Jom Click Click

Nuff Ads

Jom Follow My Life & Love

Friday, April 8, 2011

Meh Nak Kritik-Kritik Manja Sikit

Sebab girl power, so dua-dua belog yang saye nak kritik ni adalah belog perempuan ok. Mak datuk sentap jap tengok belog saye ade dalam belog abang Ben.. Mekacih abang Ben. Hep Hep Hooreey!!!!

Jom kritik-kritik manja. Awwwwww.



Header tak comel la walaupun muke awak comel. Kasi la meriah-meriah sikit. Colorful-colorful gitu. Barulah 1st time orang terjah terus jatuh hati. Hiks! Background belog warna merah garang okla tapi harap-harap tuan belog takdela garang ye. Widget banyak sangat nanti berjanggut visitor nak bukak terus tak jadi bukak belog awak nanti tau. Haaa sape yang rugi. Mereka dan keluarga mereka jugak. Hiks!

Nak kritik 2nd belog pulak http://shqpewsqiq.blogspot.com



Wah! Belog ada energy saving mode. I loike. Header pun kureng umphhhh kasi la vogue de vas sikit tapi kaler background belog totally I loike la. PINK!!!!!!!!! Sweetnya. Intro pasal tuan punye belog ringkas saja. Erkss dah kawin ke lom ni? Kang ade orang nak ngorat naya je. Hehe. Story-mory la panjang sikit. Belog tak banyak piccas kat entry pun tak banyk piccas tapi saye suke sangat tengok piccas macam mane ni. Letakla bebanyak-banyak piccas especially food yang sedap-sedap ke mesti sehari saye datang terjah 1000x kat belog awak sebab saye ni hidup untuk makan. hiks!

Anyway gurau-gurau je jangan amik hati ye. Saye kritik-kritik manja je. Kalau ada sumur di ladang bolehla kite berjumpa lagi sambil makan coklat Ferrero Rochel. Hooyeah!!!!

Sekian.



Jom join HeartBeat. Memang berbaloi-baloi. TQ Bebanyak Sebab Sudi Click Kat Gambar Di Bawah Ini. Yeay!

2 comments:

  1. silap letak link blog laa yg 2nd tue..:)

    ReplyDelete
  2. heeeeeeeeeeeee. TQ!!!!!!! dah betulkan.

    ReplyDelete

Saya Yang Santeks Ni Nak Komen Sikit Oh La~ La~