Jom Click Click

Nuff Ads

Jom Follow My Life & Love

Wednesday, June 16, 2010

Kenduri Kahwin Sana Sini

Baby Nayli pakai gaun kembang setaman macam princess. Alaa mase kite kecik2 dulukan kalo tengok cartoon Cinderella semua princess dia pakai gaun macam nie kan. Ouh nak pergi mane baby NAyli nie. Yang penting dalam kete tidur. Baby NAyli memang suke tido dalam car seat bile masuk je dalam kete, maybe sebab selesa kot, sejuk je....



Nak pergi kat sini la sebenarnya... Yahoo dah sampai...



Ade wedding la, Fahmi anak Pak Ngah saye akan melangsungkan persandingan nya. Tema biru so kami semua pun blau, eh tue bahasa German, kami pun blue la jugak................

Biru di mana-mana. Papa & mama pakai baju same okay. Jangan tanye kami beli baju di mana. Susah tau nak cari. Tetttt. Hiks..



Kami sampai awal dalam pukul 11am, so ramai orang tak datang lagikla.. Tolong-tolong menyibuk ape yang patut.




Oh, baby Nayli jumpe atuk la, atuk pun biru jugak. Dapatla saye jumpe dengan family saye kat sini. Eh lame gak tak jumpe diorang sume ye, lame dah tak balik Seremban.



Wan baby Nayli pun adela, inilah mak saye...




My sis merangkap MAk Teh baby NAyli pun ade gak, wah jadik orang kuat rupenye MAk Teh nie. Tolong bagi cake kat para tetamu.




Pengantin tengah bersanding, cantik kan diorang. Serba serbi biru je.




Ohh oww baby Nayli dah tak boleh duduk diam, takmo mama pegang dah. Macam biase dia suke nak bergerak bebas so mama dah letakkan je baby NAyli atas meja. Haa pergi merangkak cepat tapi baik2 air jangan kasi tumpah ok.

Kelihatan tangan atuk sedang memantau pergerakan baby Nayli dari terjatuh meja, memasukkan benda-benda yang tak sepatutnya ke dalam mulut, menarik alas meja & menumpahkan air.

Time nie papa & mama tengah makan dengan khusuknya.




Dan ke kiri, ke kanan pulak... Semua benda ats meja nak capai..





Eh,anak siape tue. Tue la NAim sepupu baby NAyli. Aiyooo sorang2 je dia jalan sane sini. Tetibe dah kat atas pentas. Buat ape tue NAim...




Orang pun dah ramai, dewan pun dah penuh...



Yang paling best & senang dibawa ke majlis adalah Ajeem. Ajeem nie adik Naim. Tidur je. MEmang senangla di bawa ke mana2 majlis.



Dapat gak jemputan kahwin dari makcik. Wah jauhnye. Mcm mane nak pergi nie...



Saye pun dah lame sangat tak pergi Kedah, since habis belajar kat sane tahun 2005 tak pernah sampai sane lagi dah.


Selepas selesai semua,  perut pun dah kenyang, lauk pun dah tapau, dalam pukul 2pm kami pun bertolak balik.



Mujur la trafik bergerak lancar sebab mate pun dah layu. Sekian

7 comments:

  1. tue la pasal... jauh noooo =)

    ReplyDelete
  2. alahai comelnya Nayli pakai gaun..cuti sekolah kenduri sana sini..bawa perut yg kosong je..hehe

    ReplyDelete
  3. haa betul. cuti sekolah memang penuh dengan wedding je

    ReplyDelete
  4. baby nayli ligat..hehe..nayli sama nama dgn anak kawan saya

    ReplyDelete
  5. ouh nama anak member pun nayli gak ke. saye tak pernah jumpe org name nayli lagik. hikssss

    ReplyDelete
  6. wow. nayli mcm kembang setaman hehe. kwn saya ada nama naliha panggil nelly..

    ReplyDelete

Saya Yang Santeks Ni Nak Komen Sikit Oh La~ La~