Jom Click Click

Nuff Ads

Jom Follow My Life & Love

Wednesday, October 3, 2012

Duit Poket Dari Nuffnang Masuk Tahun Ketiga Berblogging

Happy Oktober,

Bulan ni genap la saya dah berblogging selama 3 tahun. Selama saya poyo-poyo berblogging ni Alhamdulillah dapatlah sedikit duit poket dari Nuffnang. Yeay!!


Ini 3 tahun punya income tau tak. RM219.92. Euwwwwwwwwwwwwwwwwww. Tak tahu bila masa datang mood nak cash out. Nantilah dulu.

First two years berblogging income from Nufnang memang slow giler. Seposen pun susah nak dapat apatah lagi seringgit. HAHAHAHA.Serius masa tu follower pun berapa kerat je. Lately ni je baru ok. Tapi takdelah ok sangat. Apepun syukur. Terima kasih kepada 408 folllowers yang sudi follow blog yang yaa aaa aww ini. Terima kasih jugak kepada sesiapa yang sudi meluangkan masa baca entry kat blog ni. Chewahh!

Actually saya tulis belog saja suka-suka. Bila takde kerja kat office tulis blog. Maknanya kalau lagi kerap saya update blog maknanya saya takde kerja la tu. Take it easy. Janganlah serius beria-ria sangat baca apa yang saya tulis. Saja suka-suka nak merehatkan fikiran. Kalau ada yang tak suka atau kurang selesa boleh click kan saja 'x' kat atas belah kanan tu ok sekian ;p

Hidup ini sangat indah so hadapi lah dengan penuh keriangan.

Catatan untuk kenang-kenangan je ni. Deng dong. See ya!

Sekian.

Tolong Click Mama Nak beli Hairband Baru Untuk Zara & Nayli ;p





                       


 

4 comments:

  1. banyak juga tu...lynn tengah tunggu cek dari nuffnang nie...dah cashout bulan lepas...

    ReplyDelete
  2. wahhh,dah 2++ tuu,congrats kak :)

    ReplyDelete
  3. waah byk tu...kita ada bape ringgit je..xlayak utk cash out..haha..

    ReplyDelete
  4. tahniah..saya salah sorg follower akma

    ReplyDelete

Saya Yang Santeks Ni Nak Komen Sikit Oh La~ La~