Jom Click Click

Nuff Ads

Jom Follow My Life & Love

Tuesday, December 5, 2017

Pelbagai Koleksi pakaian Casual. Blouse dan seluar semua cantik selesa digayakan fi mana saja. Plus size pun ada

Memang ramai cari baju casual yang penting muslimah senang nak pergi bercuti dan jalan jalan





AZALEYA LUXURIOUS BLOUSE

HARGA PROMOSI SEHINGGA 31HB JANUARY HANYA RM75 FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA


✔️ Poket kiri dan kanan
✔️ BF friendly
✔️ Wudhuk friendly
✔️ Dubai como crepe
✔️ Size S - XXL

APA YG BEST GILER AZALEYA NI?
=====
.
.
ADA INSIDE POKET KIRI DAN KANAN
.
Poket ada kiri dan kanan tp dijahit dibahagian lapisan dalam supaya uols nampak lebih elegant tp praktikal๐Ÿ‘
.
.
JAHITAN PLEATED “SISIK IKAN” DIBAHGIAN TGN
.
Bahagian tangan baju tu jahit dgn teknik “pleated sisik ikan” tau uols. Layer2 tu bertindan sebenarnya. Design ni xada istilah jimat kain. Tp kita fokus KEUNIKAN dan KEPUASAN bila menggayakan azaleya.
.
.
LAPISAN LUAR ALA2 CARDIGAN
.
Mgkn ada yg xperasan, bukan jer bhgian depan baju tapi separuh drpd bahagian belakang baju tu pun (drpd bahagian pinggang kebawah) ada 2 layer tau.. azaleya akan buat uols feeling2 mcm pki cardigan tp actually NO๐Ÿ˜˜ ini lah MAGIC nyer azaleya ni.
.
.

MATERIAL DUBAI COMO CREPE YG SUPER SELESA

Material diimport khas yg sederhana tebal ini sgt2 sesuai dengan cuaca Malaysia. Paling best dengan material DUBAI COMO CREPE ni, ianya senang nak dijaga dan “minimal iron”.
.
.
BF DAN WUDHU FRIENDLY
.
Rekaan stylish ni tak lupa 2 elemen penting. Zip di tangan dan jugak dada. Jd mudah utk berwudhu dn boleh jgk menyusukan baby sambil berfesyen

******




๐Ÿ”นCode: 3521
Alena Linen Blouse

Material: Cotton Linen 
( Tebal, Senang Iron, Tak Panas, Tak Jarang, Selesa Dipakai)
Size:  36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 55
๐ŸŒŸTangan Saloma

Promo price:rm65 free pos/ss add rm5

****





Jom dapatkan blouse labuh menawan

AULIA BLOUSE

HARGA
RM55 free pos/ss add rm5

SIMPLE, SOPAN DAN SELESA BLOUSE AULIA NI..BOLEH DIGAYAKAN DENGAN SELUAR DAN SKIRT..UNTUK TRAVEL PUN SESUAI SGT..

๐Ÿ“ŒMETERIAL KOHSIBO
๐Ÿ“ŒZIP BF 11 INCH
๐Ÿ“ŒTANGAN GETAH
๐Ÿ“ŒPOKET SOROK        
       KANAN
  ๐Ÿ“ŒSAIZ XS-5XL
๐Ÿ“ŒPOTONGAN A-CUT

********



Promosi sah sehingga 27hb January saja tau!! PLUS SIZE PUN ADA TAU

Rauda long top

WARNA YANG DIRESTOCK :

1. Black
2. Mulberry
3. Dusky Pink
4. Seductive Brown
5. Pashion Green
6. Turqouise
7. Jazzberry

Size S - XL
RM 65

Size 2XL - 5XL
RM70

FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA

✔ Material como crepe
✔ Span di bahu
✔ zip dada (bf friendly)
✔ tangan berbentuk puff dan berbutang
✔ butang xclusive custome made

*******




PROMO 20 - 21HB JANUARY HANYA RM75 FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA

"Cantik di Mata, Turun Ke Hati"
Sopan.. Ayu.. Memikat si Punya Hati...
Wienda tampil bergaya memukau siapa yg memerhati...

"Muslimah kekal abadi, Aurat sempurna tiada Sangsi"


WIENDA STYLISH BLOUSE

Material dubai como crepe yang super selesa

*******






REKAAN BLOUSE LABUH PALING VERSTYLE
.
Rekaan blouse labuh verstyle ini, khas untuk wanita yg nk kekalkan ‘MINIMALIST” dalam berfesyen tapi labuh tertutup. Ada tak dalam azam tahun 2018? Kalau ada wajib dapatkan at least satu uols. Stok sangat LIMITED.
.
.
SESUAI DIGAYAKAN UNTUK SEMUA EVENT
.
Percaya atau tak, design ini semangnya sesuai sangat utk semua event. Tak kisah lah utk ke kelas, office atau majlis agama kerana rekaannya yg UNIVERSAL & FASHIONABLE. Silap2 dah beli satu nnt, uols akn repeat utk genapkan koleksi seminggu. Hihi.. Katanya blouse ni sangat berAURA. Betul ker?
.
.
SIAP FREE LABEL TAG JW’S YANG EKSKLUSIF & SPARE 2 BUTANG UNTUK BACKUP
.
“Seriusly?? Mesti mahalkan blouse ni siap dengan label tag eksklusif lagi?” No,no,no uols. Harga masih mampu milik mcm sebelum ni. Tapi ladyboss nak bagi lebih VALUE tahun 2018 ni. Tak semestinya design EKSKLUSIF itu mahal uols. Itu belum beli dengan harga combo lagi, comfirm terbeliak bijik mata uols.. hihi
.
.
MATERIAL DUBAI COMO CREPE YG SUPER SELESA

Material diimport khas yg sederhana tebal ini sgt2 sesuai dengan cuaca Malaysia. Paling best dengan material DUBAI COMO CREPE ni, ianya senang nak dijaga dan “minima iron”.
.
.
BF DAN WUDHU FRIENDLY
.
Rekaan stylish ni tak lupa 2 elemen penting. Zip di tangan dan jugak dada. Jd mudah utk berwudhu dan boleh jgk menyusukan baby sambil berfesyen.

