Jom Click Click

Nuff Ads

Jom Follow My Life & Love

Monday, December 17, 2012

Bagaimana Nak Pakai Ribbon Watch Yang Comel Itu

Memang macam goreng pisang panas. Hot and spicy. Awwwww.

Cantik! Comel! Cute! Eh geramnye. Eh. Eh.

Kalau pakai baju red color, boleh pakai ribbon red color jugak. Kalau pakai tudung purple, boleh pakai ribbon kaler purple. Wauuweee. Jangan risau ada 9 ribbons yang berlainan corak dan warna. Semuanya cute macam aiii BHAHAHAHAHA.

Siapa cakap perempuan je yang beli ribbon watch ni. Jangan tak percaya ramai customer saya terdiri daripada lelaki. Ada yang beli sebab nak bagi bini, bagi anak, bagi anak sedara, bagi wedding present dan yang paling banyak beli sebab nak buat bisnes. I tell uolls dengan harga yang saya offer ni kalau anda jual balik dengan harga dua kali ganda pun orang berebut nak beli. 

Macam mana nak pakai RIBBON WATCH? Ada juga yang bertanya. Senang je.




Ini baru satu style. Macam-macam gaya pun boleh buat.



Nantikan tutorial yang seterusnya so stay tuned! ;)


**********************************************


Delivery for last week. Alhamdulillah.




Box pun dah cantik kalau nak bagi hadiah tak payah sesusah nak wrap lagi. Comel kan ;)


Berminat?
Jangan lepaskan peluang keemasan ini.





Harga promosi. Satu set hanya RM50 FREE POSTAGE
(jam and FREE 9 ribbon)

 beli 2 RM90 FREE POSTAGE 

for limited time only

WARRANTY: 3 MONTHS
Email: akma_jadore@yahoo.com 
Atau tinggalkan saja details seperti dibawah di comment entry ini. Jangan risau saya takkan publish

Name:
Adress:
Contact No.:
Qty:

 Cepat! Cepat! Stok terhad.

Lagi entry pasal ribbon watch. Yeay!!!

HARGA BORONG RIBBON WATCH PALING MURAH DI PASARAN

RIBBON WATCH YANG TERHANGAT DI PASARAN

HAPPY SHOPPING. Yeay!



Tolong Click Mama Nak beli Hairband Baru Untuk Zara & Nayli ;p


 

8 comments:

  1. Saya dh byk jual jam ni melalui fb tp dpt dr supplier dgn harga yg mahal, jual secara dropship. Boleh ke saya nak jd agen dropship?

    ReplyDelete
  2. Saya dh byk jual jam ni melalui fb tp dpt dr supplier dgn harga yg mahal, jual secara dropship. Boleh ke saya nak jd agen dropship?

    ReplyDelete
  3. Boleh ;) MMg ramai yg jadik agen dropship kami. Tinggalkan no phone nanti kami sms, dun worry kami takkan publish no phone awak ;)

    ReplyDelete
  4. ada lg x neyh n mcm mane nk order ya?

    ReplyDelete
  5. Ribbon watch ada lagi dear. sila sms/call 0122448814 ;)

    ReplyDelete
  6. Nk jd dropship jam ni cmne? Ada byrn x?

    ReplyDelete
  7. dropship tak bayar bayar. email ye

    ReplyDelete

Saya Yang Santeks Ni Nak Komen Sikit Oh La~ La~