Jom Click Click

Nuff Ads

Jom Follow My Life & Love

Tuesday, January 3, 2017

Pelbagai Fesyen Muslimah Terkini 2017 Yang Pasti Membuatkan Anda Nampak Lebih Bergaya Yang Penting Masih Mengekalkan Ciri Sopan.

Memang bergetar tulang rusuk dengan pelbagai pilihan warna. 







Ayu dan menawan!

Q130 dusty grey
Q131 dusty green
Q132 dusty pink
Q133 peach
Q134 dusty purple

DAISY PEPLUM KURUNG

• Material tisabela silk
• zip bahagian depan dan belakang - mesra  menyusu ๐Ÿผ 
• pinggang fully getah
• kain duyung

Promo price:rm95 free pos/ss add rm5

*******









ROSALINDA KURUNG

๐Ÿž Material royal silk
๐Ÿž Material Lembut & Flowy
๐Ÿž Jenis Kain Tahan Lasak & Tak Mudah Koyak
๐Ÿž Mudah Iron & Tak Mudah Luntur
๐Ÿž Design Kurung Modern
๐Ÿž Saiz S M L XL XXL
๐Ÿž Cutting Loose & Berdutt Dibelakang
๐ŸžKain duyung
๐Ÿž Pinggang Bergetah Kiri & Kanan
๐ŸžReady stock

Promo price RM110 free pos/ss add rm5


*****





.
❤Punjabo patches ❤


๐ŸŒนPROMO PRICE:
BUY 1 RM60 BUT 2 RM110
FREE POS/SS ADD RM5

๐ŸŒนMaterial :cotton linen lembut (tak jarang /tak panas)

๐ŸŒนFree size XS, S DAN M

Ukuran :

Bahu :14.5-15
Dada :36-38
Labuh tgn :21
Pinggul :40-46
Labuh baju :45


๐ŸŒธstyle blouse terbelah belah tepi
๐ŸŒธade poket dua belah
๐ŸŒธtak jarang
๐ŸŒธsesuai pkai dgn jeans and skirt
๐ŸŒธkain lembut ja

****




Jom dapatkan blouse labuh menawan

NEW COLLECTION ‼️‼️
Trendy and latest.....
.
T1715 Zara FLOWER Patch Blouse

Promo price: rm65 free pos/ss add rm5
.
Material Soft Cotton (tak jarang)
Button at front side and sleeves
Collar Neck
Patch at front side
.
♋️ Free Size XS to M (38)
Shoulder 14in
Bust 36-38in
Arm hole 17in
Sleeve Length 23in
Waist 36in
Hips 38in
Length (F) 28in
Length (B) 31in
.
♋️ Free Size L to XL (42)
Shoulder 15in
Bust 40-42in
Arm hole 18in
Sleeve Length 23in
Waist 40in
Hips 42in
Length (F)29in
Length (B) 33in
.
*****

BAJU APA YANG SIMPLE TAPI ELEGANT?
.
.
Hmmmmm.
.

Dok memikir ke baju apa nak dipakai esok?






BAJU APA YANG SIMPLE TAPI ELEGANT?
.
.
Hmmmmm.
.
Dok memikir ke baju apa nak dipakai esok?
.
Heyyy gadis gadis, #AMMARASUIT kan ado? Gegirl you nak jadi blouse pun boleh, kalau rasa nak stylo dan bergaya tarik je zip tadaaaa jadi cardigan uolls ! 
.
๐ŸŒธSaiz - S M L XL 2XL
๐ŸŒธWarna - 9 warna jatuh cinta
๐ŸŒธWudhu friendly 
- hidden zipped di lengan
๐ŸŒธOfcourse boleh jadi nursing friendly
๐ŸŒธMaterial Japanese Koshibo
- Kain lembut mudah gosok
๐ŸŒธPoket di blouse anda


WHATSAPP SEKARANG ! 
FREE POSTAGE 

๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
Promo price:rm105 free postage seluruh malaysia
๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ

