jenis golongan umur.
.
๐Ÿ Kami menitikberatkan potongan baju yg kemas dan cutting baju yg cantik agar si pemakai lebih merasa confident.
.
๐Ÿ Mempunyai lima pilihan warna yg menarik dan menggoda hati cik abang dan kawan2 yg memandang ๐Ÿ˜
.
.
Ciri-ciri lain AMEENA SONGKET MINI KURUNG :

๐Ÿ Exclusive Design Inspired 
๐Ÿ Corak sangat Up To Date
๐Ÿ High Quality 100% GRED AAA
๐Ÿ Design Mini Kurung Moden
๐Ÿ Size available XS S M L
๐Ÿ Zip belakang memudahkan utk pakai
๐Ÿ Jenis kain A cut
๐Ÿ Pinggang kain bergetah kiri kanan
๐Ÿ Minimal ironing
๐Ÿ Harga pasti mampu milik 
.
Hati berkenan sudah ? ๐Ÿ˜

NOTE : AMEENA SONGKET MINI KURUNG 
SIZE AVAILABLE : XS S M L only ๐ŸŒท

๐ŸŒธPROMO PRICE๐ŸŒธ
RM120 (SM) / RM125 (SS)

******








Adreena Kurung
Code : #1651

Promo price:rm110 free postage seluruh malaysia

Size : S M L XL
Material : Bubble Crepe
Measurement : Refer Photo

*****








Disebabkan special edition akan dapat FREE EXCLUSIVE SHAWL sama mcm model pkai.

*MEK SITI KURUNG*

Material : Heavy Mix Satin
- Tak Panas (kain sejuk)
- Tak Jarang 
- High Quality

Size available : S - XL (Pls refer to Size Chart)

*KNAPA PERLU DAPATKAN JGK MEK SITI KURUNG NI?*
- special edition
- pinggang baju boleh adjust mengikut badan masing2 sbb ada tali
- loose cutting.
- mermaid skirt
- pilihan colour yg menarik.

Harga sebenar : RM 199.00

PROMO PRICE : RM149 + FREE POSTAGE SEM/SS ADD RM10



*****







Meet our BETHANNY PEPLUM  Aidilfitri 2017 Edition...
.
KG0603 BETHANNY PEPLUM
Material Quality  Moss Crepe
⚬2 Peice Kurung
⚬Round neckline
⚬Hidden Back Zip Closure
⚬Hidden Zip at Sleeve
⚬Mermaid Skirt with lining
⚬Chunky Beads and in front
 .
Free size fit to size s,m dan l * Label L
Shoulder 15.5in
Bust 40in
Arm hole 17in
Sleeve 20in
Waist 34in
Length (F) 23in
Length (B) 29in
.
SKIRT
Gartered Waist 28-40in 
Hips 40in
Length 41in

PROMO PRICE: RM130 SM /RM135 ss

๐Ÿ“Œ READY STOCK ...

******





Peplum Kepuk.. kepuk... datang lagi
Kali  ni lebih upgrade quality and warna2 baru lebih UMPHh๐Ÿ‘
.
KG0601 PEPLUM MARIANNE II

๐Ÿ’ฐRM130 SM / RM135 SS

Material Quality  Moss Crepe
⚬2 Peice Kurung
⚬Round neckline
⚬Hidden Back Zip Closure
⚬Hidden Zip at Sleeve
⚬Mermaid Skirt with lining
⚬With Feather and Flower Patch at waist
⚬Execlusive Organza layed
 .
Free size fit to size s,m dan l
Shoulder 15in
Bust 38in
Arm hole 18in
Sleeve 23in
Waist 34in
Outer Length 23in
Netting Length 27in
.
SKIRT
Gartered Waist 28-38in 
Hips 38in
Length 42in
.
****












REKAAN JUBAH YANG PATUH SYARIE. FREE KHIMAR LABUH MACAM MODEL PAKAI!

Aryani jubah merupakan rekaan PERTAMA JELITA WARDROBE yang menggunakan LEBIH DARIPADA 8 METER kain tau untuk menghasilkan jubah yang patuh syraie.  Iye la, mana tak nyer, dekat bagian luar sahaja ada 2 lapisan kain tau yang kembang setaman. Boleh feeling mcm bidadari syorga bila menggayakan jubah patuh syarie ni.    

