Jom Click Click

Nuff Ads

Jom Follow My Life & Love

Tuesday, November 20, 2012

Bestnya Selain Nuffnang Boleh Juga Buat Duit Melalui Exabytes

Assalamualaikum kepada blogger tegar dan tak tegar,

Saya ada sedikit berita best yang boleh dikongsikan kepada semua. Yelah orang kata sharing is caring. Mungkin jugak saya ni ketinggalan ketapi zaman tapi nak habaq mai jugak tak kira. Yeah yeah.

Last week rajin berblogwalking terjumpalah satu entry lupa pulak kat blog mana.

Nak tau tak tak tak selain dari Nuffnang anda juga boleh mendapat income melaui Exabytes. Tett! Tett! Cuba roll ke atas sikit nampak tak iklan tu? BAru je pasang  teww. Awwww.

Boleh buat duit rupanya dengan Exabytes ni. Syaratnya mudah saja. Tak susah sangat. Blog anda haruslah mempunyai sekurang kurangnya 300 pengunjung setiap hari.

Siapa yang berminat email kepada:

marketing@exabytes.com.my

Dan nyatakan anda berminat untuk bekerjasama dengan mereka dan emailkan sekali screenshot blog traffic anda for past 2 months for further evaluate.

Screenshot Blog Traffic = Stats > Audience

Kalau permohonan anda berjaya dapatlah reply dari Exabytes seperti ni. Masa ni boleh tersengih sampai ke hidung kalau dapat cheque baru boleh tersengih lebar sampai telinga.



Lepas anda email details seperti yang dikehendaki eg: full name, address bla bla bla, Exabytes akan menghantar script banner untuk dipasang pada blog anda dan tunggu jelah Insyalah cheque pun akan sampai ke rumah anda beberapa minggu lagi. Orang cakap paling lama 6 minggu tapi biasanya lebih cepat dari itu. Yeay!

Service sangat laju macam roket kalau anda email on working days, Exabytes akan reply within the same day, tak lebih dari 3 jam pun.

Woww best jugak pengiklanan di internet dah terbukti boleh buat duit terutamanya melalui blog. Dari hobi suka-suka menulis boleh dapat side income. Siapa taknak duit tak kisahlah berapa pun. Apapun kalau ada rezeki, adalah kalau takde diam diam sudah.

Kisah Duit Poket Dari Nuffnang. Yeay! ;)

Sekian.

Tolong Click Mama Nak beli Hairband Baru Untuk Zara & Nayli ;p


 

4 comments:

  1. Hai.. done singgah n follow d sini.. sudi2 lea follow mine back yea.. =) tQ.. senyum selalu.. =)

    http://tengkubutang.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. wow.. bestnya.. kalau visitor dah cecah 300 bolehlah N join..huhu

    ReplyDelete

Saya Yang Santeks Ni Nak Komen Sikit Oh La~ La~