Jom Click Click

Nuff Ads

Jom Follow My Life & Love

Monday, November 21, 2016

Jualan Murah Sedang berlangsung Sekarang Semuanya Terlajak Murah. JOM dapatkan baju berkualiti pada harga yang tak masuk akal


STOK LAMA PERLU DIHABISKAN SEMPENA DENGAN KEDATANGAN SROK BARU TAHUN DEPAN!

Hujung tahun memang banyak kenduri kendara dan nak pergi holiday sana sini jadi inilah masa yang sesuai untuk shopping pelbagai kolkesi blouse dan dress yang terljak  murah.

Sale hujung tahun kasi licin. Diskaun terlajak murah sehingga 80%. Jom dapatkan baju berkualiti pada harga yang sangat murah.

SEMENTARA STOCK MASIH ADA


CLEARENCE SALES TINGGAL 4 COLOR JE NAK UAL MURAH MURAH JE

CODE : SRCE0303 
LOLLIPOP DRESS WITH FULL LINING


CODE : SRCE0303 
LOLLIPOP DRESS WITH FULL LINING


PROMO PRICE RM60 FREE POS/SS ADD RM5
MATERIAL : HIGH QUALITY CHIFFON WITH FULL LINING

FREE SIZE FIT TO SIZE 44 XXL
SHOULDER : 16"
BUST : 45"
WAIST : 39"
ARMPIT WIDTH : 22"
ARM LENGTH : 23"
DRESS LENGTH : 57"



**************************************************



Kurung Regina 

























Kurung Regina 

RM90 FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA (n.p RM119)

>Material Lycra korea glory
>less ironing
>Nursing dan wudhu friendly


*********************

Jom dapatkan set sedondon

Hujung tahun mmg banyak kenduri kendara




Ý




Clearence sale!!

Satu baju boleh banyak gaya? Pasti sis semua suka dengan LE CINDAI. Siang hari pakai dengan kain ke pejabat malam hari boleh tukar palazzo atau pants kesukaan. Tak yah pening-pening nak isi bag banyak baju bila ada function waktu malam. Atau sebaliknya. Sekarang kan semua nak multipurpose, cepat tapi nak kelihatan anggun dan bersyariat.
✔ kurung berdokoh yang boleh dipakai sebagai blouse
✔ cutting loose dan labuh
✔ poket satu sebelah kanan
✔ belahan tepi kiri dan kanan untuk design kontemporari
✔ zip di depan untuk nursing friendly
✔ tangan mudah disinsing untuk wuduk
✔ kain pattern mermaid dengan getah kiri dan kanan
✔material cotton santana, mudah sangat gosok dan sesuai dengan cuaca panas sekarang

Baju dewasa
Promo price
Retail RM80 (n.p rm139)

Baju anak
Promo price
Retail RM50 (n.p rm89)
free postage seluruh Malaysia
   *****







Jualan cleareance stock!

Kurung Melure

Sweet dan jelita bila memakai

Ala ala gadis 80 an

Yer la, Mak Jemah tahu. Feedback sangat2 positif selama jual kurung Mak jemah ni walaupun material berbeza

Tahan lama & tahan lasak. 2 - 3 tahun boleh pakai lagi. Kecuali bila saiz bertukar. Yang tu Mak Jemah tak boleh nak tolong. hihiii
Sejuk dan selesa bila dipakai. Kain indian cottom terkenal dengan selesa dipakai.

> Material Indian sik cotton lembut 
> Cuting baju loose dan cutting kain A

Promo price:rm80 free postage (n.p rm110)

******







Tersimpul senyum sang ibu melihat anak dara yang kian membesar di hadapan mata menggayakan warna sedondon dengan ibu. Kembang hati ibu bila ayah ambil gambar nampak cantik sangat ibu dan anak.

Tentunya pemilihan warna - warna ceria dari koleksi LE ANNE menyemarakkan suasana. Pattern yang sederhana namun anggun dipakai untuk apa saje acara.

Warna LE ANNE terkini
LE011     SALMON / PURPLE MAGENTA
LE012     BABY PINK / GREY
LE013     CREAM / TURQUOISE GREEN 
LE014     SEAWEED GREEN / MAROON
LE015     DARK BLUE / SEAWEED GREEN  
LE016     PEACH / DARK BLUE 
LE017     CREAM / PURPLE MAGENTA
LE018     CREAM / EMERALD

>>>> Material heavy Koshibo
>>>> Cutting longgar ikut syariah
>>>> Zip di hadapan untuk nursing
>>>> Zip di lengan untuk wuduk
>>>> Pleated di hadapan menambah anggun
>>>> Poket di sisi kanan 
>>>> Mudah digosok 
>>>> Boleh dibasuh mesin

Promo: 
Baju dewasa rm90 (n.p rm129)
Baju kanak2 rm50 (n.p rm75)
Free postage seluruh malaysia
----------------------------------


*********************
AMEENA DRESS







AMEENA DRESS

RM100 FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA
(n.p RM135)

✔Menggunakan meterial terbaik dan berkualiti iaitu como crepe.
✔mudah digosok,tahan lasak,lembut dan flow
✔terdapat 10 warna yg sangat gorjes
✔mesra wudhu'- dgn bukaan berzip dihujung lengan
✔mesra menyusu- dgn bukaan zip di dada
✔ size daripada s hingga xxxl


**************************

Kurung Eva 







Kurung Eva 

RM100 FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA (n.p rm119)

> Material Poly crepe lembut dan tahan lasak
> Nursing friendly
> Cuting baju loose dan cutting kain A
> Size S-XXXL

********





Sales kasi licin hanya rm90  free postage seluruh malaysia (n.p rm125)

Cantik dan menawan sangat!! Jom dapatkan dress idaman!!