FREE KHIMAR LBUH BERNILAI RM 69!!

Iye.. Tak percaya? Khimar labuh yang model pakai bernilai RM 69 tu pon akan dapat secara PERCUMA tau. Lilit la mcm mana pon, insyaAllah kelabuhan dia terjaga. Yang paling best tu, tak payah dah pening2 nak kena cari tudung utk match dengan baju. Kan untung tu, beli je baju dah siap sekali tudung yang warna dia sah2 100% matching dengn warna baju! JIMAT masa, JIMAT duit.

CRYSTAL CHIFFON DAN HIASAN BATU SWAROSKI

Jubah aryani ada 3 lapisan tau. 2 lapisan luar tu  menggunakan material daripada crystal chiffon dan inner dalam menggunakan “ ice cool” jersey. Siap ada taburan BARU SWAROSKI lagi utk bg effect “GLAMOUR”

14 PILIHAN WARNA YANG MERUNTUN JIWA

Ini paling best! Ada 14 pilihan warna daripada tona pastel sehingga la ke tona gelap.14 pilihan warna ini semuanya adalah pilihan warna TERBAIK TAHUN 2017 tau! “ Haisss.. Tak lena tido malam sebab tak tau nak pilih warna yg mana satu. Semuanya canteks2 gila” 

BF N WUDHU FRIENDLY

ARYANI jubah ada zip di tangan dan di dada. Mesra wudhu, mesra bf! Kan senang tu nak solat dengan buka zip tangan jer. Nak susukan baby pon  tak    ada masalah kalau bergaya dengan jubah Aryani.

Promo price

๐Ÿ‘‰Harga sehingga 6 jun 2017 

RM 169 free postage seluruh malaysia

๐Ÿ‘‰Harga SELEPAS 6 jun 2017

189 free postage seluruh malaysia

๐Ÿ‘‰Harga combo 3pcs sah sehingga 6 jun 
RM160 SEHELAI FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA 

****





SURI KURUNG 113SK
1 BLUE
2 RED CHILI
3 ARMY GREEN
4 PURPLE
5 FOREST GREEN

SURI KURUNG 114SK
1 EMERALD GREEN
2 BLACK WHITE
3 NAVY BLUE
4 ORANGE GOLD
5 BLACK RED

Kualiti superb, kain best, lembut dan selesa.

● Material tisabela silk
● Nursing friendly
● Zip bahagian hadapan dan belakang
● Pinggang kain : Getah pinggang + Velcro
● Kain duyung
● Fabrik tidak mudah tertarik, mengecut mahupun luntur selepas basuhan mesin

PROMO PRICE:RM90 FREE POSTAGE

*****






Farzana Floral Kurung
Code: 2318A

Material: Arianna Silk Cotton
( Lembut, Senang Iron, Tak Panas, Tak Jarang, Selesa Dipakai)
Size:  36, 38, 40, 42, 44, 46
๐ŸŒŸTangan Zip Sorok
๐ŸŒŸBelakang Zip Sorok
๐ŸŒŸSkirt Duyung & Dua Tepi Getah

Promo price:rm115 free pos/ss ade rm5

******



[ NEW ARRIVAL ! ISABEL KURUNG MODERN 2017 ๐ŸŒท ]
.
DESIGN TERKINI DENGAN 5 PILIHAN WARNA YG MENARIK & MEMIKAT HATI CIK ABANG ๐Ÿ˜
.
APA YANG BEST TENTANG ISABEL KURUNG MODERN INI DAN WAJIB ANDA MILIKI :

๐Ÿ Royal Silk - material dari Royal Silk yg mempunyai kualiti kain yg cantik, lembut dan selesa utk dipakai khas utk semua jenis golongan umur.
.
๐Ÿ Kami menitikberatkan potongan baju yg kemas dan cutting baju yg cantik agar si pemakai lebih merasa confident.
.
๐Ÿ Mempunyai lima pilihan warna yg menarik dan menggoda hati cik abang dan kawan2 yg memandang ๐Ÿ˜
.
.
Ciri-ciri lain ISABEL KURUNG MODERN :

