Monday, September 17, 2018

Pelbagai Koleksi Pakaian Harian dan Casual semuanya selesa dan menarik. Yang penting labuh dan plus size pun ada




#NEW... BLOUSE LARAA V.40  #TAKPAYAHGOSOK ...pergi travel pn sng..sarung jer SIAPP..lipat2 masuk beg..blh terus pkai..x renyuk..x payah pikir nak gosok bagai 😍


Jom dapatkan BLOUSE LARAA ni! Batch 1,2,3 sekejap jer licin sampaikan customer NK repeat order  pun xde saiz..menyesal bEli 1 katanya 🤭 . #KINI BATCH 4 😱😱 kembali..limited ‼️ hanya RM59 FREE POS 😱 😱 
.
==========
SPECIAL !!!
==========
✔ Potongan yang labuh menutupi punggung
✔ Super selesa,potongan A CUT.
✔ Sesuai dipakai ke mana shj atau santai2 hujung minggu.
✔ Material lycra berkualiti, tak payah gosok..nak travel pn sng..x pyh pikir nak iron 
✔ Mesra ibu menyusu dan mesra wudhu..zip ditengah dada
✔ ada poket di kiri dan kanan baju. Ada butang hiasan di poket penambah seri 
✔ terdapat 7 corak yg gojes tau 
✔saiz s,m,l,xl,2xl,3xl

Promo price rm59 free postage seluruh malaysia

Nak order blh terus wasap 👇👇

www.wasap.my/60122448814/laraa4

*****





Sis dengar hujung tahun ramai yang nk tunaikan umrah dan pergi melancong.. 😍😍

jadi IRENE SUIT yang memikat hati kini sedia dimiliki dan wajib bawa! sebab ia sangat #travelfreindly ⛄⛄

🌸 ia dari material knitted yang lembut, bertekstur, selesa dipakai, sedikit memeri, berat, dan yang paling best #IRONLESS dan tak melekap . 

🌸 Poket di kiri dan kanan.
Berbaloi beli sepasang baju ada poket kiri dan kanan, seluar pun ada poket berzip, so lepas ni senang nak bawak barang2 kecil tanpa tercicir lagi.

🌸 Nursing dan wudhu friendly.
Macam biasa, semua keluaran kami sangat mudah kan para muslimah dan bf mommies semua.

🌸 Seluar ada getah dan poket, pastikan ukuran pinggang, punggung dan peha diukur dengan betul ye.. 

🌸 Butang hiasan yang menawan.
Butang hiasan di depan baju, tepi baju, tangan, dan bawah seluar sangatlah menambat hati dan mata yang melihat. 

🌸 6 pilihan warna dan saiz.
Ada 6 warna, sis boleh pilih nk warna pastel atau bold, 6 saiz merangkumi S hingga 3XL semua pasti boleh memilikinya

🌸 Untuk material best mcm ni, dengan butang2 yg comel tu, harga sebenar mencecah RM159 tapi.....

sis nak semua orang mampu milikinya, 

sis bagi harga promosi 
RM119 sahaja
percuma pos ke Semenanjung 
tambah RM7 utk pos ke SS

* model gayakan saiz S
* ada satu kod tiada gambar studio iaitu kod IR06 dusty purple
* shawl Ayra seperti model pakai juga ada dijual

cepat2 wasap sis sekarang sebab stok sangat limited,


🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

For order whatsapp 0122448814

*****




T033/18 HANA BLOUSE
#bbhanablouse
#bbplussizetop #t033
.
💰  RM60 SM / RM65 SS
.
Material Made from Moss Crepe
Round Neck
Ruffles Shoulder till edge sleeve
Button at sleeve
.
⚠️ for order whatsspp 0122448814

****




Restok Lagi , Jegging Paling Laris , JEGGING KIABI , masuk lagi 4 favourite colors !
.
Size available from 32-46”
.
Material Soft Jeans
Memeri 
Ada poket belakang
.
ukuran 
.

🌸44
Pinggang 32 - 36”
Punngung 40-46”
Peha 19-22”
Labuh 40”

🌸46
Pinggang 34-38”
Punggung 44"-50”
Peha 22"-25”
Labuh 40"

🌸48
Pinggang 36"-40”
Punggung 46”-52”
Peha 22-26”
Labuh 41"

🌸50
Pinggang 40-44”
Punggung 48-54”
Peha 26"-30"
Labuh 41"

🌸52
Pinggang 42”-46”
Punggung 52"-60"
Peha 26"-34"
Labuh 41"77

🌸54
Pinggang 44”-48”
Punggung 54”-60”
Peha 28"-36"
Labuh 41"

🌸56
Pinggang 46-50”
Punggung 58"-64”
Peha 30"-38”
Labuh 41"

Promo price rm50 free pos/ss add rm5

For order whatdapp 0122448814

******



💐Sophia  skirt 💐

Price :Rm60 free postage sem /add rm7 for ss

Material :net full lining 

Free size fit S until  L
.
💐Measurement 💐
Pinggang : 23"-32" (fully getah)
Punggung : 33"-38"
Labuh Skirt : 40"

For order whatsapp 0122448814

*****



New Release Jacket For Plus Size

SIZE  XL TO 9XL 10XL 11XL❤😱

one color ice blue acid
(very hot and rare color )

size xl 
bahu 16-17'
dada 42-44’

size 2xl 
bahu 17-18’
dada 44-48’

size 3xl'
bahu 18-19’
dada 46-50’

size 4xl'
bahu 19-20’
dada 48-52’

size 5xl'
bahu 21-22’
dada 50-54’

size 6xl'
bahu 22-23’
dada 52-56’

size 7xl'
bahu 23-24’
dada 54-58’

size 8xl'
bahu 24-25’
dada 56-60’

size 9xl'
bahu 26-27’
dada 58-62’

size 10xl'
bahu 28-29’
dada 60-64’

size 11xl'
bahu 29-31’
dada 64-68’

material fully jeans

1pcs rm60
~free postage semenanjung
~sabah sarawak add rm7 n next item add rm5

For order whatsapp 0122448814

*****







💦💦HARGA PROMOSI SAH DARI 29 SEPT SEHINGGA 4 OCT JE TAU. RM69 ONLY!!

