Jom Click Click

Nuff Ads

Jom Follow My Life & Love

Monday, March 26, 2012

Kamceng VS Gado Gado. Alahai Anak Mama.

Bila tengah baik, memang kamceng lah sangat.


video

Tapi time tak berapa nak kamceng. Grrrrr.

Masalahnya bukan kakak yang buli adik, tapi adik yang buli kakak. Dush Dush Dush.


video

Cemano tu? HikHikHik.

Adatlah budak-budak tengah besar. Anyway happy bila tengok diorang dah pandai main sama-sama. Takdela boring sangat. Tapi tak sah mesti ada adegan rebut barang. Cemano tu????

Sekian.

Tolong Click Mama Nak beli Hairband Baru For Baby Zara & Nayli ;p

2 comments:

  1. heheheh...ragam yg menerbitkan senyuman :)

    ReplyDelete
  2. hihihi..kiut la diorang ni akma..siap rebut2 barang.. huhu, nayli kena buli ngn zara ek..huhu:P mcm mana la imran kalau ada adik nanti..

    ReplyDelete

Saya Yang Santeks Ni Nak Komen Sikit Oh La~ La~