For order pm us or whatsapp 0122448814

***************





MISS NATALIA 3D FLOWER KURUNG๐ŸŒธ

FREE SIZE FIT TO SIZE S,M DAN L

SHOULDER 14-16"
BUST 36-40"
SLEEVE 22"
FRONT LENGTH 24"
BACK LENGTH 51"
SKIRT ELASTIC WAIST

MATERIAL QUALITY CREPE
HIDDEN ZIP AT SLEEVE(WUDHU FRIENDLY)
HIDDEN ZIP AT FRONT(NURSING FRIENDLY)

ACCESSORY 3D FLOWER AND DIAMOND AT SLEEVE

Promo price:rm125 free pos/ss add rm5

******
Dress kegemaran ramai kini dengan warna baru. Hanya rm90 free postage seluruh malaysia. Limited stok tau!


๐ŸŒนAdelia Dress ๐ŸŒน








Dress kegemaran ramai kini dengan warna baru. Hanya rm90 free postage seluruh malaysia. Limited stok tau!

๐ŸŒนAdelia Dress ๐ŸŒน

๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€

Harga XXL TAMBAH RM5
๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€

 √ Fabric TISABELLA SILK, lembut, mudah iron, sesuai untuk digayakan ke pejabat atau majlis keramaian
 √ BF friendly n wudu’ friendly, Juga sesuai untuk ibu mengandung
 √ Dress PRINCES cut yang membuat anda nampak ‘gojes’ khas untuk  wanita yang inginkan kelainan ketika bergaya disamping tampil sopan
 √ Lengan bercuff dijahit kemas
 √ Fabrik tidak mudah tertarik, mengecut mahupun luntur selepas basuhan mesin,tahan lasak.-mudah digyakan ke pejabat mahupun majlis2 keramaian. 

*****

KURUNG MINAZ/SAKURA/ AUTUMN EXCLUSIVE

๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ








KURUNG ANGGUN MENJADI KEGILAAN RAMAI WANITA KERANA:
.
๐Ÿ’Ÿ FABRIK DUBAI SILK yang licin dan lembut beralun. Bila disarungkan akan terletak elok di badan, terasa kelembutan fabriknya, berat dan sungguh flowy. QUALITI DIJAMIN!
.
๐Ÿ’Ÿ MINI KURUNG MODEN/KAIN DUYUNG dengan potongan loose, selesa dipakai seharian, nampak lebih elegen dan moden.
.
๐Ÿ’Ÿ FABRIK YANG TIDAK RENYUK. Dalam apa keadaan sekali pun kain dubai silk ni susah renyuk, tak risau berkedut dan tak nampak comot walau seharian dipakai.
.
๐Ÿ’Ÿ SANGAT MUDAH DI IRON. Sekali gosok terus lembut dan licin, tak perlu digosok berkali-kali tau. Jimat masa!
.
๐Ÿ’Ÿ CORAK TERBARU DAN TERKINI DI PASARAN. Rugi tak pakai sekarang. Patern yang tengah in trend dan susah nak didapati di pasaran.
.
๐Ÿ’Ÿ PILIHAN SAIZ XS, S, M, L & XL. Risau dengan saiz badan? Pilih je saiz yang bersesuaian dengan sis. Pasti Kurung Anggun akan terletak cantik pada tubuh si pemakai.
.
.
SIS SUKA HARGA DISKAUN?
.
NAK DAPAT HARGA TERLAJAK MURAH CAMNI?
.
Harga asal: RM129.00 
Tapi kita nak bagi harga promosiii.....๐Ÿ˜

Promo price:rm100 free postage


****









‼️‼️HOT NEW ARRIVALS!‼️
HERE COME THE LATEST TRENDING ITEMS FOR YOU!
.
Pejam celik.. pejam celik... dah nak puasa.. beli sikit2 utk raya...๐Ÿ™ˆ
.
KG0101 KURUNG LARRA LACE

Material Strecthable Cotton Rayon
Round neck
Hidden Back Zip
Sleeve Zip
Cool and comfy
Accessories with lace at shoulder and sleeves
.
Free size fit to size xs,s dan m
Shoulder 14-15in
Bust 34-38in
Arm hole 16in
Sleeve length 22in
Waist 28-34in 
Hips 36-40in
Top Length 28in
.
Bottom (Elastic / Gartered)
Waist 26-36in 
Hips 34-38in
Length 41in

Promo price: RM115 free pos/ss add rm5

******





Anggun dan menawan!

