Jom Click Click

Nuff Ads

Jom Follow My Life & Love

Thursday, January 10, 2019

Mana Yang Mencari Koleksi Sedondon atau Baju Kurung Kanak Kanak Yang Murah Ini Dia pelbagai Pilihan Kami Nak Kasi Clear semua Stok Baru Tau


Yang nak cari baju untuk kenduri kendara aau raya pun tak lama lagi memang sesuai sangat beli sekarang. Kami nak jual murah murah je separuh harga tau





Jom sedondon raya nanti baru meriah raya

KELEBIHAN KURUNG MEDINA QUEEN  : 

>> 7 warna pilihan
>> Nursing friendly (hidden zip)
>> Material premium poly crepe. Berkualiti dan sangat selesa dipakai.
>> Tahan lasak dan mudah jaga
>> Jahitan manik dijahit begitu kukuh.. bukan manik tampak ok ! :)

Kurung yang dicari-cari zaman sekarang. MUST GRAB !! Rugi tak grab taw!!!

Jangan tunggu lama-lama. Nanti lama-lama, MEDINA QUEEN diambil orangg.. ewahhh.💃💃

Harga promo
DEWASA RM110 (n.p rm129)
ANAK rm79 (n.p rm85)
termasuk postage

For order whatsapp 0122448814

******





CLEARENCE SALES. MURAH NAK JUAL SEPARUH HARGA SAJA!! 

DEWASA RM65 (n.p RM120)
KANAK KANAK RM55 (nmp rm75)
Free pos/ss add rm5

*🌸Blossom In Nature🌸*

Lamanya terpisah 
Kini masanya hampir tiba
Untuk bergembira bersama 
Mengamit kenangan lalu 
Agar ikatan keluarga bertambah erat
.
.
Raya tahun nie...cuba kita cari kelainan dengan koleksi Blossom In Nature bertemakan floral supaya lebih ceria di hari raya nanti
.
Koleksi kali nie menampilkan Koleksi sedondon mak dan anak pempuan dengan potongan Kurung Pahang yg ditambah perincian bunga dan pearl
.
Kenapa mesti ada koleksi nie???

🌸 Material yang sangat selesa dan best high quality satin yg mudah dijaga, digosok dan tidak jarang

🌸 Potongan baju yg loose/longgar kurung pahang dan kain lipat batik tanpa belah untuk dewasa dan kain susun tepi untuk anak-anak supaya lebih mudah melangkah.

🌸 Tambah ceria dan manis dipandang dengan aksesori bunga yg direka khas sendiri dan dijahit manik tampak lebih berseri

🌸 Cara penjagaan yg minimal hanya tidak bole basuh mesin. hanya dibasuh biasa dengan celup2 dengan softlan dan gosok dengan tangan bahagian2 yg kotor sahaja. bilas dan terus bole disidai

🌸Terdapat 5warna yang menarik dengan kombinasi kain corak bunga dan berjalur memberi illusi lebih tinggi dan menyerlah

🌸 Bukan preorder ya..tapi ready stok dan bole terus grab selagi stok masih ada. 

🌼 *AVAILABLE STOCK* 🌼


👸🏼 MUM

*BIN 01 RED* > SS ( h2 ), S ( 2 )

*BIN 02 EMERALD GREEN* > *SOLD OUT*

*BIN 03 PURPLE* > *SOLD OUT*

*BIN 04 DUSTY PINK* >  *SOLD OUT*

*BIN 05 BLACK* > SS ( 1 ),S ( 2 ), M ( 1 )


🌹 *BLOOSOM KIDS*  

DUSTY PINK -  2 ( 2 ), 4 ( 4 ),8 ( 1 )

BLACK - 2 ( 3 ), 4 ( 4 ),8 ( 4 ), 10 ( 5 ), 12 ( 1 )

PURPLE -  2 ( 2 ), 4 ( 2 )

RED - 2 ( 3 ), 4 ( 3 ), 8 ( 2 ),10 ( 1 )

EMERAL GREEN - 2 ( 1 ),4 ( 1 ),8 ( 2 ), 10 ( 2 )


📌  Saiz Kanak - kanak > 0 / 2 / 4 / 6 / 8 / 10   *di mana bergantung pada saiz anak juga ya*

🌸🌸🌸🌸🌸🌸








OFFER! CLEARENCE SALES

Details Kurung Afeeya Sedondon ibu dan anak👇🏻

🌸 Material polycrepe
🌸 Nursing Wudhu friendly 
🌸 5 pilihan warna yang menawan 
🌸 Lipatan di sisi depan baju
🌸 Lace bunga bunga dan taburan batu manik exclusive dijahit tangan 
🌸 Poket di kanan baju - untuk ibu saja 
🌸 Available saiz S-3XL

Ibu RM89 (n.p rm129)
Anak RM59 (n.p rm89)
FREE POS/SS ADD RM5

For order whatsapp 0122448814

*****






SALE! CLEARENCE STOCK!! 