CASANDRA FASHIONABLE BLOUSE

HARGA SEHELAI SELEPAS TAMAT PROMOSI

Size S - XL
Rm70 free postage seluruh malaysia

Size 2XL - 5XL
Rm75 free postage seluruh malaysia

*****





Jom dapatkan blouse labuh menawan

KENAPA PERLU ADA BLOUSE LENORA
~~~~~~~~~~~~~~
+ Material LINEN PREMUIM CRPEE yang  sangat selesa dan sesuai semua CUACA tau ๐Ÿ˜‰
+ Lipatan pleated di pergelangan tangan yang memberi kalainan pada BLOUSE LENORA
+ POKET ada KIRI dan  KANAN blouse tauu๐Ÿ˜‰
+ Nursing friendly (hidden zip) 
+ Wudhu' friendly dengan butang di pergelangan tangan
+ Mudah dijaga dan tahan lasak
+ 6 warna pilihan warna yang menarik


Harga Promo RM75 free postage seluruh malaysia

*****




PROMO COMBO TUNIC 3 in 1 - BF FRIENDLY, WUDHUK FRIENDLY, DAN PREGNANT MOMMIES .
.
KOLEKSI WARDA TUNIC PILIHAN TERBAIK SIS SEMUA ‼️
.
.
Yes, NAK NAK NAK ! Korang mesti dah lama cari Tunic Muslimah macam ni. Setiap kali keluar rumah or nak pergi kerja mesti nak cari blouse yang less iron, yg labuh, dan simple. Lagi satu.
Senang, pilih dan sarung . Korang pun mesti mengalami masalah yang sama kan?
.
Warda Tunic ni memang sesuai untuk matching dengan palazo , skirt atau seluar kegemaran korang. Senang cerita sesuai sangat lah pakai untuk pergi kerja, bersiar-siar pun sesuai. Hehe.
Jimat, all in one uolls ๐Ÿ˜‚
.
Yg paling best, Ibu mengandung dan Ibu menyusu jugak memg sesuai sgt pakai Warda Tunic ni. Ad front zip dan potongan longgar sesuai untuk mummy or mommy to be!
===================================================

KENAPA KORANG WAJIB GRAB WARDA TUNIC YG BEST NI?
.
✔ MATERIAL BERKUALITI TINGGI (Pearl Skin Platinum)

✔ CUTTING YANG LOOSE DAN TIPTOP

✔ TAK MUDAH RENYUK

✔ MESRA MENYUSU, BERWUDUK (ADA GETAH DI TANGAN) DAN PREGNANT LADY SESUAI DIPAKAI

✔ TRAVEL FRIENDLY

✔ 13 PILIHAN WARNA DAN SIZE

✔️SIZE S - XXL

=====================
HARGA WARDA TUNIC
=====================

๐Ÿ“promo price
- Sehelai RM70
- Combo 2 helai RM120
Free pos/ss add rm5

๐Ÿ“ŒREADYSTOCK ‼️

********




"NAK SELUAR LONGGAR DAN TAK KETAT?KALAU BOLEH NK YANG STRAIGHT CUT?
=========================
Ramai yang nak sangat beli seluar online tapi TAKUT sebab takut tak muat dan kecik kat bawah kan!! ๐Ÿ˜ cari kat kedai2 banyak yang kecik bawah ketat kt punggung tak tahu nak cari kat mana..sis buntu ๐Ÿ˜ž huhu..
Hari2 pakai skirt sis bosan tau nak riadah dan gerak bebas pon jd tersekat2..Siapa nak bantu sis?? ๐Ÿ˜ญ
.
KENAPA PERLU PILIH SELUAR AMANI
✓ Design STRAIGHT CUT
✓ TAK KETAT DI BAHAGIAN PEHA DAN PUNGGUNG
✓ SAIZ S-XL
✓ SESUAI KE TEMPAT KERJA DAN RIADAH
✓ MATERIAL NAGATA COTTON DRILL
✓ SENANG GOSOK DAN SUSAH KEDUT
✓ ADA POKET KIRI KANAN
✓ TAK JARANG
✓ PINGGANG SEPARUH GETAH DAN TEMPAT UNTUK PAKAI TALI PINGGANG

Harga Pasaran RM89
.
HARGA PROMOSI 1st Batch
HANYA ------› RM75
FREE POS SELURUH MALAYSIA

*****





Jom dapatkan blouse labuh menawan

BLOUSE CASSIA 2.0

Blouse Cassia kesukaan ramai kini kembali dengan Batch 2.

menarik tentang blouse Cassia 2.0

Ia dari material soft como crepe yang lembut dan selesa dipakai, mudah diurus dan less iron. selesa dipakai seharian.

Ada bukaan zip nursing di atas bahagian hadapan baju.

Ada kemasan yang comel di hujung lengan baju sesuai di pakai acara formal dan santai.

Lengan mudah sinsing memenuhi kriteria wudhu friendly

Sesuai dipadankan dengan seluar mahupun Skirt labuh.

Didatangkan dengan saiz S hingga XXL. Semua saiz pun nampak cantik menggayakan Cassia.

Ada 6 pilihan warna-warna  fresh dan sesuai ke mana jua. jika sis rambang mata jom pilih semua warna ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜

harga sebenar RM 79

tapi, kami beri sis
harga istimewa, hanya RM69 sehelai, free postage seluruh malaysia

watsapp sekarang kerana stok sangat terhad

* model is wearing S size, height 165 cm.

******






---------------------------------------------
          NIESHA
           
---------------------------------------------
๐ŸŒท HARGA PROMO RM 69
๐ŸŒท FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA

===================
CIRI CIRI ISTIMEWA
===================
๐ŸŒท Material - COMO CREPE yang berkualiti, elok terletak dan sangat selesa

๐ŸŒท 5 warna yang cantik - HOT COLORSSS  yang  konfem buat uolls semua nampak menawan

๐ŸŒท WUDHU' FRIENDLY -butang di lengan utk mudahkan ambil wudhu'

๐ŸŒท NURSING FRIENDLY -ada zip tersembunyi  yang direka khas bagi dear mommies yang nak menyusukan anak kecik

๐ŸŒท LABUH & CUTTING YANG SELESA- tidak mengikut bentuk badan dan labuh menutupi punggung

๐ŸŒท Terdapat poket di kedua-dua belah baju
.
******



NATARA Long Cardi

FEATURES NATARA
================
(1) DESIGN SIMPLE & STYLO
Boleh dipakai dgn 2 style yg berbeza. Sebagai outer cardi (unbutton) atau midi blouse (button)
.
(2) MATERIAL POLY-COTTON
Fabrik yg lembut, easy iron & sesuai sgt for daily wear sbb xpanas & comfortable to the max! Utk travel pun sesuai sgt sbb ringan & cpt kering.
.
(3) 4 PILIHAN WARNA & 6 PILIHAN SAIZ
Kaler2 yg most-wanted macam pink purple, dusty peach, teal & black. Saiz pun byk pilihan dari S sampai 3XL/50
.
(4) NURSING & WUDHU FRIENDLY
Sesuai utk semua termasuklah nursing mom. Nak berwudhu pun senang, tinggal sinsing lengan je