Dress Aleeya

Promo price: rm70 free pos/ss add rm5

Ada 7 warna menawan
Solat ready dan wudhuk friendly
Nursing friendly
Suitable for everyday wear (work or speacial occasions)
Made of comfortable exclusive moss crepe fabric
Available in 4 sizes xs,s,m dan l

model is wearing size xs


******





Jom dapatkan blouse labuh menawan. Plus size pun ada

Eryna Beads Blouse
Code: 3287

Material: 
Pearl Crepe ( Chiffon Kualiti Bagus, Tebal, Tak Panas, Senang Iron, Tak licin)
Size:  36, 38, 40, 42, 44, 46
๐ŸŒŸTangan Zip Sorok

Buy 1 rm65 buy 2 rm120
Free pos/ss add rm5

******





Anggun dan menawan!

Dress Adeleen

Promo price: rm90 free pos/ss add rm5

Ada 3 warna menawan
Solat ready dan wudhuk friendly
Nursing friendly
Suitable for everyday wear (work or speacial occasions)
Made of comfortable exclusive moss crepe fabric
Available in 4 sizes xs,s,m dan l

model is wearing size xs

******





๐ŸŒนHeleysia exclusive ๐ŸŒน

Promo price:rm100 free postage seluruh malaysia

Material :moss crepe lembut 

Free size fit to size s,m dan l

Ukuran :

Bahu -: 15-15.5
Dada  : 36-40
Labuh depan :25
Labuh belakang :50 
Pingang bergetah ade zip
Labuh skirt 40 
(Semua dalam inci )

๐Ÿ’pearl di pingang baju baju
๐Ÿ’zip di belakang baju
๐Ÿ’tak jarang
๐Ÿ’sesuai dinner dan kenduri

*******




Anggun dan menawan!

Dress Almina Tweed Wool

Promo price: rm70 free pos/ss add rm5

Ada 6 warna menawan
Solat ready dan wudhuk friendly
Nursing friendly
Suitable for everyday wear (work or speacial occasions)
Made of comfortable exclusive moss crepe fabric
Available in 4 sizes xs,s,m dan l

model is wearing size xs


*********

NAK TAU APA YG BEST KURUNG KAMI๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ








KURUNG MINAZ/SAKURA/ AUTUMN EXCLUSIVE
๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ


NAK TAU APA YG BEST KURUNG KAMI๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ

๐ŸŒผDesign INSPIRED MINAZ paling               terbaru dipasaran
๐ŸŒผMaterial Original Royal Dull Silk
๐ŸŒผHigh quality 100% Gred AAA
๐ŸŒผWarna yang menawan & gojes
๐ŸŒผDesign kurung moden cutting loose berdutt di belakang
๐ŸŒผJenis kain duyung
๐ŸŒผPinggang bergetah kiri kanan
๐ŸŒผkain berzip
๐ŸŒผsaiz dari xs s m l xl

๐ŸŒธSANGAT EXCLUSIVE 
๐ŸŒธLIMITED EDITION

๐ŸŒผ❎ jarang
๐ŸŒผ❎ kecut
๐ŸŒผ❎berbulu lps cuci
๐ŸŒผ❎mudah renyuk
๐ŸŒผ❎perlu digosok
๐ŸŒผ✔lembut n selesa dipakai
๐ŸŒผ✔tahan dan x mudah luntur
๐ŸŒผ✔sesuai ke majlis2 dan kerja
๐ŸŒผ✔Tampil anggun menawan dgn design yg cantik dan trendy

Available saiz xs s m l xl
๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ

PROMO PRICE:  RM 130 FREE POSTAGE


******************









Anggun dan menawan!

