Jom Click Click

Nuff Ads

Jom Follow My Life & Love

Tuesday, October 11, 2016

Tampil Bergaya, Sopan dan Menawan dengan Rekaan Terkini Fiona 2 in 1 (blouse and palazo) Selesa sangat Digayakan tau.

Memang  bergegar tulang rusuk!

SPLIT LONG TOP



SPLIT LONG TOP

PROMO PRICE: RM80 FREE POS/SS ADD RM5

Material: 100% high quality cotton
Round neckline
Long sleeve
Regular fit
Long top

****************

HIGH SLITS TOP





HIGH SLITS TOP

PROMO PRICE: RM80 FREE POS/SS ADD RM5

Material: 100% high quality cotton
Round neckline
Both size slit
Long sleeve
Regular fit
Long top

***************

Helena Tops

Available color: dusty pink, black, white, fuschia, baby blue, ash brown









Helenna Tops

Promo price:rm80 free postage/ss add rm5

Front zip fastening
Material: premium crepe tak jarang tau
Round neckline

**************

Sale kasi licin!!

Alalalaaa bestnya bila gayakan Blouse dan palazzo El Nouraaz.




Cantik sangat customer ni kan!!



Sale kasi licin!!

Alalalaaa bestnya bila gayakan Blouse dan palazzo El Nouraaz.

Jom suai padan Set Palazzo EL NOURAAZ
Palazzo boleh digaya
Dengan Favourite Blouse

Blouse EL NOURAAZ
Boleh digaya dengan 
Favourite Pants

WOW WOW WOW
Sangat sangat 
BERBALOI

SET PALAZZO EL NOURAAZ

BLOUSE DAN PALAZZO PROMO PRICE: RM100 FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA

Pakai cantik beralun

Manis bergaya ikut syariat
Ke mana sahaja 
Sangat selesa
Rasa anggun
Senang Bergerak

******


New arrival!!

Camelia Blouse

Promo price:rm75 free pos/ss add rm5

Material: Moss crepe
**tidak jarang dan tidak panas
**design terkini, simple tapi menarik
**boleh digayakan dgn seluar jeans, palazo atau skirt. Boleh juga dibuat kurung sekiranya dipadankan dengan skirt warna kontra
**zip di bahagian dada, friendly breastfeed (12 inch)
**zip di pergelangan tangan, friendly wudhuk
**span di bahagian bahu, nampak kemas dan terletak
**labuh menutupi punggung
**Leher bulat

Detail ukuran:

*size 36
Bahu-14
Dada-36
Pinggang-36
Pinggul-38
Labuh baju-32
Panjang lengan-22.5
Lebar lengan-18

*size 38
Bahu-14
Dada-38
Pinggang-38
Pinggul-38
Labuh baju-32
Panjang lengan-22.5
Lebar lengan-19

*size 40
Bahu-15
Dada-40
Pinggang-40
Pinggul-42
Labuh baju-32.5
Panjang lengan-23
Lebar lengan-20

*size 42
Bahu-15.5
Dada-42
Pinggang-42
Pinggul-44
Labuh baju-32.5
Panjang lengan-23
Lebar lengan-21

*size 44
Bahu-16
Dada-44
Pinggang-44
Pinggul-46
Labuh baju-33
Panjang lengan-23
Lebar lengan-22

*size 46
Bahu-16.5
Dada-46
Pinggang-46
Pinggul-48
Labuh baju-33
Panjang lengan-23

******




Jom dapatkan blouse labuh menawan


PROMOSI JUAL SAMPAI LICIN

Dan HABIS KITA NAK KASI HABIS
================
Trisha Blouse
Code : #9535


Size : Freesize



Colour Available :

- Black
- Turquoise
- Blue
- Emerald Green
- Sandy Brown


Material : Soft Crepe



PROMO PRICE: rm40 free postage seluruh malaysia



Detail : 

- Wudhu Friendly 


Measurement : free size fit to size s,m dan l (refer photo)