Promo price:rm55 free pos/ss add rm5

******



PALAZO PANTS @ PALAZO BERTULANG
๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ๐Ÿ’ฆ

Buy 1 rm45 buy 2 rm80
Free pos/ss add rm5

DETAIL PALAZO:-
**********
๐ŸŒผ Material cotton spandex/cotton bubble (kulit laici)
๐ŸŒผ Fabrik yg lembut & berkualiti dan strechable (memeri)
๐ŸŒผ Design seluar yg mempunyai jahitan di tengah (bertulang)
๐ŸŒผ Kain tebal dan tidak jarang
๐ŸŒผ Selesa dipakai dan tidak panas
๐ŸŒผ Minimum iron @ Tidak perlu digosok
๐ŸŒผ Pinggang getah penuh
๐ŸŒผ Mempunyai poket di kiri dan kanan seluar
๐ŸŒผDesign seluar kembang di bawah (bootcut)
๐ŸŒผSesuai digayakan dgn blouse or tshirt

Free size fit to size s,m dan l

UKURAN SELUAR (inci):-
*****************
Pinggang 29" - 40"
Punggung 34" - 50"
Labuh 40"

*****


CANDY JEGGING |COTTON STRETCHABLE | PLUS SIZE by SGN

*ukuran refer gambar*
* kain tebal cotton๐Ÿ‘๐Ÿป

Buy 1 rm55 buy 2 rm100
Free pos/ss add rm5

*******



LORENZA DENIM PANT

Material : soft cotton jeans..sngt selesa pakai kain strechy
๐Ÿงseason blue available s to 4xl
๐Ÿงdarkblue available s to 2xl

Size 26-28 (xs)
pinggang 26-28
labuh 38

Size 28-30 (s)
Pinggang 28-32
Labuh 39

Size 30-32 (m)
pinggang 28-32
labuh 39'

Size 34(L)
Pinggang 33-35
Labuh 40

SIZE 36-38(XL)
PINGGANG 36-38
LABUH 42

SIZE 38-40 (XXL)
PINGGANG 38-41
LABUH 43

SIZE 40-42 (XXXL)
PINGGANG 40-43
LABUH 43

SIZE 42-44 (XXXXL)
PINGGANG 42-45
LABUH 43

Promo price:rm50 free postage/ss add rm5

******




๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ NEW ARRIVAL BELLA SUITS ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ
✨ "KEKAKAK TENGAH CARI 'BAJU YANG 'LOOSE' & PATUH SYARIAH?" ✨

"ANGGUN BERKERJAYA, AURAT TERJAGA, SYARIAT TERPELIHARA"
SERLAHKAN KEYAKINAN DIRIMU DENGAN BELLA SUITS๐Ÿ‘š๐Ÿ‘–

NOW LAUNCHING! | #BELLA SUITS ,CAREER SERIES SPECIAL!
(*JOM TAG & SHARE dengan geng ofis dan bff uols yang nak bergaya patuh syariah reramai berjemaah!)

"Susah betul nak cari blaus yang sesuai ke ofis. Kebayakkn jumpa yg pendek-pendek je atas pinggul, tangan tiga suku, cutting fit dan kecik. Nak cari blaus yang nampak moden tapi patuh syariah memang payah..๐Ÿ˜ข"

DAH jangan risau. Sekarang dengan BELLA SUITS - multistyle blouse, semua masalah sis takde lagi..tak yah pening2 dah..๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ˜„
Kak opie keluarkan lagi koleksi BARU blaus & pants special untuk kekakak semua ke ofis.

Serius blaus ni sesuai kemana2 je Sarung & siap!

---------------------------------------------------------------
APA YG BEST SGT BELLA SUITS NI
KAK OPIE ?๐Ÿ˜ƒ Ok ni Kak opie nak bgtau nih..
---------------------------------------------------------------
๐Ÿ’Wuduk friendly
๐Ÿ’Minimal Iron Material
Material PREMIUM COMO CREPE
๐Ÿ’ZIP DEPAN Friendly Breastfeeding
๐Ÿ’Multiple Choice Of 6 colour
๐Ÿ’SIZE XS S M L XL
๐Ÿ’Cutting A Cut
๐Ÿ’Pinggang bergetah belakang

Jom dapatkan harga “PROMOSI”dari kami

“PROMOSI”
“PROMOSI”
“PROMOSI”

Promo price:Rm110 free pos/ss add rm5

STOK TERHAD YE๐Ÿคค๐Ÿคค

So apa lagi jom la PM ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
Nak lebih mudah just klick je

TUNGGU! ✋
TUNGGU! ✋
TUNGGU! ✋

** Jangan risau harga mampu milik pos sampai depan rumah ok :D
๐Ÿ”ป๐Ÿ”ป๐Ÿ”ป๐Ÿ”ป๐Ÿ”ป๐Ÿ”ป๐Ÿ”ป๐Ÿ”ป๐Ÿ”ป๐Ÿ”ป๐Ÿ”ป๐Ÿ”ป๐Ÿ”ป๐Ÿ”ป

Jangan lupa LIKE n SHARE pada kawan2 yg sukakn gaya sopan dan anggun


**********




2⃣0⃣1⃣8⃣❗❗❗
NEW COLLECTION 2018

yeeess tunic baru simple dan selesa!!

IZARA TUNIC
----------------------------------------

SEMESTIYA PLUS SAIZ PASTI ADA XS----5XL

mudah untuk ibu meyusu juga..
butang yang boleh dibuka

material como crepe yang cukup selesa dan mudah gosok..

harga yang mampu milik dan free postage yang berbaloi2...

stock sgt limited!!!

๐Ÿ“Œmaterial como crepe
๐Ÿ“Œbf
๐Ÿ“Œzip ditgn mudah wuduk
๐Ÿ“Œxs hingga 5xl

harga promo
RM70sm/RM75ss
FREE POSTAGE

*********




๐ŸŽ‰LAYERED SKIRT
Price : RM70 Free postage to SM/add RM5 to SS
Material : Moss Crepe
Size : S,M,L

๐Ÿ‘šSTATEMENT TEE ๐Ÿ‘š(short sleeve)
Price ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
1pcs RM40 Free Pos to SM/add rm3 for SS
3pcs RM100 Free Pos to SM/add rm5 for SS

๐Ÿ‘šSTATEMENT TEE ๐Ÿ‘š(long sleeve)
1pcs RM45 Free Pos to SM/add rm3 for SS
3pcs RM120 Free Pos to SM/add rm5 for S

๐ŸŒธ 2 color (black and white)
๐ŸŒธ high quality cotton
๐ŸŒธ simple and stylish

๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰COMBO PROMO ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰

❤️LAYERED SKIRT + STATEMENT TEE (short sleeve) = RM100 Free Postage to SM
❤️LAYERED SKIRT + STATEMENT TEE (long sleeve) = RM110 Free Postage/ss add rm5

****




[EXCLUSIVE] QAIREEN TUNIC, blouse labuh yg SANTAI, SELESA & IN TREND kini DILANCARKAN! ๐Ÿ˜ฑ
.
YES! #qaireentunic sgt cantik, sgt selesa, material sgt sedap! tu jaminan kami ๐Ÿ˜‰
.
#qaireentunic adalah design yg direka khas utk digayakan ke tempat keje, keluar berjalan dan majlis2 santai ๐Ÿ˜Š
.
—----------------------------------------------------------------