Dress Safeera

Promo price: rm95 free pos/ss add rm5

Ada 7 warna menawan
Solat ready dan wudhuk friendly
Nursing friendly
Suitable for everyday wear (work or speacial occasions)
Made of comfortable exclusive moss crepe fabric
Available in 4 sizes xs,s,m dan l

model is wearing size xs

******




ZHARA BLOUSE ๐Ÿˆ

FREE SIZE FIT TO SIZE S,M DAN L

SHOULDER 14-16"
SLEEVE 22"
BUST 36-40"
BACK LENGTH 46"
FRONT LENGTH 28"


MATERIAL MOSS CREPE
BUTTON AT FRONT SIDE
REMOVEABLE RIBBON SASH

Promo price:rm70 free pos/ss add rm5


******










ZUHAIRA KURUNG TUNIC

Promo price:rm110 free postage seluruh malaysia

MATERIAL MOSS CREPE & THAI SILK

COLOR: 8 COLORS AVAILABLE

SIZE: S, M L, DAN XL

CIRI-CIRI ISTIMEWA
-Mempunyai zip sorok di bahagian hadapan baju
-Design belahan kembang di pergelangan tangan
-Design moden dengan belahan bahagian depan
-Material yang sejuk, lembut dan sangat selesa dipakai
-Fabric thai silk yang hot menambah seri design
-Potongan skirt duyung kembang (ada zip dan getah di bahagian pinggang)
-Design TERBARU dan bakal menjadi FENOMENA

KEISTIMEWAAN: 
-Mudah disarung 
-Breasfeed friendly
-Wudhu friendly
-Tampil bergaya sama ada ke majlis rasmi, pejabat, atau pun pakaian kasual
-Anggun dan pasti sopan dengan design potongan yang menepati ciri2 wanita muslimah
-Membuat pemakai kelihatan 'UP TO DATE' dengan dunia fesyen
-Sesuai digayakan oleh wanita yang ingin tampak sopan dan ala-ala muslimah moden
-Material yang sejuk dan selesa, terus sarung dan siap. 

APA YANG LAGI ISTIMEWA
-Boleh dipelbagaikan pemakaian jika anda ingin mengenakan tunic Zuhaira dengan skirt/pants atau pun mengenakan blouse lain dengan skirt thai silk.


******












Yang paling dinantikan. Casual, trendy yang penting masih nampak sopan

*LATIFAH CASUAL SUIT*

Promo PRICE :
Cardigan saja : RM85 
Pants saja : RM85 

Nak jimat jom beli set
1 set RM150 

Semua harga adalah free postage seluruh malaysia

*ciri-ciri LATIFAH CASUAL SUIT* 
✅cardigan yg loose . Boleh pakai sampai saiz s hingga xxl
✅material yg sejuk iaitu chiffon crepe
✅jahitan yg amat kemas
✅pant : straight cut & loose 
✅ boleh di gayakan berasingan (cardigan shja atau pant shja) 
✅sesuai digayakan secara santai atau ke pejabat

******






RAWDA NEW 2017 ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰

Promo price  RM 79 Free postage seluruh malaysia


Kriteria : 

Material Moss Crepe Royal Satin - Lembut, selesa, tak panas

Saiz Terbaru - Dari S hingga XXXL 

Terdapat 7 warna - Charcoal Black, Peacock Green, Scarlet Maroon, Brunette, Iris Purple, Violet, Heather Purple 

Nursing and Wudhuk Friendly 

Hiasan butang di bahagian baju menampakkan keunikan dan menyerlahkan lagi penampilan

Terdapat poket di bahagian kiri dan kanan baju

Labuh hingga ke bawah paras lutut 

Selesa dipakai ke mana sahaja

Sesuai untuk pelajar, kakitangan awam, swasta, doktor dan semua jenis pekerjaan 

Design terbaru tahun 2017 direka khas dengan warna-warna yang lebih EXCLUSIVE ๐Ÿ˜Š

