Jom Click Click

Nuff Ads

Jom Follow My Life & Love

Saturday, May 26, 2018

Ramadhan Countdown Sale!! Inilah masanya untuk dapatkan baju raya berkualiti dengan harga yang murah

FLATVRATE RM90 ONLY!!!

LIMITED STOCK!!!















RAMADHAN COUNTDOWN SALE 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉

Flat Rafe Semuanya
RM90sm/RM95ss

ONLY !!!!!!!!


KEBAYA SURAYA
KURUNG JAMEELA
KURUNG MAWAR
KEBAYA SARIMAH
FAREENA LACE KURUNG
KURUNG ARIANI
KURUNG HAZWANI
KURUNG JUWITA
TANIA KURUNG
ZALIKHA
AISYAH LACE
ROSALINDA
ALYA LACE
HELENA KURUNG
ZAHEERA EXCLUSIVE
RAIQA
FATHIYA
KEBAYA SEROJA
IZZARA SAREE
NEETA LACE
NATRAH
FARSHA
ZALIA
SOFEA RUFFLE
NUFAYLA
MIRANDA
VANEEDA
SHEERA
YUSRINA
KEBAYA ROKIAH
SYATILLA LACE KURUNG

For order whatsapp 0122448814

Tolong Click Mama Nak beli Hairband Baru Untuk Zara & Nayli ;p

Monday, May 21, 2018

Jom.Sedondon Baru Meriah Raya Tema Color.Apa.Tahun Ni?




Rayakam sebulan. Jom sedondon baru meriah raya








READY STOCK!!

🌹KURUNG INAARA BELL SLEEVE
🌹
Ringkas, Kemas dan Comel dengan Kurung Princess Inaara di Aidilfitri. 😊

➡️ Material Cotton Linen
      • Mudah digosok dan terletak
      • Tidak panas sesuai dengan cuaca Malaysia
      • Bertekstur
➡️ Saiz kanak-kanak bermula dari SIZE 2 - SIZE 12 

➡️ 9 pilihan warna yang sangat menarik
     💗 Maroon
     💗 Olive Green
     💗 Salmon Peach
     💗 Magenta
     💗 Purple Lavender
     💗 Cocoa
     💗 Electric Blue
     💗 Mint Green
     💗 Light Choc

➡️ "PRINCESS LINE" pada bahagian dada. membuatkan baju nampak lebih TERLETAK dan si pemakai kelihatan RAMPING 


➡️ Kain Lipat depan mudah dan selesa untuk melangkah 

➡️ Potongan longgar & sopan

💲Harga Promo Inaara Bell Sleeve

Dewasa : RM149
Kanak2 : RM 79

Free Postage seluruh malaysia

****









RAYA COLLECTION 2018


🕌NEW ARRIVAL 🕌

KURTA AFRAN LEBIH BERGAYA DAN TRENDY

#KURTAAFRAN DEWASA
=====================
SIMPLE, EXCLUSIVE & HENSEM


Agaknya kenapa encik abang wajib pakai kurta afran di pagi shawal nanti? 
.

pastinya akan tampak lebih bergaya dengan design kurta yang simple tapi masih kekal hensem dipagi raya nanti
.
Sesuai sgttt dengan semua lapisan umur . dan paling best boleh tampil sedondon dengan si anak . ayah dan anak memang best kan raya sedondon? 
.
Sesuai diguna untuk sebarang majlis perayaan, kesyukuran, majlis2 keramaian juga. 

.Pelbagai warna pilihan. hanya tinggal pilih saja tau. 

MENARIKNYA KURTA AFRAN
📌material High Quality Cotton Polyester
📌sejuk & tidak panas
📌mudah di gosok
📌tidak mudah berkedut
📌selesa utk digayakan dengan apa2 majlis
📌poket kiri dan kanan
📌pelbagai warna pilihan yang menarik
📌mudah di gaya kan bersama seluar jeans atau slack
📌saiz dari  XS-2XL


tunggu apa lagi jom grab skrg !
📲
📲
📲

• Pada Berminat Cepat Cop saiz Awal2
• Stock Sangat Terhad & Limited taw .
📦 ITEM READY STOCK 

• Cepat2 Sebelum Kehabisan
Very2 Fast Selling👏🏽👏🏽👏🏽


🕹 READY STOCK‼️



📍Contoh Model Pakai Saiz S 

Promo price: rm95 free pos/ss add rm5

*****

🕌NEW ARRIVAL 🕌

KURTA AFRAN UNTUK SI ANAK KECIL LEBIH BERGAYA DAN TRENDY

#KURTAAFRAN
=====================
SIMPLE, EXCLUSIVE & HENSEM


Agaknya kenapa si anak cilik wajib pakai kurta afran di pagi shawal nanti? 
.

pastinya si cilik akan tampak lebih bergaya dengan design kurta yang simple tapi masih kekal hensem dipagi raya nanti
.
Sesuai sgttt dengan semua lapisan umur . dari abang hingga si adik boleh tampil sedondon. memang best kan raya sedondon? 
.
Sesuai diguna untuk sebarang majlis perayaan, kesyukuran, majlis2 keramaian juga. 

.Pelbagai warna pilihan. hanya tinggal pilih saja tau. 

MENARIKNYA KURTA AFRAN
📌material High Quality Cotton Polyester
📌tidak panas sesuai untuk kanak2
📌mudah di gosok
📌selesa utk digayakan oleh si kecil
📌poket kiri dan kanan
📌pelbagai warna pilihan yang menarik
📌mudah di gaya kan bersama seluar jeans atau slack
📌saiz dari 18-38

18 RM55
20 RM60
22 RM60
24 RM65
26 RM65
28 Rm70
30 Rm70
32 RM80
34 RM80
36 RM85
38 RM85
Free pos/ss add rm5

For order whatsspp 0122448814

*******
RAYA COLLECTION 2018


 [ CANTIK MEMPESONA DI PAGI SYAWAL NAN INDAH BERSAMA ANISYA. PASTINYA HEBAT DAN MENAWAN]
.
CANTIK BERSAMA SI IBU DAN SI ANAK. WOWWW ADA KOLEKSI SEDONDON JUGAKK
.
*********
ANISYA PEPLUM
*********
.
.
Syawal bakal menjelang tiba, nak tempah baju semua tailor dah close order dahh. nak pergi expo masa lah pulak terhad. alahaiii.. tercari2 jugak trend baju apa yg meletopp dan hott di pakai raya nanti kan? 

jangan tertunggu2 lagi jom grab  ANISYA PEPLUM yang baru sajaaaa kami release! memang cantik sgt tau , Of course lah di pagi syawal uolls tampak gojesss meletopp
.
dengan warna2 eksklusif yang menawan memang akan buatkan uolss tampak lebih elegan dan simple je. ohh di pagi syawal pasti buatkan uolss ber kerlasss dengan warna2 yang memukau. 

.tahu tak apa lagi yang paling best? ada warna2 sedondon dengan si ayah dan si anak2. wahhh memang boleh sama color sama corak satu keluarga! 

APA YANG HEBAT NYA ANISYA PEPLUM NI ??

🌹material kain high quality fusan yg licin , sejuk & lembut mempesonakan si pemakai
🌹quality kain yang cantik dan jatuh terletak molekk
🌹tidak melekat pada badan
🌹Material Lembut & Flowy
🌹warna-warna yang menawan
🌹zip belakang baju & berdutt
🌹zip di tangan - wudhu friendly
🌹jenis kain kembang payung
🌹zip kain sebelah kiri
🌹Saiz XS - 2XL 

.
🌹 Sangat-sangat EXCLUSIVE
LIMITED EDITION🌹

🍀❌ jarang
🍀❌ kecut
🍀❌ berbulu lepas basuh
🍀❌ mudah renyuk
🍀❌ mudah koyak
🍀 ✅ mudah digosok
🍀 ✅ sejuk & selesa dipakai
🍀 ✅ Tahan Lasak & Tak Mudah Luntur
🍀 ✅ Sesuai Untuk Semua Majlis Keramaian
🍀✅ Tampil Anggun & Elegant Dengan Design yang Simple

• Ada SAIZ XS S M L XL XXL , Cutting pon x fit sangat,Cutting Loose..Selesa untuk dipakai . 

tunggu apa lagi jom grab skrg !
📲
📲
📲

• Pada Berminat Cepat Cop saiz Awal2
• Stock Sangat Terhad & Limited taw .
📦 ITEM READY STOCK 

• Cepat2 Sebelum Kehabisan
Very2 Fast Selling👏🏽👏🏽👏🏽


🕹 READY STOCK‼️
.
📍Contoh Model Pakai Saiz S 

Promo price: rm130 free pos/ss ads rm5

For order whatsap 0122448814

***

 [ CANTIK MEMPESONA DI PAGI SYAWAL NAN INDAH BERSAMA ANISYA KIDS. PASTINYA HEBAT DAN MENAWAN]
.
CANTIK BERSAMA SI IBU DAN SI ANAK. WOWWW ADA KOLEKSI SEDONDON JUGAKK
.
*****
ANISYA PEPLUM KIDS
*****
.
.
Syawal bakal menjelang tiba, nak tempah baju semua tailor dah close order dahh. nak pergi expo masa lah pulak terhad. alahaiii.. tercari2 jugak trend baju apa yg meletopp dan hott di pakai raya nanti kan? 

jangan tertunggu2 lagi jom grab  ANISYA PEPLUM KIDS yang baru sajaaaa kami release! memang cantik sgt tau , Of course lah di pagi syawal si kakak si adik  tampak gojesss meletopp
.
dengan warna2 eksklusif yang menawan memang akan buatkan anak2 tampak lebih comel, sopan dan simple je. ohh di pagi syawal pasti buatkan anak2 ceria dengan warna2 yang memukau. 