๐Ÿ Exclusive Design Inspired 
๐Ÿ Corak sangat Up To Date
๐Ÿ High Quality 100% GRED AAA
๐Ÿ Design Kurung Moden
๐Ÿ Size available XS S M L XL
๐Ÿ Zip belakang memudahkan utk pakai
๐Ÿ Jenis kain A cut
๐Ÿ Pinggang kain bergetah kiri kanan
๐Ÿ Minimal ironing
๐Ÿ Harga pasti mampu milik 
.
Hati berkenan sudah ? ๐Ÿ˜
.l

๐ŸŒธpromo price๐ŸŒธ
RM115 (SM) / RM120 (SS)

****







[NEW ARRIVAL]
KOLEKSI AIDILFITRI 2017๐Ÿ•Œ
RIANG RIA RAYA๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ


AWAS ‼️ STOCK SANGAT LIMITED
Setiap Design Mempunyai Warna Menarik & Gojes, CONFIRM PUAS HATI ‼️
SIMPLE YET ELEGANT 
Keistimewaan ADIELA SONGKET yg Menjadi Rebutan Ramai :
๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
 Corak UP TO DATE
 Harga Memikat Terpikat Of Course MAMPU MILIK
 Material pear skin+cotton
 Cutting Kurung Moden

 Terdapat Saiz S - XXL

 Berdutt Belakang, Cutting Loose

 Tak Fit, Terletak Di Badan

 Cutting Kain Mermaid

 Zip Sebelah Kiri

 Pinggang Getah Kiri & Kanan



 Jarang

 Mudah Renyuk

 Nipis

 Kecut

 Mudah Digosok

 Selesa Dipakai & Sejuk


Promo price: rm130 free pos/ss add rm5



**********************






Kurung Habeeba
.
Ada 6 warna yang mengancam!
.
* Material Poly Crepe ringan + soft linen
* Nursing dan wudhu friendly
* Tak jarang dan mudah iron
* Poket di kanan baju
* Di sisi kiri baju dijahit kuntuman bunga :) 
* Kain separuh getah 

Promo price:rm119 free postage seluruh malaysia

*****






Carrissa Beads Kurung
Code: 3343A & 3343B

Material: Arianna Silk Cotton

( Lembut, Senang Iron, Tak Panas, Tak Jarang, Selesa Dipakai)
3343A > Size:  36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55
3343B > Size:  34, 36, 38, 40, 42, 44
๐ŸŒŸTangan Saloma Kecil
๐ŸŒŸBelakang Zip Sorok
๐ŸŒŸSkirt Duyung & Dua Tepi Getah

Promo price:rm115 free pos/ss add rm5



*****





๐ŸŒธMEDLYN PEPLUM EXCLUSIVE๐ŸŒธ
Cantik bergaya di hari raya
Bersama peplum yg sgt exclusive...
KOLEKSI RAYA yg memukau


Gabungan bunga 4D n warna yg sgt cantik keluaran Minaz Inspired V.1

6 Pilihan Warna untuk Direbut...

๐ŸŒน Sangat-sangat EXCLUSIVE
LIMITED EDITION๐ŸŒน


๐ŸŒธ Design MINAZ INSPIRED V.1


๐ŸŒธMaterial VALENTINO SILK

✔️Flowly n terletak bila di pakai..

✔️Jenis Kain Tahan Lasak

✔️Mudah Iron & Tak Mudah Luntur

✔️Design Doll Peplum

✔️Saiz S M L XL 

✔️Cutting LOOSE & Berdutt Dibelakang

✔️Kain KEMBANG 'A'

✔️Zip Kain Tepi Sebelah Kiri

✔️Pinggang Bergetah Kiri & Kanan



✔️Tidak jarang

✔️terletak bila di pakai..

๐ŸŒธ  mudah digosok

๐ŸŒธ  sejuk & selesa dipakai

๐ŸŒธ  Tahan Lasak & Tak Mudah Luntur

๐ŸŒธ  Sesuai Untuk Semua Majlis Keramaian

๐ŸŒธ  Tampil Cantik & Menawan Dengan Design yang Exclusive

Di hari Raya...

๐Ÿฅ€MEDLYN PEPLUM EXCLUSIVE๐Ÿฅ€

Promo price

RM130s.m / RM135s.s


*****************************







bila dok packing baju ni

terbayang lagu asmaradana pula

sesuai benar nmpaknye baju ni nama kebarung kurung ledang

asmaradana...asmaradana..๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ

Cari kelainan raya dengan KOLEKSI ASMARADANA

๐Ÿ’›Bg yg berpasangan bleh grab sampin sedona sedondon baju wanita.. comfirm SEGAK dan TAMPAN bagaikan laksamana pahlawan HANG TUAH... 