💖BLOUSE MADELINE💖

🔹REKAAN BLOUSE GORJES YG PATUH SYARIE 
Blouse MADELINE ni merupakan rekaan JELITA WARDROBE yg GORJES, ELEGANT, OUTSTANDING, MEWAH & PASTINYA MENUTUP AURAT bagi para muslimah kini. Bukan senang tau nk menghasilkan blouse yang “wowww” dan menutup aurat mcm ni.

🔹 DIGAYAKAN DENGAN PELBAGAI CARA & LEBIH JIMAT
Blouse Madeline ni boleh digayakan dengan pelbagai cara, beli 1 jer blouse tapi sesuai & fleksibel dengan semua jemputan majlis.

🔹DIHIASI RIBEN EKSKLUSIF DGN POTONGAN BERBENTUK PUFF DIBAHAGIAN TANGAN TAMPAK LEBIH MEWAH
Yes, rekaan Blouse Madeline pd bahagian tangan half dilapik 2 layer dan dihiasi dengan “CUSTOMADE RIBEN” sebagai aksesori ISTIMEWAH & RARE yang menambahkan lagi seri untuk rekaan blouse yang gorjes ni.

🔹 MATERIAL YANG BEST & SUPER SELESA DIIMPORT KHAS DARI OVERSEA .
Eh tak panas ke? Of coz lah tak! Material yg diimport khas yg sederhana tebal ini sangat2 sesuai dengan cuaca Malaysia. Paling best sekali dengan material "DUBAI COMO CREPE" ni ianya senang nak dijaga & "minimal ironing" tu yg penting!

🔹7 PILIHAN WARNA YANG MERUNTUN JIWA
Ini paling best! Ada 7 pilihan warna yg merecikkkk dari tona pastel sehingga la ke tona gelap.

🔹 PILIHAN SAIZ S TO 5XL
8 pilihan saiz. Daripada sekecik cili padi sehingga lah ke 5XL.

🔹 BF & WUDHU FRIENDLY
ada zip didada & butang ditangan itu element wajib untuk setiap keluaran Jelita Wardrobe. Senang nanti nak berwudhuk dan juga zip dada memudahkan bf

For order whatsapp 0122448814

*****



*WARDEENA BLOUSE*
————————————————-
PROMO PRICE 1PCS - RM69 FREE POSTAGE
2PCS - RM130 FREE POSTAGE 
—————————————————-
Wardeena, design terkini yg menyerlahkn hari2 penampilan korang.. Berkonsepkan moden. Stylish. 
SIMPLE YET FASHIONABLE. 
Itulah trademark kitorang. Boleh dipakai ke ofis, jalan2, pegi mall.. Santai2 pun onzzz! 
.
.
Dihasilkan dr material terlebih selesa, comfy. Boleh pakai dr pagi sampai malam. Rasa x nak tanggal je. Sebab BEST SGT! Tak caya cer tanya #qamissqangels. Ianya adalah SOFTED COMO CREPE. Lembut & beralun. Tak jarang & tak panas sama sekali! 
.
.
Mesra Wudhuk pastinya. Ada zip yg mudah nak buka.. Memudahkan lg korg nak sentengkan & ambil wudhuk. X ketattt & opkos senang. Cutting pulak mcm mana? 
Semestinya TERBAIKKKKKKKK DARI QAMISSQA! Haha.. 
.
.
BF FRIENDLY? Ofkos la ada! Senang korg yg baru lepas bersal!n @ pantanggg nak jalan2 dgn gayanya.. Sbb mudah nak BF kat tempat awam kan. So zip ni sgt senang dibuka! 
.
.
7 warna sambutan hangat! 
Setiap warna melambangkan personaliti korang. Ada Black, White, Royal Blue, Darkblue, Darkpurple, Red Orange, Pink. Antara 7 korang suka yg mana? 
.
.
Yg PALING BEST ada CUTE POCKET! Mcm doremon.. Hehe macam2 blh letak dlm poket.. Sesuai utk yg malas nk usung handbag & purse. 

*for order whatsap 0122448814*

******






▬▬▬▬▬▬ஐ❀♛ஐ❀▬▬▬▬▬▬▬
                  ASMA PALAZO
▬▬▬▬▬▬ஐ❀♛ஐ❀▬▬▬▬▬▬▬

🌷 HARGA PROMO RM 55 FREE POS/SS ADD RM5

==================
CIRI CIRI ISTIMEWA
==================
🌻 Material SOFTED FURSAN DAN COMO CREPE yg paling digemari ramai dgn ciri less ironing, tak mudah kedut tau, tak jarang dan tak panas. Sgt selesa dipakai sepanjang hari.

WARNA HITAM - MATERIAL SOFTED COMO CREPE

WARNA LAIN-MATERIAL SOFTED FURSAN 


🌻 Potongan PALAZO - Medium wide leg (bukaan kaki sederhana) dan longgar. Komfem selesa bila pakai.

🌻  5 warna yang cantik - HOT COLORSSS  yang  konfem buat uolls semua nampak gorgeous !

🌻 Pinggang yg selesa - Bahagian pinggang belakang yg mempunyai getah dan zip sorok di tepi kiri pinggang.

🌻 Didatangi dgn 5 warna yg menawan kalbu - semua kaler lawa lawa. Konfem terpikat !

🌻 Poket Xclusif di bahagian kiri - Sisturs boleh je parking handphone, kunci and lipstick pun boleh je.