.tahu tak apa lagi yang paling best? ada warna2 sedondon dengan ibu, ayah dan abang2nya. wahhh memang boleh sama color sama corak satu keluarga! 

APA YANG HEBAT NYA ANISYA PEPLUM KIDS NI ??

🌹material kain high quality fusan yg sejuk & lembut mempesonakan si pemakai
🌹quality kain yang cantik dan jatuh terletak molekk
🌹tidak melekat pada badan
🌹Material Lembut & Flowy
🌹warna-warna yang menawan
🌹zip belakang baju & berdutt
🌹tangan kembang
🌹jenis kain kembang payung
🌹zip kain sebelah kiri
🌹Saiz 20 - 38

.
🌹 Sangat-sangat EXCLUSIVE
LIMITED EDITION🌹

🍀❌ jarang
🍀❌ kecut
🍀❌ berbulu lepas basuh
🍀❌ mudah renyuk
🍀❌ mudah koyak
🍀 ✅ mudah digosok
🍀 ✅ sejuk & selesa dipakai
🍀 ✅ Tahan Lasak & Tak Mudah Luntur
🍀 ✅ Sesuai Untuk Semua Majlis Keramaian
🍀✅ Tampil Anggun & Elegant Dengan Design yang Simple

• saiz bermula 20-38

tunggu apa lagi jom grab skrg !
📲 
📲
📲

• Pada Berminat Cepat Cop saiz Awal2
• Stock Sangat Terhad & Limited taw .
📦 ITEM READY STOCK 

• Cepat2 Sebelum Kehabisan
Very2 Fast Selling👏🏽👏🏽👏🏽

🕹 READY STOCK‼️
.

📍Contoh Model Pakai Saiz S ,

Harga promo
Saiz 20 rm70
Saiz 22 rm70
Saiz 24 rm80
Saiz 26 rm80
Saiz 28 rm85
Saiz 30 rm90
Saiz 32 rm95
Saiz 34 rm100
Saiz 36 rm105
Saiz 38 rm110
Free postage utk sm / ss add rm5

Utk order whatsapp 0122448814

****




MAXI DRESS YUSAIRA

💘 Material high quality lycra,memeri, ironless.

💘 DEWASA
- Nursing friendly zip depan
- Wudhu Friendly dgn zip sorok di tangan
- Poket sorok
- Bahu Span

💘 KANAK-KANAK
- tali boleh ikat di belakang
- zip di bahagian belakang baju

HARGA ISTIMEWA
POSTAGE KAMI BELANJA
RM109 Dewasa
RM69 Kids

For order whatsapp 01224488814

****








💦Koleksi Kurta Asyraaf & Kurung Moden Affiyah💦

Apa yg menarik dan mesti grab koleksi nie???

💐🌷Bole di jadikan koleksi sedondon yg paling awesome gandingan antara Kurta Asyraaf yang Simple tapi segak dengan Baju kurung Moden Affiyah yg ayu dan comel sangat pasti memukau setiap yg memandang

🌷💐 Material dari kain cotton sakura yang sangat best, tak jarang,sejuk dan tak mudah berkedut

💐🌷 Potongan baju pula memang tampak cun n handsome la.

Untuk perempuan dewasa dan anak potongan kurung moden, labuh melepasi punggung, bf friendly dan wuduk friendly utk dewasa. untuk si kecik pasti lagi tampak comel dengan 'pleated' dibahagian hujung tangan dan hujung skirt potongan A(duyung)

untuk lelaki pula potongan kurta yg simple dimana cutting slimfit, leher bulat. Tak cuba maka tak cinta, dah cuba jatuh hati pula

🌷💐bukan pre order...tapi Ready stok ya.  kami tak akan Restok tau...siapa cepat dia dapat sbb tailor kami dah tak terima jahitan dah

💐🌷Saiz untuk dewasa didatangkan dari saiz SS hingga 2xL. Manakala untuk anak dr saiz 0 hingga 9  utk ank lelaki dan 0 hingga 12 utk anak perempuan tapi saiz utk anak jgn bergantung pada umur semata2 tapi yg sebenarnya bergantung pada saiz badan anak itu sendiri👌

Biar simple tapi tampak sopan dan cantik bergaya

Baju dewasa wanita RM160

Baju kanak perempuan
Saiz 0 2 4 6
Rm100

Saiz 8 10 12
Rm120

Baju kurta dewasa
Rm100

Saiz kanak lelaki
Saiz 0 1 3
Rm79

Saiz 5 7 9 
Rm99

Harga adalah free postage

****





#SEDONDON  #CANTIK #DIPAGIRAYA BERSAMA CHANTEK MEMBUATKAN MOMMY ANAK 5 JADI MACAM ANAK DARA  KEMBALI DI PAGI #RAYA #2018
.
Terhad hanya untuk 88 set sahaja #MeriahnyaRaya2018 kali ini khas untuk wanita kepada wanita di luar sana


✿Bahagianya kalo Bersedondon dengan si Kecil di pagi Raya...Hati penuh Berbunga2 nak2 Encik Abang Sayang Cakap kurusnya macam masa dulu2..Senyum memanjang dek kerana Baju CHANTEK nie..

#APA YANG BEST SANGAT #KOLEKSI  #RAYA 2018 KALI INI?
.
◉ KURUNG CHANTEK yang di hiasi Ropol silang membuatkan si pemakai mendapat Effect Cantik macam anak Dara 

◉ MATERIAL SEJUK DAN SELESA
✔Material COMO CREPE  yang menjadi pilihan ramai.Tak nipis! Tak jarang! Dan paling penting, tak panas! Memang selesa sangat material ni. Memang High Quality! 
◉MUDAH UNTUK MENYUSU DAN MESRA WUDUK ( Zip di dada, tangan loose cut ) 
* Cutting Loose dan ropol di bahagian depan  menampakan #EFFECT #SLIM BERPANJANGAN
✔So puan sudah tidak perlu malu dan bersusah payah untuk menyusu apabila di luar
◉7  COLOR YANG TRENDING
✔Wow! 7  color yang confirm menepati citarasa wanita masa kini
◉SAIZ
✔Adult |Saiz: S M L XL 
✔ Kids | Saiz: S M L XL
.
.
KUOTA UNTUK SET CHANTEK INI ADALAH SANGAT TERHAD! 
.
☑Jangan terlepas offer untuk set hanya RM198 ,

harga SUPER JIMAT. NP:  RM299 1set .
☑  PERCUMA PENGHANTARAN SELURUH MALAYSIA 
.
NAK ODER ?

WASAP 
www.wasap.my/60122448814
.
Harga Promo
RM119
Rm79
Free postage seluruh malaysia

For order whatsapp 0122448814


For order whatsspp 0122448814


Tolong Click Mama Nak beli Hairband Baru Untuk Zara & Nayli ;p

Thursday, May 10, 2018

Raya dah tak lama pelbagai koleksi kurung dan kurta lelaki boleh anda pilih. Murah murah semuanya stok limited tau




TERGEMPAR‼️‼️‼️
KOLEKSI GLAMOUR RAYA YANG AKAN MAMBUAT SIPEMAKAI TAMPIL ANGGUN ELEGANT
.
NEW ARRIVAL 2K18‼️‼️
Woww!!! BANYAK KOLEKSI RAYA SSC DAH KELUAR😱NI ANTARA KOLEKSI PALING GLAMOUR SSC DAH MULA terjual , Rambang Mata Dibuatnya, .. Haa Admin Belanja 20 Warna Edisi Khas Raya 2K18😱😱😱 

Berpinar Mata sis dibuatnya tau😎GLamournya Makngah😍
Tahun ni SSC keluarkan Design Lain dari yang Lain, Material Sangat2 Up to Date , Ofcos Design Win 2K18

Jom SHOPPING SEKARANG sebab Masuk Bulan Puasa SSC akan Terhadkan Design untuk JUALAN BULAN PUASA . So uols Jangan Terlepas tau EDISI GLAMOUR RAYA dari SSC. Khusus Untuk Yang Sabar Sahaja tau, Proceed Order 7 Days buat masa sekarang . Jangan Gatal Order kalau x sabar ye😂

💖DHIARANA KURUNG💖

Mesti Miliki DHIARANA KURUNG dari SSC :-

Design yang sangat2  EKSLUSIF 
 • Material Platinum Pearl Skin
 • Dihiasai Exclusive Diomand patchbatu yang berkilat 
 • Warna Yang Menawan & Memukau
•Baju design kurung moden 
•Ada Zip Dibelakang Baju
 • Cutting Loose Berdutt Belakang
 • Jenis Kain Duyung Loose Cut
 • Pinggang Bergetah Kiri & Kanan
 • Zip Kain Sebelah Kiri
 • Saiz XS S M L XL XXL

🌹 Sangat-sangat EXCLUSIVE
LIMITED EDITION🌹

 ❌ jarang
 ❌ kecut
 ❌ berbulu lepas basuh
 ❌ renyuk
 ✅ mudah digosok
 ✅ sejuk & selesa dipakai
 ✅ Sesuai Untuk Semua Majlis Keramaian
 ✅ Tampil Cantik & Menawan Dengan Design yang Simple

Ada SAIZ XS S M L XL XXL , Cutting pon x fit sangat,Cutting Loose..Selesa untuk dipakai . 

