Jom Click Click

Nuff Ads

Jom Follow My Life & Love

Tuesday, January 30, 2018

Macam macam koleksi blouse muslimah ada. Semuanya labuh dan selesa. Dengan pelbagai pilihan size dan design, pasti hari hari anda lebih bermakna!








BEST SELLER!! RESTOCK ATAS PERMINTAAN RAMAI! LAST BATCH FOR 2018 TAU

Rauda long top

PROMO PRICE: RM65 FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA

✔ Material como crepe
✔ Span di bahu
✔ zip dada (bf friendly)
✔ tangan berbentuk puff dan berbutang
✔ butang xclusive custome made

*****






BLOUSE LAURA

CASUAL DAN FASHIONABLE 

second design custom made yang  sesuai untuk sis2 gojes nak nampak casual tapi masih stylo , sgt fashionable , anytime or anywhere korang boleh pakai … boleh match dengan skirt or seluar uolls. Jimat kan .?.. 

5 VARIASI WARNA
5 warna yang paling “femes” tahun 2018 ni, yg bakal buat korang rasa nak sambar semuaa .. sbb apa ? sbb warna semua sgt up too date.. 

METERIAL DUBAI DOMO CREPE 
fabric paling disukai ramai  sejak 2016 dijamin 100% selesa dan sangat sesuai dengan cuaca di Malaysia.. Yang best nyaa sangat mudah untuk iron dan susah nak kedut dan paling penting sekali tidak panas mampu menjanjikan kepuasan si pemakai.

INSIDE POCKET KIRI DAN KANAN- Inside poket kiri dan kanan di bahagian dalam , supaya korang lebih Nampak ELEGANT .. sangat sesuai untuk letak hp atau wallet, so takpayah lah uolss nak bawak handbag kehulu kehilir lepasni yerr. 

BF AND WUDHU FRIENDLY-Rekaan stylish ni tak lupa 2 elemen penting. Zip di tangan dan jugak dada. Jd mudah utk berwudhu dn boleh jgk menyusukan baby sambil berfesyen.

Promo price: rm80 free postage seluruh malaysia

****




Jom dapatkan blouse labuh menawan

BLOUSE EMILY
Promo price: RM75 free postage seluruh malaysia

~ material polycrepe
~ nursing and wudhu' friendly 
~ mudah jaga dan tahan lasak
~ tinggi model 160 cm dan berat 48 kg
~ model pakai saiz S

For order whatsapp๐Ÿฆ‹
www.wasap.my/0122448814

*****



5 KEISTIMEWAAN DONNA SUIT
==========================
.
(+) LATEST DESIGN 2018
Yes, design terbaru yg xkan korang jumpa kat mana2, lain dari yg lain. Mmg sesaje buat opismate korang jeless tau.
.
(+) 2 CARA STYLING
Haa.. xdelah bosan sbb boleh tukar2 style kan. Yg pertama as cardigan & yg kedua as tie up blouse. Tgk picture kt bawah utk lebih kepastian tau..
.
(+) MATERIAL ITALIAN PALOMA
Medium thick matte satin yg x jarang & sangat selesa bila pakai, Nak iron pun senang! So xdela lmbt nk bersiap ke opis tu. Paling best xikut bntk bdn tau, so boleh sorok lelemaks degil tu.oopss
.
(+) 7 WARNA MENGANCAM
Serius ada byk pilihan, dari Soft Peach yg sweet, Dark Olive yg mengancam ataupun hitam yg klasik & formal dan byk lg yg confirm buat sis rambang mata.
.
(+) 6 SAIZ - S/M/L/XL/2XL/3XL
Hehe, Kak D tau sbb ramai yg pm carik baju plus size yg mampu milik & design awesome. Yela bukan je yg kecik molek je nak bergaya, yg comel chubby pun nak jugak kan. hihi

PROMO PRICE : 
RM139 FREE POSTAGE
SELURUH MALAYSIA

***





Hyoona Tunic ,


CUSTOM MADE PRINTED – 1st design custom made bynurhafizah , yang korang takkan dapat dekat mana-mana , printed beri effect exclusif , dan keunikan dari tunic sebelum ni.. BARU LAH RARE kalau mcm ni .. 

INSIDE POCKET KIRI DAN KANAN- Inside poket kiri dan kanan di bahagian dalam , supaya korang lebih Nampak ELEGANT ..


ALA-ALA CARDIGAN LAPISAN LUAR –bahagian printed dilapisan luar yang buat korang ala-ala pakai cardigan , tapi sebenarnya TIDAK.. baru boleh felling pakaii cardigan gituu.. 

