Jom Click Click

Nuff Ads

Jom Follow My Life & Love

Thursday, September 1, 2016

Kurta Muhammad Ahmad kini kembali. Restock atas permintaan ramai. Pasti nampak lebih kacak dan bergaya

Special Edition Kurta MUHAMMAD AHMAD With Cufflink










Special Edition Kurta MUHAMMAD AHMAD With Cufflink

============================

(+) CUTTING SLIMFIT

Nak nampak smart sesuai sgt kurta ni. Cutting slimfit tapi selesa siap ada sikit belahan kiri dan kanan dgn effect curve.  Nak buat gaya apa pn boleh. Confirm selesa.. Zus Zas Zus Zas je pakai terus segak aih๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ

(+) BUTTON DIDADA DAN DITANGAN

Kurta MA kali ni ada button kat tangan ngn kat dada. Button kat dada tu tersembunyi kat lapisan dlm sb nak bg ampa nampak kemas๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž

(+) SPECIAL EDITION DENGAN CUFFLINK

Apa?? Dah ada button kat tangan pon nak bagi cufflink lagi?? ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒBeli cufflink saja pon RM 45++. Ni Kurta MA siap cufflink ditempah khas lg nak kasi dengan harga tak masuk akal sebab nak bg ampa nampak macho lain dari yg lain punya pasai nau ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

*psst bukan design cufflink mcm model pakai tau.. tapi 2x lg sempoi design cufflink nak bg ampa nie ha ๐Ÿ˜‰

Biaq betoi๐Ÿ™Š๐Ÿ™Š!!

(+) EFFECT JAHITAN 2 LAYER DIBAHAGIAN LENGAN

Kat lengan tu tailor jahit dlm lipatan bg nampak effect 2 layer... bila pakai nampak ala2 kemeja gitu.. kena pulak dengan cufflink lg umppphhh... tak dak la nampak sepetern je bila pakai kurta ๐Ÿ˜’๐Ÿ˜’

===========================

Harga Pecah Kepala Tak Masuk Akal Special Edition Kurta M.A Siap Dengan CUFFLINK Cuma RM ............. Nak Smart, Nak Lain Drpd Yang Lain Mai Lekaih.. Stok Semakin Susut ๐Ÿ˜จ๐Ÿ˜จ

# Notes Harga Ejen Dan Material #

PROMO PRICE: RM 100 free postage seluruh malaysia

:: Retail Adjust sendiri
:: Material Egyption Cotton
:: Butang dileher tidak disediakan ( blh pki butang bju melayu atau tanpa butang)

UKURAN KURTA
Saiz S

Bahu 16"
Dada 39"
Pinggang 37"
Pinggul 41"
Panjang Tangan 24"
Ukur Lilit Ketiak 18"
Ukur Lilit Leher 16"
Labuh 36"

Saiz M

Bahu 17"
Dada 42"
Pinggang 40"
Pinggul 45"
Panjang Tangan 24"
Ukur Lilit Ketiak 19"
Ukur Lilit Leher 17"
Labuh 36"

Saiz L

Bahu 19"
Dada 44"
Pinggang 42"
Pinggul 46"
Panjang Tangan 26"
Ukur Lilit Ketiak 20"
Ukur Lilit Leher 18"
Labuh 38"

Saiz XL

Bahu 20"
Dada 46"
Pinggang 45"
Pinggul 51"
Panjang Tangan 27"
Ukur Lilit Ketiak 21"
Ukur Lilit Leher 18"
Labuh 38.5"


Jom miliki sekarang



 sebelum terlambat kerana
 stock


 sangat terhad



whatsapp 

0122448814

or 

email to: akma_jadore@yahoo.com


or


PM kami di Facebook


Tolong Click Mama Nak beli Hairband Baru Untuk Zara & Nayli ;p

 

No comments:

Post a Comment

Saya Yang Santeks Ni Nak Komen Sikit Oh La~ La~