LIMITED EDITION
While Stock Last

OFFER PRICE : 
🔴 RM 110.00 FREE POSTAGE 🔴
       SS ADD RM 5
UNTUK SAIZ XXL ADD RM 10 

📍for order whatsspp 0122448814


****





MAYA LACE KEBAYA/ LACE SET

Promo price RM100sm/RM105ss

🌸AVAILABLE IN 
*FREE SIZE ONLY*
**_refer measurement guide_

• Kebaya top with hidden zipper infront _(breastfeeding-friendly)_
• tone-tone lace finishing
• slim-cut

Material: 
Japanese Moss Crepe

For order whatsapp 0122448814

*****




❄️ NEW ARRIVAL FOR RAYA❄️

MEMPERKENALKAN🤗
✨D' AMEENA✨

🌸KEISTIMEWAAN  D' AMEENA🌸

✔️ Harga of Course MAMPU MILIK UNTUK SEMUA
✔️ Material PEARL SKIN
✔️ High Quality 100% Gred AAA
✔️ Saiz Available dr S-XXL
✔️ Cutting Loose dan sangat selesa digayakan
✔️ Terletak Apabila Dipakai

🌸 ❌ kecut 
🌸 ❌ berbulu lepas basuh
🌸 ❌ renyuk
🌸 mudah digosok
🌸 sejuk & selesa dipakai
🌸 CONFIRM repeat order

‼️HARGA PROMO ‼️

☀️RM110 free pos/ss add rm5☀️

******



🔥🔥NEW COLLECTION  🔥🔥

🔥HOT ITEM🔥

🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋
   BATIK SONGKET
🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋

  10 warna yang menarik untuk di rebut

mesti miliki baju kurung moden by AZIE COLLECTION

*design yang EXCLUSIVE,LIMITED EDITION 

Menguna kan meaterial lembut dn tahan lasak
Menjadi pilihan wanita berkejaya
🦋material Pearl skin + cotton
🦋warna yang menawan dan memukau 
🦋design MINI KURUNG  
🦋cutting  Princes  / loose
 dan  berdutt berlakang 
🦋jenis kain kembang payung
🦋pinggang bergetah  KIRI KANAN
🦋saiz      XS S M L XL XXL  

✖️jarang
✖️kecut
✖️renyuk
√mudah digosok 
√sejuk  dan selesa dipakai 
√tahan lasak & tak mudah luntur 
√tampil cantik & menawan dengan design simple 
√sesuai untuk majlis keramaian 

Promo price: rm100 free pos/ss add rm5

JOM WHATSAPP SEKARANG


Ready stock

For order whatsapp 0122448814

*****










FREE RANTAI BIASAN BROOCH TAU!!

KARMILA KURUNG

RM110 FRE3 POSTAGE

MATERIAL MOSS CREPE SATINE

CIRI-CIRI MOSS CREPE SATINE
-Tekstur crepe berkualiti tinggi
-Tekstur crepe di bahagian luar sedikit bergerutu membuat kain crepe ini lebih eksklusif dengan color yang menarik
-Tekstur satin lembut di bahagian dalam  
-Lembut dan selesa
-Kain tebal, berat dan jatuh terletak
-Tidak mudah kedut dan senang digosok

COLORS: 7 Colors Available

SIZE:

AVAILABLE SIZE S M L XL DAN XXL

CIRI-CIRI ISTIMEWA
-Mempunyai zip sorok menegak di hadapan baju
-Cantik digayakan bersama rantai hiasan
-Cutting kurung pahang di inspirasikan daripada gabungan konsep tradisional dan moden
-Material baru yang sangat selesa, lembut, berat dan jatuh terletak.
-Fabric moss crepe satine yang hot dimana mendapat permintaan ramai 
-Potongan top yang selesa dan sopan tetapi menampilkan gaya basic yang eksklusif
-Potongan skirt lipat batik (ada zip dan getah di bahagian pinggang)
-Direka khas bagi sambutan hari raya Aidilfitri

KEISTIMEWAAN: 
-Breatsfeed friendly 
-Wudhu friendly
-Mudah disarung
-Kurung pahang basic tetapi elegen dan membuat pemakai bergaya eksklusif 
-Material yang sangat selesa, lembut beralun, berat, dan jatuh terletak
-Tampil bergaya di Aidilfitri tahun ini dan memukau mata sanak saudara serta rakan taulan
-Anggun dan pasti sopan dengan design potongan yang menepati ciri2 wanita muslimah
-Membuat pemakai kelihatan 'UP TO DATE' dengan dunia fesyen
-Sesuai digayakan oleh wanita yang ingin tampak sopan dan ala-ala muslimah moden
-Material yang sejuk dan selesa, terus sarung dan siap

APA YANG LEBIH ISTIMEWA
-Free rantai hiasan brooch (contoh seperti di gambar) untuk pemakaian sempurna.

For order whatsspp 0122448814

*****



Hai... Hai...hai...
Pergh... Lip lap.. Lip lap tahun ni.. Dapatkan koleksi terbaru kami....
.
KG104/18 TIFFANNY MINI GLITTER KURUNG

💰RM135 SM /RM140 SS

Made of Moss Crepe with Execlusive Glitters
Round Neck
Back Button
Execlusive Edge Skirt with organza layer
Saloma Skirt
Label XL - 1/2 elastice waistband with side zip
Label 2XL & 3XL - Full elastic waistband 


⚠️ for order whatsapp 0122448814

****




👗luna  exclusive👗

👗Price :Rm139 free postage sem /add rm7 for ss

👗if buy 2pcs Rm260 free postage sem /add rm14 for ss

👗Material :strechy cotton and net skirt blink2

*Ukuran : XS/M*

Bahu :14-14.5
Dada :34-36
Labuh tgn :22
Labuh baju :26
Pingang :24 (bergetah )
Pinggul :34-36
Labuh skirt:43

*Ukuran size L/XL* 

Bahu :15-16
Dada :36-40
Labuh tgn :23
Labuh baju :26
Pingang :29 (bergetah )
Pinggul :36-38
Labuh skirt:44

👗hidden zip di belakang
👗hidden zip tgn ( wudhu )
👗bunga sulam dekat baju
👗full lining

For order whatsapp 0122448814

****



DONITA EXCLUSIVE

RM115sm/RM120ss

🌹Material Moss crepe & Exclusive lace
🌹zip belakang baju  memudahkan pemakaian
🌹lengan baju ada zip, wudhuk friendly 
🌹skirt mermaid cutt dan pinggang bergetah



SAIZ S
BLOUSE
BAHU 14.5"
DADA 36"
PANJANG LENGAN 24"
LABUH 30"

SKIRT
PINGGANG 26"-36"
PINGGUL 36"
LABUH 41"

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

SAIZ M
BLOUSE
BAHU 15"
DADA 38"
PANJANG LENGAN 24"
LABUH 30"

SKIRT
PINGGANG 27"-37"
PINGGUL 39"
LABUH 41"


🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

SAIZ L
BLOUSE
BAHU 16"
DADA 42"
PANJANG LENGAN 24"
LABUH 30"

SKIRT
PINGGANG 29"-39"
PINGGUL 41"
LABUH 41"

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

SAIZ  XL

BAHU 16.5"
DADA 44"
PANJANG LENGAN 24"
LABUH 30"

SKIRT
PINGGANG 30"-40"
PINGGUL 44"
LABUH 41"

For order whatsapp 0122448814

****

💃🏻 * CHINTA LACEY PEPLUM KURUNG*

💐Price :Rm119 free postage sem /add rm7 for ss

💐If buy 2pcs Rm230 free postage sem /add rm14 for ss
AVAILABLE IN *TWO (2)* SIZES: 
*S/M (free size)* and *L/XL (plus size)*
**_refer measurement guide_

• peplum top with hidden long zipper behind
• flowy bell-sleeve
• fully-lined 
• fishtail peplum design - _slimming effect!_

Material: 
Top: PREMIUM Two-Tone Lace with FULL LINING 
Skirt: Stretchable Roman Crepe

For order whatsapp 0122448814

******





DAPAT FREE KHIMAR TAU!!!!!!