For order whatsapp 0122448814

******


139 GUCCI INSPIRED JEANS
.
Promo price:  RM70 SM / RM75 SS
.
Material made from Thick Cotton Spandex (elastic)
Elastic Waist
No Button
No Zip
Back and Front Pocket
*sangat tebal dan berkualiti

For order whatsapp 0122448814

*****




Ready stock😍

🌷ORCHID DENIM JACKET
Buy 1 rm55 buy 2 rm100
Free pos/ss add rm5

Material denim

🍉Size S
Bahu 14
Dada 36

🍉Size M
Bahu 15
Dada 38

🍉Size L
Bahu 15.5
Dada 40

🍉Size xl
Bahu 16
Dada 42

🍉Size xxl
Bahu 17
Dada 44

🍇4 warna hot pink/blue jeans /soft blue acid/black

For order whatsapp 0122448814


*****







📌 Haura Suit 

(+) MATERIAL KOREAN COMOCREPE YANG BERKUALITI TINGGI,
Berat jatuh cantik je bila pakai tidak mudah renyuk plak tu, seharian pakai pun nampa kemas aje tau..!
.
.
(+) WHUDUK FRIENDLY , Ade zip sorok di bahagian lengan, buka je zip terus boleh amik whuduk.. senang kan😊
.
(+) BREASTFEED FRIENDLY , Ade zip sorok di bahagian dada, utk akak2 yang nak menyusukan anak2 kesanyangan di mana sahaja.. baguskan😉
.
(+) SAIZ AVAILABLE S HINGGA XXL, So akak2 boleh la pilih mengikut bentuk saiz badan masing2..
.
(+) SESUAI DI PAKAI UTK SEMUA KERJA, KOLEJ, TEMUDUGA DAN LAIN2, memudahkan akak2 bersiap siap dengan cepat. Tak perlu sesusah pikir nak pakai baju apa..
.
(+) MEMPUNYAI POKET DI BAHAGIAN KIRI DAN KANAN BAJU.
Memudahkan akak2 letak hp, wallet , kunci kereta dan sebagainya

Promo price rm125 free pos/ss add rm8

For order whatsap 0122448814

*****



Summer Bootcutt Jeans Pant🌿

SIZE XXS XS S M L XL ❤

🌸strechy denim jeans lembut, sedap pakai

SIZE XXS
Pinggang 24" - 26"
Punggung 30" - 35"
peha 18" - 22"
Panjang 37"

SIZE XS
Pinggang 26" - 28"
Punggung 32" - 36"
peha 19" - 23"
Panjang 37"

SIZE S
Pinggang 28" - 30"
Punggung 34" - 38"
peha 20" - 24"
Panjang 38"

SIZE M
Pinggang 30" - 32"
Punggung 36" - 40"
peha 22" - 25"
Panjang 38"

SIZE L
Pinggang 34" - 36"
Punggung 38" - 42"
peha 23" - 26"
Panjang 38"

SIZE XL
Pinggang 36" - 38"
Punggung 42" - 48"
peha 25" - 28"
Panjang 39"


2 colors 
season black
season blue

RM55
free postage semenanjung malaysia 
sabah sarawak add postage rm7

For order whatsapp 0122448814

******






Restock batch ke2 untuk Blouse Lilyta 😍

Harga PROMO selama 5hari. Kita restock dengan warna baru sekali 😊

LILYTA BLOUSE

A cutting cute blouse - cutting A secomel nama lilyta . cutting yang buat korang nampak lebih kurus , selesa dan tak ikut bentuk bodyy. Mmg cute habis ! 
.
.
pocket in front - dua poket kiri dan kanan di bahagian depan , memudahkan korang nak letak anything barang yg comel.. siap boleh ootd sambil tangan masuk poket di bahagian depan. mmg stylo n cuties gile. 
.
.
Ropol pleated -part paling "stylo" , pleated dibahagian bawah dan hujung tangan dengan teknik matching 2tone 
dengan warna baju yang buat korang lebih "cute" and stylo 
.
.
meterial - dubai como crepe + chiffon geograte , kombinasi kain yang paling sesuai dan mampu beri effect exclusive. 
.
.
wudhu friendly and bf friendly- sesuai untuk mommy yang nak susukan anak dan memudahakn untuk solat, bukan nampak cute jerr tapi memudahkan benda wajib aktiviti harian mommy.


❤️LILYTA CUTE BLOUSE❤️
    🌹LIMITED EDITION🌹

❌ NORMAL PRICE RM89

Promo price RM75
🚚 FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA 


✅ ITEM READY STOCK 

For order whatsap 0122448814

*****





😍Ready stock

👖BLACK vs WHITE JEANS
RM55 postage sem/ss add rm5

Material Denim stretchable 

Ukuran

🌼Size 26
Waist 26-28 max
Hips 38 max
Peha 22 max
Labuh 40


🌼Size 28
Waist 28-30 max
Hips 40 max
Peha 24 max
Labuh 40

🌼Size 30
Waist 30-32 max
Hips 42 max
Peha 26 max
Labuh 40

🌼Size 32
Waist 32-34 max
Hips 44 max
Peha 28 max
Labuh 40

🌼Size 34
Waist 34-36 max
Hips 46 max
Peha 30 max
Labuh 40

🌼Size 36
Waist 36-38 max
Hips 48 max
Peha 32 max
Labuh 40

🌼Size 38
Waist 38-40 max
Hips 50 max
Peha 34 max
Labuh 40

🥧skinny jeans
🥧poket depan dan belakang
🥧material denim stretchable
🥧white and black

For order whatsap 0122448814

*****




RINDU LONG TOP 2018

Info model:  model memakai size M 

FEATURE
- Cufflink satu butang di lengan
- Labuh di belakang dan pendek di depan
- Bukaan nursing zip melintang dengan closure. So zip di dada agak tersorok
- Zip belakang.
- Decent balloon sleeves dari siku ke lengan