**********

Trendy, menawan dan sopan




KURUNG AZALEA:

Promo price: rm95 free pos/ss add rm5

KEISTIMEWAAN BAJU KURUNG AZALEA
-Fabrik Royal Silk yang licin dan lembut serta berkualiti tinggi
-Kain yang mudah dijaga,susah renyuk dan sangat mudah di iron
-Corak yang tengah trending sekarang ni,paling hot dipasaran.
- Patern mini kurung yang cantik dan mudah digayakan ke pejabat mahupun ke mana-mana majlis
-Ada pilihan saiz: XS,S,M,L DAN XL

********
7 warna menawan






Cantik, sopan dan menawan. Jom dapatkan blouse labuh selesa digayakan di mana saja. Plus size pun ada tau

Blouse Warda 

Material Soft Linen
Nursing & Wudhu' Friendly
Ditambah nilai dengan logo besi Glory di tangan
Zip separuh dari leher, di bahagian depan baju

Promo price: rm69 free postage

*******

Best seller dah restock!

Limited tau!!













LEESA LONG TOP NEW COMEBACK ๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰

Promo price RM 60 Free postage seluruh malaysia

Material Moss Crepe
Tidak stretchable
'Ironless'
Ada butang comel di hujung lengan untuk memudahkan wudhuk
Ada zip di bahagian dada untuk menyusu
Princess Cutting.
Sedap dan selesa 
Lembut dan beralun

******





[ HOT SELLING ] – KEBAYA ELBA KINI BATCH KE-3 

MENCARI KELAINAN DALAM BERGAYA? ELBA, TAMPIL ELEGAN DALAM SOPAN

DETAILS 
SIZE S – XXXL

 ❤ Material cotton linen
 ❤ Tidak mudah renyuk, senang digosok, tidak panas
 ❤ Potongan puteri

Promo price: rm135 free postage seluruh malaysia

Harga BROOCH RANTAI
RM159 

HARGA BROOCH BIASA
RM149

Free postage seluruh malaysia

**  

SET MAIRA

1set
RM80 free pos/ss add rm5

*Material moss crepe 
*Dihiasi pearl bahagian depan 
*Skirt Cutting mermaid
*Pinggang bergetah (skirt)

Free size fit to size s, m dan l
UKURAN (BLOUSE)
BAHU 17"
DADA 38"
PANJANG LENGAN 23"
LABUH  35"

UKURAN SKIRT
PINGGANG 24"-32"
PUNGGUNG 34"
LABUH KAIN 41"

******

WARDA KURUNG









Sebelum ni ramai kawan asyik perli je, paling sedih bila ramai kawan menjauh.. Sebabnya diorang cakap fesyen sy out of dated..

Alhamdulillah, pakai je WARDA KURUNG ni, kawan yg sebelum ni pandang tak sampai sebelah mata pun, dah datang tegur dan paling best, tanya kat mana saya dapatkan WARDA KURUNG ni ๐Ÿ˜

๐Ÿ’‹ Material dari High Quality, Soluna Silk buatkan korang lebih menyerlah, selesa dengan kesejukan materialnya. 

๐Ÿ’‹Hari korang lebih pantas sebab material ini MUDAH SANGAT DI IRON,TAK JARANG.

๐Ÿ’‹ SEJUK, pasti buatkan korang selesa sepanjang hari

๐Ÿ’‹KAIN SUSUN di bahagian hadapan yang kami pilih adalah "panas" dan "fresh" dari oven๐Ÿ˜„ naikkan kemewahan Premium kepada si pemakai.

๐Ÿ’‹ Pastinya Wudhu Friendly beserta zip lengan kami pastikan walaupun kurung, sis2 pun selesa untuk pakai ๐Ÿ˜˜

๐Ÿ’‹ FISHTAIL LABUH dibelakang baju, selesakan korang untuk berjalan tanpa menonjolkan bahagian punggung๐Ÿ‘

Promo price: rm130 free pos/ss add rm5

************

Memang cantik sangat!






