Jom Click Click

Nuff Ads

Jom Follow My Life & Love

Sunday, August 21, 2011

Reunion Sekolah Lama

Di sini kami disatukan.SMTPD sekolah kami ilmu dipelajari...
Pendidikan berkualiti matlamat ditujui...

Saya ke Sunway Pyramid lagi. Laaa hari tu baru pergi. Rasa macam every week pulak pergi sini. yeay!!


Dah takde misi-misi nak shopping raya poket dah kempis. KAli ni dengan mission yang lagi best dan terbaik. Selepas 12 tahun kami berjumpa kembali. Majlis berbuka puasa beramai-ramai dengan member-member sekolah lama di Hartz, Sunway Pyramid.  Excited lah. Lama tak jumpa diorang. REunion kali ni lagi riuh rendah suara anak-anak dari suara mak bapak. Agaknya kalau every year buat reunion macamni langsung dah tak dengar suara mak bapak. Sebab anak-anak dah bertambah makin ramai dan ramai kan.Erkssss.

Eat All You Can atau dalam bahasa melayunya makan sampai lebam.
Yang datang semua bawa family masing-masing. Ada yang anak sorang, ada dua orang, ada tiga orang yang paling banyak rasanya empat orang kot.

Hamboii hamboii Nayli seronok ye bila dapat minum air manis. Mirinda strawberry lagi u olls. Habis mulut merah mengalahkan lipstick mama yang tak berapa nak merah.
Ramai jugak yang datang. Yang jauh, yang dekat pun ada. Altho tak sama class masa belajar dulu tapi kami semua dari batch yang sama. 97/98 yeay!!!

Ini yang paling saya kamceng. Classmates saya dulu. Ehem. Ehem. Banyak betul gossip terhebat yang saya baru tau. Ooooooooooooo. Eh bulan puasa mana boleh gossip la Seth-Tan kena ikat. Hiks!Yeay 10000x !!!

LEpas dah habis gossip kat dalam HArtz, sambung gossip kat luar Hartz pulak. Yelah lama dah tak jumpa. Dulu lain, sekarang lain.Memang style-lah !! Hooyeahh!!!

Sekian.


Jom join HeartBeat. Memang berbaloi-baloi. TQ Bebanyak Sebab Sudi Click Kat Gambar Di Bawah Ini. Yeay!

No comments:

Post a Comment

Saya Yang Santeks Ni Nak Komen Sikit Oh La~ La~