Harga prelaunch sehelai 
Promo price rm75 free pos/ss add rm5

For order whatsspp 0122448814

*****




#NEWCOLLECTION
#BLOUSEMARQUESA
#CASUALANDTRENDYBLOUSE

Serius rugi siapa tak grab! Blouse Marquesa ni memang best tau uolls! Bergaya serta elegance! 6 pilihan warna menarik akan buat uolls nampak suuwittt jer 😍😍

KOLEKSI MARQUESA BLOUSE nie limited tau. Sangat sesuai di pakai kasual berjalan ke mana saja. Simple and very NICE! Sesuai pakai dengan seluar atau skirt. memang cantekkk sangat😍😍

SPECIAL BLOUSE MARQUESA
====================
✅material kain polycrepe
✅ mudah gosok, layang2 saja pun bleh
✅tidak melekat pada badan
✅2 poket kiri dan kanan 
✅warna-warna yang menawan
✅nursing friendly (zip depan)
✅wudhu friendly 
✅Baju cutting princess kembang bawah
✅Saiz  S ~ 2XL


❌ jarang
❌ kecut
❌ berbulu lepas basuh
❌ mudah renyuk
❌ mudah koyak

Sangat-sangat EXCLUSIVE AND LIMITED!!

Harga asal rm75

HARGA PROMOSI rm65 sahaja
termasuk pos seluruh malaysia 😱😱

Order :
👉www.wasap.my/60122448814/marquesa
👉www.wasap.my/60122448814/marquesa

*****



#NEWCOLLECTION
#BLOUSELEESA
#ANTIIRONBLOUSE

Serius rugi siapa tak grab! Blouse Leesa ni memang best tau uolls! Bergaya serta elegance! 6 pilihan warna menarik akan buat uolls nampak suuwittt jer 😍😍

KOLEKSI LEESA BLOUSE nie limited tau . sangat sesuai di pakai kasual berjalan ke mana saja. Simple and very NICE! Sesuai pakai dengan seluar atau skirt. memang cantek sangat😍😍

paling penting blouse ni #antiiron tau.. tak payah gosok‼🤩

SPECIAL BLOUSE LEESA
====================
✅material kain lycra 
✅ tak payah gosok
✅tidak melekat pada badan
✅2 poket kiri dan kanan 
✅warna-warna yang menawan
✅nursing friendly (zip depan)
✅wudhu friendly 
✅Baju cutting A
✅Saiz  S ~ 3XL

❌ jarang
❌ kecut
❌ berbulu lepas basuh
❌ mudah renyuk
❌ mudah koyak

Sangat-sangat EXCLUSIVE AND LIMITED EDITION

Harga asal rm65
HARGA PROMOSI rm59 sahaja
termasuk pos 😱😱

Order :
👉www.wasap.my/60122448814
👉www.wasap.my/60122448814
👉www.wasap.my/60122448814

******





RESTOK GAIS 💞

Khas untuk customer kesayangan sahaja , stok masuk 85pcs 😘

🌸 Ripped Zeyra 🌸

Material memang tiptop seluar label h&m tau , original bukan copy ori ,koyak ada lapik and ada fringe mini kat hujung kaki , poket full depan belakang , 

Design Skinny 
Koyak Tak Nampak Kulit , ada lapik 😊
.
size 32-44”
.
size 32
Pinggang 32”-33”
Punggung 42”-44”
Labuh 40”

size 34
Pinggang 34”-35”
Punggung 44”-46”
Labuh 40”

size 36
Pinggang 36”-37”
Punggung 46”-48”

size 38
Pinggang 38”-39”
Punggung 48”-50”
Labuh 40”

size 40
Pinggang 40”-41”
Punggung 50-52”
Punggung 50”

size 42
Pinggang 42”-43”
Punggung 52”-54”
Labuh 41”

size 44
Pingggang 44”-45”
Punggung 54”-56”
Labuh 41”

Promo price rm50 free pos/ss add rm5

For order whatsapp 0122448814

**



Blouse Azaleya
Material como crepe

Ukuran (inci)

Free size fit to size s, m dan l
Bahu 14
Dada 38
Labuh 37

Buy 1 rm45 buy 2 rm80
Free pos/ss add rm5

For order whatsspp 0122448814

****





TERBARU, KINI DI PASARAN! 

BLOUSE MUSLIMAH NURYN

💘Material lycra berkualiti, tidak jarang, tidak melekap, tidak nipis
💘 Potongan longgar dan labuh utk wanita muslimah
💘 Butang di hadapan baju boleh dibuka
💘Tangan mudah sinsing
💘Poket kiri dan kanan
💘Ironless-tidak perlu iron boleh terus disarung 
💘 Utk kod NR01, memang printed tu ada campuran putih dan hitam