Cantik dan menawan sangat!

ADELIA DRESS

 √ Fabric DUBAI SILK, lembut, mudah iron, sesuai untuk digayakan ke pejabat atau majlis keramaian
 √ BF friendly n wudu’ friendly, Juga sesuai untuk ibu mengandung
 √ Dress PRINCES cut yang membuat anda nampak ‘gojes’ khas untuk  wanita yang inginkan kelainan ketika bergaya disamping tampil sopan
 √ Lengan bercuff dijahit kemas
 √ Fabrik tidak mudah tertarik, mengecut mahupun luntur selepas basuhan mesin,tahan lasak.-mudah digyakan ke pejabat mahupun majlis2 keramaian.

BAHU / PANJANG TANGAN / LABUH / PINGGUL / DADA 
 XS: 13.50 / 22.00 / 56.00 /42.0/ 36.00
 S : 14.5 / 23.0/ 58.0 / 44.0 / 36.0
 M : 15.5 / 23.0 / 58.0 / 46.0 / 38.0
 L : 16.5/ 24.0 / 58.0 / 48.0 / 40.0
 XL : 17.5 / 24.00 / 58.0 /50.0 / 44.0

Promo price: rm90 free pos/ss add rm5

*******




Set Senorita 

Promo price: rm65 free pos/ss add rm5

Material : Cotton Georgette (Top) / Cotton Spandex (Skirt)
size : free size fit to size s, m dan l
Ukuran (inci) :-

Bahu : 15-15.5
Dada : fit to 40
Pinggang : fit to 36
Pinggul : fit to 40
Labuh baju : 25
Labuh lengan : 21 (cutting saloma)
Labuh skirt : 40

*ada butang belakang baju
*pinggang kain fully getah

*******




KURUNG ENAARA

Promo price: rm100 free postage

- Kurung moden/Kain lipat batik yang loose dan selesa digayakan
 - Corak terbaru dan terkini di pasaran,tengah meletop dan trending
 - Kain royal silk yang sememangnya lembut,sejuk dan sedap dipakai seharian 
- Material yang mudah diiron,senang dicuci serta cepat kering.
 - Pilihan saiz XS,S,M,L DAN XL


********






New arrival!!

Rosey Blouse

Promo price:rm75 free pos/ss add rm5

Size 36/38/40/42/44/46
(Ukuran rujuk gambar)

Material: High quality printed mosscrepe
**tidak panas dan selesa dipakai
**tidak jarang dan tidak melekap dibadan. 
**zip di pergelangan tangan, friendly wudhuk 
**tampak exclusive dengan hiasan bunga 3D yg nampak hidup. Design yg sgt2 cantik dan bergaya
**zip belakang baju utk mudah pakai
**span di bahagian bahu nampak kemas dan terletak
**sesuai juga digayakan sebagai blouse dan dipakai dgn seluar atau palazo
**kualiti setanding butik


****

DAMIRA KURUNG TUNIC









DAMIRA KURUNG TUNIC
PROMO PRICE: RM110 FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA
MATERIAL MOSS CREPE + THAI SILK

COLOR: 7 COLORS AVAILABLE
SIZE: S, M L, DAN XL
CIRI-CIRI ISTIMEWA

-Mempunyai zip di bahagian hadapan baju
-Mempunyai butang di pergelangan tgn
-Design moden dgn pattern cutting silang di hadapan 
-Material fabric yang sangat selesa dipakai
-Fabric thai silk yang hot menambah seri design
-Potongan silang yang menarik dan menjadi trend terkini

-Potongan skirt duyung (ada zip dan getah di bahagian pinggang)

-Design TERBARU dan bakal menjadi FENOMENA

KEISTIMEWAAN: 

-Mudah disarung 
-Breasfeed friendly
-Wudhu friendly
-Tampil bergaya sama ada ke majlis rasmi, pejabat, atau pun pakaian kasual
-Anggun dan pasti sopan dengan design potongan yang menepati ciri2 wanita muslimah
-Membuat pemakai kelihatan 'UP TO DATE' dengan dunia fesyen

-Sesuai digayakan oleh wanita yang ingin tampak sopan dan ala-ala muslimah moden

-Material yang sejuk dan selesa, terus sarung dan siap.

