Jom Click Click

Nuff Ads

Jom Follow My Life & Love

Friday, September 15, 2017

Koleksi best seller dah restock. Harga masih maintain murah jom dapatkan sebelum habis lagi.







BARU & EKSKLUSIF

TEHA KURUNG PAHANG

SAPE KATA BAJU KURUNG PAHANG kalau kita pakai nmpk BIASA2 JA?

Kali ni..kak fah tampilkn kurung pahang TEHA😍😍😍

Biar uolls nmpk kerrlasss..sopan..ayuu😘😘

Ok ni detailnya
✅diperbuat dr kain cotton premium..high class..osaka cotton..kain cotton yg sgt selesa..

✅x kejung pun ok..sejuk klu uolls pakai seharian pun sgt selesa..cubalah😁


✅tersedia dr s to xl ye..jika ade yg brminat xxl xxxl kena preorder sbb kain ni sgt terhad ye..

✅kurung pahang ni special sbb ka fah buat pesak yg kmbang dan hujung lengan juga kembang..kain lipat batek tp x belah ye uolls..mcm dlm citer klasik2😉😉

✅syariah compliance..cantik sangat2..cepat2 order untuk kualiti premium osaka ni.

Sape cepat die dapat😊😊

PROMO PRICE:RM110 FREE POS/SS ADD RM5

****





💫HOTTEST COLLECTION  💫

Memperkenalkan Design Flora Terbaru. Design Yg Super Hot Yg Bakal Mencetuskan Fenomena. Design Yg Super Exclusive!

🔅KAMELIA KURUNG 🔅
🔅KAMELIA KURUNG 🔅
🔅KAMELIA KURUNG 🔅

🔥HOT FROM OVEN🔥

🌸KEISTIMEWAAN KAMELIA KURUNG 🌸

✔️ Kurung Moden Terikni
✔️ Harga of Course MAMPU MILIK 
✔️ Material Dubai Silk 😍
✔️ Saiz Available dr S-XXL
✔️ Cutting Loose
✔️ Terletak Apabila Dipakai
✔️ Cutting Kain Mermaid
✔️ Pinggang Kain Bergetah Kiri & Kanan
✔️ Zip Sebelah Kiri

🌸 ❌ kecut 
🌸 ❌ berbulu lepas basuh
🌸 ❌ renyuk
🌸 ✅ mudah digosok
🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai
🌸 ✅ CONFIRM repeat order

Normal Price RM125.00

PROMO PRICE👇🏼
🔴RM110SM/RM115SS🔴

---------------------

📌READYSTOCK ‼️

****




🔥🔥NEW COLLECTION  🔥🔥

🔥HOT ITEM🔥

🌹 KURUNG DELISYA🌹
   
 5  warna yang menarik untuk di rebut

*design yang EXCLUSIVE,LIMITED EDITION 

Menguna kan meaterial lembut dn tahan lasak
Menjadi pilihan wanita berkejaya
🌸material ROYAL SILK
🌸warna yang menawan dan memukau 
🌸design MINI KURUNG  KEMBANG
🌸cutting loose dan  berdutt berlakang 
🌸jenis kain kembang payung
🌸pinggang bergetah  KIRI KANAN
🌸saiz  XS  S M L XL XXL 



✖️jarang
✖️kecut
✖️renyuk
√mudah digosok 
√sejuk  dan selesa dipakai 
√tahan lasak & tak mudah luntur 
√tampil cantik & menawan dengan design simple 
√sesuai untuk majlis keramaian 

JOM WHATSAPP SEKARANG

 PROMO PRICE:RM110 FREE POS/SS ADD RM5

Ready stock


*******




Cantik sangat! Murah saja!

JULIANA PLETED KURUNG

Promo price:rm75 free pos/ss add rm5

*MATERIAL MOSS CREPE
*BLOUSE CUTTING PEPLUM
*TALI DI JAHIR DIKIRI KANAN BAJU BOLEH DIIKAT REBEN KE BELAKANG
*DIHIASI BEAD DIBAHAGIAN DEPAN

free size fit to size s, m dan l

Bahu:16"
Dada:40"
Lengan(Ketiak):18"
Panjang lengan:22"
pinggang:34"
Labuh baju depan:29.5"
Labuh baju belakang:32.5"

Skirt
Pinggang:28"-38"
Punggung:28"-40"
Labuh:40"

********





KURUNG CIK SITI

PROMO PRICE: RM110 FREE POS/SS ADD RM5

Kurung cik siti ni dari material songket cotton yang dijamin lembut dan serap peluh

memang sesangat selesa dipakai macam nak pakai hari- hari je nanti :)

******************






BEST SELLER!!!

RESTOCK ATAS PERMINTAAN RAMAI!!

AISYAH SUIT 

(+) EKSKLUSIF DESIGN FRESH 2017

A'isyah adalah "eksklusif design". Sangat sesuai utk ke opis, kuliah, utk cikgu of coz nampak "woww" klu ke sekolah. Pendek kata utk kemana2 pon sesuai la. Yang best nya lapisan luar nampak mcm cardigan! Memang ke mana pun confirm ada mata2 tak berhenti menjeling. Jeles la tu!
.
.

