Jom Click Click

Nuff Ads

Jom Follow My Life & Love

Monday, June 14, 2010

Saye suke sebab bagus shopping kat sini

Saye dah ada banyak la jugak barang2 untuk baby dan semuanya saye beli on9 je kat sini je. Senang hari ni order esok dah dapat.





Yang saye beli kat sini adalah:
1- Pam Spectra 3
2- Warmer Little BEan
3- Medela Cream
4- Bumblee Bee bottles - tak ingat berapa biji lebih kurang 50 rasenye.
saye suke pakai Bumblee BEe more than MLO sebab lagik murah dan benda putih bulat kat cover botol tue tak boleh tercabut.
5- Liner Joy Angel
6- Botol MAM

Saye suke beli kat sini sebab service dia sangat bagus & cepat. Lagik pun harganya murah dan selalu ade free gift. Tak caye cube compare dengan harga kat tempat lain. Mesti tak boleh lawan.

Sebelum saye membuat pembelian yang pertama iaitu pam Spectra 3, saye telah mengajak Enchek Husband supaya berkunjung ke rumah Michelle kat Klang.

Mase tue saye tengah preggy 9 bulan, tengah sarat2 tapi gagah nak pergi tengok gak mcm mane la rupenye pam idaman kalbu ku itu. Dah dapat tengok sendiri baru puas hati. Lagik pun mase tue saye tak paham mcm mane la rupenye cooler beg, ice pack & mcm2 lagik..




Michelle tue tersangat la ramah. Cakap perlahan je suara pun tak dengar. Dulu showroom dia kat rumah je tapi skang dia dah sewa satu lot kedai.

Sekarang mereka tengah buat jualan pertengahan tahun tau.

Jomla shopping-mopping.

Kalau walk in pulak saye suke pegi sni sebab dekat dengan rumah.


Kat sini pun ok gak tapi kedai dia tak berapa besar. Nak yang besar kat cawangan Puchong tapi saye tak pernah sampai sane lagik.

Takpun selalu gak pergi kat sini cawangan Damansara Utama.


Ala dekat dengan Uptown Damansara je. Besar kedai nie 3 tingkat. Macam-macama ada.


Saye tak dapat ape2 komisyen ye. Saje je nak pulish kat blog sebab saye suke & nak share.

Saye tak pernah pergi & buat pembelian lagik kat sini.


kat Bangi sebab sebab agak jauh dari rumah saye. Teringin jugak nak pergi sane kalau ade kelapangan sebab saye memang banyak belajar pasal penyusuan kat forum dia. Dulula tapi sekarang dah jarang jadik forumer sebab dah expert la katekan. Hiksssssssssssssss

Sekian.

4 comments:

  1. salam..

    thanks entry yg best...leh pasni jenguk onlineshop ni.
    sy pun salu online shopping jer sbb malas nak mencarik.

    salu beli literwihz...tp kene kumpul point baru dpt redeem gift...tp berjinggut la nak kumpul point.
    harga pun de tinggi rendah berbanding dgn mybbstore.

    ReplyDelete
  2. haa cube jenguk2 kat situ pulak okay...

    ReplyDelete
  3. suka sgt entry kedai baby..hehe..baby jaya x pernah sampai lagi.

    ReplyDelete
  4. haa nieda nie mesti suke shopping-moppingkan. ha try la pegi sane, best gak mcm2 ada

    ReplyDelete

Saya Yang Santeks Ni Nak Komen Sikit Oh La~ La~