✔️ MATERIAL. kami menggunakan fabric PREMIUM COMO CREPE. permukaan fabric ini tidak licin, tidak stretch dan tidak mudah renyuk .. kami memberikan jaminan material & jahitan yang memuaskan..  insyaAllah fabric digunakan berkualiti dari Jakel dan production jahitan di kilang kami sendiri ๐Ÿ˜Š
✔️ MESRA WUDHUK . u olls perasan tak.... ada zip dekat lengan #qaireentunic ni, u olls boleh buka dan terus sentengkan lengan. zip yg digunakan juga berkualiti tau, pasti tak sekat2 ๐Ÿ˜Š
✔️ MESRA MENYUSU. ok ni adalah kelebihan pada ibu-ibu yang breast feeding yee.. di bahagian depan ada zip yg boleh membantu u olls susukan baby yee.. dan zip ini juga memudahkan u olls memakai dan membuka si #qaireentunic ni  ๐Ÿ˜Š
✔️ AVAILABLE 6 WARNA & 4 SIZE. kami menggunakan gabungan 6 warna yang super duper hot ! warna-warna yang menjadi igauan setiap wanita.. ceeeeyyy !!! ๐Ÿ˜
✔️ POTONGAN SEMPURNA. yes! ini adalah perkara yg sgt penting dlm pemilihan baju... u olls mesti nak cutting yg best kan? sedap di pakai kan? insyaAllah #qaireentunic mempunyai potongan blouse labuh yg sempurna ๐Ÿ˜‰
✔️ IN TREND. bergaya pun kena ikut trend kan? u olls perasan tak sekarang trend design ruffle? alaa.... macam dekat dada #qaireentunic ni la.. cantik kan? ๐Ÿ˜Š
.
'waahh.. betul la sis.. ciri2 yg ada kt atas tu mmg buatkan #qaireentunic boleh pkai ke mana pun taauu'
.
—----------------------------------------------------------------

Promo price: rm70 free postage seluruh malaysia

*****





๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃnew Collection set dress bebunga alora
& New cardigan alora

Set rm90 ttermasuk pos
Ss add rm5

Dress rm55 termasuk pos
Cardigan rm55 termasuk pos
Ss add rm5

Material Cardigan moss crepe berkualiti
Ada poket Kiri kanan
Ada bunga sulam lengan...

Ukuran dresss
.bahu 16 Inci - 20 Inci
Dada 36- 50
Labuh 55  inci

Ukuran cardigan
Bahu jenis jatuh yeaa
Dada max 44
Labuh 38 inci

********



Lily  punjabi

♥️Price :Rm60 free postage sem /add rm7 for ss

Material : cotton strechable

Ukuran  -S๐ŸŒน
Bahu :14-14.5
Dada :34-36
Labuh tgn :22
Labuh baju :48

Ukuran  -m๐ŸŒน
Bahu :15-15.5
Dada :36-38/40
Labuh tgn :23
Labuh baju :48

Ukuran L to XL
Bahu :16
Dada :40-42 
Ketiak :20
Labuh tgn :23
Labuh baju :48

(Semua dalam inci )

****





New arrival!!

Palazo Rosses
Promo price:rm50 free pos/ss add rm5

Free size fit to size s,m dan l
(Rujuk carta ukuran)

Material: Printed Moss Crepe
**Material lembut dan sangat2 selesa
**pinggang getah penuh dan selesa dipakai

******



[DILANCARKAN!] DHALIAH SUIT, set blouse + palazo yg ringkas, kemas & menawan ❤️
''waahhh cantiknya, baju camni la saya cari2... simple tp cantik, sesuai pkai ke mana pun...๐Ÿ˜˜''
.
.
.
'tq sis.. baju sis jual mmg padan dgn saya.. cutting pun ok, suka sgt! ๐Ÿ˜˜'
- miza, shah alam -
.
'dulu mmg susah nak cri baju sesuai pegi keje.. kedai area sini semuanye jual baju fesyen lama.. tp sejak kenal sis, tak cri tempat lain dah! beli online je senang.. ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„'
- dania, temerloh -
------------------------------------------------------------------
.
Alhamdulillah, rmai yg dah jdi regular customer..
rasa seronok sgt2 dpat puaskan hati ramai customer ๐Ÿ˜
.
hari2 ada yg pm...
'salam sis.. ade baju baru tak? ๐Ÿ˜…'
'sis... klau ada baju baru lgi pm saya yeee ๐Ÿ™‚'
.
so.. sis sentiasa usaha utk upload design2 yg meletop... sebab sis tau rmai yg tunggu2 ๐Ÿ˜‰
.
wokeeyyy.... kli ni sis nak kenalkan pda u olls, SET BLOUSE + PALAZO yg sgt RINGKAS, KEMAS & MENAWAN! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
sis yakin dekat sini rmai wanita bekerjaya kan? ๐Ÿ˜‰
u olls WAJIB jadikan #dhaliahsuit salah satu uniform keje u olls! jaminan puas hati sis bagi! ๐Ÿ˜Ž
.
sekali lgi sis ulang....
U OLLS WAJIB JADIKAN DHANIAH SUIT UNIFORM KEJE U OLLS!! U OLLS PASTI AKAN BERPUAS HATI ๐Ÿ˜
.
sooo... utk design terbaru ni, pada yg belum pernah mencuba koleksi dri sis, u olls kena grab #dhaliahsuit ni tau!
u olls sendri tgok kan? #dhaliahsuit ni simple je.. tp tetap nmpak menawan.. sgt sesuai klau u olls pkai pegi ke mana pun ๐Ÿ˜‰
.
sebab apa sis ckap camtu?? ๐Ÿ˜Š
.
------------------------------------------------------------------
u olls baca dulu kelebihan #dhaliahsuit kt bawah ni yee ๐Ÿ˜Š๐Ÿ‘‡
.
✔️ MATERIAL. kami menggunakan fabric PREMIUM COMO CREPE. permukaan fabric ini tidak licin, tidak stretch dan tidak mudah renyuk .. kami memberikan jaminan material & jahitan yang memuaskan.. sebab apa Cik Emyra cakap camtu? insyaAllah fabric digunakan berkualiti dari Jakel dan production jahitan di kilang kami sendiri ๐Ÿ˜Š
✔️ MESRA WUDHUK . u olls perasan tak.... ada cuff dekat lengan #dhaliahsuit tu, u olls boleh buka butang di cuff dan terus sentengkan lengan  ๐Ÿ˜Š
✔️ MESRA MENYUSU. ok ni adalah kelebihan pada ibu-ibu yang breast feeding yee.. di bahagian depan ada zip yg boleh membantu u olls susukan baby yee.. dan zip ini juga memudahkan u olls memakai dan membuka si #dhaniahsuit ni  ๐Ÿ˜Š
✔️ AVAILABLE 6 WARNA & 4 SIZE. kami menggunakan gabungan 6 warna yang super duper hot ! warna-warna yang menjadi igauan setiap wanita.. ceeeeyyy !!! ๐Ÿ˜