(+) MATERIAL LUXURY COMO CREPE & CHIFFON

Design ni pakai material luxury comi crepe. Lapisan luar tu pakai chiffon. Memang sangat selesa dan tak panas wlupn 2 lapis!
.
.
(+) SELUAR PALAZZO CUTTING & 2 SIDE POCKET

Yup! Seluar A'isyah cutting palazzo. Seriusly, nampak sopan dengan special cutting ni. Siap ada 2 pocket kiri kanan.
.
.
(+) BF N WUDHU' FRIENDLY

Semestinya! Mesti pelik kan zip dekat mana? Wlupn design baju ni nampak modern, zip tetap ada! Kali ni zip melintang utk mommy! Zip utk wudhu' pon ada.

bju bercantum dibahagian atas utk lapisan dlm dan luar

zip tepi. Getah separuh di belakang

promo price: rm139 free postage seluruh malaysia

****







Restock atas permintaan ramai. Dapat FREE BROOCH tau!!

KEBARUNG RANIA

PROMO PRICE:RM110 FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA

MATERIAL COMO CREPE DENGAN FREE SET HIASAN BROACH

CIRI-CIRI COMO CREPE
-Material Lembut dan tidak panas, sejuk selesa dan washable 
-Kain berat dan jatuh terletak bila dipakai.
-Tidak jarang, tidak mengecut dan tidak mudah kedut 
-Sesuai untuk kelihatan kurus
-Hanya perlukan light ironing sebelum di pakai

COLOR: 8 COLORS AVAILABLE

SIZE: S, M L, XL, DAN XXL

CIRI-CIRI ISTIMEWA
-Mempunyai zip sorok di hadapan baju
-Design ala kebarung labuh dengan cutting yang menarik 
-Direka khas untuk penggayaan sempurna
-Material yang sangat selesa, lembut, berat dan jatuh terletak bila disarung
-Fabric como crepe exclusive dan classy
-Potongan skirt duyung (ada zip dan getah di bahagian pinggang
-Bakal menjadi fenomena dan kegilaan para wanita dengan design moden dan sopan

KEISTIMEWAAN: 
-Breatsfeed friendly
-Wudhu friendly (boleh disinsing dengan mudah)
-Mudah disarung
-Cutting yang selesa dan jatuh terletak bila dipakai
-Material yang sangat selesa, lembut, dan jatuh terletak
-Tampil bergaya untuk majlis kenduri, majlis rasmi mahupun bergaya ke tempat kerja
-Anggun dan pasti sopan dengan design potongan yang menepati ciri2 wanita muslimah
-Membuat pemakai kelihatan 'UP TO DATE' dengan dunia fesyen
-Sesuai digayakan oleh wanita yang ingin tampak sopan dan ala-ala muslimah moden
-Material yang sejuk dan selesa, terus sarung dan siap. 

APA YG LEBIH ISTIMEWA
-Boleh digayakan dengan pelbagai aksesori lain seperti broach dan rantai hiasan seperti pemakaian model 

****




NEW ARRIVAL‼️
.
DESIGN BAJU KURUNG YANG X LAPUK DITELAN ZAMAN, SESUAI UNTUK KERJA @ MAJLIS KERAMAIAN 😍
.
🍁INSPIRED BATIK KELANTAN🍁
.
Stock Panas - Panas 🔥🔥🔥
.
5 pilihan warna  Mernarik untuk direbut
Boleh pilih koleksi warna TERANG dan juga warna PASTEL, Warna yang sangat-sangat Melty & Gojess .
.
Dijamin anda puas hati
JANGAN tunggu lama-lama,nanti melepas 
.
🌹Sangat-sangat EXCLUSIVE & LIMITED STOCK 🌹
.
Ciri-Ciri Batik Inspired Kurung :-
.
✔️ Exclusive design inspired Batik Kelantan
✔️ Corak yang sangat Up to Date 
✔️ Harga MAMPU MILIK 
✔️ Material Heavy Soluna Silk
✔️ High Quality 100% Gred AAA.
✔️ Design Kurung Modern
✔️ Leher Bulat Berkun
✔️ Saiz S M L XL
✔️ CUTTING LOOSE Berdutt Belakang 
✔️ Jenis Kain A Cut
✔️ Pinggang Kain Bergetah Kiri & Kanan
✔️ Zip Sebelah Kiri

🌸 ❌ jarang
🌸 ❌ kecut 
🌸 ❌ berbulu lepas basuh
🌸 ❌ renyuk
🌸 ✅ mudah digosok
🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai
.
NOW OFFER 👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
🔴 RM 120/sm RM 125/ss 🔴
-----------------------------
.
****







RESTOCK ATAS PERMINTAAN RAMAI

❤ KEBAYA CEMPAKA 3.0 ❤ 

~ Material - Santana Italian Crepe
~ (Wudhu' friendly) zip di lengan
~ (BF friendly) zip di hadapan
~ Getah separuh, zip & hook di pinggang skirt
~ 6 warna & 4 saiz
~ Jaminan material & jahitan berkualiti
~ Pilihan warna yang menarik
~ Ukuran mungkin berbeza (+ - 0.5) inci

16901 - plum
16902 - royal purple
16903 - dusty olive
16904 - emerald green
16905 - dusty salmon
16906 - ruby red

PROMO PRICE:RM135 FREE POS/SS ADD RM5

*****






🔥🔥NEW DESIGN 2017🔥🔥

🔥HOT ITEM🔥


 🌼KURUNG EDORA🌼
   

 5 warna yang menarik untuk di rebut



*design yang EXCLUSIVE,LIMITED EDITION 

Menguna kan meaterial lembut dn tahan lasak
Menjadi pilihan wanita berkejaya
🌼materia ROYSL SILK
🌼warna yang menawan dan memukau 
🌼design PEPLUM labuh menutupi punggung
🌼cutting loose dan  berdutt berlakang 
🌼jenis kain kembang payung
🌼 zip sebelah kiri
🌼saiz  XS  S M L XL XL


×jarang
×kecut
×renyuk
√mudah digosok 
√sejuk  dan selesa dipakai 
√tahan lasak & tak mudah luntur 
√tampil cantik & menawan dengan design simple 
√sesuai untuk majlis keramaian 

JOM WHATSAPP SEKARANG

 PROMO PRICE:RM110 FREE POS/SS ADD RM5

Ready stock

****





Best seller dah restock atas permintaan ramai

QISYAA LONG TOP

PROMO PRICE: RM69 FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA

> DESIGN LABUH SUPER SOPAN

Rekaan blouse tapi LABUH dengan kombinasi 2 tone warna "mewah" siyesly rasa ber"iman" jer bila pakai. Super sopan, ayu dan gojes. Sesuai di match dengan skirt atau seluar.

