Jom Click Click

Nuff Ads

Jom Follow My Life & Love

Thursday, February 21, 2013

Pre-Order Tabung Mesin ATM Kanak-Kanak Yang Sangat Blink Blink

Assalamualaikum,
Disebabkan permintaan yang sangat tinggi sampai habis licin semua stok yang ada, saya nak ambil senarai pre order bagi memudahkan proses jual beli apabila stok sudah sampai. Anda hanya perlu bagi details2 anda dan saya akan sediakan stok untuk anda. Duit akan bayar kemudian bila stok dah ada. Stok baru akan sampai dalam masa 2-3 minggu lagi.
Yes, just email your name, address and qty. Itu je dulu.
TABUNG MESIN ATM KANAK KANAK


Mari menarik minat anak2 anda untuk belajar menabung. Anak anda pasti menyukainye kerana dapat menyimpan duit dgn cara moden. Bagaimana caranya..

1) Bila masukkan syiling, secara automatik tabung ini boleh mengira nilai syiling yang dimasukkan. Contoh,anda masukkan sekeping syiling 50sen dan sekeping 20 sen,Tabung ini tahu nilai syiling dan menjumlahkan syiling itu sebanyak 70 sen.

2) Setiap kali menabung,tabung ini akan terus mengira dan menjumlahkan syiling yg anak anda masukkan sampai tabung penuh,bila tabung penuh,hanya tekan butang TOTAL yg ada di tabung untuk mengetahui jumlah semua duit yg ada..Terus boleh bank in atau tukar kepada duit kertas,jimat masa anda...

3)Untuk mengeluarkan duit anda perlu menggunakan kad kecik yg disediakan (mcm mesin atm sebenar) dan perlu juga menekan pasword dan jumlah yg ingin dikeluarkan supaya mesin boleh mengira baki jumlah yg ada selepas duit dikeluarkan..Laci duit boleh dibuka selepas pasword yg dimasukkan itu betul dan lampu kecil di tabung menyala menandakan laci tidak dikunci,jika tidak laci tabung memang tidak boleh ditarik.Menarik bukan??

4)Selain menjadi tabung untuk anak anda,tabung ini jugak umpama mesin 3 dalam 1 kerana boleh dijadikan jam didalam bilik dan jam loceng untuk bangun pagi,Di lcd tabung ini siap memaparkan waktu dan hari,jd x perlu beli jam loceng lagi...

Setiap urusan kite dgn tabung ini akan mengeluarkan bunyi,simpan duit ada bunyi,salah pasword ada bunyi,masukkan kad ada bunyi.tekan nombor ada bunyi.kanak2 memang suke pada bunyi2. Sangat menarik bukan?
SIZE: 9'H X 5 "W X 5" L






Ciri-ciri Produk

Sentiasa mengetahui baki akaun anda
kerja-kerja dengan wang sebenar
Untuk kanak @ org dewasa
ATM ini membuat menyeronokkan perbankan peribadi
Simpanan anda adalah selamat kerana hanya anda tahu gabungan.

1) Mengenalpasti nilai duit syiling.
2) Masukkan nota deposit amaun untuk penjimatan nota
2) Kesimpulannya jumlah (duit syiling + nota) dan paparan pada LCD
3) Pengeluaran wang yang anda perlukan.
4) DisplayTime / Tarikh pada skrin LCD
5) Jam penggera / Kalkulator fungsi
6) Boleh menukar kata laluan pada bila-bila masa
7) kad bank diperlukan untuk operasi mana-mana bank
8) Bahan: ABS
9) Bateri: 3pcs * AA battery



Promotion Price:

RM70  only including postage.
SORRY!!





Berminat atau ada sebarang pertanyaan?

Tinggalkan details anda di entry ini (saya takkan publish) atau


EMAIL : akma_jadore@yahoo.com

Name:
Address:
Qty:


Happy Shopping =D



Tolong Click Mama Nak beli Hairband Baru Untuk Zara & Nayli ;p

 

10 comments:

  1. borong rm40/pc free postage dear....

    ReplyDelete
  2. hye..kalau nak beli wholesale rm 40 per unit ye? kalau postage ke luar negara macam mana ye?

    ReplyDelete
  3. nk tnye ade lg x, tbung ni..ade choice wrne x??slain pink n kuning tu???bmint jugak utk dptknn klu nk order, bpe yer hrge t'msuk postage??

    ReplyDelete
  4. now kat saya left 8 unit je lagi. ada color pink dan biru. clearence stock saya jual rm50 + RM5 postage fee siapa nak beli email or tingalkan details nama, alamat & no phone. kalau post ke luar negara postage fee kene check dulu berapa dan ditanggung oleh customer. anything just sms me 0122448814 ;)thanks

    ReplyDelete
  5. Salam kak , nak tnya ne . Ada lg x stock tabung ATM ne ? Klau ada , sya nk :-)

    ReplyDelete
  6. salam..nak tnye..tabng nie ade stock lgi ker??thanks..:)

    ReplyDelete
  7. Salam, nak tanya. Yang mickey mouse tu ade ke??

    ReplyDelete
  8. design biru & pink masih ada tapi yang takde mickey mouse

    ReplyDelete

Saya Yang Santeks Ni Nak Komen Sikit Oh La~ La~