*****





Ukuran plus size. Memang cantik sangat! Labuh dan bergaya

New arrival!!
Fishtail Naura Plus

Promo price:rm65 free pos/ss add rm5

Size 44 & 46

Detail ukuran:
Size 44
Bahu 15.5'
Dada 44'
Armhole 22'
Panjang tangan 23'
Pinggang 46'
Punggung 53'
Labuh baju depan 27'
Labuh baju belakang 47'

Size 46
Bahu 16.5'
Dada 46'
Armhole 22'
Panjang tangan 23.5'
Pinggang 48'
Punggung 56'
Labuh baju depan 27'
Labuh baju belakang 47'

Material: crepe
potongan blouse fishtail
butang dipergelangan tangan, friendly wudhuk
butang bahagian dada hingga bawah, friendly breastfeed
leher kolar
trendy dan terkini

*******






Jom dapatkan blouse labuh menawan. Selesa sangat sesuai digayakan di mana saja

Button Back Shirt

Material: cotton
Long sleeve

Free size fit to size s,m,l dan xl
Shoulder: 17
Bust: 40
Sleeve: 22
Arm Hole: 17
Front length: 29
Back Length: 34

Promo price:rm80 free pos/ss add rm5


******






Ayu dan menawan

๐ŸŽ€ LONG TOP SHAHIRA ๐ŸŽ€
Material : Koshibo crepe

Promo price: RM65 Free postage seluruh malaysia

Size available: s m l xl

WARNA 
-----------------------------
*CHOC FONDUE
*DUSTY PINK
*DUSTY PURPLE
*JET BLACK
*LAVENDER PURPLE


*******


















Cantik sangat customer bergaya dengan Lana Suit




.
Senyum lebar dapat testimoni lana suit.. bukan satu, bukan dua tapi tiga sekaligus...
.
LANA SUIT
=========
.
LN05 2XL Maroon
LN04 L Beige
LN07 L Teal

.


Selepas suit AURORA,kini suit *LANA*pula di lancarkan..suit ala2 fishtail gitew.

   Ringkas dan kemas pemakaian,,material pun best x jarang,kain lembut dan

 ringan.harga sangat-sangat berpatutan.


SUIT LANA
=========
๐Ÿ’ŸMATERIAL POLYCREPE
๐Ÿ’ŸMESRA NURSING ZIP DI TENGAH
๐Ÿ’ŸSELUAR ZIP,ADA POKET KIRI KANAN,PINGGANG SEPARUH GETAH
๐Ÿ’ŸMESRA WUDUK ADA BUTANG DI TANGAN
๐Ÿ’ŸADA 7 WARNA


STOK LIMITED,SAPE CEPAT DIA DAPAT


 LN01-DARK PEPEL
LN02-PEACH
LN03-BLUE
LN04-BEIGE
LN05-MAROON
LN06-MUSTARD
LN07-TEAL

Promo price: rm115 free postage seluruh malaysia


******

Selesa sangat yang penting labuh sesuai digayakan di mana saja

BLOUSE STELLA








Selesa sangat yang penting labuh sesuai digayakan di mana saja

BLOUSE STELLA

๐ŸŒธMaterial : Como Crepe Soft ( Tidak jarang, selesa dipakai walaupun cuaca terik dan ironless)
๐ŸŒธNursing friendly: ( Hidden Zip di tengah ada)
๐ŸŒธTangan bercuff mudah disinsing
๐ŸŒธPoket di bahagian depan dan belahan di depan baju
๐ŸŒธTerdapat 6 Warna
Saiz S M L XL XXL

Promo price:rm65 free postage seluruh malaysia


*******************







Cantik dan bergaya

Slip Dress

3 warna menawan: black, emerald green dan maroon
Ada size s,m dan l 
Slip Dress Material: premium fursan (tak jarang tau)
V neck
Sleveless
Adjustable straps

