Jom Click Click

Nuff Ads

Jom Follow My Life & Love

Friday, August 4, 2017

Koleksi Sedondon ibu anak, mak ayah pun ada tak perlu iron dengan koleksi warna pastel yang sangat menikam kalbu. Cantik sangat













Jom sedondon baru nampak sehati sejiwa. Nak beli asing pun boleh. Raya haji dah tak lama je lagi


KURUNG DEENA
Promo price:rm95 free pos/ss add rm5

KURTA NASEER
Promo price:rm80 free pos/ss add rm5
.
COTTON PREMIUM
✏ Tebal
✏ Lembut
✏ Sejuk
.
10 WARNA 
Almond 
Dark blue 
Magenta 
Mint blue 
Orchid
Paris green 
Peach πŸ‘
Rose pink
Khaki
Zamrud
.
Info
KURUNG PAHANG
πŸ“Œ pocket kiri dan kanan 
πŸ“Œ non bff 
πŸ“Œ kain selisih depan

KURTA
πŸ“Œ Slim Fit
πŸ“Œ lengan 3 suku
πŸ“Œ pocket hadapan boleh digunakan
πŸ“Œ 6 butang tersedia 
.
***






Raya haji dah tak lama je lagi. Kenduri kendara pun banyak jom sedondon. Nak beli asing pun boleh

*NEDILA PASTEL PEPLUM KURUNG*

*mom*
RM160

*kids*
RM100

Combo price :
MOMS + KIDS
RM220

Free postage seluruh malaysia

*FREE EXCLUSIVE BOX WITH EVERY COMBO PURCHASES*

---------------------

*Mempunyai 4 warna pastel yang cecomel sangat (pastel green, pastel purple, pastel grey & pastel orange)
*Mempunyai 4 saiz  (S , M, L & XL)
*Material menggunakan  COMO CREPE
*IRONLESS – takperlu susah susah nak gosok baju kerana jubah ini sangat lembut dan tidak mudah renyuk
*Tidak jarang dan tidak perlu menggunakan kain daalam
*NURSING FRIENDLY for moms
*WUDHU FRIENDLY for moms
*memanik pastel menghiasi pergelangan tangan (for mom) menambahkan kecantikan pada bahagian baju
*manik di gam dan di jahit dengan penuh kesabaran agar manik tidak mudah tertanggal
*bahagian skirt ibu mempunyai zip dan grip getah pada pinggang
pemakai akan selesa dan tidak panas apabila menggayakan NEDILA PASTEL PEPLUM KURUNG ini .



Jom miliki sekarang




 sebelum terlambat kerana
 stock


 sangat terhad


whatsapp 

0122448814


or 

email to: akma_jadore@yahoo.com


or


PM kami di Facebook



olong Click Mama Nak beli Hairband Baru Untuk Zara & Nayli ;p

No comments:

Post a Comment

Saya Yang Santeks Ni Nak Komen Sikit Oh La~ La~