APA YANG LAGI ISTIMEWA

-Boleh dipelbagaikan pemakaian jika anda ingin mengenakan dengan long pants atau pun mengenakan blouse lain dengan skirt thai silk

**************************






Ayu dan menawan

KURUNG ARFA

❤️ Material baju high grade royal silk, lembut, gebu, sejuk dipakai. Material kain monaco silk/ dull satin valentro (sama material nama berbeza)

❤️ Kain 6 panel, ada cangkuk dan zip. Potongan duyung

❤️ Zip depan - nursing friendly. Ada span di bahu. Lengan mudah sinsing

❤️ promo price: rm100 free postage


********








๐ŸŽ‰ AMANI LIMITED EDITION๐ŸŽ‰

 PROMO PRICE RM 69 
FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA

Material : High Quality Cotton Linen

- New Design by QAMISSQA ๐ŸŽ‰
-Limited edition
- Berkonsepkan Ala English Style dengan hiasan dokoh di hadapan baju
- Tidak stretchable
- Less Iron dan Tidak Mudah Kedut (cotton yg berkualiti tinggi)
- Ada butang comel di hujung lengan untuk memudahkan wudhuk
- Ada zip di bahagian dada untuk menyusu
- Perfect Cutting
- Sedap dan selesa dipakai
- Terletak pada badan si pemakai
- Sesuai dipakai untuk student ke kelas, cikgu sekolah, ke pejabat, hospital dan kemana sahaja
- Sesuai dipakai dengan seluar, dan boots
- Sesuai dipakai secara santai untuk jalan-jalan

********************

Ammara Exclusive 







Yang paling menawan!

Ammara Exclusive 

Promo price: rm110 free postage seluruh malaysia

Material : Plain (Satin Valentino) + corak (pucci dolce-silk)

Ukuran (inci) :-

Free size fit to size s, m dan l
Bahu : 15-15.5
Dada : up to 40
Pinggang : up to 36
Pinggul : up to 40
Labuh baju : 33 (curve) 
Labuh lengan : 22.5
Labuh kain : 40 

* pinggang kain fully getah
* ada tali boleh laras (tiada mslh utk org kurus)
* zip sorok bhgian tepi baju (friendly breastfeed)


*******








Alisha Top

Promo price: rm55 free pos/ss add rm5
๐ŸŒ‚Free size fit to size s, m dan l
Fabric :
๐ŸŒ‚ Moss Crepe tak jarang tau
.
Meaurement ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
Bahu-15.5 inch
Panjang tgn-21 inch
Labuh baju-24.5 inch

 List Color
๐Ÿ’— Plum
๐Ÿ’— Off White
๐Ÿ’— Pure Black
๐Ÿ’— Ladies Pink
๐Ÿ’— Yellow


*******

๐Ÿ‘— Daisy peplum kurung ๐Ÿ‘—








Memang cantik sangat!

๐Ÿ‘— Daisy peplum kurung ๐Ÿ‘—

▪️ Material tisabela silk
▪️ zip bahagian depan dan belakang - mesra  menyusu ๐Ÿผ
▪️ pinggang fully getah
▪️ kain duyung

Promo price: rm110 free postage seluruh malaysia

********
Jom dapatkan blouse labuh menawan. Selesa sangat sesuai digayakan di mana saja

BLOUSE ZEINTA











Jom dapatkan blouse labuh menawan. Selesa sangat sesuai digayakan di mana saja

BLOUSE ZEINTA
๐ŸŒธmaterial como crepe
๐ŸŒธNursing friendly: Zip depan tengah
๐ŸŒธLengan bercuff mudah sinsing
๐ŸŒธ labuh belakang 4 inci labuh dari depan

Promo price: rm65 free postage

For order pm us or whatsapp 0122448814

*******













Sales kasi licin!