Size s
Bust: 34"
Hips: 39"
Length:47" - 50"

Size m
Bust:36"
Hips:41"
Length: 47" - 50"

Size L
Bust: 39"
Hips:44"
Length: 47" - 50"

Promo price:rm80 free pos/ss add rm5


******





Ayu dan menawan

Q089 light brown
Q088 dusty purple
Q087 silver
Q086 dusty pink
Q085 light blue

NORAH PLEATED

•Fabric: tisabela silk
•Nursing friendly
•Zip bahagian belakang dan depan
•Pinggang kain : getah pinggang+velcro
•Kain duyung
•Fabrik tidak mudah tertarik, mengecut mahupun luntur selepas basuhan mesin.

Promo price:rm95 free pos/ss add rm5

**********

KEBARUNG KHADEEJA V.3.0 KEMBALI MENGGANAS!

Berita gembira buat peminat Kebarung Khadeeja By Mahsuri dah restock buat kali KETIGA










KEBARUNG KHADEEJA V.3.0 KEMBALI MENGGANAS!

Berita gembira buat peminat Kebarung Khadeeja By Mahsuri dah restock buat kali KETIGA

Kali ni dia datang dgn koleksi yg anggun, menawan hati dan sangat klasik! Pandang kali pertama terus jatuh hati !! 
.
Psst.. nak bgtahu berita gembira utk uolls peminat Kebarung Khadeeja ni. Haa nak tahu tak nak tahu tak? Jom baca sampai habis ok :*
.

*_KEUNIKAN KEBARUNG KHADEEJA BY MAHSURI_*
.
๐ŸŒท SIMPLE DAN KLASIK
Menampakkan si pemakainya kelihatan cantik, slim, ayu dan elegan. Seriouss.. tak tipu. Cuba dulu baru tahu ;)
.

๐ŸŒท MATERIAL GERMAN COTTON
Diperbuat drpd 100% Cotton. Material sedap dipakai tau. Senang iron dan yg penting TAK PANAS. Pakai dr pagi sampai petang pun steady je hakak.
.
๐ŸŒทKAIN LIPAT BATIK
Memang sesuai utk design kebarung. Tampak klasik sangat tau. Langkah bersepah pun jangan risau, pasti tak terselak.
.
๐ŸŒท5 WARNA MELETOP
Warna2 yg menggoda mata dan akan membuatkan uolss nampak muda dan berseri.
.
๐ŸŒท ZIP DI DEPAN
Ini paling best! Penambaikkan dr V1 dan V2, Yg ni gerenti uolss mesti suka kan. Zip dekat depan, tak payah nak ketip tak payah nak butangkan. Zappp tarik zip siap pakai! Pantas dan selesa of course utk nursing friendly! part penting utk nursing mothers!
.
๐ŸŒท SAIZ
Kebarung Khadeeja sesuai untuk semua yang kurus yang berisi pun boleh menggayakan Khadeeja kerana kami ada saiz dari XS-3XL. Kekakak yang bersaiz besar pun boleh pakai jangan risauuu.

Apa??? takut nampak ketul2 ?? takut sendat??
Tak perlu risau potongan Kebarung Khadeeja semestinya longgar sopan yang penting mematuhi syariah tak akan menonjolkan bentuk badan sis. In Shaa Allah selamat ๐Ÿ˜„

========================
CARA MENGGAYAKAN KEBARUNG KHADEEJA BY MAHSURI
========================
✔ Boleh dipakai ke majlis / event tertentu.
✔ Kenduri kahwin juga sesuai.
✔ Pakai untuk Team Bridesmaid pun sesuai tau. Simple dan klasik!
✔ Boleh juga bergaya ke tempat kerja.
✔Ehem ehem! adik manis yang baru naik pelamin tuu sesuai sangat kalau pakai kebarung Khadeeja pergi bertandang atau balik rumah mertua nampak maniss, sopan, ayu, giteww.