๐Ÿ’›yg gegirl plak tampil seangun puteri gunung ledang yg tampak BIJAK, HEBAT TERAGUNG gitu๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป

๐Ÿ’šCIRI CIRI LEDANG
material kain cotton printed... Dipadankan dengan set kain duyung yg meletop
Baju satin valentino yg sejuk
BAJU bentuk tirus dibawah utk efek kurus n tinggi
Breasfeeding friendly
effect bikin kurus dut. Depan blakang cutting
nampak elegent mewah jelita, gempak raya!!!

.
PROMO PRICE
Baju ledang RM125
Sampin hang tuah RM65
FREE POS/SS ADD RM5

************************





Ready stock!

๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒJoolie exclusive ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ

๐ŸŒธbuy 1 rm110 buy 2 rm210
Free pos/ss add rm5

๐ŸŒธMaterial :moss crepe
Lembut +lace diamond

๐ŸŒธFree size fit to size s,m dan l

Ukuran :
Bahu :14.5-15
Dada :34-36/38
Labuh tgn :22.5
Labuh depan : 23
Labuh baju belakang :33.5
Labuh skirt dari pingang :39
Pinggul :38-40 

(Semua dalam inci )

๐Ÿ’ƒeasy wudhuk (hidden zip)
๐Ÿ’ƒkain lembut ja tau
๐Ÿ’ƒtak panas
๐Ÿ’ƒsimple but nice
๐Ÿ’ƒbelakang zip (hidden zip )
๐Ÿ’ƒtak jarang
๐ŸŒบexclusive diamonds lace
๐ŸŒบnampak bersinar-sinar gituw

*****









Comel sangat!!




Restock atas permintaan ramai

KEBAYA PEPLUM ERIKA 2.0 
IBU DAN ANAK

๐Ÿ’˜material como crepe yang less iron dan selesa dipakai
๐Ÿ’˜labuh depan dan belakang baju sama dan kali ini lebih labuh๐Ÿ˜
๐Ÿ’˜zip 10inci di depan utk nursing
๐Ÿ’˜tangan yang mudah sinsing
๐Ÿ’˜kain potongan duyung yg selesa dan mudah untuk melangkah. ada zip ke atas. getah separuh.

Harga
๐Ÿ’˜ harga masih kekal ibu rm119  DAN anam rm75 free postage seluruh malaysia

model pakai saiz s..tgi 162cm
Model pakai size 4 umur 5 tahun


****






MAWAR KEBAYA MODEN RAYA


๐ŸŒน PROMO PRICE RM 129 free postage seluruh malaysia



SPECIAL CRITERIA : 



Material : High Quality Royal King (Top), High Quality Printed Cotton (Skirt) 



 Material yg sgt lembut, selesa, tak panas.



 First Raya Collection 3 in 1. Boleh dipakai TOP shj, SKIRT shj, atau TOP&SKIRT.



 Design back to 80-an tapi ditransformkan menjadi ALA ALA KEBAYA MODEN



 7 WARNA meruntun qalbu! Uols mst rambang mata ๐Ÿ˜



 Terdapat dalam saiz S hingga XXL 



 Terdapat zip di bahagian baju untuk NURSING FRIENDLY



 Dihiasa dengan DIAMOND STRIPE utk menyerlahkn lg Raya uols.



 Shape cutting yang direka khas utk nampak cantik & kemas.



 Boleh dipakai selepas raya utk jalan2 dan ketempat kerja - Long Term design



For order pm us or whatsapp 0122448814






Haifaa Kurung Raya

MATERIAL ROYAL KING (SILK CREPE)

CIRI-CIRI ROYAL KING (SILK CREPE)
-Tekstur crepe gred SUPER berkualiti tinggi 
-Tekstur crepe lembut dan berat
-Material yang sejuk dan sangat selesa
-Kain yang jatuh terletak pada pemakai
-Tidak kedut dan senang digosok

