Jom Click Click

Nuff Ads

Jom Follow My Life & Love

Saturday, February 16, 2013

Jangan Lepaskan Peluang Redemption Drypers Program 1st January 2013 - 30th June 2013

Assalamualaikum dan hello,

Sebenarnya rasa hampa dan kecewa sikit teww.


Saya dah kumpul banyak giller barcode Drypers sebab nak redeem barang free untuk Redemption Drypers Program 1st July 2012 - 31 December 2012. MAsa tu berangan nak redeem beg kaler pink. Eh cutelah. Eh comelnya. Best best sebab penat lelah beli pampers untuk anak-anak akhirnye terbalas jugak. KAHKAHKAH! Penat lelah leww sangat....

Malangnye last-last minute masa nak submit form end of December 2012 haritu borang penyertaan dah hilang ntah ke mana. Habis dah korek serata pelusuk dunia tapi tak jumpa. Tanya Nayli & Zara ada amik tak diorang cakap. "Adee mama, tapi dah buang dalam dustbin" Uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....

So usaha mamanyo nampaknye berkecai lah di situ. Barcode yang bebanyak tu rasa macam nak baling dalam tong sampah dah. Frust mengonggeng. Sobsss!

Tetapi... Jeng Jeng Jeng...

Kini ada lagi penyertaan untuk redeem hadiah dari Dryers. Contest dah bermula 1st January  2013 - 30th June 2013 tapi baru dapat form by post last week. Cari punye cari mujurlah barcode yang saya collect untuk penyertaan last year masih tersimpan rapi lagi. Phewwwww.

Dateline lambat lagi tapi saya nak submit awal lagipun barcode yang saya simpan dulu untuk penebusan memang banyaklah jugak. Reason nak submit awal sebab ni lah... hehehehe.....




Ada hadiah istimewa free 6 pcs drypers DRYpantz untuk peyertaan yang dihantar sebelum 28th February 2013. Yeay!!

So selain hadiah yang saya nak redeem tu saya akan dapat FREE 6 drypers tu. Rasa-rasa kali ni nak redeem apa ye....




Oklah rerasa macam nak redeem Newlife Lunch box 260 points macam best jugak nanti boleh bagi NAyli bawa bekal  makanan pergi sekolah. Kalau nak redeem Simple Dimple Diaper Back Pack lagi best sesangat tapi macam tak cukup barcode la pulops. Heeeeeeee.




Total 261 points. Yahoo!




Posted!


So mama-mama sekalian siapa yang beli Drypers jom redeem barang-barang yang ada. Tarikh tutup 30th June 2013 lama lagi masih ada banyak masa. Saya baget pun nak kumpul lagi barcode sebab nak redeem beg pack tu pulak. Heeeeeeeee. Yeay!

Sekian


Tolong Click Mama Nak beli Hairband Baru Untuk Zara & Nayli ;p

 

3 comments:

  1. ruginya baru tau..camna nak register ahli drypers ni..online tak boleh ke?

    ReplyDelete
  2. boleh register online je

    www.drypers.com.my ;)

    ReplyDelete

Saya Yang Santeks Ni Nak Komen Sikit Oh La~ La~