🌷JUBAH ADRA EXCLUSIVE🌷

1- DESIGN JUBAH YG SIMPLE DAN HIGH DEMAND
Rekaan Adra Jubah ni walaupun nampak simple tapi ianya sgt exclusive tau 😊Specialnya apabila bidadari HF pakai je terus nampak flowy sgt 😭kenapa flowy? Keranaaaa Adra Jubah ni kita gunakan High Quality Chiffon yg jenis mahal punya. Lepas tu, material dalamnya kita gunakan Platinum Pearl Skin yg langsung tak panas dan tak jarang. Best !
.
.
2- FREE KHIMAR DIAMOND BERNILAI RM59 !
Khas untukmu syg... kak ya bg special FREE Jubah Adra ni  bersama sehelai Shawl atau nama femesnya Khimar tudung labuh yg bernilai RM59. Ada Diamond Swarovski lagi di keliling khimar sebab nak effect shining n glam !
FREE UOLLS !! PERCUMA !! Khimar ini khas utk mereka yg berfesyen tp nak jaga aurat sekali sebab ianya super labuh dan confirm tutup dada 😊
.
.
3- BREASTFEEDING DAN WUDHUK FRIENDLY.
Dalam nak beraya tu, mestilah kalut ngn si comel gak kan nak menyusu la, nak selak malu pulak 😰Adra Jubah boleh bantu mommies gojes kat luar sana sbb ianya mempunyai zip panjang di bahagian dada utk memudahkan mommies menyusu si comel.
Tak lupa zip di tangan baju supaya senang bidadari sekalian berwudhuk 😊 best kan?
.
.
4- HIASAN DIAMOND STRIPS BERKILAUAN DI TGN BAJU
Korang perasan tak, tang baju tgn tu ade apa? Kalau plain saja mesti rasa tak best kan hikhik. Haaaa tu la diamond strips berkilauan yg ditampal khas di tangan Adra Jubah Exclusive ni 😊simple yet gorgeous. Itu ungkapan paling sesuai kak ya bagi untuk koleksi kali ini sebab ianya sgt cantik nak nanges 😭😭
.
.
5- PELBAGAI PILIHAN WARNA YG CANTIK DAN MENARIK
Kali ini HF tampilkn 6 warna menarik dan paling tinggi permintaan. Sesuai digayakan pada bila2 masa dan warnanya tidak terlalu obvious gitu. Dalam 6 warna yg ada, mesti bidadari HF dah marked nak yg mana kan? Ce bgtahu kak ya 😆

🌸Harga dh termasuk FREE KHIMAR  DAN FREE POSTAGE🌸

HARGA RM170sm/175ss

✅READYSTOCK ‼️

****





NAK KELAINAN DIPAGI SYAWAL ? 😉 NAK KEKAL AYU DAN MENAWAN ? 😍 TAK SALAH KAN MENGAYAKAN BIANCA KURUNG @ BIANCA PEPLUM YG BERCORAK BUNGA NI, MEMANG MENJADI TUMPUAN LAH NT HIHI 🤩 TERJELING2 HAKAK2 BAWANG TU HA NENGOK KORANG 😏

🔥NEW ARRIVAL LEBARAN 2k18🔥

🌹TAMPIL MENARIK DAN MEMPERSONA 
🌹

🌷 BIANCA PEPLUM 🌷

✅ Material ROYAL SILK FLOWY 
✅ Design peplum moden dan cutting loose like princess 👸 
✅ Dihiasi DOUBLE RUFFLE DI TANGAN TAMPAK AYU DAN MENAWAN 🌸
✅ Kain lembut dan sejuk bila dipakai
✅ Kain Duyung, Zip Kain di Sebelah Kiri, Getah Kiri dan Kanan.
✅ Terdapat 5 Warna HOT.
✅ Saiz XS S M L XL XXL 
✅ Sesuai Digayakan Ke Tempat Kerja dan Majlis Keraian 😘


🔴 Harga promo
RM110sm free pos/ss add rm5

READY STOCK ‼️
READY STOCK ‼️

For order whatsap 0122448814

*****






🔥PENANGAN MAUT PERMINTAAN LUARBIASA OLEH FANS TAHEERA, KAMI DGN INI RESTOCK BUAT KALI KETIGA🔥

NAK PAKAI RAYAKAN, JANGAN RISAU SEMPAT!!

📣📣LAST BATCH📣📣

TAHEERA EXCLUSIVE 
Material : Platinum Pearl Skin

📌Lembut, Tak Jarang, Mudah Digosok
📌Design Kurung Moden
📌Sarat dgn Perincian Eyelash Lace 3D Bersama Campuran Pearl Beads 2 Saiz Menjadikan Ianya Kombinasi Sempurna utk Lebih Kilauan 
📌Wudhuk Friendly, Tangan Baju yg Mudah Diselak, Memudahkan utk Urusan Mengambil Wudhuk
📌Cutting Kain Duyung ( Loose Tidak Ketat )
📌 Getah Kiri dan Kanan pada Pinggang Kain
📌Available Size S,M,L,XL,XXL
📌 Zip Sebelah Kiri

•••••••••••••••••••••••••••••••
Senarai List Color Baju Koleksi Taheera 

🔺Navy Blue
🔺Royal Blue
🔺Dark Purple
🔺Purple 
🔺Lilac
🔺Emerald
🔺Red Maroon
🔺Mustard

•••••••••••••••••••••••••••••••
Harga Promo RM125sm/130ss
•••••••••••••••••••••••••••••••

*****



*LADY LUXE*

Material  : Stretchable Denim 

Size available : S/M , L/XL
(Pls refer to size chart)

NORMAL MARRY LUXE : 
RM 200.00

*OPENING OFFER*
Price : RM155 free postage seluruh malaysia

Colours : Dark blue, Black, Red, Mustard, Peach, Dusty pink & White

🔥Embroidery Gold di lengan dan skirt
🔥Hidden Zipper di belakang
🔥Hidden Zipper di lengan
💋Tak jarang 
💋Tak perlu lining
💋Cutting Nampak kurus
💋Kain Stretchable 
💋Organza di hujung kain
💋7 elegant colour
💋Round neck
💋Breathable

*****



RAYA🎉RAYA🎉RAYA🎉RAYA🎉

🌹KEBAYA ANISS🌹

🌸Design Kebaya moden 
🌸Material SB.LINE
🌸 BF FRIENDLY
🌸Warna dan design terbaru di pasaran 
🌸Cutting Loose Berdutt Belakang
🌸Jenis Kain duyung 
🌸Pinggang Bergetah Kiri & Kanan
🌸Zip Kain Sebelah Kiri
🌸Saiz S M L XL XXL
🌸 ❌ kecut
🌸 ❌ berbulu lepas basuh
🌸 ❌ renyuk
🌸 ✅ mudah digosok
🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai
🌸 ✅ Tahan Lasak & Tak Mudah Luntur
🌸 ✅ Sesuai Untuk Semua Majlis Keramaian
🌸 ✅ Tampil Cantik & Menawan Dengan Design yang Simple

READY STOCK❗️
READY STOCK❗️

🍑Harga promo: RM110sm RM115ss

FREE POSTAGE📮

READY STOK‼️

*****






💕KURUNG SONGKET AMMARA
          


Edisi Raya 2018!!
Tampil sopan dan gojes dgn KURUNG SONGKET AMMARA.
2 in 1 (blouse boleh dipadankan dgn skirt atau seluar)

   Anggun dan simple di pagi Raya...ceria Sepanjang hari 😘😘

SKIRT
🌺 VALENTINO JACQUARD COTTON
🌺Kombinasi 2 warna benang songket 
🌺SONGKET TENUN
🌺High  quality  100%
🌺jenis Kain LEMBUT DAN BERALUN
🌺Tak kasar
🌺Tak panas (SEJUK)
🌺Tak kesat
🌺Zip tepi skirt 
🌺getah kiri dan kanan 
🌺separuh pinggang separuh getah
🌺Potongan Duyung


BAJU
🌺Royal King
🌺DESIGN BLOUSE 
🌺lose cutting  
🌺Leher  bulat 
🌼ZIP SOROK BELAKANG BAJU
🌼DUTT BLKG BAJU

🥀BEST SONGKET AMMARA🥀
🌼✖️jarang  
🌼✖️ fit  
🌼jahitan  kemas  oleh tailor  yg brpengalaman  
🌼mudah iron  
🌼tahan  lasak  
🌼terletak  cantik 
🌼selesa  dipakai  
🌼warna2  cun melecun  
🌼warna2 hot
🌼size XS S M L XL XXL
🌼READY STOK


🌻ce cepat  whatsapp  utk order ye darling2 ...stok  sngt2  limited..


