Jom Click Click

Nuff Ads

Jom Follow My Life & Love

Thursday, November 17, 2016

Ready Stock Lofa Suit yang paling Ditunggu Tunggu Kini Dah Ada Depan Mata. Apa tunggu lagi jom beli sekarang sebelum habis.


NAk cantik macam Neelofa tak????

Assalamualaikum suri suri hati semua. Jom cantik ayu menawan ala ala suri hati mr pilot dengan set LOFA SUIT. KAli ni kami bagi sis di luar sana semua jatuh cinta sampai makan tak lalu dan tidur tak lena.

















Yang paling ditunggu!

LOFA SUIT

- Material : Como Crepe (tidak jarang, selesa dipakai walaupun di panas terik dan ironless)
- Nursing friendly (hidden zipped di tengah dada)
- Wudhu' friendly (hidden zip di lengan)
- Poket di sebelah kanan seluar (boleh muat botol susu ๐Ÿ˜)
- Zip di bahagian tengah seluar
- Getah seluar half
- 7 warna pilihan
- Saiz - S M L XL XXL

Promo price:- RM109 free postage seluruh malaysia

*****



๐ŸŽ€ IZZARA SUIT๐ŸŽ€

♥Baju suit yang sangat selesa,dijahit menggunakan material cotton linen yang berkualiti,boleh digayakan ke mana sahaja samada majlis2 formal,majlis2 santai mahupun ke tempat kerja.

♥Direka khas untuk mommies yg menyusukan baby dengan zip sorok dibahagian tengah dada.

♥Mesra wudhu' dengan zip dibahagian hujung lengan.

♥Terdapat poket sorok dibahagian kanan baju(mudahkan nk letak handphone atau kunci ๐Ÿ˜€)

♥Bahagian seluar suit Izzara ni,kami reka dengan cutting palazo. Kalau tak nak pakai sepasang,boleh pakai dengan blouse yg lain. Jimat kan? ๐Ÿค—๐Ÿค—

♥ Harga hanya rm109 ,dengan kos pos percuma seluruh Malaysia ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ...jimat lagi ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ

♥Cepat2 dapatkan suit Izzara sementara masih panas๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ.Beli baju kualiti butik dengan harga yang sangat berpatutan

******




Restock lagi atas permintaan ramai
๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข READY STOK!! ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ

๐Ÿ’Raudha suit 2.0 ๐Ÿ’

๐Ÿ’ suit daripada material como crepe yang lembut, selesa, beralun, tahan lasak, tidak jarang dan less iron. 

๐Ÿ’ untuk baju ada zip depan nursing friendly, zip tangan wudhu friendly dan poket sorok di kanan. Yang penting sopan dan manis dipakai.

๐Ÿ’sesuai di gayakan utk harian dan santai. Blh mix dan match seluar dan baju dgn skirt bercorak dan sebagainya mengikut citarasa

๐Ÿ’ untuk seluar ada zip sembunyi di depan, pinggang separuh getah, poket di kanan dan potongan selesa pakai.

๐Ÿ’ harga sangat berpatutan dgn kualiti jahitan dan potongan. 

Hanya rm109 free postage seluruh malaysia

*****





CANTIK SANGAT! BLOUSE DAN PALAZO BOLEH JUGA PILIH SIZE ATAU WARNA LAIN TAU

*BLOUSE AURORA*

~Material Soft Linen
~Nursing & Wudhu' Friendly
~Zip separuh dari leher, di.   bahagian depan baju
~ada poket 
~promo price : RM65

*PALAZO AURORA*
~material soft linen
~pinggang separuh getah, ada zip
Promo price: RM60

Kalau nak 1 set hanya rm124

FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA


********


NI PUN CANTIK !!






๐ŸŒนWarda cardigan ๐ŸŒน

Promo price: buy 1 rm65 buy 2 rm120 free pos/ss add rm5

❤️free size fit to size s,m,l dan xl
 ❤️material cotton

❤️ukuran depends gmbar
❤️sesuai digayakan dgn dress xde lengan
❤️sesuai dgn jeans
❤️sesuai dgn palazo

******



❤Jenny Blouse❤

๐ŸŒนPromo price: buy 1 rm65 buy 2 rm120 free pos/ss add rm5

๐ŸŒนMaterial :cotton linen lembut (tak jarang /tak panas)

๐ŸŒนFree size fit to size xs, s,m dan l

Ukuran :

Bahu :14.5-15
Dada :36-38
Labuh tgn :21
Pinggul :40-46
Labuh baju :45


๐ŸŒธstyle blouse terbelah belah kanan
๐ŸŒธwudhuk frindly(hiden zip)
๐ŸŒธtak jarang
๐ŸŒธsesuai pakai dgn jeans and skirt
๐ŸŒธada zip di belakang


.

Jom miliki sekarang



 sebelum terlambat kerana
 stock


 sangat terhad


whatsapp 

0122448814

or 

email to: akma_jadore@yahoo.com


or


PM kami di Facebook



Tolong Click Mama Nak beli Hairband Baru Untuk Zara & Nayli ;p

 

No comments:

Post a Comment

Saya Yang Santeks Ni Nak Komen Sikit Oh La~ La~