Jom Click Click

Nuff Ads

Jom Follow My Life & Love

Tuesday, July 24, 2012

Menjemurkan Diri Di Pantai Teluk Batik

Asalamualaikum semua,

Ntah papentahkan. BAget haritu masa cerita pergi Jetty Marina nak sambung cerita lagi. Pastu dah lupa. Eh saya ni semakin tua ke or banyak sangat makan kepala ikan ni? ;p Wargh Wargh Wargh.

Jetty Marina memang best la jugak. Dari kawasan tepi pantai kami lepak kat complex areanya pulak. Oh macam-macam ada. Nyaman.

Hmmm ini dia anak-anak zaman sekarang. Nampak je kedai jual tiup belon tu terus suruh papa beli. Nayli said "Satu untuk aya, satu untuk yiyi'. Memang, barang taknak kongsi langsung. Grrrrrrr.

Lepas-lepak sambil teman NAyli and Zara main tiup belon. Lepak lama sikit kat sini best jugak coz tak panas sangat macam kat luar tu.


Mesti korang tak pernah tengok benda ni kan. Canggih betul basikal ni ;p Kat KL tak pernah tengok lagi yooo. TROLOLOLOLOLOL.

Mode: Jakun ahak ahak


video

Ohoii budak berdua tu pun tak jakun rileks je mama pulak yang teruja habis KAHKAHKAH.

Lepas dah puas berhoorey hoorey dari Kompleks Marina kami ke Pantai Teluk Batik plak. Lupa dah ini kunjungan kali ke berapa ntah. BAnyak kali jugak sampai sini.

Berjalan di Teluk Batik I.

Memandangkan NAyli sangat anti dengan pantai, pijak pasir pantai pun macam pijak tahi lembu tak tahulah lepas ni akan sampai ke sini lagi or tak.  

Hey NAyli mama baru plan nak berkelah di pantai yang indah tew. Spoil saja.

Papa bawa Zara jenjalan, tinggallah mama menemankan anak bertuah bernama NAyli yang takut pijak pasir pantai.

Tengok tu, steady je Zara.


Heaven betul sekali sekala dapat makan and minum no limit ye sayang? Hamboi syoknye dia. Sekali sekala takpe kalau selalu sangat membahayakan kesihatan.



Dah habis. Jom balik. OkBai!


Sekian.

Tolong Click Mama Nak beli Hairband Baru Untuk Zara & Nayli ;p

 

No comments:

Post a Comment

Saya Yang Santeks Ni Nak Komen Sikit Oh La~ La~