Jom Click Click

Nuff Ads

Jom Follow My Life & Love

Wednesday, June 2, 2010

Mari menari HAwaii dengan saye

 Yeah! Yeah! Dah dapat dah:


Meh kite bace sikit ape isi kandungannye:

Friday, 4th June
7.30am: Coach pick up at office
7.30am: Coach Depart from Bukit Jelutong to Lumut Jetty
12.00pm : Check-in Hotel
3.30pm-4.30pm: Telematch
5.00pm: Performance Rehearsal
7.00pm-8.00pm : Buffet Dinner @ Cofee Shop & staff Performance
10.30pm: Ends

Saturday, 5th June
8.00am: Breakfast @ Hotel
9.30am: Sight-seeing: Treasure of the Islands (via van)
1.00pm: Lunch @ Hotel
3.00pm: Treasure Hunt
7.00pm: BBQ Dinner @ Poolside & Lucky Draw
10.30: Ends

Sunday, 6th June
8.00pm: Breakfast @ Hotel
9.00pm: Snorkelling Trip
12.00pm: Lunch @ Hotel
1.30pm: Boat Transfer to Jetty & Coach Transfer back to Bukit Jelutong.
6.00pm: Arrival @ Office

Monday, 7th June
MC !!!!!!! Hahahaahahahahahahaahh~!!!!

 
Office saye bebetul chaos skang. Lagik 2 hari nak pergi trip to Pangkor. Sumeorang bz. Nak tau bz ape. Bz dengan menari, menari, dan menari. Tak jemu-jemu practise.

Haaaa tiap2 hari nielah keje kami kat office.Yehaaaaa. Bestkan.

Dengan tali rafianye...


Dengan bunga pulak lagik....



agak2 tau tak kami nak buat ape??? Taraaaa...


Frankly speaking memang saye rase amatlah membazir nak beli sume nie untuk tarian yang tak sampai 5 minit. Dah lebih dari RM100 dah.

Tapi memandang kami satu group dengan big boss Mat Salleh tue so takde masalah, sumenye no prob! Perbelanjaan ditanggung 100% tanpa kami keluarkan 1 sen pun. Yang saye tau dia selalu cakap, more flower, more flower plz....Itu lah yang dia selalu cakap. Ok je janji onkosnya ditaja. Bestnye satu group dengan boss. Hahahaah!

nah amik banyak lagi flower.....



Ade 5 group sumenye iaitu Bollywood, Superstar, Ghost Michael Jackson, Visit Zoo dan kami nye group perform Hawaii Dance. 

Haa tengokla tue. Hikhikhik~

Intai group lain tengah practise. Pic nie saye snap nyuruk-nyuruk.

Lalalalalalala~


Yeay!!! lapan lapan lagi...



Semangat kan.Keadaan macam nie memang pemandangan biase kat office saye sejak kebelakangan ini. Group saye punye takleh la tunjuk. Suprise okay!

Yang paling penting adalah ini !!!!!


Sistematik tak cara kami belajar menari? Hehehe. Inilah step tarian kami. Siap pakai white board lagik. Rasenye dah turun 3 kg dah sebab tetiap hari kene dance kat office. Best best tak payah register Slimming World.

Nak tengok tarian kami? Tunggu saye balik trip nanti!!!!!!!!!!! Nanti saye siap download video okay. Insyallah. Lepastue bolehla andai nilaikan sendiri betapa tak berbakatnya saye menari. Hehehehehe~

Happy sesangat!!!!!!!!! yeay!

1 comment:

  1. sporting org2 kt ofis..mesti seronok gila kan..

    ReplyDelete

Saya Yang Santeks Ni Nak Komen Sikit Oh La~ La~