Jom Click Click

Nuff Ads

Jom Follow My Life & Love

Monday, July 11, 2011

Pre-Loved Baju Kurung Yang Cantik Menawan

Jom shopping raya dah dekat!!!!!!! Yahoooo!

Untuk pertama kali dalam sejarah saya berbelog, saya ingin menjual baju-baju kurung pre-loved yang sangat marbeles lah! Yeay!
Spring cleaning project for give away sebab semua baju kebaya yang dah tak muat heheheh . tak lahhhh .
Tak percaya memang mabeles habis??? Jom baca lagi. 
Tak mahal setiap pasang cuma berharga RM89.90 sahaja !!! Cuba bayangkan kalau ada beli kain baju kurung & hantar untuk tempahan raya agak-agak boleh dapat harga ni tak??? Takkan punya.

Boleh melaram tak hengat time raya nanti. Setiap baju memang cantik berkerawang sana sini. Kalau semut lalu pun boleh sesat.

1- Baju kurung Pujangga Hot Merah + Kuning.




2- Baju Kebaya Comel.



Close up materials....
  

3- Baju Kebaya Merah - Youuu



4- Baju Kebaya Berbunga.



 5- Baju Kurung Moden Vogue-de-Vass.


 Close up sikit...




6- Baju Kebaya Earth Colour.


7- Baju Kebaya Kerawang di Awangan.




Close up sikit butang pulak...




8- Baju Kebaya Ceria.


9- Baju Kebaya sweet Pinky-all-day-long



For full size view....



10- Baju Kebaya Hijau Angkasawati



for full size view ...


ukuran : pinggang 38 pinggul 45 panjang lengan : 22 Bahu : 15 Ukuran Komersil : XL /saiz 42

Setiap jenis hanya terdapat terhad pada sepasang sahaja. Siapa cepat dia dapat.

Cepat jangan terlambat. Cuma RM89.90 sahaja (its negotiable) its give away , anyway =)

Postage pos laju:  RM4 sahaja. Berminat?? Nyatakan jenis baju kurung idaman anda & email pada akma_jadore@yahoo.com or sofiahkassim@yahoo.com.my Boleh jugak drop comment kat entry box ni.




Cepat dapatkannya sebelum terlambat!

Sekian.

Jom join HeartBeat. Memang berbaloi-baloi. TQ Bebanyak Sebab Sudi Click Kat Gambar Di Bawah Ini. Yeay!

2 comments:

  1. aiyooo....macam saiz besarrrr je baju ni...?
    saiz tak dinyatakan,camne mau order..?LOL~

    ReplyDelete
  2. ok ok nanti update size ok! hiks!

    ReplyDelete

Saya Yang Santeks Ni Nak Komen Sikit Oh La~ La~