> MATERIAL DUBAI MOSS CREPE

Sangat selesa, tak jarang dan mudah iron. Pakai seharian pon rasa mcm tak nak tukar baju len!

> WUDHU N BF FRIENDLY

Zip di dada n tangan special utk mommy yg nak bf n muslimah yg nk berwudhu

****





*ANGGUN KLASIK LACE*

Material : full lace

Size available : S - M

Promo price : RM130 Free Postage SM/RM10 SS

Colours : Dark Blue, White, Black, Emerald Green

💋Full high quality lace
💋mermaid skirt
💋Stretchable material
💋4 classic colours
💋Round Neck
💋Breathable

***



💫HOTTEST COLLECTION💫

Memperkenalkan Design Flora Terbaru. Design Yg Super Hot Yg Bakal Mencetuskan Fenomena. Design Yg Super Exclusive!

🔅TIARA KURUNG 🔅
🔅TIARA KURUNG 🔅
🔅TIARA KURUNG 🔅

🔥HOT FROM OVEN🔥

🌸KEISTIMEWAAN TIARA KURUNG 🌸

✔️ Kurung Moden Terikni
✔️ Harga of Course MAMPU MILIK 
✔️ Material High Qualiti Soluna Silk 😍
✔️ Saiz Available dr S-XXL
✔️ Cutting Loose
✔️ Terletak Apabila Dipakai
✔️ Cutting Kain Mermaid
✔️ Pinggang Kain Bergetah Kiri & Kanan
✔️ Zip Sebelah Kiri

🌸 ❌ kecut 
🌸 ❌ berbulu lepas basuh
🌸 ❌ renyuk
🌸 ✅ mudah digosok
🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai
🌸 ✅ CONFIRM repeat order

PROMO PRICE
🔵RM130SM/RM135SS🔵
-----------------------------

📌READYSTOCK ‼️

for order pm us or whatsap 0122448814

****






Mari tampil patuh syariah dengan ZAREYA MUSLIMAH SUIT. 

Suit yang labuh dan loose namun tetap tampil anggun.

💘 Material kulit laici yang tebal dan lembut. tidak melekap. boleh memeri, selesa dipakai, tidak perlu iron

💘 Zip nursing bagi memudahkan bf mommies

💘 Tangan tiada zip tapi mudah sinsing - wudhu' friendly

💘 Seluar getah penuh. cutting loose tidak melekap pada kaki

💘 Terdapat 5 warna dan saiz yang padan untuk semua😄

material dan design cantikkss mcm ni harga asal rm169.


harga pengenalan hanya RM119  sahaja FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA


jom order sekarang. stok sangat limited.

❤️❤️

****





Trendy dan menawan. Plus size pun ada 

NISA BLOUSE
promo price: rm55 free pos/ss add rm5

          S : Length : 51inch , Bust : 36inch , Shoulder : 13.50inch , Waist : 32inch , Hip : 38inch
         M : Length : 51inch , Bust : 38inch , Shoulder : 14inch , Waist : 34inch , Hip : 40inch
          L : Length : 51inch , Bust : 40inch , Shoulder : 14.50inch , Waist : 36inch , Hip : 42inch
         XL : Length : 51inch , Bust : 42inch , Shoulder : 15inch , Waist : 38inch , Hip : 44inch

PLUS SIZE !!
NISA BLOUSE

promo price:rm65 free pos/ss add rm5

Size : XXL : Length : 51inch , Bust : 44inch , Shoulder : 15.5inch , Waist : 40inch , Hip : 46inch
        XXXL : Length : 51inch , Bust : 46inch , Shoulder : 16inch , Waist : 42inch , Hip : 48inch
      XXXXL : Length : 51inch , Bust : 48inch , Shoulder : 16.5inch , Waist : 44inch , Hip : 50inch
    XXXXXL : Length : 51inch , Bust : 50inch , Shoulder : 17inch , Waist : 46inch , Hip : 52inch

Material : Como Crepe
Zip SLEEVE

****





💃Daneela exclusive 💃

🎀Price :Rm120 free postage sem /add rm7 for ss

🎀Material :moss crepe (sejuk ja lembut senang iron ) 

🎀Free size fit to size s,m dan l

Bahu :15-15.5
Dada :36-38/40
Labuh baju depan :24
Labuh belakang :47.5
Labuh tgn :23
Labuh skirt :40
Pinggul :38-42
(Pingang bergetah )

🌸hidden zip (wudhu frindly )
🌸lace di kedua belah kiri dan kanan
🌸material yg sgt selesa
🌸sesuai semua majlis
🌸zip di belakang
🌸tak jarang
🌸skirt full lining

***




🍑WRAP DRESS (9002)🍑

Promo price : RM70 sem, RM75 ss 

MATERIAL : MOSS CREPE
ADA TALI BOLEH IKAT/LARAS

free size fit to size s,m dan l
SHOULDER : 15 '' 
BUST : 40 '' ++ ( FLEXIBLE )
WAIST : 36 '' ++ ( FLEXIBLE )
HIP : 40 '' ++ ( FLEXIBLE )
ARMHOLE : 9.5 '' 
SLEEVE : 23 '' 
LENGTH : 53.5 '' 

****





💕💕New Collection 

  💕💕Baju Baru design Kurung MODEN keluaran kami...corak ala batik.
Sesuai sangat utk KOLEKSI  anda peminat  Baju kurung yg simple dan ringkas...