1⃣ ANDA SUDAH JIMAT RM60 ..tahu tak HARGA NORMAL RM160.00.. sekarang PROMOSI MEROYAN RM100 je/ss add rm5

3⃣ BELI 1 ITEM , KAMI POS KEPADA ANDA 3 ITEM (1helai baju + 2hadiah misteri)

4⃣ Material baju mas ayu tu kami guna material 'HIGH QUALITY' ..Material pelikat benang dengan hiasan jalur emas "printed" yang mewah -semuanya ditenun!!

5⃣ MENAKJUBKAN material "less iron" , lambat kedut & selesa tidak terperi

6⃣ TUKANG JAHIT BERPENGALAMAN - kualiti jahitan yang kemas, "finishing " jahitan yang sempurna.

7⃣ ada pelbagai warna + design yang semuanya adalah WARNA KEGILAAN pelanggan

Promo price: rm100 free pos/ss add rm5
(N.p  rm160)

*******









Jom dapatkan blouse labuh menawan

LUNA DOLLY TOP

PROMO PRICE : RM70 FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA

CIRI-CIRI FIONA LUNA DOLLY TOP
- menggunakan material exclusive WOLLY CREPE.
- sesuai digayakan untuk ke pejabat atau santai.
- mempunyai 4 saiz S, M, L & XL.
- mempunyai butang di bahagian pergelangan tangan bagi memudahkan untuk berwudhuk.
- mummy preggy juga boleh menggayakan blouse ini kerana blouse ini 'loose' di bahagian pinggang dan punggung. ini akan memberikan keselesaan ketika menggayakannya.


********







Jom dapatkan blouse labuh menawan. Selesa sangat sesuai digayakan di mana saja

BLOUSE NAINA
๐ŸŒธmaterial como crepe
๐ŸŒธNursing friendly: Zip depan tengah
๐ŸŒธLengan mudah sinsing
  
Promo price: rm65 free postage


********
๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ BELLA D ZARRA  - SPECIAL EDITION !! LIMITED STOCK ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ













๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ BELLA D ZARRA  - SPECIAL EDITION !! LIMITED STOCK ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
            
☑ Dapatkan cutting baju kurung MALAYSIA atau Mini Kurung.
☑ Baju diperbuat dari Material Kain Korean Creepe Berkualiti Gred A ++ .
☑ Dipadankan dengan kain bercorak ABSTRAK dengan gabungan Seni Lukis Ukir & Batik yang berwarna TERANG dan MENYERLAH .      
            
☑ READY STOCK.
            
☑ SAIZ XXL ADD RM20
            
๐Ÿ’ฐ promo price: RM 135 free pos sem/ss add rm5
            
**SIZE: SS, S, M , L, XL , XXL
         

**************

Jom dapatkan blouse labuh menawan. Nak palazo mcm model pakai tak ikut bentuk kaki pun ada tau















**********






[ TESTIMONI PALAZZO WARDA]

Meh sini nak habaq.. palazzo ni memang selesa pakai ๐Ÿ˜๐Ÿ˜.. tengok ni testimoni daripada customer..  puas hati dengan palazzo ni.. ๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–

Boleh jer nak sarung dengan mana-mana blouse.. ada 7 pilihan warna semuanya senang nak matching..

Stok TERHAD yer.. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜





Jom dapatkan blouse labuh menawan. Nak palazo mcm model pakai tak ikut bentuk kaki pun ada tau

BLOUSE WARDA
=============

๐Ÿ’•MATERIAL KOREAN LYCRA
๐Ÿ’•MESRA NURSING ZIP DI TENGAH
๐Ÿ’•MESRA WUDUK ZIP DI TANGAN
๐Ÿ’•KOCEK DI SEBELAH KANAN

AVAILABLE SIZE S.M.L.XL.XXL.3XL

Promo price:
Rm65 free postage seluruh malaysia

**************

PALAZZO WARDA 
========
Available Color

PZ01 DARK BLUE
PZ02 CREAM
PZ03 LAVENDER
PZ04 GREY
PZ05 BEIGE
PZ06 BROWN
PZ07 BABY PINK

๐Ÿ‘–MATERIAL POLYCREPE
๐Ÿ‘–KOCEK KIRI KANAN

AVAILABLE SIZE : 
S.M.L.XL.XXL.3XL

Promo price:
Rm60 free postage seluruh malaysia

*******




Hanya rm80 free postage seluruh malaysia!! Betul, tak tipu!!