DUBAI COMO CREPE – material luxury dubai crepe, yang mudahkan Koran nak “iron” dan susah nak “kedut”, baru mudah aktiviti korang .. 


BF AND WUDHU FRIENDLY-Rekaan stylish ni tak lupa 2 elemen penting. Zip di tangan dan jugak dada. Jd mudah utk berwudhu dn boleh jgk menyusukan baby sambil berfesyen.

Promo:rm80 free postage seluruh malaysia

****








PROMO! PROMO!  RM65 SAJA FREE POSTAGE!!

Vyorene Exclusive

(+) Rekaan blouse muslimah yg sangat “stylish” selesa dipadankan dgn skirt serius akan nampak mcm kurung  yg “versatile”. Kalau mood jalan jalan boleh gayakan dengan palazzo juga. 2 in 1 lagi tau. JIMAT dan BERBALOI!

(+) Poket kiri dan kanan wajib ada utk mudahkan urusan seharian uols! 

(+) Zip di dada dan di tangan memudahkan si gadis manis berwhuduk dan ibu ibu gojes menyusukan anak kesayangan di mana saja!

(+) 7 pilihan warna “mewah” drpd pastel selembut kapas sehingga bold yg memukau. Ketujuh2 warna tip top smuanya. Kalau susah sangat nak pilih, beli jer semua warna! hiks

(+) Menggunakan material Dubai Como Crepe. Memberikan effect yg sgt menarik, rasa yg sgt selesa di mana jua berada dan keadaan cuaca apa saja.

(+) Ada SPAN dibahu, VYORENNE tak lupa elemen sgt penting supaya lebih terletak dan memudahkan untuk pin tudung di bahagian span baju.

PROMO PRICE:RM65 FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA

****






HERMOZZA DE' VOIR

The best ever blouse utk travel. Ironless, material PREMIUM KOREAN MOSS CREPE! 

Jauh tau import material ni bagi memenuhi cadangan jemaah JW sebab nak baju ironless kan? ๐Ÿ˜

Material ni diimport drpd korea ๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ท selalunya dipakai oleh brand2 besar shj kos material ni sgt2 x sama mcm moss crepe biasa. Sebab moss crepe ada banyak jenis. Kalau kita pegang moss crepe yg lain tekstur dia mmg berbeza.

Promo price: RM75 FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA

****







PLUS SIZE PUN ADA.
REKAAN BLOUSE LABUH PALING VERSTYLE

Warna & Size yg di restock :

Size (S & M sahaja)
1. Sangria Maroon 

Size (S hingaa 5XL)

2. Royal Blue
3. Violet
4. Luxury Grey
5. Soft Peach
6. Mint Green

New Colour!
7. Mulberry
.
Rekaan blouse labuh verstyle ini, khas untuk wanita yg nk kekalkan ‘MINIMALIST” dalam berfesyen tapi labuh tertutup. Ada tak dalam azam tahun 2018? Kalau ada wajib dapatkan at least satu uols. Stok sangat LIMITED.
.
.
SESUAI DIGAYAKAN UNTUK SEMUA EVENT
.
Percaya atau tak, design ini semangnya sesuai sangat utk semua event. Tak kisah lah utk ke kelas, office atau majlis agama kerana rekaannya yg UNIVERSAL & FASHIONABLE. Silap2 dah beli satu nnt, uols akn repeat utk genapkan koleksi seminggu. Hihi.. Katanya blouse ni sangat berAURA. Betul ker?
.
.
SIAP FREE LABEL TAG JW’S YANG EKSKLUSIF & SPARE 2 BUTANG UNTUK BACKUP
.
“Seriusly?? Mesti mahalkan blouse ni siap dengan label tag eksklusif lagi?” No,no,no uols. Harga masih mampu milik mcm sebelum ni. Tapi ladyboss nak bagi lebih VALUE tahun 2018 ni. Tak semestinya design EKSKLUSIF itu mahal uols. Itu belum beli dengan harga combo lagi, comfirm terbeliak bijik mata uols.. hihi
.
.
MATERIAL DUBAI COMO CREPE YG SUPER SELESA

Material diimport khas yg sederhana tebal ini sgt2 sesuai dengan cuaca Malaysia. Paling best dengan material DUBAI COMO CREPE ni, ianya senang nak dijaga dan “minima iron”.
.
.
BF DAN WUDHU FRIENDLY
.
Rekaan stylish ni tak lupa 2 elemen penting. Zip di tangan dan jugak dada. Jd mudah utk berwudhu dan boleh jgk menyusukan baby sambil berfesyen.