✔️ POTONGAN SEMPURNA. yes! ini adalah perkara yg sgt penting dlm pemilihan baju... u olls mesti nak cutting yg best kan? sedap di pakai kan? insyaAllah #dhaliahsuit mempunyai potongan blouse dan palazo yg sempurna ๐Ÿ˜‰
✔️ LAIN2. sedikit info tambahan utk u olls, di pinggang palazo terdpat getah dan juga zip sisi yaaa ๐Ÿ˜Š
.
'ok sis, dri apa yg sis cerita psal #dhaliah suit ni, mmg buat saya tak sbar2 sgt! nk jgak #dhaliahsuit ni ๐Ÿ˜‰'
.
'tapii.. berapa harga #dhaliahsuit ni sis? mahal tak?๐Ÿ˜ฑ'
------------------------------------------------------------------
.
Promo price:rm120 free pos/ss add rm5

*****





SHULAINA BLOUSE
TRENDY MUSLIMAH BLOUSE

SIZE XXS-XL
Rm60 free pos/ss add rm5

SIZE XXL-5XL
RM80 free pos/ss add rm5

SIZE 6XL-10XL
RM100 free pos/ss add rm5

Size : Top XXS : Length : 33inch , Bust : 30inch , Shoulder : 13inch , Sleeve : 21inch , Waist : 26inch , Hip : 32inch

Size : Top XS : Length : 33inch , Bust : 32inch , Shoulder : 13inch , Sleeve : 21inch , Waist : 28inch , Hip : 34inch

Size : Top S : Length : 33inch , Bust : 34inch , Shoulder : 13.5inch , Sleeve : 22inch , Waist : 30inch , Hip : 36inch

         Top M : Length : 33inch , Bust : 36inch , Shoulder : 14inch , Sleeve : 22inch , Waist : 32inch , Hip : 38inch

         Top L : Length : 33inch , Bust : 38inch , Shoulder : 14.5inch , Sleeve : 22inch , Waist : 34inch , Hip : 40inch

      Top XL : Length : 33inch , Bust : 40inch , Shoulder : 15inch , Sleeve : 22inch , Waist : 36inch , Hip : 42inch

Size : Top 2XL : Length : 33inch , Bust : 42inch , Shoulder : 15.5inch , Sleeve : 23inch , Waist : 38inch , Hip : 44inch

        Top  3XL : Length : 33inch , Bust : 44inch , Shoulder : 16inch , Sleeve : 23inch , Waist : 40inch , Hip : 46inch

      Top  4XL : Length : 33inch , Bust : 46inch , Shoulder : 16.5inch , Sleeve : 23inch , Waist : 42inch , Hip : 48inch

   Top  5XL : Length : 33inch , Bust : 48inch , Shoulder : 17inch , Sleeve : 23inch , Waist : 44inch , Hip :50inch

Size : Top 6XL : Length : 33inch , Bust : 50inch , Shoulder : 17.5inch , Sleeve : 23inch , Waist : 46inch , Hip : 52inch

        Top  7XL : Length : 33inch , Bust : 52inch , Shoulder : 18inch , Sleeve : 23inch , Waist : 48inch , Hip : 54inch

      Top  8XL : Length : 33inch , Bust : 54inch , Shoulder : 18inch , Sleeve : 23.5inch , Waist : 50inch , Hip : 56inch

   Top  9XL : Length : 33inch , Bust : 56inch , Shoulder : 18.5inch , Sleeve : 23.5inch , Waist : 52inch , Hip :58inch

   Top  10XL : Length : 33inch , Bust : 58inch , Shoulder : 19inch , Sleeve : 23.5inch , Waist : 54inch , Hip :60inch

Material : Como Heavy Crepe

*****






Jom dapatkn blouse labuh menawan

Embroidered Button Shirt

Buy 1 rm65 buy 2 rm120
Free pos/ss add rm5

Measurement:
Size S: Length: 66-71cm Bust: 92cm Shoulder: 48cm Sleeve: 47cm 
Size M: Length: 68-73cm Bust: 96cm Shoulder: 49cm Sleeve: 48cm 
Size L: Length: 70-75cm Bust: 100cm Shoulder: 50cm Sleeve: 49cm 
Material: Cotton (Not-Stretchable) 

****




Stripped Loose Blouse

Promo price: rm65 free pos/ss add rm5

Measurement:
Size S: Length: 78-83cm Bust: 96cm ShoulderSleeve: 49cm
Size M: Length: 79-84cm Bust: 100cm ShoulderSleeve: 50cm
Size L: Length: 80-85cm Bust: 104cm ShoulderSleeve: 51cm
Material: Cotton (Not-Stretchable)

****



Terbaru Sayang ๐Ÿ˜ป

Special Release Jegging Off Season

Material Sangat Soft Dan Memeri Tau ๐Ÿ˜˜

Patern Skinny
Cawat Full

- Jegging Batch 2 -

*38*
Pinggang 28"-30"
Punggung 38"-40"
Peha 18"-20"
Labuh 39"

*40*
Pinggang 30"-34"
Punggung 36"-44"
Peha 18"-22"
Labuh 40"

*42*
Pinggang 32"-38"
Punggung 36"-46"
Peha 20"-28"
Labuh 40"

*44*
Pinggang 34"-40"
Punggung 40"-50"
Peha 20"-28"
Labuh 40"

*46*
Pinggang 32"-44"
Punggung 44"-56"
Peha 22"-30"
Labuh 40"

*48*
Pinggang 36"-46"
Punggung 44"-50"
Peha 22"-32"
Labuh 41"

*50*
Pinggang 38"-50"
Punggung 48"-58"
Peha 26"-30"
Labuh 41"

*52*
Pinggang 40"-54"
Punggung 52"-60"
Peha 26"-34"
Labuh 41"

*54*
Pinggang 40"-54"
Punggung 48"-64"
Peha 28"-36"
Labuh 41"

*56*
Pinggang 42"-54"
Punggung 58"-70"
Peha 30"-38"
Labuh 41"

Promo price:rm55 free pos/ss add rm5

*****





[DIRECTLY GORGEOUS, CANTIK & SELESA, KAIN RINGAN TAK MELEKAT DI BADAN]
.
"ZAARA BLOUSE"
.
.
CIRI2
====
๐Ÿ’‹Material Luxury Como Crepe

๐Ÿ’‹DESIGN YANG SIMPLE TAPI STYLO

๐Ÿ’‹ UKURAN LABUH YANG SELESA, MENGIKUT SYARIAT
LEMBUT

๐Ÿ’‹ SELESA & TIDAK PANAS

๐Ÿ’‹ TIDAK JARANG

๐Ÿ’‹ JATUH & FLOWY

๐Ÿ’‹ SENANG DIGOSOK

๐Ÿ’‹ TIDAK MUDAH BERKEDUT

๐Ÿ’‹ SENANG DIBASUH

๐Ÿ’‹ ZIP - BF FRIENDLY

๐Ÿ’‹ SAIZ: S - XL
.
Promo price:rm60 free pos/ss add rm5

***


๐ŸŒธ RESTOCK AGAIN ๐ŸŒธ
.
PINAFORE JUMPSUIT .
____
Promo price
RM 65(FIT UNTIL L) 
RM 70(FIT UNTIL XL) 
.
FREE POSTAG/ SS ADD RM 10.

MEASUREMENT :
.
FREE SIZE FIT TO SIZE S,M DAN L
.
Pinggang 25"-32" 
Punggung 120cm
Peha 66cm
Kaki 60cm
Panjang 97cm
.
FREE SIZE FIT TO SIZE  M, L DAN XL
.
Pinggang 33"-40" 
Punggung 128cm
Peha 70cm
Kaki 60cm
Panjang 97cm
.
*model pakai size L
.
๐ŸŒธtali boleh adjust
.
๐ŸŒธmaterial yang sangat selesa
.
๐ŸŒธtidak panas
.
MATERIAL : POLY COTTON HIGH QUALITY (stretchable) .


Tips pemakaian tali pinafore . Boleh silang atau pun straight ๐Ÿค—๐Ÿค—

****





๐ŸŒธ RESTOCK AGAIN ๐ŸŒธ
.
PINAFORE JUMPSUIT .