harga sangat istimewa 
hanya RM65 sahaja percuma postage ke seluruh Malaysia

dapatkan segera, stok sangat limited💘


🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

For order whatsapp 0122448814

*****




IRIS BLOUSE

HARGA PROMO
SAIZ S-XXL= RM75 EXC POS
SAIZ 3XL-4XL= RM80 
Free postage/ss add rm5 

✔️ DESIGN'FLOWER' DI PERGELANGAN TANGAN- uollss klu nak pergi jamuan terbuka,pejabat, travel sesuai sangat tambah2 pergi negara omputih sgt cantik klu pakai..nmpak kemas je di pergelangan lengan tu
.
✔️ MATERIAL SUPERB COMO CREPE- serius cakap material comocrepe ni sgt lembut, sejuk dan sedap di pkai...Mmg sgt sesuai dengan cuaca di Malaysia yg panas terik merik ni
.
✔️WARNA GORGEOUS & NAMPAK EFEK KURUS- Blouse kali ni ada wrna gelap yg boleh nmpk effect kurus..dan juga ada wrna pastel yg boleh uolls nmpk suwittt muitt...uollss boleh pilih nk mn satu..mesti nmpk selim melim dan bersemut..
.
✔️ MESRA WUDUK- walaupon ada flower di pergelangan tangan tapi jangan risau flower tu boleh buka untuk memudahkan uolls ambil wuduk kerana terdpt button kecil di tepi
.
✔️ MUDAH MENYUSU- korg mesti x tahu kan di atas blouse iris ni ada zip utk mommies senang menyusu... dibawah button diatas zip...haa..unik tak
.
✔️ DIHIASI BUTANG HITAM UTK NAMPAK EKSLUSIF - terdpt button hitam di bahagian tgh blouse utk mencantikkan lagi blouse supaya uollss berputih mata nak pilih..
.
✔️ MENEPATI CIRI MUSLIMAH DAN PATUH SYARIAH asben pon x de nk bersyarah panjang2 kn klu pkai baju labuh2 ni
.
✔️ BOLEH DIGAYAKAN DENGAN PALAZO DAN SKIRT.. klu korg x suka pkai seluar boleh pkai kain or palazo mesti lagi ayu gitu..haa boleh g open house juga klu uolls boring asyik pkai baju kurung jerr
.
✔️ SAIZ S HINGGA 4XL- Blouse iris sebelum ni hanya sampai saiz XXL je, tp kali ni uolls boleh beli sampai saiz 4XL tau. Sape yg bersaiz comeyy mesti x frust dah kan?

PENTING!!
.
Ada 3 wrna yg belum siap lagi dan akn siap isnin ni iaitu wrna dusty green, dark purple dan deep pink nak order pun boleh

For order whatsapp 0122448814


****




AURORA IN VERSATILE WEAR

Promo price RM79.00 FREE POSTAGE

FREE CAJ PENGHANTARAN 1 MALAYSIA

HARGA SAMA TERMASUK PLUSSIZE

(+) Gabungan 2 Material yg sgt best. Dubai Como Crepe dan Premium Chifon Bagi Effect Mewah & Fabulous 

(+) Kocek Kiri & Kanan Di Bahagian Dalam ( Como )

(+) Zip didada utk bf friendly

(+) Butang“ketip” di bahagian tangan memudahkan utk berwudhu

(+) Tali dibahagian tgh baju blh diikat mengikut keselesaan / style yg uols suka

(+) Kombinasi warna baju yg sgt menarik

For order whatsapp 0122448814

******





T027/18 TANIA BLOUSE
#bbtaniablouse
#bbplussizetop #t027
.
💰  RM60 SM / RM65 SS
.
Material Made from Crepe
V Neck
Ribbons at sleeve

For order whatsapp 0122448814

******





BLOUSE SELENA

RM59
FREE POSTAGE

~ material polycrepe
~ nursing and wudhu friendly
~ poket kiri dan kanan 
~ mudah jaga dan tahan lasak
~ tinggi model 160 cm 
~ model pakai saiz S


www.wasap.my/6012244814

******





Daisy Fluffy Blouse


(+)DAISY BLOUSE – blouse ala2 minah London classic bakal buat korang rasa lebih up to date , lebih classic moden dan paling pentingg cutting puplum muslimah !  gadis muslimah nak Nampak lebih modern dun worry ! korang ada daisy . 



(+) tangan saloma – back to classic plus moden uolss, selalu cutting tangan saloma ni kan ramai muslimah tak boleh pakai kan ? tapi untuk daisy uolls tak perlu risau.. bahagian lengan kami cover full , so tak perlu risau nak angkat tangan tinggi2 . aurat still terjaga . 


(+) lace – Lace zik zak  english  sepanjang 10m uolss , dikelilingi lengan dan bahagian puplum 2 layer.. mmg Nampak gadis  muslimah london bila pakai .! mmg tak sama dengan design2 blouse yang lain kan . asyik kosong jerr .



(+) poket – hidden poket kiri dan kanan , nak jejalan keluar malas nak bawa handbeg pun takde hal! Selit jerr duit dan hp kat poket tuu .. no more hand beg . hehe


(+) material – dubai como crepe material yang diuji sejak 2016 ni mmg dah terbukti meteial terbaikk ! senang gosok dan tak panas .. bersepah testimoni .


(+) bf and wudhu friendly- part wajib ada ! berfesyen tapi mudah nak ambil wudhu dan bf kan baby.. mmg pilihan mommy gojess daisy ni.


(+) 7 warna fruity – 7 warna yg sgt mengacam ! rasa mcm nak makan jerrr . 7 warna pilihan warna fruity dari bold ke pastel tau uolss.. jgn jadi mcm cust sblm .

For order whatsapp 0122448814

****




REPOST , STOK MASUK LAGI 10 KOTAK !

Terbaru Sayang 💞
.
🌸Boot Cut Elfira Jeans🌸
.
Material Real Jeans
Strechable
Ada Poket Depan and Belakang
.
Size Available 28-40”
.
Ukuran
.
28
Pinggang 28"-30"
Punggung 30"-35"
Peha 19"-22"
Labuh 40"
.
30
Pinggang 30"-32"
Punggung 34"-39"
Peha 21"-24"
Labuh 40"
.
32
Pinggang 32"-34"
Punggung 36"-41"
Peha 22"-25"
Labuh 40"
.
34
Pinggang 34"-36"
Punggung 38"-43"
Peha 23"-26"
Labuh 40"
.
36
Pinggang 36"-38"
Punggung 40"-45"
Peha 24"-27"
Labuh 40"
.
38
pinggang 38"-40"
Punggung 42"-47"
Peha 25"-28"
Labuh 40"
.
40
Pinggang 40"-42"
Punggung 44"-49"
Peha 26"-29"
Labuh 40"
.
.
Promo price rm50 free pos/ss add rm5

For order whatsspp 0122448814

******



Plussize Jegging ! Stok Limited Ada 100 pcs Sahaja 💞 Sape Cepat Dia Dapat. 