🌺BATIK DAHLIA 🌺
   

🍄Fabric Royal Moist Silk
🍄Material  High  quality  100%
🍄Material Kain yg lembut dan tidak jarang(tak melekap Di badan)
🍄Corak Printed terkini 
🍄Design kurung   moden
🍄Potongan Baju yg labuh melepasi punggung 
🍄Lose cutting ,tak fit dan terletak
Di badan 
🍄  Berdutt di belakang 
🍄Zip Di belakang  Baju 
🍄hujung lengan tidak fit ,mudah utk ambil wudhu 
🍄Kain duyung  
🍄skirt zip  ditepi  
🍄pinggang Bergetah kiri  dan  kanan  .

 EXCLUSIVE

💝kualiti jahitan   kemas  oleh tailor kami  yg brpengalaman  
💝mudah iron  
💝warna2  exclusive 
💝5 warna  hot utk direbut 
💝size  XS  S  M L XL XXL
💝Free Postage
💝READY STOK 

🌹jangan ketinggalan ye utk miliki batik terkini utk koleksi anda

PROMO PRICE:RM110 FREE POS/SS ADD RM5

*****






❤️ LOREENA KURUNG ❤️ 

~ Material - Premium Como Crepe
~ (Wudhu' friendly) zip di lengan
~ Butang di belakang
~ Hiasan flower lace (net) mewah di hadapan
~ Top potongan baby doll
~ Skirt potongan duyung
~ 5 warna & 5 saiz
~ Jaminan material & jahitan berkualiti
~ Pilihan warna yang menarik

promo price: RM 160 free postage seluruh malaysia

Note :
 Kami menawarkan tempahan mengikut ukuran sendiri untuk koleksi LOREENA KURUNG ini ( proses 7 hari waktu bekerja)
 PRICE : NORMAL PRICE + RM 50 (free pos)*if cust request ukuran lain

*****




 Cantik sangat dahbla tak payah iron pulak tu




#PENAT, TERCARI2 BAJU KURUNG READY TO WEAR YG IRONLESS??

#YANG PENTING TAK PERLU GOSOK DI PAGI HARI..JIMAT MASA 😱😱


Ramai yg suka sgt2 dgn design terbaru kami..nk tahu kenapa??
.
.
KELEBIHAN BAJU KURUNG IZAARA

✅ Menggunakan spesial fabric Heavy Lycra dan     
tidak jarang…
✅ Kain tidak melekat pada badan 
✅Baju blh buat blouse..cantik dipadankan dgn seluar
✅ Mesra wuduk
✅ Nursing.. zip ditengah dada
✅ Ada poket dibaju, sebelah kanan
✅ Pinggang kain getah penuh.. dijadual ukuran lum regangkan ye
✅ Terdapat saiz…S, M, L ,XL,2XL & 3XL.
✅ Ada 6 pilihan warna yang menarik 😍

KURUNG IZAARA

MUDAH , CANTIK DAN MENAWAN

harga asal RM 139.00 
TAPI KAMI NAK BAGI HARGA PROMO

RM119 SAHAJA 😱😱
FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA 😱😱

macam mana nak dapat kan KURUNG IZAARA ni ??

****





NEW ARRIVAL ‼️
NEW ARRIVAL ‼️

[DESIGN TERKINI & HIGH DEMAND YG SEMEMANGNYA AKAN BUAT ANDA TAMPIL BERSERI‼️]

💖 INTAN KURUNG💖
  SIMPLE & ELEGANT

Hot Design yg Mempunyai Warna Yang Menarik & Gojes, CONFIRM PUAS HATI ‼️

Keistimewaan Design Printed On Cotton  yg Menjadi Rebutan Ramai :

Design yang EKSLUSIF
 • Material Japanese Cotton & Pearl Skin Platinum
 • High Quality Cotton 100% Gred AAA.
 • Warna Yang Menawan & Memukau
 • Design Kurung Modern Leher Berkun
 • Cutting Loose Berdutt Belakang
 • Jenis Kain A Cut
 • Pinggang Bergetah
 • Zip Kain Sebelah Kiri
 • Saiz S M L XL XXL

🌹 Sangat-sangat EXCLUSIVE
LIMITED EDITION🌹

 ❌ jarang
 ❌ kecut
 ❌ berbulu lepas basuh
 ❌ renyuk
 ✅ mudah digosok
 ✅ sejuk & selesa dipakai
 ✅ Tahan Lasak & Tak Mudah Luntur
 ✅ Sesuai Untuk Semua Majlis Keramaian
 ✅ Tampil Cantik & Menawan Dengan Design yang Simple

Ada SAIZ S M L XL XXL , Cutting pon x fit sangat,Cutting Loose..Selesa untuk dipakai . 