Kurung Widad Ibu & Anak


. Material Polycrepe. Berkualiti dan sangat selesa dipakai
. Nursing (butang ketap) & Wudhuk Friendly
. Poket di kanan baju (dewasa sahaja)
. Ditaburi manik batu jahitan tangan di depan baju menjadikan kurung kak wildad paling letopss
. Kain A cut
. Tahan lasak & mudah jaga.
. Digalakkan ambil saiz yang sis biasa pakai yer 🙂
. Pinggang kain separuh getah, boleh tarik 3.5 inci++

SALES🎉🎉
IBU : RM79SM (n.p rm110)
ANAK : RM49SM (n.p rm75)
SS ADD RM5

For order whatsapp 0122448814

*****





Nak kasi Clear. Murah murah je. Yang nak beli utk edisi raya pun boleh. Rayakan sebulan.😁

REFER PADA GAMBAR UNTUK AVAILABLE STOCK

MAXI DRESS YUSAIRA

💘 Material high quality lycra,memeri, ironless.

💘 DEWASA
- Nursing friendly zip depan
- Wudhu Friendly dgn zip sorok di tangan
- Poket sorok
- Bahu Span

💘 KANAK-KANAK
- tali boleh ikat di belakang
- zip di bahagian belakang baju

HARGA ISTIMEWA

RM60 Dewasa (n.p RM109)
RM45 Kids (n.p RM79)
FREE POS/SS ADD RM5

FOR ORDER WHATSAPP 0122448814

*****






Offer! Nak jual murah je tema raya apa tahun ni dah boleh siap2 beli baju raya dah

💦Koleksi Kurung Moden Affiyah Ibu dan Anak💦

Ibu rm75
Anak rm55
Free pos/ss add rm5

Apa yg menarik dan mesti grab koleksi nie???

💐🌷Bole di jadikan koleksi sedondon yg paling awesome  yg ayu dan comel sangat pasti memukau setiap yg memandang

🌷💐 Material dari kain cotton sakura yang sangat best, tak jarang,sejuk dan tak mudah berkedut

💐🌷 Potongan baju pula memang tampak cun

Untuk perempuan dewasa dan anak potongan kurung moden, labuh melepasi punggung, bf friendly dan wuduk friendly utk dewasa. untuk si kecik pasti lagi tampak comel dengan 'pleated' dibahagian hujung tangan dan hujung skirt potongan A(duyung)

🌷💐bukan pre order...tapi Ready stok ya.  kami tak akan Restok tau...siapa cepat dia dapat sbb tailor kami dah tak terima jahitan dah

💐🌷Saiz untuk dewasa didatangkan dari saiz SS hingga 2xL. Manakala untuk anak dr saiz 0 hingga 9  utk ank lelaki dan 0 hingga 12 utk anak perempuan tapi saiz utk anak jgn bergantung pada umur semata2 tapi yg sebenarnya bergantung pada saiz badan anak itu sendiri👌

Biar simple tapi tampak sopan dan cantik bergaya

For order whatsapp 0122448814


******





Murah ! Murah ! Nak kasi clear!! Dah boleh beli utk edisi raya. Rayakan sebulan

NAILA MINI KURUNG SEDONDON 2.0

Dewasa rm69 (n.p rm100)
Kanak kanak rm49 (n.p rm75)
Free pos/ss asd rm5

💕dibuat dari material , COMO CREPE dimana ia selesa dipakai, mudah digosok dan diurus.

💕DEWASA
💕Layer pertama sahaja pada baju, layer ke 2 dan 3 pada kain. Boleh refer gambar yg akan kami beri.
💕BF & NURSING FRIENDLY. mommies pun boleh bergaya comel2 tanpa halangan
💕Zip di tgh baju bagi ibu bf, & bergetah pada pegelangan baju, boleh di sinsing.
💕Kain cutting duyung
💕Kain separuh getah, zip di belakang kain
💕Saiz S hingga XL

💕ANAK
💕Zip dibahagian belakang baju
💕Kain full getah
💕Saiz 4-10

Available stock refer sini ye

NL01 BLACK
L

NL 03 NAVY BLUE
SS SS SS
MM MM MM MM MM
MM MM MM MM MM
MM MM MM

NA 05 POWDER WHITE
4 4 4 4 4
6 6 6 6
8 8

NL07 FOREST GREEN
S

NL 08 mauve pink
XL XL XL XL

NL09 MUSTARD
L L XL XL

4 4 4 4
6 6 6   6 6 6
8 8 8 8 8 8
10

NL10 MAROON
SS  SS SS SS S
SS SS SS SS SS
MM MM MM MM MM
MM  MM MM MM MM M
LL  LL LL LL LL

10 10 10

NL11 PLUM
SS SS SS S
MM
LLL   LLL   L

4 4 4 4 4
6 6 6 6 6 6
8 8 8 8 8 aku
10 10 10
10 10 10
12

NL12 NAVY BLUE
 SS SS SS
 XL

6 8

NL13 SKY BLUE
L L L L
XL XL XL

6 6 6 6 6
8 8 8
10 10 10 10
10 10 10 10

NL14 MOSS GREEN ❤️
XL XL XL  XL XL XL XL
SS SS S
MM MM MM MM M
LL LL L

4
6 6 6
8 10

Nak bagitahu sekali lagi tau, *STOCK TERHAD* ni !!

For order whatsapp 0122448814

Tolong Click Mama Nak beli Hairband Baru Untuk Zara & Nayli ;p

No comments:

Post a Comment

Saya Yang Santeks Ni Nak Komen Sikit Oh La~ La~