Jom Click Click

Nuff Ads

Jom Follow My Life & Love

Sunday, July 17, 2016

Raya boxing day!! Jualan Murah sedang berlangsung sekarang sehingga 31 Julai 2016. Jom dapatkan baju berkualiti dengan baju yang murah

Promotion RAYA BOXING SALE 

MURAH! MURAH!


size available seperti yang dinyatakan saja. HArga asal RM130. Kini semua hanya RM91 free postage seluruh malaysia.

Sah sehingga 31 Julai 2016 saja!!











**************

ANIS KURUNG





Ciri-ciri ANIS KURUNG
menggunakan exclusive material COTTON POLISTER
tidak jarang dan tidak perlu lagi menggunakan kain dalam.
tidak mudah renyuk dan mudah di gosok.
material yang tidak melekat pada badan.
 jahitan dijamin 100% kemas
hidden zip di bahagian dada untuk NURSING FRIENDLY.
hidden zip d pergelangan tangan untuk WUDHU FRIENDLY.

 dihiasi sisipan pinggang melekat bewarna hitam dan ribbon comel di bahagian belakang 

mempunyai 5 warna iaitu ORANGE , MERAH , GREEN TURQOISE , MAGENTA dan GREY 
 4 saiz berbeza iaitu S, M, L dan XL



*************************************************

NINA MINI KURUNG






NINA MINI KURUNG 

Ciri-ciri NINA MINI kurung 
*menggunakan exclusive material crepe.
*tidak jarang dan tidak perlu lagi menggunakan kain dalam.
*tidak mudah renyuk dan mudah di gosok.
*material yang tidak melekat pada badan.
*hidden zip di bahagian dada untuk NURSING FRIENDLY.
*hidden zip d pergelangan tangan untuk WUDHU FRIENDLY.
*skirt berbentuk mermaid
*mempunyai grip getah pada pinggang skirt dan zip di bajagian kiri skirt 

***************


ZARAA BUTTON KURUNG

















ZARAA BUTTON KURUNG


Ciri-ciri ZARAA BUTTON KURUNG

*menggunakan exclusive material crepe.
*tidak jarang dan tidak perlu lagi menggunakan kain dalam.
*tidak mudah renyuk dan mudah di gosok.
*material yang tidak melekat pada badan.
*hidden zip di bahagian dada untuk NURSING FRIENDLY.
*hidden zip d pergelangan tangan untuk WUDHU FRIENDLY.
*FREE 5 biji lagi butang khas utk pelanggan
*skirt cuttin princess 
*mempunyai grip getah pada pinggang skirt dan zip di bahagian kiri skirt 
*kombinasi warna GOLD pada semua warna 




***********************

ELLAMIKA JUBAH











Ciri-ciri ELLA MIKA JUBAH
*menggunakan exclusive material wolly crepe.
*tidak jarang dan tidak perlu lagi menggunakan kain dalam.
*tidak mudah renyuk dan mudah di gosok.
*material yang tidak melekat pada badan.
*hidden zip di bahagian dada untuk NURSING FRIENDLY.
*hidden zip d pergelangan tangan untuk WUDHU FRIENDLY.
*mempunyai kocek di kiri dan kanan jubah.
*dijamin darling semua akan berpuas hati dengan ELLAMIKA JUBAH ini

#model pakai saiz s#



*******************

FILLA PEPLUM KURUNG













Promotion RAYA BOXING SALE 



Promosi terlajak murah: m91 free postage seluruh malaysia



(normal price rm130)







DIULANG SEKALI LAGI. SEMUANYA HANYA RM91 FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA



**********




ZARA LONG TOP

πŸŽ‰SALE SEHINGGA 31HB JULAI 2016 πŸŽ‰

PROMO PRICE: RM74 FREE POS SELURUH MALAYSIA

NORMAL PRICE: RM89 FREE POS

Ukuran dan potongan zaralongtop memang sangat sesuai buat anda dan kemas apabila di pakai

Material Como Crepe yang tidak mudah kedut dan selesa di pakai untuk anda gayakan sepanjang hari ke pejabat mahupun kuliah. Padankan dengan seluar ataupun skirt untuk gaya yang lebih santai

Saiz : S M L XL
🌸🌸🌸🌸

***************




πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€πŸŽ€
IMANI DRESS 
KOD: AM1561

SALE SEHINGGA 31HB JULAI 2016 

Promo price:  RM120 FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA
============

✅Material fabrik - Moda Satin (selesa dipakai, tidak panas, tidak jarang, tidak berkilat, tidak melekat dibadan, mudah digosok dan tidak mudah berkedut selepas digosok)
✅Wudhu' friendly - zip dikedua-dua belah lengan
✅Loose cutting (umbrella cut)
✅Nursing friendly - hidden zip di hadapan
✅Saiz - S, M, L, XL dan XXL

🌸🌸🌸🌸


Jualan kasi licin!!!!

Buy 1 rm70 buy buy 2 rm120
free postage seluruh malaysia

JUBAH SUMAYYAH








Jualan kasi licin!!!!

Buy 1 rm70 buy buy 2 rm120
free postage seluruh malaysia

JUBAH SUMAYYAH
================
🌹Tampil bergaya dengan corak menarik
🌹Material high quality lycra
🌹Jubah Cutting A yg selesa
🌹Rekaan Cuff yg mudah utk berwudhu'
🌹Bf friendly (Nursing jenis selak)
🌹Satu poket di sebelah kanan


************************************

RIANI INSTANT SHAWL









Sarung je tau satu saat dah siap!
.
RIANI Instant Shawl ni dibuat khas untuk korang yang sukakan minimalis & simple! Instant Shawl ini pun mudah nak pakai. Hanya perlu sarung & rapikan ! Mudah utk digayakan & FREE TO STYLE gitu. Tak sampai 1 minit dah siap πŸ˜πŸ˜

Buy 1 rm35 buy 2 rm60
free pos/ss add rm5

--------------------

KENAPA KENE BELI RIANI INSTANT SHAWL

---------------------
.
✅ Tak perlu pakai kerongsang yang banyak
✅ Sesuai untuk semua bentuk muka.(Serius muka korang tak nampak bulat)
✅ Material high quality CHIFFON BUBBLE
✅ 12 pilihan corak yang menarik untuk anda
✅ Boleh adjust “FREE TO STYLE” nak singkat atau labuh
✅ Boleh pakai pergi kenduri/majlis formal/pejabat
✅ Lastly...Sarung & "Ready To Go"




hingga 31 july sahaja



STOK SANGAT TERHAD. SEMENTARA STOK MASIH ADE









Jadi, jom miliki sekarang sebelum terlambat kerana
 stock


 sangat terhad



whatsapp 0122448814

or 

email to: akma_jadore@yahoo.com


or


PM kami di Facebook


😍



Tolong Click Mama Nak beli Hairband Baru Untuk Zara & Nayli ;p

 

No comments:

Post a Comment

Saya Yang Santeks Ni Nak Komen Sikit Oh La~ La~