LIMITED EDITION
While Stock Last

HARGA PASARAN RM189 

OFFER PRICE : 
🔴 RM 130.00 FREE POSTAGE 🔴
       SS ADD RM 5
       XXL ADD RM10

JOM WHATSAPP SEKARANG

📍Contoh Model Pakai Saiz S sepit Belakang

****











ANGGUN DAN MENAWAN

KURUNG RADHIYA

PROMO PRICE:RM85 FREE POS/SS ADD RM5

MATERIAL COMO CREPE PRINTED

✔ Kain yang hanya perlu gosokan minima kerana ia tidak mudah renyuk

✔ Kain yang tak jarang dan tak panas  serta tidak perlu memakai inner

✔ Sedikit strachable dan memberi keselesaan kepada pemakai

✔ Cutting mini kurung yang loose dan sedap dipakai,jahitan dart dibelakang memberi sedikit effect "cutting"

✔ Kain mermaid dengan potongan yang cukup selesa untuk melangkah

✔ Saiz serta cutting yang bersesuaian dengan pelbagai jenis bentuk badan,ada pilihan saiz dari XS>>>>XL

*****




Bismillahirahmanirahim

AUFAA DRESS
Kombinasi 2 material COMO CREEPE + CHIFFON


♥️Material Como crepe  + Chiffon ( layer dress )
♥️Kombinasi 2 material pada baju tampak uolls lebih anggun & ekslusif
♥️Mempunyai tali dibelakang, boleh diikat. (boleh adjust ikot cutting customer gitcu 😘)
♥️Pilihan saiz dari S hingga XL
♥️5 pilihan color yang modern,  simple, dan menarik
♥️Nursing friendly zip di tengah (breastfeeding easy)
♥️Wudhu’ friendly (boleh sinsing)


Dapatkan satu sebelum tinggal tak ada satu pun 🌞 Sis very sure uolls nampak ayu dan elegant gitu !

Harga sebenar rm119

Harga promosi RM99 sahaja!

FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA

*Boleh beli 1set dgn shawl jika cust ingin sedondon dgn baju.  tambah rm15 saja

******




Bismillahirahmanirahim
Alhandulillah dress Aisy Tsarwah second batch kembali lagi ❤️
Dress Princess Aisy Tsarwah 2.0
Kombinasi 2 material COMO CREEPE + CHIFFON


♥️Material Como crepe  + Chiffon ( layer dress )
♥️Kombinasi 2 material pada baju tampak uolls lebih anggun & ekslusif
♥️Mempunyai tali dibelakang, boleh diikat. (boleh adjust ikot cutting customer gitcu 😘)
♥️Pilihan saiz dari S hingga 2XL
♥️ Dress cutting ala2 Princess
♥️7 pilihan color yang modern,  simple, dan menarik
♥️Nursing friendly zip di tengah (breastfeeding easy)


Dapatkan satu sebelum tinggal tak ada satu pun 🌞 Sis very sure uolls nampak ayu dan elegant gitu !

Harga promo RM99 sahaja free postage seluruh malaysia

*Boleh beli 1set dgn shawl jika cust ingin sedondon dgn baju.  tmbh RM15 saja

*******************






Comel sangat bila sedondon. Nak beli asing pun boleh

🌹Bunga Inspired By SCE🌹

Material : Royal Dull Satin

Dropship Price
🌹Mom & Doter Set : (RM200 SEM/SS ADD RM5)
🌹Mom Only : (RM125 sem/RM130 ss)
🌹Doter Only : (RM85 sem/RM90 ss)

Detail Baju:-
🌻material x jarang & sejuk
🌻Terdapat 3 pilihan warna
🌻Zip bahagian belakang baju
🌻Zip bahagian lengan
🌻Padding bahu
🌻potongan baju labuh blkg (menutup 
     punggung)
🌻potongan kain duyung (efek kurus)


****





‼️R E S T O C K‼️ 

P608#MINI KURUNG (PLUS SIZE only)

RM85 sem, RM90 ss 

MATERIAL : COTTON SPANDEX & LACE 

free size fit to size m,l,xl dan xxl
TOP :~
SHOULDER : 17 '' 
BUST : 42 '' - 44 '' MAX
WAIST : 43 '' -  44 '' MAX
ARM HOLE : 11 '' 
SLEEVE : 24 '' 
LENGTH : 29 '' INCH

SKIRT:~
WAIST : 32 '' - 46 '' MAX
HIP : 46 '' 
LENGTH : 39 '' INCHI


****



KEBAYA KIRANA

PROMO PRICE:RM110 FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA

MATERIAL COMO CREPE DENGAN HIASAN BATU DIAMOND DI PERGELANGAN TANGAN

CIRI-CIRI COMO CREPE
-Material Lembut dan tidak panas, sejuk selesa dan washable 
-Kain berat dan jatuh terletak bila dipakai.
-Tidak jarang, tidak mengecut dan tidak mudah kedut 
-Sesuai untuk kelihatan kurus
-Hanya perlukan light ironing sebelum di pakai

COLOR: 9 COLORS AVAILABLE

SIZE: S, M L, XL, DAN XXL

CIRI-CIRI ISTIMEWA
-Mempunyai zip sorok di hadapan baju
-Design dengan hiasan batu diamond di pergelangan tangan
-Design ala kebaya moden dengan cutting yg selesa dan cantik 
-Direka khas untuk fashion UP to Date dan Trendy
-Material yang sangat selesa, lembut, berat dan jatuh terletak bila disarung
-Fabric como crepe exclusive dan classy
-Potongan skirt duyung (ada zip dan getah di bahagian pinggang

KEISTIMEWAAN: 
-Breatsfeed friendly
-Wudhu friendly (boleh disinsing dengan mudah)
-Mudah disarung
-Cutting yang selesa dan jatuh terletak bila dipakai
-Batu diamond mewah menambahkan ekslusif design kebaya moden
-Material yang sangat selesa, lembut, dan jatuh terletak
-Tampil bergaya untuk perayaan aidiladha, majlis kenduri, majlis rasmi mahupun bergaya ke tempat kerja
-Anggun dan pasti sopan dengan design potongan yang menepati ciri2 wanita muslimah
-Membuat pemakai kelihatan 'UP TO DATE' dengan dunia fesyen
-Sesuai digayakan oleh wanita yang ingin tampak sopan dan ala-ala muslimah moden
-Material yang sejuk dan selesa, terus sarung dan siap. 