COLOR: 10 COLORS AVAILABLE

SIZE: S, M, L, dan XL

CIRI-CIRI ISTIMEWA
-Mempunyai zip sorok menegak di hadapan baju
-Dijahit dengan ruffles di bahagian tangan dan bawah baju (top)
-Design KURUNG moden dengan trend jahitan ruffles
-Material fabric baru yang sangat selesa, lembut, berat dan jatuh terletak.
--Material ROYAL KING (SILK CREPE) gred tinggi khas untuk raya yang sangat selesa, lembut, berat dan jatuh terletak.
-Texture royal king yang cantik mencerminkan standard tinggi pada koleksi HAIFAA KURUNG RAYA kali ini
-Potongan yang selesa dan menjadi trend terkini 
-Potongan skirt duyung (ada zip dan getah di bahagian pinggang)
-Design TERBARU dan FENOMENA

KEISTIMEWAAN: 
-Breatsfeed friendly
-Wudhu friendly
-Mudah disarung
-Material yang sangat selesa, lembut beralun, berat, dan jatuh terletak
-Elegen dan gaya eksklusif pada hari raya ini mencerminkan standard tinggi pada pemakai
-Diserikan dengan jahitan ruffle eksklusif
-Anggun dan pasti sopan dengan design potongan yang menepati ciri2 wanita muslimah
-Membuat pemakai kelihatan 'UP TO DATE' dengan dunia fesyen terutama design yang terkini untuk raya Aidilfitri kali ini
-Sesuai digayakan oleh wanita yang ingin tampak sopan dan ala-ala muslimah moden
-Material yang sejuk dan selesa, terus sarung dan siap. 

APA YANG LAGI ISTIMEWA
-Jahitan ruffles di bahagian tangan dan bawah baju (top) menambah seri design dan sangat sesuai digayakan semasa hari perayaan.

Promo price:rm110 free postage seluruh malaysia

******






Jom sedondon ibu dan anak baru meriah raya

KURUNG JEYNAB IBU & ANAK

PROMO PRICE: 
RM119 (DEWASA) 
RM85 (KANAK-KANAK)

FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA

� Rekaan khas dengan border sulam ayu gitu 
� Material poly crepe lembut & tahan lasak
� Nursing & Wudhu Friendly untuk ibu2
� Baju ibu ada poket sisi uolllssss, Bolehnsimpan duit raya anak2 ๐Ÿ˜๐Ÿ˜

UKURAN RUJUK PADA GAMBAR ๐ŸŒน๐ŸŒน

****













Jom sedondon baru meriah raya. Harga pengenalan sah sehingga 10 June je tau. Cepat  limited stok!

๐ŸŽ€KURUNG MELYNA SEDONDON IBU DAN ANAK

❤Menggunakan material high quality lycra by EMANEE, kain yg tebal, permukaan kain shine ala2 satin gitew, sejuk bila dipakai, yg paling penting IRONLESS dan TIDAK MELEKAP DIBADAN ๐Ÿ˜ ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ
❤Hujung lengan menggunakan getah yang sangat kemas
❤Yang paling best, Nursing & Wudhu'
 Friendly๐Ÿ˜
❤Terdapat 7 design yang EKSLUSIF dan warna yg super awesome ๐Ÿ˜

Kod dan Warna :
-ML08 Red Ruby
-ML09 Emerald Green
-ML10 Tiffany Green
-ML11 Black Hot Pink
-ML12 Charcoal Grey 
-ML13 Blush Pink
-ML14 Rosewood

❤Saiz ibu bermula daripada S hingga 3xl, dan saiz anak daripada 2 hingga 12 tahun
❤Kurung Melyna dijual dengan harga yg sangat berpatutan :

HARGA PENGENALAN:
๐ŸŽ€Ibu - RM119 FREE POS
๐ŸŽ€Anak - RM79 FREE POS

๐Ÿ“Œharga hanya valid sehingga 10 Jun 2017.

NOTA: MODEL DEWASA PAKAI S
MODEL KANAK2 PAKAI SAIZ 4 (UMUR 5 TAHUN)

๐Ÿ“Œharga selepas 10 JUN 2017
๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ

Retail :
๐ŸŽ€Ibu -RM129 FREE POS
๐ŸŽ€Anak- 89 FREE POS

 ๐Ÿ’ฏ% GERENTI PUASHATI๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป

****









TUN AMINAH KEBAYA MODEN



Promo price:rm115 free pos/ss add rm5



APA YANG ISTIMEWA SANGAT KEBAYA TUN AMINAH NI



-Materialnya Sangat Best, Gabungan Jacquard Silk Dan Baby Skin Silk Ni Cukup Buat Kita Akan Rasa Selesa Memakai Walau Seharian Digayakan.