🌻REFER SIZE CHART sebelum buat pembelian.

HARGA PROMO:RM130SM RM135SS 

For order whatsapp 0122448814




EDISI RAYA
                2k 18

   🌷KEBAYA TERATAI🌷
 DESIGN KEBAYA MODEN 

MATERIAL BAJU
🌸Design KEBAYA MODEN
🌸ROYAL PARIS
🌸Bercorak BUNGA printed 
🌸Jenis kain lembut dan beralun 
🌸Tak jarang,Tak panas
🌸Tahan Lasak
🌸ZIP DEPAN mesra BF
🌸Leher bulat 
🌸Ade DART BLKG Baju 
🌸Tangan lepas(boleh sinsing)
🌸Lose Cutting
🌺High quality 💯 
🌺jenis Kain lembut dan beralun 
🌺Tak kasar
🌺Tak panas 
🌺KAIN DUYUNG (A cut)
🌺zip  tepi  kain
🌺getah  kiri  dan  kanan  
🌼✖️jarang  
🌼✖️ fit  
🌼✔️jahitan  kemas  oleh tailor  yg brpengalaman  
🌼✔️mudah iron  
🌼✔️tahan  lasak  
🌼✔️jatuh terletak  cantik 
🌼✔️selesa  dipakai  
🌼✔️warna2  cun melecun  
🌼✔️5 warna  hot
🌼✔️size XS S M L XL XXL
🌼✔️READY STOCK 


🌻ce cepat  whatsapp  utk order ye darling2 ...stok  sngt2  limited..

Promo price:rm110 free pos/ss add rm5

For order whatsapp 0122448814

****






🔥🔥NEW COLLECTION 2K18  🔥🔥

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
SONGKET QIANA
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️




  6 warna yang menarik untuk di rebut

mesti miliki baju kurung moden by AZIE COLLECTION

*design yang EXCLUSIVE,LIMITED EDITION 

Menguna kan meaterial lembut dn tahan lasak
Menjadi pilihan wanita berkejaya
🌻material Cotton + pearlskin
🌻warna yang menawan dan memukau 
🌻design MINI KURUNG MODEN
🌻cutting loose dan  berdutt berlakang 
🌻jenis kain kembang payung
🌻pinggang getah KIRI KANAN
🌻saiz  XS  S M L XL XXL 
🌻Nursing friendly ade hidden zip depan baju
✖️jarang
✖️kecut
✖️renyuk
√mudah digosok 
√sejuk  dan selesa dipakai 
√tahan lasak & tak mudah luntur 
√tampil cantik & menawan dengan design simple 
√sesuai untuk majlis keramaian 

Rm120 sem/ss add rm5

JOM WHATSAPP SEKARANG

   ****




🔥EDISI KHAS RAYA  2K18🔥

🕌READY STOCK🕌

⭐️NEW COLLECTION LACE GLITTER⭐️

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
  KURUNG MARYSA
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
   
  14 warna yang menarik untuk di rebut

mesti miliki baju kurung moden by AZIE COLLECTION

*design yang EXCLUSIVE,LIMITED EDITION 

Menguna kan meaterial lembut dn tahan lasak
Menjadi pilihan wanita berkejaya
🌸material mose crepe
🌸warna yang menawan dan memukau 
🌸design MINI KURUNG
🌸cutting loose dan  berdutt berlakang 
🌸jenis kain kembang payung
pinggang bergetah 
🌸saiz    XS S M L XL XXL 

✖️jarang
✖️kecut
✖️renyuk
√mudah digosok 
√sejuk  dan selesa dipakai 
√tahan lasak & tak mudah luntur 
√tampil cantik & menawan dengan design simple 
√sesuai untuk majlis keramaian 

Rm120 free pos/ss add rm5

JOM WHATSAPP SEKARANG

    0122448814

****




MAWAR LACE KURUNG

Promo price rm110 free pos/ss add rm5

📌AVAILABLE IN *TWO (2)* SIZES: 
S/M (free size) & L/XL (plus size)*
**_refer measurement guide_

📌 bell-sleeve kurung top

📌premium french lace with pearl beadings on sleeve

📌with hidden long zip behind

📌body-fit slim cut! 💃🏻_super slimming effect!_

📌skirt mermaid-cut with full elastic waistband

📌Material: 
Premium French Lace with Full Lining

****





PRINCESS NONA KEBARUNG*

Promo price: rm105 free pos/ss add rm5


📌 SIZES: 
*S, M, L, XL*
**_refer measurement guide_

📌• kebarung top with hidden zipper infront _(breastfeeding-friendly)_
📌 tak payah susah2 pakai dokoh 😌 _(gold/ silver dokoh dijahit di bahagian depan kebarung top)_
📌 slim-cut
📌skirt mermaid cutting princess 👸🏻 _(with horsehair braid attached to the bottoms of the skirt)_
📌skirt with side zip & elastic waistband behind

Material: 
Japanese Moss Crepe

*****






[OFFICIALLY LAUNCH C A R I N O ] 🕌DESIGN PALING LATEST DAN MELETOP DALAM KATALOG #RKLEBARAN2k18 TAHUN INI. KOLEKSI YG PASTI MENYERIKAN LAGI SYAWAL ANDA , IBU KAKAK , ADIK DAN SEKELUARGA 😘 

🔥NEW ARRIVAL KHAS LEBARAN 2k18🔥

🌹TAMPIL MENARIK DAN MEMPERSONA 
🌹

⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
      C A R I N O
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️

🔸Material MOSS CREPE HIGH QUALITY GRED A+ 
🔸 Design mini kurung TERKINI, cutting SLIM FIT dan berdutt blkg. 
🔸 ZIP BELAKANG
🔸 ZIP LENGAN (WUDHUK FRIENDLY)
🔸 Dihiasi BEADS FLOWER 🌸 TAMPAK EXCLUSIVE DAN MEWAH
🔸 Kain lembut dan sejuk bila dipakai
🔸Tidak melekap@melekat dibadan
🔸KUALITI JAHITAN DR TAILOR BRPENGALAMAN
🔸 Kain cutting MERMAID, Zip Kain di Sebelah Kiri, Getah Kiri dan Kanan.
🔸 Terdapat 6 WARNA TRENDING
🔸 Saiz XS S M L XL XXL 
🔸 Sesuai Digayakan Ke Tempat Kerja dan Majlis Keraian 😘


🔵HARGA JUAL: RM145SM/RM150SS

‼️READYSTOK‼️
‼️READYSTOK‼️

****





[OFFICIALLY LAUNCH C A R I N O ] 🕌DESIGN PALING LATEST DAN MELETOP DALAM KATALOG #RKLEBARAN2k18 TAHUN INI. KOLEKSI YG PASTI MENYERIKAN LAGI SYAWAL ANDA , IBU KAKAK , ADIK DAN SEKELUARGA 😘 

🔥NEW ARRIVAL KHAS LEBARAN 2k18🔥

🌹TAMPIL MENARIK DAN MEMPERSONA 
🌹

⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
      C A R I N O
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️

🔸Material MOSS CREPE HIGH QUALITY GRED A+ 
🔸 Design mini kurung TERKINI, cutting SLIM FIT dan berdutt blkg. 
🔸 ZIP BELAKANG
🔸 ZIP LENGAN (WUDHUK FRIENDLY)
🔸 Dihiasi BEADS FLOWER 🌸 TAMPAK EXCLUSIVE DAN MEWAH
🔸 Kain lembut dan sejuk bila dipakai
🔸Tidak melekap@melekat dibadan
🔸KUALITI JAHITAN DR TAILOR BRPENGALAMAN
🔸 Kain cutting MERMAID, Zip Kain di Sebelah Kiri, Getah Kiri dan Kanan.
🔸 Terdapat 6 WARNA TRENDING
🔸 Saiz XS S M L XL XXL 
🔸 Sesuai Digayakan Ke Tempat Kerja dan Majlis Keraian 😘


🔵HARGA JUAL: RM145SM/RM150SS

‼️READYSTOK‼️
‼️READYSTOK‼️

*****






FENOMENA LACE KEMBALI LAGI KHAS #LEBARAN2k18 🤩. KALI NI MAKIN MENAWAN TERTAWAN BUAT ABANG MAKIN SAYANG TAW 😘 ADUHAI CANTIK SANGAT SI CRODA LACE EDISI RAYA TAHUN NI MERIAH KEMAIN BLINK2 GITU 😍 