APA YG LEBIH ISTIMEWA
-Boleh digayakan dengan pelbagai aksesori lain seperti broach dan rantai hiasan seperti pemakaian model (aksesori sebagai hiasan sahaja, tidak termasuk dalam pakej jualan)

****







Anggun dan menawan. Plus size pun ada

Joceline  Jubah
Code: JM1011

Material: Santino Silk 
(Rasa Macam Silk, Lembut, Senang Iron, Tak Panas, Tak Jarang, Selesa Dipakai)
Size:  36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55
🌟Tangan Getah
🌟Zip Sorok Depan 12"
🌟Poket di sebelah Kanan

Promo price: rm100 free pos/ss add rm5

****






Anggun menawan kurung rekaan terkini. Plus size pun ada

QAYZARA KURUNG

Promo price
rm100 free postage/ss add rm5
SIZE S M L XL

rm120 free pos/ss add rm5
SIZE 2XL 3XL 4XL 5XL

Material :  Como heavy Crepe
Zip Back + zip sleeve

Size : Top S : Length : 27inch , Bust : 34inch , Shoulder : 13.5inch , Sleeve : 22inch , Waist : 30inch , Hip : 36inch
Skirt : S : Length : 40inch , Hip : 36inch , Waist : 26inch

         Top M : Length : 27inch , Bust : 36inch , Shoulder : 14inch , Sleeve : 22inch , Waist : 32inch , Hip : 38inch
Skirt : M : Length : 40inch , Hip : 38inch , Waist : 28inch

         Top L : Length : 27inch , Bust : 38inch , Shoulder : 14.5inch , Sleeve : 22inch , Waist : 34inch , Hip : 40inch
Skirt : L : Length : 40inch , Hip : 40inch , Waist : 30inch

      Top XL : Length : 28inch , Bust : 40inch , Shoulder : 15inch , Sleeve : 22inch , Waist : 36inch , Hip : 42inch
Skirt : XL : Length : 40inch , Hip : 42inch , Waist : 32inch


Size : Top 2XL : Length : 28inch , Bust : 42inch , Shoulder : 15.5inch , Sleeve : 23inch , Waist : 38inch , Hip : 44inch
             Skirt 2XL : Length : 40inch , Hip : 44inch , Waist : 34inch

        Top  3XL : Length : 29inch , Bust : 44inch , Shoulder : 16inch , Sleeve : 23inch , Waist : 40inch , Hip : 46inch
        Skirt 3XL : Length : 40inch , Hip : 46inch , Waist : 36inch

      Top  4XL : Length : 29inch , Bust : 46inch , Shoulder : 16.5inch , Sleeve : 23inch , Waist : 42inch , Hip : 48inch
     Skirt 4XL : Length : 41inch , Hip : 48inch , Waist : 38inch

   Top  5XL : Length : 29inch , Bust : 48inch , Shoulder : 17inch , Sleeve : 23inch , Waist : 44inch , Hip :50inch
 Skirt 5XL : Length : 41inch , Hip : 50inch , Waist : 40inch

****







CANTIK SANGAT PLUS SIZE PUN ADA

MIKAYLA KEBARUNG

PROMO PRICE
RM115 FREE POS/SS ADD RM5
SIZE S M L XL

RM135 FREE POS/SS ADD RM5
SIZE 2 XL 3XL 4XL 5XL

Material :  Como Heavy Crepe
Front Zip

Size : Top S : Length : 40inch , Bust : 34inch , Shoulder : 13.5inch , Sleeve : 22inch , Waist : 30inch , Hip : 36inch
Skirt : S : Length : 40inch , Hip : 36inch , Waist : 26inch

         Top M : Length : 40inch , Bust : 36inch , Shoulder : 14inch , Sleeve : 22inch , Waist : 32inch , Hip : 38inch
Skirt : M : Length : 40inch , Hip : 38inch , Waist : 28inch

         Top L : Length : 40inch , Bust : 38inch , Shoulder : 14.5inch , Sleeve : 22inch , Waist : 34inch , Hip : 40inch
Skirt : L : Length : 40inch , Hip : 40inch , Waist : 30inch

      Top XL : Length : 40inch , Bust : 40inch , Shoulder : 15inch , Sleeve : 22inch , Waist : 36inch , Hip : 42inch
Skirt : XL : Length : 40inch , Hip : 42inch , Waist : 32inch

Size : Top 2XL : Length : 41inch , Bust : 42inch , Shoulder : 15.5inch , Sleeve : 23inch , Waist : 38inch , Hip : 44inch
             Skirt 2XL : Length : 40inch , Hip : 44inch , Waist : 34inch

        Top  3XL : Length : 41inch , Bust : 44inch , Shoulder : 16inch , Sleeve : 23inch , Waist : 40inch , Hip : 46inch
        Skirt 3XL : Length : 40inch , Hip : 46inch , Waist : 36inch

      Top  4XL : Length : 41inch , Bust : 46inch , Shoulder : 16.5inch , Sleeve : 23inch , Waist : 42inch , Hip : 48inch
     Skirt 4XL : Length : 41inch , Hip : 48inch , Waist : 38inch