-Cuttingnya Ngam Terletak, Tak Fit Sangat Dan Tak Juga Loose Sangat, Sesuai Dengan Pelbagai Jenis Bentuk Badan.



-Kain Lipat Batik Memudahkan Pergerakan, Nak Melangkah Besar-Besar Pun Boleh, Takdelah Kena Control Cun Sepanjang Hari Kan.



-Gabungan Warna-Warnanya Mestilah Cantik..Ramai Yang Dh Rambang Mata, Dah Pening Nak Pilih Yang Mana Satu.



-Kain Lembut Mudah Diiron.



-Mudah Dicuci Dan Cepat Kering.



-Tidak Renyuk.



-Pilihan Saiz: XS, S, M, L DAN XL



***********************




Mana yang terlepas haritu boleh grab sekarang. 

Restock atas permintaan ramai. Murah saja rm70 free pos/ss add rm5

*10 COLOUR*

๐ŸŒนAsmara Mini Kurung๐ŸŒน

- free saiz fit to size s,m dan l
- material crepe 

Ukuran 
Baju :
Bahu 15"
Dada 40"
Pinggul 42"
Labuh lengan 22"
Labuh baju depan 28"

Skirt :
Pinggang 32-38"
Punggung 44"
Labuh skirt 39"
( pinggang full getah )

*****







[NEW ARRIVAL]
๐ŸŽ†RAYA COLLECTION 2017๐ŸŽ†
Setiap Design Mempunyai 5 Warna Menarik & Gojes, CONFIRM PUAS HATI 


MEKAR KURUNG


Keistimewaan Mekar Kurung Moden by HF yg Menjadi Rebutan Ramai :

๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ

 Corak UP TO DATE

 Harga Memikat Terpikat Of Course MAMPU MILIK

 Material Tip Top Toyobo Silk

 Cutting Kurung Moden

 Terdapat Saiz S - XXL

 Berdutt Belakang, Cutting Loose

 Tak Fit, Terletak Di Badan

 Cutting Kain Mermaid

 Zip Sebelah Kiri

 Pinggang Getah Kiri & Kanan



 Jarang

 Mudah Renyuk

 Nipis

 Kecut

 Mudah Digosok

 Selesa Dipakai & Sejuk


Kami menawarkan Harga Promosi Besar-Besaran 

Normal Price RM 149


๐Ÿ”ตOFFER PRICE ๐Ÿ”ต

RM 110 free pos sem/ss add rm5 ๐Ÿ˜ฑ






MINI AIREE 

KEUNIKAN KURUNG MINI AIREE

❤ Special Kurung Moden Nursing Friendly yang ada ZIP kat dada
❤ Material Cotton Belleboo Gred AAA
 ❤ Design Kurung Mini Moden
 ❤ Jenis kain duyung
 ❤ Simple but WOWW!!! Super duper cantik!!! 
 ❤ Terdapat 4 size :  S , M , L & XL ( Model pakai saiz S)
 ❤ 4 warna yang EKSLUSIF
 ❤ Pasti membuatkan anda rabun mata nak pilih.
 ❤ Material X jarang
 ❤ Material X kecut
 ❤ Lembut dan selesa dipakai
 ❤ Tahan dan TAK mudah luntur
 ❤ Sesuai ke majlis-majlis dan kerja
 ❤ Tampil anggun dan menawan
.
HARGA NORMAL: RM149

OFFER RETAIL PRICE: RM125 free pos/ss add rm5 saja !

****





๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅNEW COLLECTION RAYA 2017 ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ

๐ŸŒน KURUNG ANISA๐ŸŒน
   
5 warna yang menarik untuk di rebut 

*design yang EXCLUSIVE,LIMITED EDITION 
Direka dijahit khas pereka berpngalaman lebih 9 tahun
Menguna kan meterial lembut dn tahan lasak
Menjadi pilihan wanita berkejaya
-material heavy velitino
-warna yang menawan dan memukau 
-design kurung moden
-cutting loose dan  berdutt berlakang 
-jenis kain kembang payung
-pinggang bergetah kiri dan kanan 
-saiz  S M L XL XXL  XXXL

×jarang
×kecut
×renyuk
√mudah digosok 
√sejuk  dan selesa dipakai 
√tahan lasak & tak mudah luntur 
√tampil cantik & menawan dengan design simple 
√sesuai untuk majlis keramaian 

๐ŸŒŸSANGAT-SANGAT LIMITED!! 
TERHAD 130 PASANG SAHAJA.. 