Promo price:rm65 free postage seluruh malaysia

*****








AZALEYA LUXURIOUS BLOUSE

HARGA PROMOSI SEHINGGA 31HB JANUARY HANYA RM75 FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA


✔️ Poket kiri dan kanan
✔️ BF friendly
✔️ Wudhuk friendly
✔️ Dubai como crepe
✔️ Size S - XXL

APA YG BEST GILER AZALEYA NI?
=====
.
.
ADA INSIDE POKET KIRI DAN KANAN
.
Poket ada kiri dan kanan tp dijahit dibahagian lapisan dalam supaya uols nampak lebih elegant tp praktikal๐Ÿ‘
.
.
JAHITAN PLEATED “SISIK IKAN” DIBAHGIAN TGN
.
Bahagian tangan baju tu jahit dgn teknik “pleated sisik ikan” tau uols. Layer2 tu bertindan sebenarnya. Design ni xada istilah jimat kain. Tp kita fokus KEUNIKAN dan KEPUASAN bila menggayakan azaleya.
.
.
LAPISAN LUAR ALA2 CARDIGAN
.
Mgkn ada yg xperasan, bukan jer bhgian depan baju tapi separuh drpd bahagian belakang baju tu pun (drpd bahagian pinggang kebawah) ada 2 layer tau.. azaleya akan buat uols feeling2 mcm pki cardigan tp actually NO๐Ÿ˜˜ ini lah MAGIC nyer azaleya ni.
.
.

MATERIAL DUBAI COMO CREPE YG SUPER SELESA

Material diimport khas yg sederhana tebal ini sgt2 sesuai dengan cuaca Malaysia. Paling best dengan material DUBAI COMO CREPE ni, ianya senang nak dijaga dan “minimal iron”.
.
.
BF DAN WUDHU FRIENDLY
.
Rekaan stylish ni tak lupa 2 elemen penting. Zip di tangan dan jugak dada. Jd mudah utk berwudhu dn boleh jgk menyusukan baby sambil berfesyen

*******




Jom dapatkan blouse labuh menawan. Plus size pun ada tau

๐Ÿ”นCode: 3519
Aralyn Plain Blouse

Material: Fursan Spesso
 ( Tebal, Senang Iron, Tak Panas, Tak Licin)
Size:  36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55
๐ŸŒŸTangan Zip Sorok
๐ŸŒŸDepan Lipatan Corak

Buy 1 rm65 buy 2 rm120
Free pos/ss add rm5

*****




#NEW... BLOUSE ELYSA #TAKPAYAHGOSOK ...pergi travel pn sng..sarung jer SIAPP..lipat2 masuk beg..blh terus pkai..x renyuk..x payah pikir nak gosok bagai ๐Ÿ˜


Jom dapatkan BLOUSE ELYSA ni! Harga PROMOSI hanya RM60 FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA ๐Ÿ˜ฑ ๐Ÿ˜ฑ
.
==========
SPECIAL !!!
==========
✔ Potongan yang labuh menutupi punggung
✔ Super selesa,potongan A CUT.
✔ Sesuai dipakai ke mana shj atau santai2 hujung minggu.
✔ Material lycra berkualiti, tak payah gosok..nak travel pn sng..x pyh pikir nak iron
✔ Mesra ibu menyusu dan mesra wudhu..zip ditengah dada
✔ ada poket dibaju ..ha best ni blh letak kunci,duit dll
✔ terdapat 7 warna yg gojes  ✔saiz s,m,l,xl,2xl,3xl
============
CEPAT! CEPAT!
============

*****






SAKEENA TUNIC - REKAAN “CASUAL BLOUSE” YG TRENDY DAN FRESH ๐Ÿ˜ฑ

๐Ÿ’•REKAAN KHAS “SIDE POCKET”

Sakeena Tunic new edition ini ada SPECIAL POCKET kiri dan kanan uols. Bukan sahaja nampak glamour dan 'stylo', malah SIDE POCKET ini lah yg akan menjadi hero anda utk mengisi segala khazanah alam uolls tu ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†

๐Ÿ’•6 PILIHAN WARNA YG GOJES DAN MERECIK 

Ada 6 pilihan warna utk first edition ni. Haaa, semua warna lelawo, tp u gaiss jgn pening ๐Ÿ˜„ Pilih aje yg mana confirm x menyesal punya ! Silap2, repeat order lagi sebab semua warnanya memang lah hot !