🔥NEW ARRIVAL KHAS LEBARAN 2k18🔥

🌹TAMPIL MENARIK DAN MEMPERSONA 
🌹

🌸 C R O D A  L A C E 🌸

🔸Material MOSS CREPE HIGH QUALITY GRED A+ 
🔸 Design mini kurung TERKINI, cutting SLIM FIT dan berdutt blkg. 
🔸 ZIP belakang dan ZIP tangan (WUDHUK FRIENDLY)
🔸 Dihiasi LACE PREMIUM & DIAMOND TABUR 💎 TAMPAK EXCLUSIVE DAN MEWAH
🔸 Kain lembut dan sejuk bila dipakai
🔸 Kain KEMBANG PAYUNG, Zip Kain di Sebelah Kiri, Getah Kiri dan Kanan.
🔸 Terdapat 6 WARNA TRENDING
🔸 Saiz XS S M L XL XXL 
🔸 Sesuai Digayakan Ke Tempat Kerja dan Majlis Keraian 😘

🔵HARGA PROMO: RM175SM/RM185SS

‼️READYSTOK‼️
‼️READYSTOK‼️

****




Nadine Beads & Lace Kurung 

Material: Pearl Crepe
(Chiffon Kualiti Bagus, Tebal, Tak Panas, Senang Iron, Tak licin)
Size: 34,36, 38, 40, 42, 44

🌟Belakang & Tangan (Zip Sorok)
🌟Ruffle Skirt
🌟Duyung Cut (Pinggang Kiri & Kanan > Getah)
🌟Manik - Hiasan

Promo price rm145 free pos/ ss add rm5

****




PROMO SAMPAI 31 MAY JE TAU!!

💟 GEMERSIK QALBU EXCLUSIVE KEBARUNG BF-FRIENDLY 💟


(+) 5 SEBAB ANDA WAJIB MEMILIKI :

✔ Design kebarung berdat & 'hidden zip' di bahagian hadapan baju. Kain lipat batik/ selisih hadapan.

- Menampakkan 'effect' cutting badan yang terletak cantik. 
- design kebaya membuat anda kelihatan ayu. Anda senyum, anda ketawa anda bercakap pasti semua memberi perhatian.

-Corak batik , gaya moden & kontemporari. Mengekalkan tradisi melayu di zaman serba moden ni. 

✔ Gabungan Corak Batik & Hiasan Lace di belah depan kebaya labuh, kiri dan kanan tangan baju menampakkan baju ni lebih unik & elegen.

✔ Material baju menggunakan material Lavenzi Cotton yang 'high quality'. Tak mudah kedut, lembut & selesa.
Material kain dari batik printed sarawak yang berkualiti tinggi , tidak luntur warna.

✔ Terdapat 5 pilihan warna , dan saiz dari S sehingga XL.

✔ JAMINAN!! MONEY BACK GERENTI JIKA ADA SEBARANG KERAGUAN


HARGA JUALAN SEMENANJUNG RM170


PRELAUNCH PRICE SAMPAI 31 MEI 2018

Promo price: rm145 free pos/ss add rm5

****


Fea lofea exclusive 

💐Price :Rm139 free postage sem /add rm7 for ss

💐If buy 2pcs Rm270 frre postage sem /add rm14 for ss


🎄Material :strechy cotton and skirt  net lace

*Ukuran : XS/M*

Bahu :14-14.5
Dada :34-36
Labuh tgn :22
Labuh baju :26
Pingang :24 (bergetah )
Pinggul :34-36
Labuh skirt:43

*Ukuran size L/XL* 

Bahu :15-16
Dada :36-40
Labuh tgn :23
Labuh baju :26
Pingang :29 (bergetah )
Pinggul :36-38
Labuh skirt:44

🎄hidden zip di belakang
🎄hidden zip tgn ( wudhu )
🎄diamond and bunga
🎄full lining

****


🌸Dealove Exclusive 🌸
🌸Price :Rm130 free postage sem /add rm7 for ss

🌸If buy 2pcs Rm250 free postage sem /add rm14 for ss

Material:lace and moss crepe | 


♥️size : S M L XL 

Size :S
Bahu : 14
Dada :34
Labuh tgn :22
Labuh baju :33
Armhole :17

Skirt
Pinggang :24-26
Punggung :34-36
Labuh skirt :41


♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
Size :M
Bahu : 15
Dada :36
Labuh tgn :22
Labuh baju :34
Armhole :18

Skirt
Pinggang :26-28
Punggung :36-38
Labuh skirt :41

♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
Size :L 
Bahu :15
Dada :40
Labuh tgn :23
Labuh baju :33
Armhole : 19

Skirt
Pinggang :28-30
Punggung 38-40
Labuh skirt :41


♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
Size :XL

Bahu :16
Dada :42
Labuh tgn :23
Labuh baju :34
Armhole :20

Skirt
Pinggang :32
Punggung :40-44
Labuh skirt :41

♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

♥️high lace berkualiti
♥️hidden zip belakang baju
♥️full lining

****







‘DARI MENCUBA TERUS JATUH CINTA’
kurung moden by #FAIQEES .. khas utk uolsss yang nak tampil ANGGUN dgn design design yang terkini dan trandy raya nanti.. 
.
.
============================
MELLISSA LUXE
============================
.
.
Dah tahu dah... mesti terpaku, lidah terkelu membisu laa tu tengok design hot faiqees yg baru ni 😏. Hot tak hot #MELLISSA LUXE ni? Ditambah SPECIAL DOKOH !! Supaya Tampah Lebih Mewah. Takkan nak tunggu habis baru nak grab kot? Cakap nak pakai baju lawa raya nanti. Meh usya cepat, 😗

Apa yg best shangatt dgn MELLISSA LUXE ni 🤔 
=============
✅ Material Como Crepe
✅ Kain lembut sejuk dan Paling penting selesa dipakai
✅ Kain mudah diurus , tidak luntur Warna slpas dibasuh
✅Mudah digosok, kurang renyukan 


DESIGN : 
👚Modern( Bercutting loose)

👚Lipatan di bahagian Lengan 

👚Dart belakang 

👚Pingang getah 

JENIS KAIN :
👚mermaid cutting

👚zip tepi kain 

🔴PROMO PRICE : RM115 sm/ss add rm5

📌READYSTOCK ‼️

For order whatsapp 0122448814

*****





🔥EDISI KHAS RAYA  2K18🔥

⭐️NEW COLLECTION LACE GLITTER⭐️

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
  KURUNG TIFANY
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
   
  10 warna yang menarik untuk di rebut

mesti miliki baju kurung moden by AZIE COLLECTION

*design yang EXCLUSIVE,LIMITED EDITION 

Menguna kan meaterial lembut dn tahan lasak
Menjadi pilihan wanita berkejaya
🌸material PEARLSKIN GREED AAA
🌸warna yang menawan dan memukau 
🌸design MINI KURUNG
🌸cutting loose dan  berdutt berlakang 
🌸jenis kain kembang payung
pinggang bergetah 
🌸saiz    XS S M L XL XXL 
🌸zip depan baju untuk bf
✖️jarang
✖️kecut
✖️renyuk
√mudah digosok 
√sejuk  dan selesa dipakai 
√tahan lasak & tak mudah luntur 
√tampil cantik & menawan dengan design simple 
√sesuai untuk majlis keramaian 

PROMO PRICE RM130 FREE POS/SS ADD RM5

JOM WHATSAPP SEKARANG

FOR ORDER WHATSAPP 0122448814

*****







Apa yg istimewa baju nie???
Belum release ramai yg dah grab....
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻

KURUNG LAGENDA

1. Dari material cotton thaisilk yg tak tebal dan tak jarang. Bermotif jalur dan kotak satu kombinasi yang menarik dan klasik

2. Potongan kurung riau yg tidak ketat dan loose serta kain lipat batik tanpa belah. Mematuhi syariah.

3. Bertexture licin dan berkilat sikit. Mudah dikendalikan iaitu mudah digosok, mudah dicuci dan dijaga

4. Dengan hanya tambahan aksesori yg minimal sudah tampak cantik dan ayu.

5. Terdapat lebih dari 5 warna yang menarik...memang rambang mata la dibuatnya

6. Didatangi dari saiz SS hingga xL

PROMO PRICE: RM130 FREE POSTAGE

****






❤️KURUNG SONGKET ELVINA❤️
        (Design kurung moden)


Edisi Raya 2018!!
Tampil sopan dgn Kurung moden songket utk Koleksi Raya anda..

MATERIAL 
🌺 Moist Italian Silk (skirt)
🌺Inspired Songket printed 
🌺High  quality  100%
🌺Kombinasi pearl skin platinum 
🌺jenis Kain lembut dan beralun 
🌺Tak kasar
🌺Tak panas 
🌺DESIGN KURUNG MODEN 
🌺lose cutting  
🌺Leher  bulat 
🌼ZIP SOROK BLKG BAJU
🌼DUTT BLKG BAJU
🌺kain Potongan  duyung  
🌺zip  tepi  kain
🌺getah  kiri  dan  kanan  
🌼✖️jarang  
🌼✖️ fit  
🌼jahitan  kemas  oleh tailor  yg brpengalaman  
🌼mudah iron  
🌼tahan  lasak  
🌼terletak  cantik 
🌼selesa  dipakai  
🌼warna2  cun melecun  
🌼9 warna2 hot utk dipilih 
🌼size XS S M L XL XXL
🌼ready  stok  


🌻ce cepat  whatsapp  utk order ye darling2 ...stok  sngt2  limited..