Rosa Thea Jegging Ni Antara Favourite Plussize Sebab Kain Dia Sangat Strechy And Sejuk , Design Straight Cut , Pinggang Full Getah , Size Sampai 60” Pun Muat Tau ! Cawat Cukup Panjang 
.
Ukuran 
.

🌿44🌿
Pinggang 32 - 36”
Punngung 40-46”
Peha 19-22”
Labuh 40”

🌿46🌿
Pinggang 34-38”
Punggung 44"-50”
Peha 22"-25”
Labuh 40"

🌿48🌿
Pinggang 36"-40”
Punggung 46”-52”
Peha 22-26”
Labuh 41"

🌿50🌿
Pinggang 40-44”
Punggung 48-54”
Peha 26"-30"
Labuh 41"

🌿52🌿
Pinggang 42”-46”
Punggung 52"-60"
Peha 26"-34"
Labuh 41"

🌿54🌿
Pinggang 44”-48”
Punggung 54”-60”
Peha 28"-36"
Labuh 41"

🌿56🌿
Pinggang 46-50”
Punggung 58"-64”
Peha 30"-38”
Labuh 41"

Promo price rm50 free pos/ss add rm5

For order whatsapp 0122448814

******




*MIKAYLA PASTEL BLOUSE*
===========================
_PROMO PRICE - RM69 FREE POSTAGE_

======================
UNTUK MIKAYLA KITA ADA HARGA COMBO.
=======================

2PCS PROMO PRICE RM130 FREE POSTAGE 

======================

✔ MATERIAL SOFTED COMO CREPE - Material yang sangat lembut, sangat selesa. Uol akan rasa kelembutan dan kualiti material ni bila dah pakai nanti. Pasti nak pakai berulang kali sebab selesa sangat! Memang confirm akan jatuh hati & repeat warna baru. 

✔ CUTTING YANG SANGAT BEST SESUAI SEMUA PERINGKAT UMUR & TAK DAPAT DEKAT MANA MANA BRAND LAIN - Kepakaran QAMISSQA adalah mempersiapkan cutting yang “berhantu”, bakal buatkan uol semua taknak tanggalkan baju. Sebab demi Allah, sangat sangat best! InshaAllah QAMISSQA yakin dan percaya uol takkan menyesal dengan potongan cutting yang kami reka. 

✔ KEISTIMEWAAN SAIZ DARI XS HINGGA 3XL - Ya, pertama kali. QAMISSQA produce dr sekecil molek hingga ke secomel chubby. Uol ada keunikan tersendiri. Yang bestnya SARUNG JE MIKAYLA, TERUS CONFIDENT! Mak ibu mama umi pun boleh nampak muda tau. Percayalah. 

✔ NURSING & WUDHUK FRIENDLY - Yang ni memang QAMISSQA takkan lupa. Khas untuk mummy yang menyusukan anak. Uol akan mudah kemana sahaja sebab ada zip di bahagian dada serta zip di hujung lengan, mudah pergerakan. 

✔ 5 WARNA MEMUKAU SERTA MENAMBAT HATI - Cair kan tengok warna warna Mikayla? YES! QAMISSQA sangat particular bab ni. Setiap warna mempunyai karakter tersendiri. Pemilihan warna uol melambangkan personaliti uol yang sebenarnya. Jadi ada 6 warna, boleh pilih yang mana menyentuh hati. Terpancar keayuan & kecantikan uol disebalik warna yang dipilih. 

✔ REKAAN TERBARU PALING UP TO DATE & PALING BEST ANTARA SEMUA SEBAB ADA POKET - bagi yang tak suka bawa handbag, atau yang suka travel, atau yang santai santai, this is the BEST CHOICE! Simple yet fashionable. 
.
✔ PACKAGING EXCLUSIVE

For order whatsapp 0122448814

****






Selesa sangat. Plus size pun ada

ALIYA SET PALAZO

SIZE XXS-XL
RM100 FREE POS/SS ADD RM5


SIZE 2XL-5XL
RM125 FREE POS/SS ADD RM7


SIZE 6XL-10XL
RM155 FREE POS/SS ADD RM10


Size: XXS Top: Length: 37inch, Bust: 30inch, Shoulder: 13inch, Sleeve: 21inch, Waist: 26inch, Hip: 32inch

Pants: XXS: Length: 38inch, Hip: 32inch, Waist: 24inch

Size: Top XS: Length: 37inch, Bust: 32inch, Shoulder: 13inch, Sleeve: 21inch, Waist: 28inch, Hip: 34inch

Pants: XS: Length: 39inch, Hip: 34inch, Waist: 25inch

Size: S: Length: 37inch, Bust: 34inch, Shoulder: 13.5inch, Sleeve: 22inch, Waist: 30inch, Hip: 36inch

Pant: Length: 40inch, Hip: 36inch, Waist: 40inch

          M: Length: 37inch, Bust: 36inch, Shoulder: 14inch, Sleeve: 22inch, Waist: 32inch, Hip: 38inch

Pant: Length: 40inch, Hip: 37inch, waist: 41inch

          L: Length: 37inch, Bust: 38inch, Shoulder: 14.5inch, Sleeve: 22inch, Waist: 34inch, Hip: 40inch

Pant: Length: 40inch, Hip: 38inch, waist: 42inch

        XL: Length: 37inch, Bust: 40inch, Shoulder: 15inch, Sleeve: 22inch, Waist: 36inch, Hip: 42inch

Pant: Length: 40inch, Hip: 39inch, waist: 43inch

Shoulder: 15.5inch, Sleeve: 22inch, Waist: 38inch, Hip: 44inch

Pant: Length: 40inch, Hip: 40inch, waist: 44inch

3XL: Length: 38inch, Bust: 44inch, Shoulder: 16inch, Sleeve: 22inch, Waist: 40inch, Hip: 46inch