****





KURUNG SEROJA

Promo price:rm80 free pos/ss add rm5

:-Material moss crepe
:-Dihiasi corak bunga printed pada baju dan kain
:-Lengan cutting ala saloma
:-Skirt pinggang bergetah, cutting mermaid


UKURAN:

Free size fit to size s,m dan l
BLOUSE
Bahu 16"
Dada 40"
Ketiak 19"
Pinggang 42"
Pinggul 50"
Panjang Lengan 20"
Labuh 29"


SKIRT
Pinggang 24"-38"
Pinggul 38"
Labuh 39"

****












Ready Stock !  

๐ŸŒนNATRAH MINI KURUNG COTTON๐ŸŒน

MATERIAL : COTTON VISCOSE 
( kain lembut , sejuk , senang iron )

Promo price: RM90 sem, RM95 ss

๐ŸŒธ lengan zip
๐ŸŒธ pinggang full getah
๐ŸŒธ blkg baju zip
๐ŸŒธ baju ada sponge
๐ŸŒธ kain duyung
๐ŸŒธ terdapat 6 saiz *XS,S,M,L,XL,2XL& 3XL*

*๐ŸŒธTERDAPAT 3 WARNA๐ŸŒธ*

Ukuran: *REFER SIZING CHART*

****





๐ŸŒธNEW COLLECTION ๐ŸŒธ
.
.
NELDYA LACEY KURUNG

PROMO PRICE : RM 120 FREE POSTAGE SM . SS + RM 7
.
.
๐Ÿ’‹Material nano crepe (STRETCHY) and organza with embroidery lace at shoulder 
.๐Ÿ’‹Hidden Zipper at sleeve (wudhuk friendly) .
๐Ÿ’‹Hidden Zipper at back side .
.
๐ŸŽ€ FREE SIZE FIT TO SIZE XS,S DAN M
Measurement : .
.
Shoulder | 14inch
Bust | 34-38inch
Lenght | 26inch
Sleeve | 22.5inch
Armhole | 18inch
.
Skirt waist elastic
Hip | 38inch
Skirt lenght | 40inch
.
****







Bismillah...

Trending masa kini ๐Ÿ˜
.
KG0534 ZARYNN PEPLUM
๐Ÿ’ฐRM130 SM / RM135 SS
.
Material Quality Cotton Denim
Strecthable.. cooling and comfy
⚬2 Peice Kurung
⚬Round neckline
⚬Hidden Back Zip Closure
⚬Hidden Zip at Sleeve
⚬Mermaid Skirt
⚬Chunky Beads and PEARL at waist
⚬Edge with embroidery lace
 .
Free size fit to size xs,s dan m
Shoulder 14-16in
Bust 32-36in
Arm hole 16in
Sleeve 22in
Waist 26-30in
Hips 40-44in
Length 25in
.
SKIRT
Gartered Waist 28-36in
Hips 32-38in
Length 40in
.

***&&






[NEW ARRIVAL]

KOLEKSI AIDILFITRI 2017๐Ÿ•Œ

RIANG RIA RAYA๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ

AWAS ‼️ STOCK SANGAT LIMITED

Setiap Design Mempunyai Warna Menarik & Gojes, CONFIRM PUAS HATI ‼️

❤SIMPLE YET ELEGANT ❤

Keistimewaan ADIELA SONGKET Moden yg Menjadi Rebutan Ramai :
๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
✅ Corak UP TO DATE
✅ Harga Memikat Terpikat Of Course MAMPU MILIK
✅ Material pear skin+cotton
✅ Cutting Kurung Moden
✅ Terdapat Saiz S - XXL
✅ Berdutt Belakang, Cutting Loose
✅ Tak Fit, Terletak Di Badan
✅ Cutting Kain Mermaid
✅ Zip Sebelah Kiri
✅ Pinggang Getah Kiri & Kanan

❌ Jarang
❌ Mudah Renyuk
❌ Nipis
❌ Kecut
✅ Mudah Digosok
✅ Selesa Dipakai & Sejuk

๐Ÿ“ŒREADYSTOCK But Stock Limited ‼️

labuh baju 33

Promo price:rm130 free pos/ss add rm5

READY STOCK๐Ÿฆ‹๐Ÿฆ‹๐Ÿฆ‹๐Ÿฆ‹๐Ÿฆ‹๐Ÿฆ‹

****








Kurung syafana

KENAPA KURUNG SYAFANA MENJADI PILIHAN?