✨DRESS ADRA✨

πŸ’• Material korean lycra, ironless
πŸ’• Nursing friendly, 1 hidden zip di tgh dada
πŸ’• Wuduk friendly, tangan mudah di sinsing
πŸ’• Dress potongan 'princess'
πŸ’• Poket di sebelah kanan
πŸ’• 15 design, full printed
πŸ’• Saiz S - XXXL


************************************

Blouse Reyqa 






Blouse Reyqa 

RM50 FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA (n.p. rm65)

Material denim lembut
Nursing dan wudhu friendly


***************

KURUNG AJWA





KURUNG AJWA


RM100 FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA (n.p RM119)



*Material poly crepe

*Dihiasi tweed exclusive

*Nursing dan wudhu friendly

*Cutting kain A line



***************************





*****************

BLOUSE ALEEYA




BLOUSE ALEEYA

RM50 FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA (N.P rm65)

Material lycra kualiti

Nursing friendly dan tangan boleh disinsing berwudhu

***********************












******************

BLOUSE DIANDRA





BLOUSE DIANDRA

RM50 FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA (n.p RM70)
> Material moss crepe (tak perlu iron)
> Hidden zip untuk nursing dan wudhu friendly
> Dua poket di hadapan
> Labuh menutupi punggung



*******************

BLOUSE AMBER










BLOUSE AMBER

RM50 FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA (n.p rm65)

*Material Poly crepe lembut dan serap peluh
*Dihiasi Tweed exclusive sangat menaikkan seri
*Nursing dan wudhu friendly
*Cuting baju loose 
*Size S-XXXL
*RM65 termasuk pos seluruh Malaysia
*6 colour special 

******************************
Blouse Delaila






Blouse Delaila

rm50 free postage seluruh malaysia (n.p RM65)

* Material Moss crepe tidak jarang dan tidak mudah kedut.

* Nursing friendly dan keluasan tangan memudahkan untuk berwudhu

*Hiasan diamond di tangan 

********************


**********

SET SEDONDON IBU DAN ANAK




















SET SEDONDON IBU DAN ANAK



Dress dewasa 



Material fursan, mudah iron tak panas dan tak jarang

Nursing dan wudhu friendly

Cutting princess

Size SS-XXXL

RM80 FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA (n.p RM119)



Dress kanak kanak

Material lycra

cutting princess

Size 4-12

PROMO PRICE: RM50 FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA (n,p RM60)

************************

Dress Elvyna



Dress Elvyna

PROMO PRICE: RM70 FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA

Material poly crepe (ringan)
Nursing dan Wudhu Friendly (zip tersembunyi)
Poket disisi
Cutting A loose
Size S-XXXL

****************************
Kurung Dewi 








Kurung Dewi 
rm100 free postage seluruh malaysia (n.p RM135)


*Material chiffon full linning
*Nursing dan wudhu friendly
*Baju Kurung Moden
*Kain cutting payung


Sale hujung tahun kasi licin. Diskaun terlajak murah sehingga 80%. Jom dapatkan baju berkualiti pada harga yang sangat murah.

*YEAR END SALE

ADELIA DEWASA  RM80 (normal price RM119)
ADELIA KNK2.       RM50 (n.p RM60)
DRESS ELVYNA.    RM70 (n.p RM90)
AMEENA DRESS (RM100 (n.p RM135)
KURUNG DEWI.         RM100 (n.p RM135)
KURUNG EVA            RM100 (n.p rm119)
BLOUSE REYQA.     RM50 (n.p RM65)
BLOUSE ALEEYA.    RM50 (n.p RM65)
BLOUSE AMBER.      RM50 (n.p RM65)
BLOUSE DIANDRA RM50  (n.p RM70)
TIHANNI.               RM50
TANIA.                   RM50
BLOUSE DELAILA.        RM50 (n.p RM65)
KURUNG AJWA.                RM100 (n,p RM119)
ELVIDA.                 RM80
NAURA.                  RM90
CAMELIA.              RM90
RABIYA.                  RM90
RABIYA KNK2.      RM50
Free postage seluruh malaysia

CEPAT SEMENTARA STOK MASIH ADA KERANA STOK SANGATLAH TERHAD


Jom miliki sekarang



 sebelum terlambat kerana
 stock


 sangat terhad


whatsapp 

0122448814

or 

email to: akma_jadore@yahoo.com


or


PM kami di Facebook


long Click Mama Nak beli Hairband Baru Untuk Zara & Nayli ;p

 

No comments:

Post a Comment

Saya Yang Santeks Ni Nak Komen Sikit Oh La~ La~