Jom Click Click

Nuff Ads

Jom Follow My Life & Love

Thursday, April 14, 2011

Penyejuk Anak Tekak Wahai Si Tutti Frutti

Woot! Woot! Selama saye berpantang ni takdela masalah sangat bab makan. Ok je.

Tapi faham-fahamla cuaca sekarang ni mak datuk panas betul hari-hari mesti berpeluh ketiak pasang kipas speed 5.

Yang ni aje yang paling saye teringin nak makan.





Lagik-lagik yang kaler pink ni. Meleleh air liur.



Ice Cream! Yeay!

Teringinnya. Tapi mak kata jangan nak mengada lepas 100 hari baru boleh makan. Nanti sakit badan. Belum tua dah sakit itu sakit ini. Padan muka.

Erksss 100 hari tu sama dengan 3 bulan. Lamanya.

Sekarang dengar cerita yang paling IN ice cream ni lah. Korang pernah makan tak? Kesian, saya bau ice cream ni pun tak pernah tau. HukHuk.



Tutti Frutti! Yang saya tau semuanya self service, dari masukkan ice cream sampailah bubuh topping, semua pilih & buat sendiri je (bayar pun sendiri ok~ Hiks!)

Kat Seremban takde lagi. Kalau ada sekarang jugak saya singgah tanpa pengetahuan mak. Hehe. Alaa bukan nak makan banyak sangat, nak rasa je. Tipuuu!!!




Cuma kalau nak makan sikit janganla bubuh banyak-banyak, dengar cerita harga pun boleh tahan jugak.

Siap dengan topping pelbagai lagi. Walllaweh. Oh pic ni amik kat En.Goggle je. Kan dah cakap tak pernah pergi lagi.



Bestnye la. Siapa yang pernah makan angkat tangan, erksss sedap tak? Hiks!

Kalau tengok thru En. Goggle, memang terbaekla ice creamnye.


Terbaek tak? Terbaek tak? Sangatkan.

Sekian.

Jom join HeartBeat. Memang berbaloi-baloi. TQ Bebanyak Sebab Sudi Click Kat Gambar Di Bawah Ini. Yeay!

3 comments:

  1. Hi.

    JOm join contest

    http://www.tetikusrusak.net/contest-birthday-party-paling-happening/

    ReplyDelete
  2. sis,reminder utk u if nak g T.F ni,please.please,please jgn letak yogurt banyak...nanti nak masuk topping bagai lagi...serius MAHAL gile...!i pernah kena charge smp rm30++ satu bekas gara2 TERletak byk yogurt(u can refer at my entry),pastu gatai nak buah strawberries,longan,laici,etc..al-maklumlah,tgh excited!last2 tak habis pun (tu pun share 4org) sebab yogurt die muak sangat if makan banyak!trust me,this is based on self experience!
    ps:kalau g sana,comfem dan double comfirm lagi,anda akan rambang mata tgk pelbagai topping yg ada...T_T

    ReplyDelete
  3. Mmg sedap TF..sekali amik saiz medium klu tak hingat ceduk je apa nak mau RM20++ keke...

    ReplyDelete

Saya Yang Santeks Ni Nak Komen Sikit Oh La~ La~