   Top  5XL : Length : 42inch , Bust : 48inch , Shoulder : 17inch , Sleeve : 23inch , Waist : 44inch , Hip :50inch
 Skirt 5XL : Length : 41inch , Hip : 50inch , Waist : 40inch

****




CAROL LACE 

Promo price:

rm110 free pos/ss add rm5
SIZE S M L XL

RM125 free pos/ss add rm5
SIZE 2XL 3XL 4XL 5XL

Material :  Como Heavy Crepe
Zip Back + Sleeve Zip

SiSize : Top S : Length : 27inch , Bust : 34inch , Shoulder : 13.5inch , Sleeve : 22inch , Waist : 30inch , Hip : 36inch
Skirt : S : Length : 40inch , Hip : 36inch , Waist : 26inch

         Top M : Length : 27inch , Bust : 36inch , Shoulder : 14inch , Sleeve : 22inch , Waist : 32inch , Hip : 38inch
Skirt : M : Length : 40inch , Hip : 38inch , Waist : 28inch

         Top L : Length : 27inch , Bust : 38inch , Shoulder : 14.5inch , Sleeve : 22inch , Waist : 34inch , Hip : 40inch
Skirt : L : Length : 40inch , Hip : 40inch , Waist : 30inch

      Top XL : Length : 28inch , Bust : 40inch , Shoulder : 15inch , Sleeve : 22inch , Waist : 36inch , Hip : 42inch
Skirt : XL : Length : 40inch , Hip : 42inch , Waist : 32inch

ze : Top 2XL : Length : 28inch , Bust : 42inch , Shoulder : 15.5inch , Sleeve : 23inch , Waist : 38inch , Hip : 44inch
             Skirt 2XL : Length : 40inch , Hip : 44inch , Waist : 34inch

        Top  3XL : Length : 29inch , Bust : 44inch , Shoulder : 16inch , Sleeve : 23inch , Waist : 40inch , Hip : 46inch
        Skirt 3XL : Length : 40inch , Hip : 46inch , Waist : 36inch

      Top  4XL : Length : 29inch , Bust : 46inch , Shoulder : 16.5inch , Sleeve : 23inch , Waist : 42inch , Hip : 48inch
     Skirt 4XL : Length : 41inch , Hip : 48inch , Waist : 38inch

   Top 5XL : Length : 29inch , Bust : 48inch , Shoulder : 17inch , Sleeve : 23inch , Waist : 44inch , Hip :50inch
 Skirt 5XL : Length : 41inch , Hip : 50inch , Waist : 40inch

*****






Kebaya Ninja

Bila pakai je baju nie dah terasa mcm ala2 pakai kimono!!!..
😍😍😍🌸🌸🌸

====================

Apa yg istimewa baju nie???

====================
🌸potongan kurung moden, kain potongan A...diolah rekaannya  supaya nampak unik dan kelainan di situ...seperti kebaya tapi bukan...combinasi antara moden+ kebaya +kimono...tapi tetap menitikberatkn kelonggaran dan keselesaan..

🌸dari material high quality satin valentino saluna yg tidak panas, lembut dan mudah digosok

🌸dihiasi or dijahit perincian chrome supaya tetap ada elemen estatik kemelayuan di situ...

#nota penting
Tidak bole dibasuh mesin dan direndam untuk mengelakkan dari chrome rosak dan menjaga kualiti kain tu sendiri.

Hanya celup2 dengan softlan dan gosok dengan tangan bahagian yang kotor dan bilas terus dijemur.

🌸saiz yg ditawarkan dari saiz SS hingga 2xL

HARGA ASAL=RM229 free 


PROMO PRICE:RM155 FREE POS/SS ADD RM5

*****





RESTOCK! Cantik sangat. murah saja

SET LIANA

promo price:rm75 free pos/ss add rm5

*Material moss crepe
*butang belakang baju
*blouse cutting peplum
*skirt pinggang bergetah cutting mermaid
*jahitan pleted bahagian depan dan belakang


UKURAN

free size fit to size s,m dan l
BAHU 16"
DADA 40"
PANJANG LENGAN 22"
KETIAK 18"
LABUH 28"


SKIRT
PINGGANG 26" -38"
PINGGUL 38"-40"
LABUH 38"

***






" MUSLIMAH, SOPAN , AYU , SIMPLE TETAPI NAMPAK BERGAYA "

 ❤ JUBAH COTTON QASEH LINDA 4.0 ❤

Jom dapatkan Jubah Cotton Qaseh Linda yang didatangkan dengan 6 corak & warna yang cantik & sweet2 je ....

Dengan kemasan zip gold di pergelangan tangan & di dada yang akan membuatkan anda tampil lebih anggun bergaya .. ditambah pula dengan corak bunga2 kecil yang sweet je.. pasti anda akan kelihatan seperti gadis melayu terakhir gitu ... 😍

👍 KEISTIMEWAAN JUBAH COTTON QASEH LINDA 👍

📍 Material English Cotton yang lembut dan selesa dipakai .. sejuk & selesa dipakai... x mudah luntur ... mudah digosok      (less iron).. so sis dah boleh jimat masa 😆

📍Cutting A - bila pakai nampak gojess sangatttt .. tak nampak bentuk badan  .... dan x melekap di badan 

📍Zip di dada - sebagai hiasan & untuk ibu yg ada anak kecil ...membantu memudahkan mommies untuk menyusu

📍Zip di lengan - membantu memudahkan sis untuk mengambil wudhu.. senang... buka zip je angkat sikit dah boleh ambik wudhu.. settle 😀