Pant: Length: 40inch, Hip: 41inch, waist: 45inch

4XL: Length: 40inch, Bust: 46inch, Shoulder: 16.5inch, Sleeve: 22inch, Waist: 42inch, Hip: 48inch

Pant: Length: 40inch, Hip: 42inch, waist: 46inch

     5XL: Length: 40inch, Bust: 48inch, Shoulder: 17inch, Sleeve: 22inch, Waist: 44inch, Hip: 50inch

Pant: Length: 40inch, Hip: 43inch, waist: 47inch

Size: Top 6XL: Length: 42inch, Bust: 50inch, Shoulder: 17.5inch, Sleeve: 23inch, Waist: 46inch, Hip: 52inch

             Pants 6XL: Length: 41inch, Hip: 52inch, Waist: 42inch

        Top 7XL: Length: 42inch, Bust: 52inch, Shoulder: 18inch, Sleeve: 23inch, Waist: 48inch, Hip: 54inch

        Pants 7XL: Length: 41inch, Hip: 54inch, Waist: 44inch

      Top 8XL: Length: 42inch, Bust: 54inch, Shoulder: 18inch, Sleeve: 23.5inch, Waist: 50inch, Hip: 56inch

     Pants 8XL: Length: 42inch, Hip: 56inch, Waist: 46inch

   Top 9XL: Length: 43inch, Bust: 56inch, Shoulder: 18.5inch, Sleeve: 23.5inch, Waist: 52inch, Hip: 58inch

 Pants 9XL: Length: 42inch, Hip: 58inch, Waist: 48inch

   Top 10XL: Length: 43inch, Bust: 58inch, Shoulder: 19inch, Sleeve: 23.5inch, Waist: 54inch, Hip: 60inch

 Pants 10XL: Length: 42inch, Hip: 60inch, Waist: 48inch

Material: Como heavy Crepe

Zip Pocket Front Zip Front Pocket

For order whatspp 0122448814

*****


Satu set baju dan seluar tau

ELYSHA SET PALAZO

SIZE XXS-XL
Rm90 free pos/ss add rm5


SIZE XXL-5XL
RM110 FREE POS/SS ADD RM5


SIZE 6XL-10XL
RM140 FREE POS/SS ADD RM10


Size: XXS Top: Length: 28inch, Bust: 30inch, Shoulder: 13inch, Sleeve: 21inch, Waist: 26inch, Hip: 32inch

Pants: XXS: Length: 38inch, Hip: 32inch, Waist: 24inch

Size: Top XS: Length: 28inch, Bust: 32inch, Shoulder: 13inch, Sleeve: 21inch, Waist: 28inch, Hip: 34inch

Pants: XS: Length: 39inch, Hip: 34inch, Waist: 25inch

Size: S: Length: 30inch, Bust: 34inch, Shoulder: 13.5inch, Sleeve: 22inch, Waist: 30inch, Hip: 36inch

Pant: Length: 40inch, Hip: 36inch, Waist: 40inch

          M: Length: 30inch, Bust: 36inch, Shoulder: 14inch, Sleeve: 22inch, Waist: 32inch, Hip: 38inch

Pant: Length: 40inch, Hip: 37inch, waist: 41inch

          L: Length: 30inch, Bust: 38inch, Shoulder: 14.5inch, Sleeve: 22inch, Waist: 34inch, Hip: 40inch

Pant: Length: 40inch, Hip: 38inch, waist: 42inch

        XL: Length: 30inch, Bust: 40inch, Shoulder: 15inch, Sleeve: 22inch, Waist: 36inch, Hip: 42inch

Pant: Length: 40inch, Hip: 39inch, waist: 43inch

Size: 2XL: Length: 32inch, Bust: 42inch, Shoulder: 15.5inch, Sleeve: 22inch, Waist: 38inch, Hip: 44inch

Pant: Length: 40inch, Hip: 40inch, waist: 44inch

        3XL: Length: 32inch, Bust: 44inch, Shoulder: 16inch, Sleeve: 22inch, Waist: 40inch, Hip: 46inch

Pant: Length: 40inch, Hip: 41inch, waist: 45inch

      4XL: Length: 32inch, Bust: 46inch, Shoulder: 16.5inch, Sleeve: 22inch, Waist: 42inch, Hip: 48inch

Pant: Length: 40inch, Hip: 42inch, waist: 46inch

     5XL: Length: 32inch, Bust: 48inch, Shoulder: 17inch, Sleeve: 22inch, Waist: 44inch, Hip: 50inch

Pant: Length: 40inch, Hip: 43inch, waist: 47inch



Size: Top 6XL: Length: 35inch, Bust: 50inch, Shoulder: 17.5inch, Sleeve: 23inch, Waist: 46inch, Hip: 52inch

             Pants 6XL: Length: 41inch, Hip: 52inch, Waist: 42inch

        Top 7XL: Length: 35inch, Bust: 52inch, Shoulder: 18inch, Sleeve: 23inch, Waist: 48inch, Hip: 54inch

        Pants 7XL: Length: 41inch, Hip: 54inch, Waist: 44inch

      Top 8XL: Length: 35inch, Bust: 54inch, Shoulder: 18inch, Sleeve: 23.5inch, Waist: 50inch, Hip: 56inch

     Pants 8XL: Length: 42inch, Hip: 56inch, Waist: 46inch

   Top 9XL: Length: 35inch, Bust: 56inch, Shoulder: 18.5inch, Sleeve: 23.5inch, Waist: 52inch, Hip: 58inch

 Pants 9XL: Length: 42inch, Hip: 58inch, Waist: 48inch

   Top 10XL: Length: 35inch, Bust: 58inch, Shoulder: 19inch, Sleeve: 23.5inch, Waist: 54inch, Hip: 60inch

