Jom Click Click

Nuff Ads

Jom Follow My Life & Love

Monday, June 13, 2011

Rilex Dengan Nayli

Today im not working. Saje nak rilex-rilex tapi takde la rilex pun sangat. Hiks!

Pagi-pagi lagi papa dah hantar baby Zara pergi skool tapi Nayli stay dengan mama ok. Hari ni ada misi baikk punya dengan budak kicitt tu.

Saja nak temankan budak kicit tu main-main. Sebab bila naik kereta nampak playground asyik terjerit & terlompat nak main jugak. KEsian anak mama ye.

This the way I like it. Ahaa ahaaaaaa.....

Kitorang tak makan kat MC'D tapi cuma main kat playland MC'D je. Boleh tak macam tu? Hehe. MAsa Nayli main mama apelagi layan WIFI MC'D la takkan mama nak main sama pulak. Hiks!

Ingat lagi dulu-dulu lepas panjat tangga bila lalu kat sini merangkak je.. Sekarang dah berjalan dengan confident. Cover pewot tu sikit sayang!




Lepas tu ingat lagi, dulu bila nak turun gelungsur tak boleh turun sendiri, kena mama pegang. Tapi sekarang dah boleh. Yeay!!!!




Are you ready ???




One, two... Vrommmmmm!




Berjaya!! One more time ok !




Seronok dapat main gelunsur ye. Nanti adik Zara dah besar sikit Nayli bolehla main dengan adik. Time tu Nayli jaga adik pulak ye.




Kalau dah boleh main sendiri senangla mama, next time datang sini bolehla makan Big Mac ke, Mc Chicken ke tanpa gangguan kan kan kan. Hiks!

Oklah jom la balik sayang. Dari tak hujan, lepas tu hujan, lepastu hujan dah berhenti kita duduk kat sini je dah la tak beli apa-apa.

Ermss tapi  part ni memang Nayli tak pass lagi. Puas dah mama ajar.


Asal pakai je mesti terbalik. Yang kiri ke kanan, kanan ke kiri. Alahai.

Sekian.

Jom join HeartBeat. Memang berbaloi-baloi. TQ Bebanyak Sebab Sudi Click Kat Gambar Di Bawah Ini. Yeay!

2 comments:

  1. hehe ni naylila. zara kecit lagi tak boleh main gelunsur

    ReplyDelete

Saya Yang Santeks Ni Nak Komen Sikit Oh La~ La~