👌TIPS UNTUK CUCIAN - Cucian Tangan 
      *untuk tahan lebih lama dan still nampak sentiasa baru dan cantik je jubah  walau dah beratus kali pakai dan cuci kena la cuci guna tangan ..alaaa.. bukannya susah pun...sekejap je.. cuci gitu2 je ... hehe 😄
Lagipun kalau kalau cuci guna mesin basuh..pakaian apa2 pun cepat nampak buruk &cepat rosak ye... 

promo price:rm89 free pos/ss add rm5


💜Kami dapat feedback dari ramai customer kami sebelum ni... " sis takde ke size besar untuk kami yg berbadan comel ni.. susah sangat nak beli baju.. kesian kat kami"
So kerana prihatin dan faham dengan masalah anda.. kami buat size dari S sehingga ke size besar XXL  ...

Sizing Chart :

🔹S
Bahu 14. "
Dada 34"
Labuh baju 53 " 
Panjang lengan 21. "
Ukur lilit lengan (arm hole) 18 "
Pinggang 36 "
Pinggul 38 "

🔹M
Bahu 15 "
Dada 36 "
Labuh baju 53 " 
Panjang lengan 21.5 "
Ukur lilit lengan (arm hole) 18.5 "
Pinggang 38 "
Pinggul 42 "

🔹L
Bahu 16 "
Dada 40 "
Labuh baju 54 " 
Panjang lengan 22 "
Ukur lilit lengan (arm hole) 20"
Pinggang 42 "
Pinggul 44 "

🔹XL
Bahu 17 "
Dada 42 "
Labuh baju 54 " 
Panjang lengan 22 "
Ukur lilit lengan (arm hole) 20 "
Pinggang 44 "
Pinggul 46 "

🔹XXL
Bahu 18 "
Dada 46 "
Labuh baju 54.5 " 
Panjang lengan 22.5 "
Ukur lilit lengan (arm hole) 22 "
Pinggang 46 "
Pinggul 50 "

****



KURUNG MODEN DEWINA

MATERIAL CRYSTAL SILK
LENGAN PUFF BERSAMA 3 BUNGA 3D
KIRI DAN KANAN
ZIP DIHADAPAN
BORDER LACE DIHIASI BATU TAMPAL
DI TABUR MENGHIASI MATERIAL
SKIRT POTONGAN 6
DIJAHIT KEMAS 

Promo price:rm180 free pos/ss add rm5

SAIZ 36 38 40 42 44 46 48 50 52

UKURAN BAJU
saiz 36
Bahu 14" dada 36 L.Tangan 22.5" L.Baju 28"
skirt: Pinggang 26" Pinggul 36" L.Kain40"

saiz 38
Bahu 15" dada 38 L.Tangan 23" L.Baju 28"
Skirt: Pinggang 28" Pinggul 38" L.Kain 40"

saiz 40
Bahu 15.5Dada 40 L.Tangan 23"L.Baju 28"
Skirt: Pinggang 30" Pinggul 40" L.Kain 40"

saiz 42
Bahu :16" Dada 42 L.Tangan 23" L.Baju 29"
Skirt : Pinggang 32" Pinggul 42" L.kain 40"

saiz 44
Bahu 17.5" Dada 44 L.Tangan 23" L.Baju 29"
Skirt: Pinggang 34" Pinggul 44 L.kain 40"

saiz 46
Bahu 18" Dada 46 L.Tangan 23" L.Baju 30"
Skirt: Pinggang 36" Pinggul 46 L.kain 40"

saiz 48
Bahu 19.5" Dada 48 L.Tangan 23" L.Baju 30"
Skirt: Pinggang 38" Pinggul 48" L.Kain 40"

saiz 50
Bahu 20" Dada 50 L.Tangan 23" L.Baju 30"
skirt: Pinggang 40" Pinggul 50" L.kain 40"

saiz 52
Bahu: 20.5" Dada 52 L.Tangan 23" L.Baju 30"
Skirt: Pinggang 42 Pinggul 52" L.KAIN 40"

****






🌸senrose lacey exclusive 🌸

🔅Promo price : Rm110 free postage sem /add rm7 for ss

🔅free size fit to size s,m dan l
🔅material :lacey baju +full lining
Skirt : chiffon full lining

🔅Ukuran :
Bahu :14.5-15
Dada :36 -38
Labuh baju :27
Labuh tgn :23
Labuh skirt :39 
Pingang getah 
(Semua dalam inci )

🛵zip di belakang baju
🌸hidden zip tgn (easy wudhu )
🛵material xpanas
🌸kain selesa (serap peluh )
🛵pingang getah 
🌸sesuai semua majlis


*****





Offer! Offer!

DAISY PEPLUM 143D

☆ MATERIAL: COMO CREPE
☆ NURSING FRIENDLY
☆ KAIN DUYUNG
☆ ZIP DEPAN & BELAKANG
☆ KAIN PINGGANG (GETAH PENUH)
☆ TIDAK MUDAH LUNTUR / TERCARIK

2XL ADD RM5

OFFER LIMITED TIME
RM85SM RM90SS FREE POS (n.p rm95/rm100)


Jom miliki sekarang




 sebelum terlambat kerana
 stock


 sangat terhad


whatsapp 

0122448814


or 

email to: akma_jadore@yahoo.com


or


PM kami di Facebook







Tolong Click Mama Nak beli Hairband Baru Untuk Zara & Nayli ;p

No comments:

Post a Comment

Saya Yang Santeks Ni Nak Komen Sikit Oh La~ La~