Jom Click Click

Nuff Ads

Jom Follow My Life & Love

Friday, February 3, 2012

Mulanya Shy-Shy Cat Lepastu..... Hambik Ko!

Happy Friday LALALALALALALALA peeps,

Laaaa dah Friday rupanya asal kejap sangat ni? yeay!

Marilah kita berchillax-chillax di Friday yang mulia. Semalamkan makan taraa taraaa Im Lovin' It. Laa ada lagi rupanya Prosperity Burger, lama betul promotionnya ye.

Big baby Nayli makan apa yang kami makan. HAppy MEal-Happy Meal takde ye. Bukan nak makan pun. Nak main dengan toy je nanti. Lepas sehari toy itu mesti dibiarkan bersepah je. Semua toy pun menerima nasib yang sama macam tu.




Cak Cak Cak!!!




Cak lagi dan lagi. Hiks!




Mama ni sibuk je orang nak makan dia nak snap piccas pulak. Kalau mama cakap cheese NAyli memang buat aksi macam tu. Pegang pipi lepas buat muka ala-ala grrrrr nak kena geget.

Paling best kat MCD ialah playlandnya. Kanak-kanak sukalah. Mak budak suka jugak bolehla makan dengan rakusnya tenang masa anak-anak bermain.

Hai, dua-dua dah macam nak sama besar.


Dua-dua made in Thailand. Thank you atuk sebab belikan souvenir masa pergi Thailand hari tu. 

Rasanya NAyli adalah seorang big baby yang kalau first time jumpa kanak-kanak baya dia ada sikit shy shy cat. Ntahla tak tau la malu ke sombong ke tapi minit-minit pertama memang dia buat dek je.

Alolo. Si kakak tu siap panggil ajak main sama tapi tengokla Nayli tu.




Tapi biasanya minit-minit pertama jelah.

Minit-minit yang seterusnya dah ok.



video

Terus tak nak balik. Hai, nak tidur kat sini ke sayang??

Yeay!!

Sekian.


Jom join HeartBeat. Memang berbaloi-baloi. TQ Bebanyak Sebab Sudi Click Kat Gambar Di Bawah Ini. Yeay!

1 comment:

Saya Yang Santeks Ni Nak Komen Sikit Oh La~ La~