-Mestilah Kerana Corak Songketnya Yang Cun Melecun,Terkini Dan Sangat Limited Di Pasaran.

-Cutting Mini Kurung Yang Memang Selesa, Tak Terlalu Pendek, Masih Labuh Menutup Pinggul.

-Material SANTANA SKIN SILK Yang Super Selesa, Terasa Nak Pakai Berkali-Kali!
-Kain Dijamin Tidak Renyuk Dan Mudah Di Iron.

-10 Warna Dengan Corak Bertema Songket, Semua Cantik-Cantik, Tak Jemu Mata Memandang.

-Ada 5 Pilihan Saiz: XS, S, M, L DAN XL

Promo price:rm95 free pos/ss add rm5

****






Nak Cari Baju Kurung Yang CANTIK"SESUAI"Untuk Semua Majlis๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ 

  NEW ARRIVAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!
๐ŸŒธSONGKET SITI HAWA๐ŸŒธ

 Memang cun habis๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Sesuai untuk ke pejabat dan kenduri kendara๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜ŠDengan  corak yang menarik apabila memakai  sangat menonjolkan keayuan si pemakai. Memang sweet๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
๐Ÿ‘‰๐Ÿ‘‰STOCK&SAIZ SANGAT TERHAD๐Ÿ˜Š
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

๐Ÿž Material Pearl Skin Platinum dan kain cotton songket printed
๐Ÿž Lembut dan Sejuk, Mudah IRON
๐ŸžDesign kurung moden berdutt di belakang
๐Ÿž Top Loose Cut. 
๐ŸžGetah  separuh sebelah kiri kanan yg Mantap.
๐Ÿž Sgt2 selesa dan sedap dipakai
๐Ÿžkain lipat batik
.

Ready stokk
Ready stokk

Promo price:rm130 free pos/ss add rm5

****



‼️ Ready stock ‼️

๐ŸŒนDAHLIA DOLL KURUNG๐ŸŒน

- free saiz fit to size s,m dan l
- material cotton crepe

Ukuran
Baju :
Bahu 16"
Dada 40"
Pinggang 36"
Pinggul 52"
Labuh lengan 23"
Labuh baju depan 25"
Labuh baju blkng 30"

Skirt :
Pinggang 36-40"
Punggung 42"
Labuh skirt 40"
( pinggang full getah )

Promo price: rm85 free pos/ss add rm5

**********************











Jom sedondon baru meriah raya



KURUNG ALLORA



Promo price

Ibu Rm115

Anak Rm80

Free pos/ss add rm5



KURUNG ALLORA BEGITU ISTIMEWA KERANA:



-Terdiri Dari Material Platinum Pearl Skin Yang Licin, Lembut Dan Selesa Dipakai.



-Cutting Kurung Tradisonal Yang Sedikit Kembang Di Bahagian Bawah, Dapat Menyembunyi Kekurangan Bentuk Badan Si Pemakai.



-Cutting Baju Juga Loose Dan Dijahit Kemas, Mudah Digayakan Baik Yang Dewasa Mahupun Untuk Anak.



-Tampalan Dan Jahitan Manik Yang Exclusive, Melekap Kemas, Tidak Jatuh Dan Tidak Mudah Terburai.



-7 Pilihan Warna Yang Sangat Menarik Perhatian Mata Yang Memandang.



-5 Pilihan Saiz Untuk Dewasa: XS, S, M, L DAN XL



-5 Pilihan Saiz Untuk Anak: Umur 1 Tahun >>> 10 Tahun


Ready stock!


Jom miliki sekarang




 sebelum terlambat kerana
 stock


 sangat terhad


whatsapp 

0122448814


or 

email to: akma_jadore@yahoo.com


or


PM kami di Facebook





Tolong Click Mama Nak beli Hairband Baru Untuk Zara & Nayli ;p

 

No comments:

Post a Comment

Saya Yang Santeks Ni Nak Komen Sikit Oh La~ La~