____
Promo price
RM 65(FIT UNTIL L) 
RM 70(FIT UNTIL XL) 
.
FREE POSTAGE/ SS ADD RM 10.

MEASUREMENT :
.
FREE SIZE FIT TO SIZE S,M DAN L
.
Pinggang 25"-32" 
Punggung 120cm
Peha 66cm
Kaki 60cm
Panjang 97cm
.
FREE SIZE FIT TO SIZE  M, L DAN XL
.
Pinggang 33"-40" 
Punggung 128cm
Peha 70cm
Kaki 60cm
Panjang 97cm
.
*model pakai size L
.
๐ŸŒธtali boleh adjust
.
๐ŸŒธmaterial yang sangat selesa
.
๐ŸŒธtidak panas
.
MATERIAL : POLY COTTON HIGH QUALITY (stretchable) .


Tips pemakaian tali pinafore . Boleh silang atau pun straight ๐Ÿค—๐Ÿค—

****






NEW RELEASE DRESS TALI HALUS MUAT SAMPAI PLUS SIZE 4XL๐Ÿ˜ฑ๐ŸŒธ

๐Ÿ’EXCLUSIVE DENIM DRESS 
free size xs fit xxxxl
bahu 13.5-19'
dada 30- 50'

Material : 
๐ŸŒธbahagian dada ke pinggang mix cotton strechable 
๐ŸŒธbahagian pinggang ke bawah moss crepe ala ala kembang princess 

๐Ÿ’SHORT CARDIGAN
Colour : black darkblue darkgrey 
Material : soft cotton 
size s 14'
size m 14.5'
size l 15'
size xl 16'
size 2xl 17'
size 3xl 18-19'

dress only rm55
cardigan only rm50
one set rm90
~free postage semenanjung
~sabah sarawak add rm7

****



Terbaru Sayang ๐Ÿ˜˜

Kemeja Jeans Lembut ๐Ÿ˜ป

Sesuai Dipakai Bila Bila Masa , Lansung Tak Lapuk Dizaman Tau ๐ŸŒบ

*model pakai size 44

Ukuran :

*34*

bahu 15
dada 32
tangan 25
armwhole 12
labuh 26

*36/38*

bahu 15
dada 36
tangan 25
armwhole 14
labuh 26

*40*

bahu 16
dada 38
tangan 26
armwhole 16
labuh 27

*42*

bahu 16
dada 40
tangan 26
armwhole 16
labuh 27

44

bahu 16.5
dada 42
armwhole 18
tangan 27
labuh 28

*46*

bahu 17
dada 46
tangan 27
armwhole 18
labuh 28

Promo price:rm60 free pos/ss add rm5

******





LONGDRESS LUFINA MOCCA

MATERIAL :
BUBBLECREPE

Free size fit to size s,m,l dan xl
MEASUREMENT :
LILIT DADA :130CM
LABUH :102CM

Promo price:rm80 free pos/ss add rm5

*****






๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ

QISYAA LONG TOP

> DESIGN LABUH SUPER SOPAN

Rekaan blouse tapi LABUH dengan kombinasi 2 tone warna "mewah" siyesly rasa ber"iman" jer bila pakai. Super sopan, ayu dan gojes. Sesuai di match dengan skirt atau seluar.

> MATERIAL DUBAI MOSS CREPE

Sangat selesa, tak jarang dan mudah iron. Pakai seharian pon rasa mcm tak nak tukar baju len!

> WUDHU N BF FRIENDLY

Zip di dada n tangan special utk mommy yg nak bf n muslimah yg nk berwudhu

Size S - XL
PROMO PRICE : RM 70

Size 2XL - 5XL
PROMO PRICE : RM 75

✅ HARGA TERMASUK CAJ PENGHANTARAN SELURUH MALAYSIA

*****



Caliana Elegant Blouse

(+) Rekaan blouse muslimah yg sangat “stylish”, bergaya tapi nampak sangat sopan uols.

(+) Cutting “princess” kembang setaman, flowy dia siyesly MERECIKSS mata memandang

(+) Zip di dada dan di tangan memudahkan si gadis manis berwhuduk dan menyusukan anak kesayangan di mana saja!

(+) 7 pilihan warna “mewah” drpd pastal sehingga bold. Ketujuh2 warna tip top smuanya.

(+) Kombinasi 2 material, como crepe dan rose chiffon. Memberikan effect yg sgt menarik, rasa yg sgt selesa.

WARNA YANG DI RESTOCK BATCH DECEMBER :

1. Sassynude
2. Rubyrose
3. Vioryblue
4. Maniggo
5. Ivorymint
6. Tangeline

Promo price rm75
:: ✅ HARGA TERMASUK FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA ::
____________

******




Seluar Army Pants Ni Sangat Strechy Tau
Sesekali Tukar Gaya Sempoi Sikit
Kain Selesa Dan Sejuk , Lembut!

Ukuran : 

TAG 8
Pinggang 26"30”
Punggung 32"-36”
Peha 18"-22”
Labuh 39.5"

TAG 10
Pinggang 28"-34”
Punggung 33"-37”
Peha 19"-23”
Labuh 40"

TAG 12
Pinggang 30-34”
Punggung 34-38”
Peha 20"-24”
Labuh 40.5"

TAG 14
Pinggang 32-36”
Punggung 38-42”
Peha 21 - 25”
Labuh 41"

TAG 16
Pinggang 34-38”
Punggung 36"-42”
Peha 26”
Labuh 41.5"

TAG 18
Pinggang 36-40”
Punggung 37"-44”
Peha 23"-27”
Labuh 42"

TAG 20
Pinggang 38"-44”
Punggung 38"-46@
Peha 24"-28”
Labuh 43"

Buy 1 rm55 buy 2 rm100
Free pos/ss add rm5

****




Terbaru Sayang ๐Ÿ˜

Tunic Zehan Khas Untuk Muslimah , Design Labuh Tutup Punggung
Ada Button Sesuai untuk Nusing

Kain Sejuk Sangat Serap Peluh ๐Ÿ˜˜

Ukuran :

~S ~
BAHU 17"
DADA 40"
ARMHOLE 14"
PANJANG TANGAN 21"
PUNGGUNG 48"
LABUH 37"

~M ~
BAHU 18"
DADA 42"
ARMHOLE 14"
PANJANG TANGAN 21"
PUNGGUNG 50"
LABUH 37"

~L ~
BAHU 18"
DADA 44.5"
ARMHOLE  18"
PANJANG TANGAN 22.5"
PUNGGUNG 50"
LABUH 37"

~XL ~
BAHU 20"
DADA 46.5"
ARMHOLE 18"
PANJANG TANGAN 23"
PUNGGUNG 54"
LABUH 37"

~2XL ~
BAHU 20"
DADA 48"
ARMHOLE 18"
PANJANG TANGAN 23"
PUNGGUNG 56"
LABUH 38"

~3XL ~
BAHU 21"
DADA 48"
ARMHOLE 20"
PANJANG TANGAN 24"
PUNGGUNG 60"
LABUH 38"

Promo price:rm60 free pos/sa add rm5

*****



Yes! Yes! Yes! Ini kurung keluaran PERTAMA daripada kami. Berkonsepkan 3 in 1. "Apa yang 3 in 1 nyer tu?". Iyer la, Mana nak dpt rekaan baju kurung tapi sekali pandang mcm JUBAH MODERN, bila dipadankan dengan seluar terus bertukar menjadi BLOUSE MUSLIMAH SEJATI? Amazing sesangat kan!
.
.
MODEST AND COMFORTABLE

Rekaan kurung yg MODERN tetapi mengekalkn ciri MUSLIMAH SEJATI dengan cutting yg loose confirm akan rasa sgt selesa dan sesuai utk kemana shj! Yg tinggi, sederhana tinggi dan tak berapa tinggi smua nya boleh bergaya dengan kurung ni sb kain nyer boleh di adjust kelabuhan. Jd dah tak ada halangan dah utk bergaya dengan kurung syari kan?:blush:
