Jom Click Click

Nuff Ads

Jom Follow My Life & Love

Monday, October 3, 2016

Restock Atas Permintaan Ramai Blouse Lofa Version 3. Memang selesa sangat yang penting labuh dan sopan. Koleksi lain pun ada


Macam macam ada

Mini kurung, blouse, trenchcoat semua cantik

Semuanya murah je. Tengah promosi tau







 Cantik dan limited tau!

KURUNG ARESHA 

Promo price: rm100 free postage

- Patern kurung moden /kain mermaid yang loose dan selesa dipakai
 - Material bercorak dari jacquard silk yang lembut dan serap peluh
 - Material plain dari pearl skin yang licin serta lembut beralun
 - Baju yang mudah dicuci,tidak renyuk dan senang di iron 
- Paling istimewa kerana kelembutan materialnya yang selesai dipakai seharian
 - Pilihan saiz XS,S,M,L DAN XL

********









Cantik dan feminin. Sesuai digayakan di mana saja

LAURA DOLLY TOP

PROMO PRICE : RM70 FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA

CIRI-CIRI LAURA DOLLY TOP
- menggunakan material exclusive wolly crepe
- sesuai digayakan untuk ke pejabat atau santai.
- mempunyai 4 saiz iaitu s, m , l dan xl
- mempunyai butang di bahagian pergelangan tangan memudahkan utk wudhu
- mummy preggy juga boleh menggayakan blouse ini kerana blouse ini loose di bahagian pinggang dan punggung . Ini akan memberi keselesaan ketika menggayakan nya 



*********





๐Ÿ’— Alisha Dress ๐Ÿ’—

๐ŸŒทMaterial : italian crepe
๐ŸŒทFree Size Fit to size xs,s dan m 
๐ŸŒทPromo price: rm80 free postage/ss add rm5

Measurement :
bahu : 14.5''
Dada : 32''-34''
labuh tangan : 23''
Labuh Dress : 54'' 
.
✔ada ribbon di belakang
✔ bf friendly (button di tgh)
✔ wudhuk friendly 
✔princess cut
✔ ada poket di kiri & kanan

*******








Restok atas permintaan ramai. Plus size pun ada. Stylo dan menawan

ELLY LONG CARDIGAN

HARGA SALE : 
Rm110 free postage seluruh malaysia

MATERIAL : WOLLY CREEPE

INFO :
BF FRIENDLY
WUDHUK FRIENDLY
POCKET

**********











Trendy, sopan dan bergaya

HELENA 2.0 

PROMO PRICE:RM89.00
FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA

** HELENA boleh dipakai dengan 3 cara , sebagai TRENCHCOAT, JACKET ataupun BLOUSE (3 in 1)
** Material Cotton Twill (semi-thick cotton)
yg perlu minimum iron,less wrinkle & FUSS FREE and sesuai lah dengan cuaca Malaysia yg panas sbb xtebal . Senang cerita boleh nampak kemas sepanjang hari.
** Terdapat dalam 5 warna Navy Blue Black, Berry Purple, Khaki & Deep Red.
** Terdapat 7 size pilihan.S, M , L, XL, 2XL, 3XL , 4XL
** Modest cutting , minimalis & Elegant . Sangat sesuai utk semua . 
** Nursing Friendly - Front Button
** Side Pocket di sisi kanan & kiri
** Wudhu friendly - Zip 
** Tie Belt Included & can be removed


******

Cantik sangat ala ala gadis melayu











Cantik sangat customer bergaya dengan Kurung Riau. Boleh digayakan dalam pelbagai gaya memang cantik sangat!





๐ŸŽ€ *KURUNG RIAU By Mahsuri* ๐ŸŽ€

CIRI-CIRI 
✅ Nursing Friendly (zip sorok)
✅ Potongan 'Princess'
✅ Wudu' Friendly (zip sorok)

MATERIAL 
Velentro Satin

✅ Tidak panas & sesuai cuaca d Malaysia
✅ Berat & beralun menampakkan si pemakai kelihatan Elegant
✅ Material mudah di jaga
✅ Mudah digosok


WARNA 
✅ 5 pilihan warna menarik, yang pasti membuatkan anda jatuh hati.
- Nude
- Maroon
- Royal Blue
- Blue Black
- Emerald Green
.
.
********

Restock atas permintaan ramai

Blouse Lofa Version 3










Restock atas permintaan ramai

Blouse Lofa Version 3
๐Ÿ‘‰ Ada 3 pleated kembar di bahagian hadapan
๐Ÿ‘‰ Zip di tangan ada kain berlapik di dalam
๐Ÿ‘‰ Zip di hadapan untuk mudah pakai/bf
๐Ÿ‘‰ Masih kekal single pleated di bhg belakang untuk lebih ruang
๐Ÿ‘‰ Material mixed cotton satin Paloma
๐Ÿ‘‰ Tidak panas dan sangat sesuai untuk cuaca seperti Malaysia
๐Ÿ‘‰ Ada 10 warna menarik

Promo price:
Buy 1 rm89 buy 2 rm150 free postage/ss add rm5



*******

Sopan dan menawan

Pelbagai warna menawan







Cantik, sopan dan menawan

KAISARA TUNIC

MATERIAL : CREPE

SIZE: S, M L, XL

Promo price: rm65 free postage seluruh malaysia

CIRI-CIRI ISTIMEWA
-Mempunyai zip sorok melintang di bahagian hadapan baju
-Design moden dgn potongan kembang beralun
-Design simple dan elegen
-Material fabric yang sangat selesa dipakai, jatuh terletak
-Labuh dengan potongan bawah yang selesa
-Design TERBARU dan bakal menjadi FENOMENA

KEISTIMEWAAN:
-Mudah disarung dan selesa digayakan
-Breastfeed dan wudhu friendly
-Tampil bergaya sama ada ke majlis pejabat atau pemakaian santai
-Anggun dan pasti sopan dengan design potongan yang menepati ciri2 wanita muslimah
-Membuat pemakai kelihatan 'UP TO DATE' dengan dunia fesyen
-Sesuai digayakan oleh wanita yang ingin tampak sopan dan ala-ala muslimah moden
-Material yang selesa, terus sarung dan siap.