HARGA PROMO:RM130SM RM135SS

****





LAURA X EID 2018 

KURUNG 2 IN 1 LIMITED EDITION
Laura kurung dengan rekaan kombinasi warna plain dan custom made printed di bahagian baju dan kain yang korang tak akan dapat dekat mana2  nii mampu buat korang jadi “limited” time raya ni ..  bukan tuu je kalau tak mau pakai dengan kain korang boleh match dengan seluar , pakai raya boleh nak Nampak casual pakai pergi kerja pun boleh .

5 VARIASI WARNA
5 warna yang paling “femes” tahun 2018 ni, yg bakal buat korang rasa nak sambar semuaa .. sbb apa ? sbb warna semua sgt up too date.. 

METERIAL DUBAI DOMO CREPE 
fabric paling disukai ramai  sejak 2016 dijamin 100% selesa dan sangat sesuai dengan cuaca di Malaysia.. Yang best nyaa sangat mudah untuk iron dan susah nak kedut dan paling penting sekali tidak panas mampu menjanjikan kepuasan si pemakai.

INSIDE POCKET KIRI DAN KANAN- Inside poket kiri dan kanan di bahagian dalam , supaya korang lebih Nampak ELEGANT .. sangat sesuai untuk letak hp atau wallet, so takpayah lah uolss nak bawak handbag kehulu kehilir lepasni yerr. 

BF AND WUDHU FRIENDLY-Rekaan stylish ni tak lupa 2 elemen penting. Zip di tangan dan jugak dada. Jd mudah utk berwudhu dn boleh jgk menyusukan baby sambil berfesyen

Promo price:rm149 free postage seluruh malaysia

For order pm us or whatsapp 0122448814

***




💘 KHAS BUAT PEMINAT KLASIK KURUNG MODEN 💘

Asyik Theme Plain Je Kan, Tak Best La Kalau Mcm Tu. Yg Bercorak Juga Mesti Dijadikan Pilihan Raya Korang Tahun Ini 😍

🌼ROSSA EXCLUSIVE🌼

✔️ Cutting Kurung Moden
✔️Corak Bermotifkan Floral Printed yg Cantik 😘
✔️ Harga of Course MURAH & MAMPU MILIK 
✔️ Material Kain dr Cotton Viscose dan Baju dr Platinum Pearl Skin
✔️ 5 Warna yg InTrend
✔️ Saiz Available dr S-XXL
✔️ Cutting Loose
✔️ Terletak Apabila Dipakai
✔️ Kain Duyung (Tak Fit)
✔️ Pinggang Kain Bergetah Penuh
✔️ Zip Sebelah Kiri

🌸 ❌ jarang
🌸 ❌ kecut 
🌸 ❌ berbulu lepas basuh
🌸 ❌ renyuk
🌸 ❌warna tak luntur selepas dibasuh
🌸 ✅ mudah digosok
🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai
🌸 ✅ CONFIRM repeat order

PROMO PRICE 😱
🔴HARGA DS RM100sm/105ss

••••••••••••••••••••••••••••••

📌READYSTOCK ‼️
📌READYSTOCK ‼️
📌READYSTOCK ‼️

*****







-Chempaka Kurung Pahang, khas buat hawa yg ingin tampil klasik,tradisional dan simple 😍😍

🌼CHEMPAKA KURUNG PAHANG🌼

✔️ Cutting Kurung Pahang (Pesak Gantung)
✔️ Harga of Course MURAH & MAMPU MILIK 
✔️ Material Platinum Pearl Skin
✔️Dihiasi Kuntuman Bunga Lace Timbul di Tangan Baju Agar Nampak Lebih Klasik
✔️ 10 Warna yg InTrend
✔️ Saiz Available dr S-XXL
✔️ Cutting Loose (Sesuai utk semua saiz badan)
✔️ Terletak Apabila Dipakai
✔️ Kain JENIS SUSUN Sebelah Kiri
✔️ Pinggang Kain Bergetah Penuh
✔️ Zip Sebelah Kiri

🌸 ❌ jarang
🌸 ❌ kecut 
🌸 ❌ berbulu lepas basuh
🌸 ❌ renyuk
🌸 ❌warna tak luntur selepas dibasuh
🌸 ✅ mudah digosok
🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai
🌸 ✅ CONFIRM repeat order

PROMO PRICE 😱
🔴HARGA RM120sm/115ss

••••••••••••••••••••••••••••••

📌READYSTOCK ‼️

****







🔥EDISI KHAS RAYA  2K18🔥

⭐️NEW COLLECTION RAYA⭐️

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
  KURUNG SUHAILA
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
   
  10  warna yang menarik untuk di rebut

mesti miliki baju kurung moden by AZIE COLLECTION

*design yang EXCLUSIVE,LIMITED EDITION 

Menguna kan meaterial lembut dn tahan lasak
Menjadi pilihan wanita berkejaya
🌸material royal silk
🌸warna yang menawan dan memukau 
🌸design kurung moden
🌸cutting loose dan  berdutt berlakang 
🌸jenis kain kembang payung
🌸pinggang bergetah  KIRI KANAN
🌸saiz    S M L XL XXL  


✖️jarang
✖️kecut
✖️renyuk
√mudah digosok 
√sejuk  dan selesa dipakai 
√tahan lasak & tak mudah luntur 
√tampil cantik & menawan dengan design simple 
√sesuai untuk majlis keramaian 

JOM WHATSAPP SEKARANG

    0122448814

Ready stock

Ready stock

****








WAHH!! DAH MASUK BULAN #PUASA NI 💕💕 Kurang lagi 2Minggu je sayang semua nak bershopping baju raya😍

Mesti sayang2 dah excited dan terfikir-fikir nak pakai #bajuraya tema warna ape, kan? Jangan fikir lama sangat tauu..Meh kak hawa tolong sayang semua bertambah cantik & bergaya dengan koleksi "PEPLUM DOLLY BELLA" 

.
#NEWARRIVAL. 🎉🎉🎉PEPLUM DOLLY BELLA

.
Kalau sayang jenis yang sukakan PEPLUM yang simple & SELESA pakai kat badan, jom la dapatkan PEPLUM DOLLY BELLA yang terbaru ni! 
------------------------------------
➡DETAILS PEPLUM DOLLY BELLA⬅
------------------------------------
👉PEARL SKIN PLATINUM Material kain yang Lembut dan terletak jatuh di badan. Tak berkilat dan tak melekap di badan. Sejuk dan mudah digosok.
👉 CUTTING BAJU PEPLUM & Kain duyung..Beri impak nampak kurus☺
👉 Dihiasi Design lace jahit TEPI lengan nampak eksklusif dan rare sangat, kan? 
👉 Size dari XS S M L XL XXL
👉 Pilihan 23 warna yang superb cantik & pasti rambang mata 😎
👉 READY STOK📍

-------------------------------------
➡  SPECIAL OFFER! ⬅
-----------------------------------
🎉HARGA PROMO RM130SM RM135SS

For order whatsapp 0122448814

*****



NAURA LACE KURUNG

Promo price:rm110 free postage

MATERIAL COMO CREPE DIHIASI LACE DI PERGELANGAN TANGAN DAN HADAPAN BAJU

COLOR: 9 COLORS AVAILABLE

CIRI-CIRI COMO CREPE
-Material Lembut dan tidak panas, sejuk selesa dan washable 
-Kain jatuh terletak bila dipakai.
-Tidak jarang, tidak mengecut dan tidak mudah kedut 
-Sesuai untuk kelihatan kurus
-Hanya perlukan light ironing sebelum di pakai

SIZE: S, M L, XL, DAN XXL

CIRI-CIRI ISTIMEWA
-Mempunyai zip sorok di hadapan baju
-Lace mewah dijahit di pergelangan tangan dan bahagian hadapan bawah baju
-Design kurung moden dengan cutting cantik beralun
-Material fabric yang sangat selesa, lembut, berat dan jatuh terletak bila disarung
-Fabric como crepe exclusive dan classy
-Potongan yang selesa dan sopan tetapi moden
-Potongan skirt duyung (ada zip dan getah di bahagian pinggang)
-Design TERBARU direka khas sempena pemakaian sambutan Aidilfitri

KEISTIMEWAAN: 
-Breatsfeed friendly
-Wudhu friendly (mudah disinsing)
-Mudah disarung
-Jahitan lace mewah menampakkan pemakaian lebih bergaya
-Cutting yang cantik selesa dgn pattern sedikit kembang beralun dan jatuh terletak bila dipakai
-Gabungan elemen simple dan moden menyerlahkan keserian baju
-Material yang sangat selesa, lembut, berat, dan jatuh terletak
-Tampil cantik khas untuk penggayaan sempena AIDILFITRI
-Anggun dan pasti sopan dengan design potongan yang menepati ciri2 wanita muslimah
-Membuat pemakai kelihatan 'UP TO DATE' dengan dunia fesyen
-Sesuai digayakan oleh wanita yang ingin tampak sopan dan ala-ala muslimah moden
-Material yang sejuk dan selesa, terus sarung dan siap.