.
.
MATERIAL YANG SANGAT SELESA

Kurung syarie ni menggunakan material DUBAI COMO CREPE. Memang buat sister rasa sejuk dan berangin jer sepanjang hari. Sangat sesuai dengan cuaca Malaysia ni.
.
.
PELBAGAI PILIHAN WARNA TERBAIK

Best kan ada 14 pilihan warna terbaik 2017. Berkenan yg pastel ke yang gelap? Semuanya ada tau. Yang best giler tu, tak kisah la dpt wrna apa smuanya gojes. "Wah boleh rambang mata ni nak pilih yg mana. Semuanya cantik giler2 ni:speak_no_evil:"
.
.

MESRA BF DAN WUDHU

Kurung ni mesra bf dan wudhu. Suka la tu smbil bergaya masih boleh bf kan anak! Bukn tu jer, kurung ni jugak mesra wudhu tau.

Promo price:rm149 free postage seluruh malaysia

*******





NEW RELEASE DRESS TALI HALUS MUAT SAMPAI PLUS SIZE 4XL๐Ÿ˜ฑ๐ŸŒธ

NAYLA FLORAL WITH KIABI JACKET ๐Ÿ’

๐Ÿค—dress
free size xs fit xxxxl

bahu 13.5-19'
dada 30- 50'

material
๐ŸŒธbahagian dada ke pinggang mix cotton strechable

๐ŸŒธbahagian pinggang ke bawah moss crepe ala ala kembang princess maximum pinggul 65'๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜

preggy mom sgt sesuai

~sesuai utk 169cm ke bawah

๐ŸŒธukuran bahu

JACKET JEANS FOR PLUS SIZE
๐ŸŒธKIABI๐ŸŒธ

SIZE S M L XL 2L 3L 4L 5L 6L๐Ÿ˜ฑ

๐Ÿ’high quality denim sgt sedap pakai
๐Ÿ’unisex utk male n female
๐Ÿ’refer ukuran betol2 sebelum beli sbb jacket ni cutting besar
๐Ÿ’size model pakai takde ye

๐Ÿ‘šLABEL S
(sesuai utk size s/m)
bahu 15-16'
dada 36-38'
ukur lilit lengan 18'

๐Ÿ‘šLABEL L
(sesuai utk L,XL,2XL)
bahu 16-17.5'
dada 40-44'
ukuran lilit lengan 20'

๐Ÿ‘šLABEL XXL
(sesuai utk 3XL,4XL)
bahu 18-19
dada 48-52'
ukur lilit lengan 22'

๐Ÿ‘š SIZE 3L
bahu 19'
dada 50-52'
ukur lilit lengan 24'
labuh 28'

๐Ÿ‘šSIZE 4L
bahu 20'
dada 54-56'
ukur lilit lengan 25'
labuh 28'

๐Ÿ‘šSIZE 5L
bahu 21'
dada 58-60'
ukur lilit lengan 26'
labuh 29'

๐Ÿ‘šSIZE 6L
bahu 22'
dada 60-62'
ukur lilit lengan 27'
labuh 29'

๐Ÿ’ 1 colors only darkblue

dress only rm55
jacket kiabi only rm60
one set rm100
~free postage semenanjung
~sabah sarawak add rm7 n

******






#TERBARU [ SUIT PALING MODEN & VERSTAIL UNTUK MUSLIMAH TAMPIL ANGGUN ] ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ


====================
APA BESTNYER BELLA SUIT NI?
===================

๐ŸŒธMATERIAL COTTON LINEN
Sifat linen yang tahan lasak tak mudah renyuk & senang iron. 

๐ŸŒธPOKET DI KANAN BAJU 
Mudah untuk kakak2 letak barangan kecil. Lepas ni jangan lupa letak barang kat mana tau!

๐ŸŒธPOKET DIKIRI & KANAN SELUAR
Ha... Best tau...kt seluar pun ada poket kiri & kanan..

๐ŸŒธNURSING & WUDHU FRIENDLY
Of course, ciri-ciri ni mesti ada dalam list. Zip depan tgh dada dan butang ditangan. Mudah utk menyusu dan ambil wudhu☺๐Ÿ‘๐Ÿป

๐ŸŒธ4 WARNA CUN
Ada 4 warna hot untuk kakak-kakak pilih. Kalau rambang mata, apa lagi, grab empat2 warna, ๐Ÿ˜๐Ÿ˜

๐ŸŒธSIZE S-XXXL
Cutting polos .. selesa sgt tau.. Yang berbadan besar pun sesuai sgt la pkai BELLA SUIT ni ..nampak elegant gituuu  ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป

HARGA MACAM MANA ?
HANYA RM110 FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA‼️


Jangan melepas tau! #STOK LIMITED‼

#MACAM MANA NAK BUAT TEMPAHAN❓

*****




JACKET JEANS FOR PLUS SIZE
๐ŸŒธKIABI๐ŸŒธ

SIZE S M L XL 2L 3L 4L 5L 6L๐Ÿ˜ฑ

๐Ÿ’high quality denim sgt sedap pakai
๐Ÿ’unisex utk male n female

๐Ÿ‘šLABEL S
(sesuai utk size s/m)
bahu 15-16'
dada 36-38'
ukur lilit lengan 18'

๐Ÿ‘šLABEL L
(sesuai utk L,XL,2XL)
bahu 16-17.5'
dada 40-44'
ukuran lilit lengan 20'

๐Ÿ‘šLABEL XXL
(sesuai utk 3XL,4XL)
bahu 18-19
dada 48-52'
ukur lilit lengan 22'

๐Ÿ‘š SIZE 3L
bahu 19'
dada 50-52'
ukur lilit lengan 24'
labuh 28'

๐Ÿ‘šSIZE 4L
bahu 20'
dada 54-56'
ukur lilit lengan 25'
labuh 28'

๐Ÿ‘šSIZE 5L
bahu 21'
dada 58-60'
ukur lilit lengan 26'
labuh 29'

๐Ÿ‘šSIZE 6L
bahu 22'
dada 60-62'
ukur lilit lengan 27'
labuh 29'

๐Ÿ’ 1 colors only darkblue
๐Ÿ’kalau nk match kan jacket kiabi dengan mana mana dress rm100 je free pos/ss add rm5☺

PRICE JACKET RM60

free post/ sabah sarawak add postage rm7

******




SET KULOT PATRICIA
TOP ADA ZIP BELAKANG

MATERIAL :
TOP:
BALOTELI
PANTS:
KATUN

MEASUREMENT :
FREE SIZE FIT TO SIZE S,M,L DAN XL

Promo price:rm90 free pos/ss add rm5

*****






SUPER STRECHY ACID DENIM JEGGING๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ

MUAT SAMPAI 6XXXL๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ•บ๐Ÿป๐Ÿ˜

Material Jegging denim Lembut and memeri

Ukuran ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
๐ŸŒธ๐Ÿ‘–
Pinggang 32"-44"
Punggung 44"-56"
Peha 22"-30"
Labuh 40"

๐ŸŒธ๐Ÿ‘–
Pinggang 36"-46"
Punggung 44"-50"
Peha 22"-32"
Labuh 41"

๐ŸŒธ๐Ÿ‘–
Pinggang 38"-50"
Punggung 48"-58"
Peha 26"-30"
Labuh 41"

๐ŸŒธ๐Ÿ‘–
Pinggang 40"-54"
Punggung 52"-60"
Peha 26"-34"
Labuh 41"

๐ŸŒธ๐Ÿ‘–
Pinggang 40"-54"
Punggung 48"-64"
Peha 28"-36"
Labuh 41"

๐ŸŒธ๐Ÿ‘–
Pinggang 42"-54"
Punggung 58"-70"
Peha 30"-38"


Promo price rm55 ONLY ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ free pos/ss add rm7

*****






Seles digayakan di mana saja

BLOUSE PLUS SIZE / CASANOVEE

DADA 48"

Buy 1 rm45 buy 2 rm80
Free pos/ss add rm5

*****





Xavier denim jeans๐Ÿ‘–๐Ÿ‘–