APA YANG LAGI ISTIMEWA
-Sesuai digayakan sama ada dengan long pants, jeans, palazo, atau skirt.

********
Murah je jom dapatkan pada harga promosi

Set mini kurung




Murah je jom dapatkan pada harga promosi

Set mini kurung

Promo price: rm60 free pos/ss add rm5

Material cotton linen

Free size fit to size s,m,l dan xl
๐Ÿ‘—Baju
Bahu 15
Lilitan 18
Dada 40
panjang lengan 22
Labuh 29

Skirt
Ukuran:
Pinggang: 30"
Punggung: 38"
Labuh: 39

***********


๐ŸŒบBATWING & CROWN SONGKET๐ŸŒบ




๐ŸŒบBATWING & CROWN SONGKET๐ŸŒบ

*Ada 9 color(Navy Blue, Dusty Rose, Black Gold, Mint, Purple, Mustard, Emerald Green, Black Silver & Pink)
*Free size fit to size m,l,xl dan xxl
*Material Batwing-High Quality Moss Crepe
*Material Skirt-Cotton Strecthable(Kain Memeri)
*Baju tidak jarang & selesa
*V Neck Collar
*Skirt mermaid(pinggang getah)

Top Measurement๐Ÿ‘‡
Bahu~17-18 inch
Dada~34-45 inch
Pjg Lengan~21 inch
Ukur Lilit Lengan~28 inch
Labuh Baju~24.5 inci

๐Ÿ‘‰Batwing blouse saja๐Ÿ‘ˆ
RM55 free pos/ss add rm5

Skirt Measurement๐Ÿ‘‡
Pinggang~28-40 inch
Lebar Punggung~34-45 inch
Labuh Skirt~40 inch
Lebar Skirt~29 inch

๐Ÿ‘‰Skirt saja๐Ÿ‘ˆ
RM50 free pos/ss add rm5

๐Ÿ‘‰beli set lagi murah๐Ÿ‘ˆ
RM85 free pos/ss add rm5

*********


Cantik, sopan dan menawan

New arrival!!


Helena Blouse







Cantik, sopan dan menawan

New arrival!!

Helena Blouse
Promo price: rm70 free pos/ss add rm5

Size 36/38/40/42/44/46
(Ukuran rujuk gambar)

Material: Moss crepe
**tidak jarang dan tidak panas
**design terkini, simple tapi menarik
**boleh digayakan dgn seluar jeans, palazo atau skirt.
**zip belakang baju utk mudah pakai
**span dibahu nampak kemas dan terletak
**labuh menutupi punggung
**Leher bulat
**pergelangan tangan grip ada butang boleh buka, friendly wudhuk
**loose cut

******


Cantik dan menawan. Harga pun berpatutan

KURUNG YUSRA

Promo price: rm85 free pos/ss add rm5

**Material: Moss crepe
**lengan cutting ala saloma dihiasi bead
**Jahitan dua layer bahagian depan Dan belakang.

Free size fit to size s, m dan l
Bahu-15"
Dada-38"
Panjang Lengan-23"
Labuh baju-27"

SKIRT
* Moss crepe
*cutting mermaid
Ukuran:
Pinggang 24"-36"
Punggung-34-36"
Labuh kain -40"

*********

SOPAN, STYLISH DAH MENAWAN

๐ŸŽ‰ LE' ARA TUNIC BLOUSE ๐ŸŽ‰

Pelbagai warna menawan









SOPAN, STYLISH DAH MENAWAN

๐ŸŽ‰ LE' ARA TUNIC BLOUSE ๐ŸŽ‰

✔ PROMO PRICE RM 79
FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA

Material : High Quality  Double Mosscrepe

- New Design by QAMISSQA ๐ŸŽ‰
- Berkonsepkan Ala English Style dengan hiasan butang di hadapan baju
- Tidak stretchable
- Less Iron dan Tidak Mudah Kedut
- Ada butang comel di hujung lengan untuk memudahkan wudhuk
- Ada zip di bahagian dada untuk menyusu
- Perfect Cutting
- Sedap dan selesa
- Lembut dan beralun
- Sesuai dipakai untuk student ke kelas, cikgu sekolah, ke pejabat
- Sesuai dipakai dengan seluar, dan boots
- Sesuai dipakai secara santai untuk jalan-jalan


READY STOCK! READY TO POST!

Jangan tunggu last minute. Baju yang cantik memang cepat habis.



Berminat?


whatsapp 0122448814

or 

email to: akma_jadore@yahoo.com


or

PM kami di Facebook



olong Click Mama Nak beli Hairband Baru Untuk Zara & Nayli ;p

 

1 comment:

Saya Yang Santeks Ni Nak Komen Sikit Oh La~ La~