Dah kenapa MEROYAN???๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑSiapa yang MEROYAN???๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ

Buat peminat Mini Kurung..berita baik untuk anda❗❗❗
Promosi Besar-besaran๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข clearkan stock Mini Kurung  Belleza Black Couture (SBC)
Beli sekarang dan anda layak mendapat Potongan 50% dari harga asal beserta 2 hadiah misteri..WOW!!!

Berapa HARGA  mini kurung SBC????
Dulu ~ RM 160.00...
less lagi RM100.00....

PROMOSI MEROYAN :  RM80.00 jerr (free postage semenanjung / sabah sarawak tmbah RM5)❗❗❗❗

********



Ranggi dan selesa digayakan di mana saja

P1003 PVC LEATHER JEGGING
.
Fabric : PVC leather Cotton 
Free size : stretchable to 3XL 
Waist 28-40in
Hips 30-44in
Crotch 13in
Length 39in
.
Color : Black | Brown | Maroon | Navy Blue | Grey
.
Promo price: rm45 free pos/ss add rm5

********


















Trendy,  menawan dan sopan. Limited tau

FIONA 2 IN 1
(BLOUSE AND PALAZO)

PROMO PRICE RM100 FREE POSTAGE

KRITERIA :

✔ Material Soft Cotton Linen

✔ Direka khas 2 in 1

✔ Boleh dipakai blouse sahaja atau palazo sahaja

✔ Ada zip di belakang baju untuk mudahkan pemakaian

✔ Ada getah di pinggang palazo

✔ Ada zip di pinggang palazo

✔ Sesuai dipakai ke ofis, melancong, kenduri, perjumpaan, pensyarah ke universiti

✔ Terdapat dalam saiz S,M,L,XL


*****

SOFEA JUBAH








SOFEA JUBAH

Promo price: rm100 free postage seluruh malaysia

MATERIAL MOSS CREPE DENGAN HIASAN BUTANG

COLOR: 8 COLORS AVAILABLE

SIZE: S, M L, DAN XL

CIRI-CIRI ISTIMEWA
-Mempunyai ZIP SOROK di bahagian hadapan baju
-Dihiasi butang hiasan di hadapan jubah
-Design moden dgn cutting yang selesa
-Material fabric sejuk, lembut, berat dan jatuh terletak.
-Design yang simple tetapi elegen
-Design TERBARU 

KEISTIMEWAAN: 
-Mudah disarung
-Breastfeed friendly
-Wudhu friendly
-Elegen dan gaya eksklusif 
-Tampil bergaya sama ada ke majlis rasmi, pejabat, atau pun pakaian kasual
-Anggun dan pasti sopan dengan design potongan yang menepati ciri2 wanita muslimah
-Membuat pemakai kelihatan 'UP TO DATE' dengan dunia fesyen
-Sesuai digayakan oleh wanita yang ingin tampak sopan dan ala-ala muslimah moden
-Material yang sejuk dan selesa, terus sarung dan siap. 

APA YANG LAGI ISTIMEWA
-Design butang di hadapan baju menambahkan lagi “trendy concept” pada jubah tersebut.



Berminat?


whatsapp 0122448814

or 

email to: akma_jadore@yahoo.com


or

PM kami di Facebook


olong Click Mama Nak beli Hairband Baru Untuk Zara & Nayli ;p

 

No comments:

Post a Comment

Saya Yang Santeks Ni Nak Komen Sikit Oh La~ La~