***





🌸 CAMELIA KURUNG 🌸

👉🏻5 pilihan warna ( Dusty Pink, Dark Purple, Navy Blue, Gold Mustard, Teal Blue )
👉🏻Material Heavy Como Crepe GRED AAA
👉🏻Size XS, S, M, L, XL
👉🏻Wudhu' Friendly ( Hidden Zip )
👉🏻Kain Mermaid ( Bergetah Kiri Kanan )
👉🏻Ukuran dalam inch'

🔴 promo price : RM140 SM / RM45
🔴 LIMITED STOCK 

****





RELEASED NOW!! - KURUNG AQILAH YANG DI TUNGGU2 TELAH TIBA YEAAAAY !!! 💃💃 

"KURUNG ANTI IRON KHAS UNTUK MUSLIMAH YANG INGIN SENTIASA NAMPAK KEMAS DAN CANTIK" 

Kami nak launch 1 lagi kurung yang tengah trendy sekarang ni.. pasti memukau dan terpukau ! 

KELEBIHAN KURUNG AQILAH YANG ANDA PERLU TAHU : 

🎀 6 pilihan corak cun-cun semuanya
🎀 Nursing friendly (hidden zip)
🎀 Material lycra dan sangat selesa dipakai
🎀 Poket di sisi kanan baju
🎀 Tahan lasak dan mudah jaga
🎀 Paling pentingg... ironless :)

>> Harga PROMOSI  RM110 + FREE POS  

Kurung yang dicari-cari zaman sekarang.MUST GRAB !! Rugi tak grab taw!!!

Jangan tunggu lama-lama. Nanti lama-lama, ia diambil orangg.. ewahhh.💃💃

STOK TERHAD!!

Untuk order : 

http://www.wasap.my/60122448814

****




🎄princess damia 🎄
🎄Rm130 free postage sem /add rm7 for ss
🎄If buy 2pcs Rm250 free postage sem /add rm14 for ss

🎄Material :strechy cotton and skirt  net lace

*Ukuran : XS/M ( label M )

Bahu :14-14.5
Dada :34-38
Labuh tgn :22
Labuh baju :26
Pingang :24 (bergetah )
Pinggul :34-36
Labuh skirt:43

*Ukuran size L/XL* (label XL)

Bahu :15-16
Dada :36-40
Labuh tgn :23
Labuh baju :26
Pingang :29 (bergetah )
Pinggul :36-38
Labuh skirt:44

🎄hidden zip di depan (bf frindly )
🎄hidden zip tgn ( wudhu )
🎄gold lace
🎄full lining
🎄lace patch at top & sleeve

***

👗fisya  exclusive👗

👗Price :Rm130 free postage sem /add rm7 for ss

👗if buy 2pcs Rm250 free postage sem /add rm14 for ss

👗Material :strechy cotton and skirt  net

*Ukuran : XS/M*

Bahu :14-14.5
Dada :34-36
Labuh tgn :22
Labuh baju :26
Pingang :24 (bergetah )
Pinggul :34-36
Labuh skirt:43

*Ukuran size L/XL*

Bahu :15-16
Dada :36-38
Labuh tgn :23
Labuh baju :26
Pingang :29 (bergetah )
Pinggul :36-38
Labuh skirt:44

👗hidden zip di belakang
👗hidden zip tgn ( wudhu )
👗gold lace
👗full lining

*****




🌸Dealove Exclusive 🌸
🌸Price :Rm130 free postage sem /add rm7 for ss

🌸If buy 2pcs Rm250 free postage sem /add rm14 for ss

Material:lace and moss crepe | 


♥️size : S M L XL 

Size :S
Bahu : 14
Dada :34
Labuh tgn :22
Labuh baju :33
Armhole :17

Skirt
Pinggang :24-26
Punggung :34-36
Labuh skirt :41


♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
Size :M
Bahu : 15
Dada :36
Labuh tgn :22
Labuh baju :34
Armhole :18

Skirt
Pinggang :26-28
Punggung :36-38
Labuh skirt :41

♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
Size :L 
Bahu :15
Dada :40
Labuh tgn :23
Labuh baju :33
Armhole : 19

Skirt
Pinggang :28-30
Punggung 38-40
Labuh skirt :41


♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
Size :XL

Bahu :16
Dada :42
Labuh tgn :23
Labuh baju :34
Armhole :20

Skirt
Pinggang :32
Punggung :40-44
Labuh skirt :41

♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

♥️high lace berkualiti
♥️hidden zip belakang baju
♥️full lining

*****





 MEMPERKENALKAN🤗
🔅 SONGKET AIRISS🔅

🌸KEISTIMEWAAN  SONGKET AIRIsS🌸

✅Harga of Course MAMPU MILIK
UNTUK SEMUA
✅Material Cotton
✅High Quality 100% Gred AAA
✅Saiz Available dr S-XXL
✅Cutting Loose dan sangat selesa digayakan
✅Terletak Apabila Dipakai
✅Pinggang Kain Bergetah Kiri & Kanan

🌸 ❌ kecut
🌸 ❌ berbulu lepas basuh
🌸 ❌ renyuk
🌸 ✅ mudah digosok
🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai
🌸 ✅ CONFIRM repeat order

Normal Price RM115.00

‼️HARGA PROMO‼️

☀️RM100SM/RM105SS☀️

****









Feisya Lace Kurung 

Material: Iris Crepe
(Tebal, Senang Iron, Tak Panas, Tak Licin)
Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55

🌟Belakang & Tangan (Zip Sorok)
🌟Umbrella Cut (Pinggang Kiri & Kanan > Getah)
🌟Lace Sulam

Promo price: rm145 free pos/ss add rm5

***





ELAINE BEADS & LACE KURUNG

Code: 2445

Material: Pearl Crepe
(Chiffon Kualiti Bagus, Tebal, Tak Panas, Senang Iron , Tak Licin)
Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55

🌟Belakang (Zip Sorok)
🌟Tangan: Biasa
🌟Duyung Cut (Pinggang Kiri & Kanan > Getah)
🌟Manik - Batu Tampal 

Promo price:rm145 free pos/ss add rm5

****



Restock atas permintaan ramai

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
EMYRA EXCLUSIVE

 Promo price
 RM130sm/RM135ss

🌹BLOUSE MATERIAL MOSS CREPE WITH LACE 
🌹ZIP BELAKANG BAJU MEMUDAHKAN PEMAKAIAN
🌹SKIRT  MERMAID CUTTING


UKURAN


SAIZ S

BLOUSE
BAHU 14"
DADA 36"
PANJANG LENGAN 23"
LABUH 28"


SKIRT
PINGGANG 26" -36"
PINGGUL 38"
LABUH 41"


🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

SAIZ M

BLOUSE
BAHU 15"
DADA 38"
PANJANG LENGAN 23"
LABUH 28"


SKIRT
PINGGANG 28"-38"
PINGGUL 40"
LABUH 41"


🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

SAIZ L

BAHU 15.5"
DADA 40"
PANJANG LENGAN 23"
LABUH 28"


SKIRT
PINGGANG 30" -40"
PINGGUL 40"
LABUH 41"



🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

SAIZ XL

BAHU 16"
DADA 42"
PANJANG LENGAN 23"
LABUH 28"


SKIRT
PINGGANG 32" -42"
PINGGUL 42"
LABUH 41"

****




Kurta Cekak Musang

Material: Dull Satin
(Satin Kualiti Bagus, Tebal, Tak Panas, Senang Iron)
Size:  S, M, L, XL, 2XL

🌟Tangan:  Biasa 
🌟Collar:  Cekak Musang
🌟Button:  3 Button

Promo price:rm65 free pos/ss add rm5

For order pm us or whatsapp 0122448814

******






Haniyya Beads & Lace Kurung

Material: Pearl Crepe
(Chiffon Kualiti Bagus, Tebal, Tak Panas, Senang Iron , Tak Licin)
Size: 34, 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52

🌟Belakang & Tangan (Zip Sorok)
🌟Duyung Cut (Pinggang Kiri & Kanan > Getah)
🌟Manik Hiasan + 3D Lace

Promo price: rm145 free pos/ss add rm5

For order whatsspp 0122448814



Tolong Click Mama Nak beli Hairband Baru Untuk Zara & Nayli ;p