SIZE S SAMPAI 4XL ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜

-material denim strechy sedap pakai☺


๐Ÿ‘–LABEL L (size s/m)

pinggang 28-30
peha 19 can strech 22
pinggul 36 strech 40
labuh 41’

๐Ÿ‘–LABEL XL (size L/XL)

pinggang 32 strech 36’
peha 20 can strech 24’
pinggul 40 can strech 48’
labuh 41’

๐Ÿ‘– LABEL XXL (size XL/2XL)

pinggang 36 strech 40’
peha 22 strech 26’
pinggul 43 strech 50@‘
labuh 41’

๐Ÿ‘–LABEL XXXL (size 2XL/3XL)

pinggang 38 strech 43’
peha 24 strech 28’
pinggul 46 strech 54’
labuh 41’

๐Ÿ‘–LABEL XXXXL (SIZE 3XL/4XL)

pinggang 41 strech 48’
peha 26’ strech 30’
pinggul 48’ strech 60’
labuh 41’

COLORS
๐ŸŒธdarkblue all size available 
๐ŸŒธblue jeans available label L,XL

Promo price: rm55 free pos/ss add rm7

*****




SELENA LONG TUNIK ABU

TOP: LABUH
PANTS : PINGGANG GETAH

MATERIAL :
BABYTERY

MEASUREMENT :
FREE SIZE FIT TO SIZE S,M,L DAN XL
TOP :
LILID DADA :98CM
LABUH :120CM
PANTS :
LABUH 130CM

PROMO PRICE:RM70 FREE POS/SS ADD RM5

*****



PATCHED JEANS

Promo price:rm79 frer postage

Made from Real Jeans Texture and come with Sizes
.
Measurement
Label 27
Waist 27-29in
Hips 35in
Thighs 7.5in
Length 37.5in
Crotch 10in
.
Label 29
Waist 29-31in
Hips 36in
Thighs 8in
Length 37.5in
Crotch 10.5in

Label 31
Waist 31-33in
Hips 37in
Thighs 11in
Length 38.5in
Crotch 11in
.
Label 33
Waist 33in-35in
Hips 38in
Thighs 9in
Length 39n
Crotch 11.5in
.
Label 35
Waist 35in-37in
Hips 39in
Thighs 9.5in
Length 39in
Crotch 12in
.
*****






ROSSE DRESS + SOFT CARDIGAN ๐ŸŒน

๐Ÿค— DRESS 
free size xs fit xxxl
bahu 13.5-18'
dada 30- 48'
Material :  mix cotton fabrik lembut
preggy mom sgt sesuai
sesuai utk 167cm ke bawah

๐Ÿค— CARDIGAN (ukuran bahu)
material soft cotton 

size s 14'
size m 14.5'
size l 15'
size xl 16'
size 2xl 17'
size 3xl 18-19'

dress only rm50
cardigan only rm50
one set rm90

~free postage/ ss add rm7

***&




♦️ SUPER SALES ♦️

Jom dapatkan koleksi blouse labuh menawan. Plus size pun ada murah je

Code: 3410 / 3412 / 3414 / 3416 / 3418 / 3420 / 3422 / 3424


Buy 1 rm45 buy 2 rm80
Free pos/ss add rm5
(normal price rm55 sehelai)

******.

 Ready Stock
.
 #8005 MILEY SKINNY JEANS

 #7009rj ‼️Suggest One Size Bigger‼️

Promo price: RM79 SM / RM83 SS

Made from Real Jeans Texture and come with Sizes
.
Measurement
Label 27
Waist 27-29in
Hips 35in
Thighs 7.5in
Length 37.5in
Crotch 10in
.
Label 29
Waist 29-31in
Hips 36in
Thighs 8in
Length 37.5in
Crotch 10.5in

Label 31
Waist 31-33in
Hips 37in
Thighs 11in
Length 38.5in
Crotch 11in
.
Label 33
Waist 33in-35in
Hips 38in
Thighs 9in
Length 39n
Crotch 11.5in
.
Label 35
Waist 35in-37in
Hips 39in
Thighs 9.5in
Length 39in
Crotch 12in

**********


T1108 NAURA BLOUSE
(PLUSSIZE)

.
๐Ÿ’ฐ promo price RM66 SM / RM69 SS
.
Material Poly Crepe
⚬Strecthable
⚬V shape Neckline
⚬Babydoll type
.
๐ŸŒธLabel S  (Fit XL-5XL)
Shoulder 20in
Bust 52-56in
Armhole 24-26in
Sleeve Length 24in
Waist 54-60in
Hips 60-66in
Length 30in
.
๐ŸŒธLabel M (Fit 5XL to 8XL)
Shoulder 26in
Bust 58-64in
Armhole 26-30in
Sleeve Length 24in
Waist 60-70in
Hips 70-78in
Length 32in
.
*****



T1109 EDLINE BLOUSE (STRIPE)
#bbedlineblouse #bbplussizetop #t1109 #bbedlinestripe
.
Promo price
๐Ÿ’ฐ  RM66 SM / RM69 SS
.
Material Cotton mix Polyster
⚬V shape Neckline
⚬Embroidery at middle Sleeve
⚬Trumphet Sleeve with adjustable string
⚬Easy to iron
.
๐ŸŒธLabel XL (Fit L to 2XL)
Shoulder 16.5in
Bust 44in
Armhole 22in
Sleeve Length 23in
Waist 46in
Hips 50in
Length 27in
.
๐ŸŒธLabel 2XL (Fit 2XL to 3XL)
Shoulder 17in
Bust 47in
Armhole 24in
Sleeve Length 24in
Waist 50in
Hips 52n
Length 27.5in
.
๐ŸŒธLabel 3XL (Fit 3XL to 5XL)
Shoulder 17.5in
Bust 50in
Armhole 26in
Sleeve Length 24in
Waist 52in
Hips 54in
Length 28in
.
EIDA Label XL
Zai Label 3XL

*****


Ready Stock
.
 ‼️Suggest One Size Bigger‼️
 #802 PEARL JEANS

Promo price
๐Ÿ›กRM79 SM / RM83 SS

Made from Real Jeans Texture and come with Sizes
.
Measurement
Label 27
Waist 27-29in
Hips 35in
Thighs 7.5in
Length 37.5in
Crotch 10in
.
Label 29
Waist 29-31in
Hips 36in
Thighs 8in
Length 37.5in
Crotch 10.5in

Label 31
Waist 31-33in
Hips 37in
Thighs 11in
Length 38.5in
Crotch 11in
.
Label 33
Waist 33in-35in
Hips 38in
Thighs 9in
Length 39n
Crotch 11.5in
.
Label 35
Waist 35in-37in
Hips 39in
Thighs 9.5in
Length 39in
Crotch 12in


*******



.READY STOCK
T1110 ELFIE ROSES SHIRT
.
๐Ÿ’ฐ promo price RM66 SM / RM69 SS
.
Material  Cotton Polyster
⚬Cekak musang  Neckline
⚬Front and Sleeve buttons
⚬Roses Embroidery on right shirt
⚬Easy to Iron
.
๐ŸŒธLabel XL (Fit L to XL)
Shoulder 16in
Bust 42in
Armhole 20in
Sleeve Length 23in
Waist 42n
Hips 44in
Length  30in
.
๐ŸŒธLabel 2XL (Fit 2XL to 3XL)
Shoulder 17in
Bust 46in
Armhole 22in
Sleeve Length 23.5in
Waist 46in
Hips 48n
Length 32in
.
๐ŸŒธLabel 3XL (Fit 3XL to 4XL)
Shoulder 18in
Bust 48in
Armhole 24in
Sleeve Length 24in
Waist 48in
Hips 50in
Length  32.5in
.
Eida Label XL
Zai Label 3XL

For order pm us or whatsapp 0122448814
For order pm us or whatsapp  0122448814
Tolong Click Mama Nak beli Hairband Baru Untuk Zara & Nayli ;p

No comments:

Post a Comment

Saya Yang Santeks Ni Nak Komen Sikit Oh La~ La~