 Pants 10XL: Length: 42inch, Hip: 60inch, Waist: 48inch

Material: Como heavy Crepe

Zip Back

For order whatsapp 0122448814

*****




*AMANADA BLOUSE*
—————————————————-

_PROMO PRICE 1PCS_ - *RM65 FREE POSTAGE*
_PROMO PRICE 2PCS_ - *RM120 FREE POSTAGE*
—————————————————-
Ramai peminat setia #qamissqangels dah sedia faham tentang kelebihan QAMISSQA.. Setiap design yg Ladyboss Ika hasilkan adalah ilham dr Allah.. Semestinya berlandaskn dr permintaan fans2 tegar!
Kalau korang x suka, kitee x buat tau.. Betapa pentingnya korang untuk kami 😍
.
.
Amanda, design terkini yg menyerlahkn hari2 penampilan korang.. Berkonsepkan moden. Stylish.
SIMPLE YET FASHIONABLE.
Itulah trademark kitorang. Boleh dipakai ke ofis, santai2 pun onzzz!
.
.
🦋Dihasilkan dr material terlebih selesa, comfy. Boleh pakai dr pagi sampai malam. Rasa nak repeat je. Ianya adalah SOFTED COMO CREPE. Lembut & beralun. Tak jarang & tak panas sama sekali!
.
.
🦋Mesra Wudhuk pastinya. Memudahkan korg nak sentengkan & ambil wudhuk. X ketat & opkos senang. Cutting pulak mcm mana?
Semestinya TERBAIKKKKKKKK DARI LONDON! Haha..
.
.
🦋6 warna ekslusif. Gambaran personaliti korang. Darkpurple, Emerald Green, Black, Sparkling Marron, Nudepink. Antara 6 warna ni, korang suka yg mana?

******




Satu set baju dan seluar tau. Plus size pun ada

AISYAH SET PALAZO

SIZE XXS-XL
RM95 FREE POS/SS ADD RM5

SIZE XXL-5XL
RM110 FREE POS/SS ADD RM7

SIZE 6XL-10XL
RM140 FREE POS/SS ADD RM10

Size: XXS Top: Length: 28inch, Bust: 30inch, Shoulder: 13inch, Sleeve: 21inch, Waist: 26inch, Hip: 32inch

Pants: XXS: Length: 38inch, Hip: 32inch, Waist: 24inch

Top XS: Length: 28inch, Bust: 32inch, Shoulder: 13inch, Sleeve: 21inch, Waist: 28inch, Hip: 34inch

Pants:XS: Length: 39inch, Hip: 34inch, Waist: 25inch

S: Length: 30inch, Bust: 34inch, Shoulder: 13.5inch, Sleeve: 22inch, Waist: 30inch, Hip: 36inch

Pant: Length: 40inch, Hip: 36inch, Waist: 40inch

M: Length: 30inch, Bust: 36inch, Shoulder: 14inch, Sleeve: 22inch, Waist: 32inch, Hip: 38inch

Pant: Length: 40inch, Hip: 37inch, waist: 41inch

L: Length: 30inch, Bust: 38inch, Shoulder: 14.5inch, Sleeve: 22inch, Waist: 34inch, Hip: 40inch

Pant: Length: 40inch, Hip: 38inch, waist: 42inch

XL: Length: 30inch, Bust: 40inch, Shoulder: 15inch, Sleeve: 22inch, Waist: 36inch, Hip: 42inch

Pant: Length: 40inch, Hip: 39inch, waist: 43inch

2XL: Length: 32inch, Bust: 42inch, Shoulder: 15.5inch, Sleeve: 22inch, Waist: 38inch, Hip: 44inch

Pant: Length: 40inch, Hip: 40inch, waist: 44inch

3XL: Length: 32inch, Bust: 44inch, Shoulder: 16inch, Sleeve: 22inch, Waist: 40inch, Hip: 46inch

Pant: Length: 40inch, Hip: 41inch, waist: 45inch

4XL: Length: 32inch, Bust: 46inch, Shoulder: 16.5inch, Sleeve: 22inch, Waist: 42inch, Hip: 48inch

Pant: Length: 40inch, Hip: 42inch, waist: 46inch

5XL: Length: 32inch, Bust: 48inch, Shoulder: 17inch, Sleeve: 22inch, Waist: 44inch, Hip: 50inch

Pant: Length: 40inch, Hip: 43inch, waist: 47inch

Top 6XL: Length: 35inch, Bust: 50inch, Shoulder: 17.5inch, Sleeve: 23inch, Waist: 46inch, Hip: 52inch

Pants 6XL: Length: 41inch, Hip: 52inch, Waist: 42inch

Top 7XL: Length: 35inch, Bust: 52inch, Shoulder: 18inch, Sleeve: 23inch, Waist: 48inch, Hip: 54inch

Pants 7XL: Length: 41inch, Hip: 54inch, Waist: 44inch

Top 8XL: Length: 35inch, Bust: 54inch, Shoulder: 18inch, Sleeve: 23.5inch, Waist: 50inch, Hip: 56inch

Pants 8XL: Length: 42inch, Hip: 56inch, Waist: 46inch

Top 9XL: Length: 35inch, Bust: 56inch, Shoulder: 18.5inch, Sleeve: 23.5inch, Waist: 52inch, Hip: 58inch

Pants 9XL: Length: 42inch, Hip: 58inch, Waist: 48inch

Top 10XL: Length: 35inch, Bust: 58inch, Shoulder: 19inch, Sleeve: 23.5inch, Waist: 54inch, Hip: 60inch

Pants 10XL: Length: 42inch, Hip: 60inch, Waist: 48inch

Material: Como heavy Crepe

Zip Back, Zip Sleeve, Side Pocket

FOR ORDER WHATSAPP 0122448814
For order whatsapp 0122448814


Tolong Click Mama Nak beli Hairband Baru Untuk Zara & Nayli ;p

No comments:

Post a Comment

Saya Yang Santeks Ni Nak Komen Sikit Oh La~ La~