Promo price: rm169 free postage seluruh malaysia

========================







New arrival!! Dapat FREE shawl keknis tau๐Ÿ˜

Kurung Mia Adelia
(Free Shawl Keknis)

Promo price:rm115 free pos/ss add rm5

Size S/M/L/XL
Rujuk gambar ukuran

Material: Pucci Silk Dubai
**material lembut, sejuk, tidak panas dan selesa dipakai
**tidak jarang dan tidak berkilat
**warna2 pastel dihiasi bunga2 3D yg menyerlah kelihatan hidup dan cantik
**potongan kurung moden dengan bahagian belakang baju lebih labuh ala2 fishtail fesyen yg sedang trending dan sgt2 cantik, fefeeling ala2 princess gitu!!
**potongan leher bulat.
**Zip bahagian dada, friendly breastfeed (8 inci)
**Zip di pergelangan tangan, friendly wudhuk
**span di bahu nampak cantik terletak
**skirt mermaid cut. Pinggang getah

********










ELVIDA SUIT

Promo price:rm110 free postage

MATERIAL MOSS CREPE

COLOR: EMERALD GREEN

SIZE: S, M L, DAN XL

CIRI-CIRI ISTIMEWA
-Mempunyai butang ketip di leher dan zip sorok di bahagian hadapan baju
-Mempunyai butang di pergelangan tgn
-Design ala kebaya moden dgn cutting loose yang selesa
-Material yang sejuk, lembut dan sangat selesa dipakai
-TUNIC labuh moden digayakan dengan PANTS straight cut yang menjadi trend terkini.
-Mempunyai poket di kanan dan kiri sisi pants
-Potongan palazo pants straight cut (ada zip dan getah di bahagian pinggang)
-Design TERBARU dan bakal menjadi FENOMENA

KEISTIMEWAAN:
-Mudah disarung
-Breasfeed friendly
-Wudhu friendly
-Mempunya poket sisi pada pants
-Tampil bergaya sama ada ke majlis rasmi, pejabat, atau pun pakaian kasual
-Anggun dan pasti sopan dengan design potongan yang menepati ciri2 wanita muslimah
-Membuat pemakai kelihatan 'UP TO DATE' dengan dunia fesyen
-Sesuai digayakan oleh wanita yang ingin tampak sopan dan ala-ala muslimah moden
-Material yang sejuk dan selesa, terus sarung dan siap.

APA YANG LAGI ISTIMEWA
-Boleh dipelbagaikan pemakaian jika anda ingin mengenakan tunic labuh ELVIDA dengan skirt atau pun mengenakan blouse lain dengan pants ELVIDA.

*****

Restock 5 warna menawan


Restock atas permintaan ramai

๐ŸŒนWarda cardigan ๐ŸŒน

Promo price: buy 1 rm60 buy 2 rm12l10 free pos/ss add rm5

❤️free size fit to size s,m,l dan xl
 ❤️material cotton

❤️ukuran depends gmbar
❤️sesuai digayakan dgn dress xde lengan
❤️sesuai dgn jeans
❤️sesuai dgn palazo

*******



New arrival!!

Krisya Blouse & Palazo
(Dijual berasingan)

Baju saja rm60
Palazo saja rm60
Beli baju dan palazo rm110
Free pos/ss add rm5

Free size fit to size s,m dan l
(Ukuran rujuk gambar)

Material: Cotton linen
**tidak panas dan tidak jarang
**sgt2 selesa dipakai
**warna yg cantik dan menarik. Tampak exclusive
**hidden zip di bahagian dada 8 inchi, friendly breastfeed
**pinggang seluar getah penuh

*****




Cantik sangat!