๐Ÿ’•MATERIAL KOREA SILK YG SUPER COMFORTABLE 

Material Korea Silk ini memang x dinafikan lagi ramai betul peminatnya ๐Ÿ˜„mana taknya, materialnya x panas, xmudah renyuk dan "ironless" giteww. Sesuai la utk semua aktiviti formal atau xformal ๐Ÿ˜˜

๐Ÿ’•BF DAN WUDHU FRIENDLY

Dalam pada berfesyen, 2 element penting ni kita tak lupa tau.! Zip di dada utk memudahkan ibu2 gojes menyusu dan juga zip di tangan utk senang berwudhuk ๐Ÿ˜„

๐Ÿ’•LABUH DAN LONGGAR

Design Sakeena Tunic memang sgt2 patuh syariah ๐Ÿ˜„Cuttingnya bukan sahaja cantik, tp juga labuh serta longgar so that u gaiss boleh match kan dgn seluar atau skirt labuh tanpa perlu pening2 ๐Ÿ˜˜

Harga Promo : RM75sm/80ss

⛔️READYSTOCK


*******





๐Ÿ’•THURAIYA TUNIC ๐Ÿ’•

Fenomena Tunic Labuh Ala2 Turki Kembali Lagi ๐Ÿ˜ฑ Kali Ni WAJIB Grab Sebab Cutting dan Designnya Memang Meletop dan Lain dr Yg Lain ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป Yg Penting Aurat Terjaga InshaAllah ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„

๐Ÿ“ŒMaterial Korea Silk Platinum
๐Ÿ“ŒBF Friendly (Zip di Hadapan)
๐Ÿ“ŒWudhuk Friendly 
๐Ÿ“ŒTidak Jarang , Cutting Loose dan Tidak Melekat di Badan
๐Ÿ“ŒMaterial Senang Dijaga & Tak Mudah Renyuk 
๐Ÿ“ŒDidatangkan 7 Pilihan Warna Hot dan Menarik

Harga Promo Thuraiya Tunic 
๐Ÿ‘‰๐Ÿผ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ RM70 FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA


*****



SAFFIYA TUNIC - REKAAN “CASUAL BLOUSE” YG TRENDY DAN FRESH ๐Ÿ˜ฑ

๐Ÿ’•REKAAN KHAS “SIDE POCKET”

Saffiya Tunic new edition ini ada SPECIAL POCKET kiri dan kanan uols. Bukan sahaja nampak glamour dan 'stylo', malah SIDE POCKET ini lah yg akan menjadi hero anda utk mengisi segala khazanah alam uolls tu ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†

๐Ÿ’•6 PILIHAN WARNA YG GOJES DAN MERECIK 

Ada 6 pilihan warna utk first edition ni. Haaa, semua warna lelawo, tp u gaiss jgn pening ๐Ÿ˜„ Pilih aje yg mana confirm x menyesal punya ! Silap2, repeat order lagi sebab semua warnanya memang lah hot !

๐Ÿ’•MATERIAL MOSS CREPE YG SUPER COMFORTABLE 

Material Moss Crepe ini memang x dinafikan lagi ramai betul peminatnya ๐Ÿ˜„mana taknya, materialnya x panas, xmudah renyuk dan "ironless" giteww. Sesuai la utk semua aktiviti formal atau xformal ๐Ÿ˜˜

๐Ÿ’•BF DAN WUDHU FRIENDLY

Dalam pada berfesyen, 2 element penting ni kita tak lupa tau.! Zip di dada utk memudahkan ibu2 gojes menyusu dan juga zip di tangan utk senang berwudhuk ๐Ÿ˜„

๐Ÿ’•LABUH DAN LONGGAR

Design Saffiya Tunic memang sgt2 patuh syariah ๐Ÿ˜„Cuttingnya bukan sahaja cantik, tp juga labuh serta longgar so that u gaiss boleh match kan dgn seluar atau skirt labuh tanpa perlu pening2 ๐Ÿ˜˜

PROMO PRICE:RM75 FREE POS/SS ADD RM5

⛔️READYSTOCK

For order pm us or whatsapp  0122448814
FOR ORDER PM US OR WHATSAP 0122448814


For order pm us or whatsapp 0122448814


olong Click Mama Nak beli Hairband Baru Untuk Zara & Nayli ;p

No comments:

Post a Comment

Saya Yang Santeks Ni Nak Komen Sikit Oh La~ La~