Q100 light brown
Q101 dusty green
Q102 black
Q103 navy
Q104 dusty green

DAISY PEPLUM KURUNG

• Material tisabela silk
• zip bahagian depan dan belakang - mesra  menyusu ๐Ÿผ
• pinggang fully getah
• kain duyung
• ambik kira kesan pencahayaan

Promo price: rm100
Free postage

*****




๐Ÿ’•Blouse funky patches ๐Ÿ’•

๐ŸŽ€Promo price :
Buy 1 rm60 buy 2 rm110 free postage /add rm5 for ss

❤️Material :cotton (tak jarang )
❤️free size fit to size xs, s, m dan l

Bahu :14-15
Dada :36-38/40
Labuh tgn :21.5
Labuh baju :23

(Semua dalam inci )

✅bf frindly (ada button )
✅wudhuk frindly ( ada button tgn )
✅fabrik selesa walaupun di tengah pnas
✅mudah iron
✅ootd

*******







Inspired by Malaysian top drama Suri Hati Mr. PILOT dengan 3 warna menawan

Adeleen Warda Suit

Solat ready, wudhuk friendly
Nursing friendly
Available in 4 sizes (XS, S, M, and L)
Model is wearing size xs
Pinggang seluar getah boleh memeri dalam +-4 inches dan ada pocket kiri kanan

Promo price: rm110  free postage seluruh malaysia

********









๐ŸŽ€ IZZARA SUIT๐ŸŽ€

♥Baju suit yang sangat selesa,dijahit menggunakan material cotton linen yang berkualiti,boleh digayakan ke mana sahaja samada majlis2 formal,majlis2 santai mahupun ke tempat kerja.

♥Direka khas untuk mommies yg menyusukan baby dengan zip sorok dibahagian tengah dada.

♥Mesra wudhu' dengan zip dibahagian hujung lengan.

♥Terdapat poket sorok dibahagian kanan baju(mudahkan nk letak handphone atau kunci ๐Ÿ˜€)

♥Bahagian seluar suit Izzara ni,kami reka dengan cutting palazo. Kalau tak nak pakai sepasang,boleh pakai dengan blouse yg lain. Jimat kan? ๐Ÿค—๐Ÿค—

♥ Harga hanya rm109 ,dengan kos pos percuma seluruh Malaysia ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ...jimat lagi ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ

♥Cepat2 dapatkan suit Izzara sementara masih panas๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ.Beli baju kualiti butik dengan harga yang sangat berpatutan

******












Restock lagi atas permintaan ramai
๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข READY STOK!! ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ

๐Ÿ’Raudha suit 2.0 ๐Ÿ’

๐Ÿ’ suit daripada material como crepe yang lembut, selesa, beralun, tahan lasak, tidak jarang dan less iron.

๐Ÿ’ untuk baju ada zip depan nursing friendly, zip tangan wudhu friendly dan poket sorok di kanan. Yang penting sopan dan manis dipakai.

๐Ÿ’sesuai di gayakan utk harian dan santai. Blh mix dan match seluar dan baju dgn skirt bercorak dan sebagainya mengikut citarasa

๐Ÿ’ untuk seluar ada zip sembunyi di depan, pinggang separuh getah, poket di kanan dan potongan selesa pakai.

๐Ÿ’ harga sangat berpatutan dgn kualiti jahitan dan potongan.

Hanya rm109 free postage seluruh malaysia

*******






Nampak slim tau pakai jubah ni. Ada size sampai 3xl

JUBAH MARYAM

MATERIAL : COMO CREPE

Promo price:rm100 free pos/ss add rm5

** Material - Como Crepe
** (Wudhu' friendly) zip di lengan
** (Bf friendly) zip di dada
** Zip di belakang
** 5 warna & 6 saiz
** Jaminan material & jahitan berkualiti
** Pilihan warna yang menarik

16501 - plum
16502 - maroon
16503 - black
16504 - royal blue
16505 - mustard


Jom miliki sekarang



 sebelum terlambat kerana
 stock


 sangat terhad


whatsapp 

0122448814

or 

email to: akma_jadore@yahoo.com


or


PM kami di Facebook


Tolong Click Mama Nak beli Hairband Baru Untuk Zara & Nayli ;p

 

No comments:

Post a Comment

Saya Yang Santeks Ni Nak Komen Sikit Oh La~ La~