Jom Click Click

Nuff Ads

Jom Follow My Life & Love

Thursday, March 17, 2016

Memang Manis Sangat. Jom Dapatkan Koleksi Exclusive & Menawan. Eh Raya Dah Dekat Tau Apa Lagi Jom Shopping Sekarang!!



Aduh tak tertanggung rasa di hati bila melihat keanggunan.

Memang bergetar tulang rusuk.

Yang paling cantik! !

DIANRA EXCLUSIVE




PELBAGAI WARNA MENAWAN





Yang paling cantik! !

DIANRA EXCLUSIVE

Promo price: rm95 free pos/ss add rm5

✔️Free size fit to size xs,so & m

Free tali pingang pearl 

Material :French lace with chiffon pearl

Bahu :14-15.5
Dada :36-38
Labuh tgn :24
Pingang :36-40 max
Pungung :36-40 max
Labuh :57 

(Semua dalam inci)

dihiasi lace high quality
lace bunga di dua belah tgn
pearl di hadapan baju
elegant dress

List colour ❗️❗️❗️❗️

purple
maroon
dark blue
tqoise mint
black
emrald green 
dark peach
cream


*********************

FEEYAA JUBAH







PELBAGAI WARNA MENAWAN




FEEYAA JUBAH

PROMO PRICE: RM130 FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA

Ciri-ciri FEEYA JUBAH
*menggunakan exclusive material wolly crepe.
*tidak jarang dan tidak perlu lagi menggunakan kain dalam.
*tidak mudah renyuk dan mudah di gosok.
*material yang tidak melekat pada badan.
*hidden zip di bahagian dada untuk NURSING FRIENDLY.
*hidden zip d pergelangan tangan untuk WUDHU FRIENDLY.
*mempunyai kocek di kiri dan kanan jubah.
*perincian lace pada pergelangan tangan
*dijamin darling semua akan berpuas hati dengan FEEYA JUBAH ini

#model pakai saiz s#


*****************************************

New arrival!!

Jubah Armila (Exclusive Edition)










New arrival!!

Jubah Armila (Exclusive Edition)

Promo price:rm110 free pos/ss add rm5

Material: High quality mosscrepe
**tidak panas dan selesa dipakai
**tidak jarang dan tidak melekap dibadan. Material jenis sederhana berat, jatuh dan flowy.
**dihiasi dokoh lace emas yg cantik dan kemas, exclusive edition dan limited 
**zip di bahagian dada, friendly breastfeed (pjg zip 16 inchi)
**zip di pergelangan tangan, friendly wudhuk 
**poket dibahagian kanan sisi baju, mudah utk simpan kunci dan handphone
**span di bahu, nampak terletak dan kemas 
**belakang baju tiada flip
**princess cut, kembang bahagian bawah. Design yg sgt2 cantik dan bergaya
**kualiti setanding butik

Detail ukuran:

*size 36
Bahu-14.5
Dada-36
Pinggang-33
Pinggul-42
Labuh baju-53.5
Panjang lengan-22
Lebar lengan-12.5

*size 38
Bahu-15
Dada-38
Pinggang-35
Pinggul-44
Labuh baju-53.5
Panjang lengan-22
Lebar lengan-13

*size 40
Bahu-15.5
Dada-40
Pinggang-37
Pinggul-46
Labuh baju-53.5
Panjang lengan-22
Lebar lengan-13.5

*size 42
Bahu-16
Dada-42
Pinggang-39
Pinggul-48
Labuh baju-53.5
Panjang lengan-22
Lebar lengan-14

*size 44
Bahu-16.5
Dada-44
Pinggang-41
Pinggul-50
Labuh baju-54
Panjang lengan-22.5
Lebar lengan-14.5

*size 46
Bahu-17
Dada-46
Pinggang-43
Pinggul-52
Labuh baju-54
Panjang lengan-22.5
Lebar lengan-15

*size 48
Bahu-17.5
Dada-48
Pinggang-45
Pinggul-54
Labuh baju-54
Panjang lengan-22.5
Lebar lengan-15.5

*size 50
Bahu-18
Dada-50
Pinggang-47
Pinggul-56
Labuh baju-54
Panjang lengan-22.5
Lebar lengan-16


*************************************


JUBAH AYUDIA II



PELBAGAI WARNA MENAWAN





JUBAH AYUDIA II

MATERIAL : ALLURA CREPE

Promo price:
RM 100 free pos/ss add rm5

** Material - Allura Crepe
** (Wudhu' friendly) zip di lengan
** (Bf friendly) zip di dada
** Span di bahu
** Poket di sisi kanan pinggang
** 10 warna & 6 saiz
** Jaminan material & jahitan berkualiti
** Pilihan warna yang menarik

13701 & 13702 - soft purple + dark purple
13703 & 13704 - nescafe + dark brown
13705 & 13706 - maroon + turqoise
13707 & 13708 - grey + cyan
13709 & 13710 - grey + royal purple

*******************************************

Exclusive dan menawan


TIARA KURUNG

 












Exclusive dan menawan

TIARA KURUNG 

PROMO PRICE: RM140 FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA 

UKURAN :
REFER PICTURE

MATERIAL :
WOLLY CREEPE ( TAK JARANG )

COLOUR :
ALMOND
MINT
PEACH
SOFT PURPLE
SMOKEY BLUE
GREY

INFO :
** BF FRIENDLY



*************



Exclusive dan menawan. Memang cantik sangat!!

OMBRE JUBAH 





PELBAGAI WARNA MENAWAN




***
Exclusive dan menawan. Memang cantik sangat!!

OMBRE JUBAH πŸŒΉ

Ombre jubah ni 
✔Material valentro dull satin sejuk je...
✔Cutting jubah yang cantik...
✔Color yang superb.. yang penting OMBRE JUBAH ni
✔Nursing n wudhu friendly

Size available : S, M, L, XL & XXL

Promo price : RM150 Free pos/ss add rm5



****************************

Yang paling exclusive, anggun dan menawan!!

CLARA DRESS






PELBAGAI WARNA MENAWAN




*****************

Yang paling exclusive, anggun dan menawan!!

CLARA DRESS

Available size : S, M, L , XL, XXL

PROMO PRICE : RM200 FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA

MATERIAL : COMO CREPE

NURSING DAN WHUDU FRIENDLY

DIHIASI DENGAN DIAMOND SWAROSKI



************************************

LACEY MARINA DRESS (READY STOCKS)





LACEY MARINA DRESS (READY STOCKS)

Promo price : RM129 free postage seluruh Malaysia 

Sizes: M – 2XL
Material: Washable Silk + HQ Lace (hand)

Other: Princess Cut, Backside Zipper, Wudhu’ friendly (zipper at wrist)
 

***************************************




ELLAMIKA JUBAH




LIMA WARNA MENAWAN







ELLAMIKA JUBAH

 PRICE : RM120.00
FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA

Ciri-ciri ELLA MIKA JUBAH
*menggunakan exclusive material wolly crepe.
*tidak jarang dan tidak perlu lagi menggunakan kain dalam.
*tidak mudah renyuk dan mudah di gosok.
*material yang tidak melekat pada badan.
*hidden zip di bahagian dada untuk NURSING FRIENDLY.
*hidden zip d pergelangan tangan untuk WUDHU FRIENDLY.
*mempunyai kocek di kiri dan kanan jubah.
*dijamin darling semua akan berpuas hati dengan ELLAMIKA


***********************************


Memang bergetar tulang rusuk.

DRESS CLARISSA 3 IN 1

















Restock semula... Dress muslimah moden terlaris 




Clarissa Dress ni 3 in 1 ye....boleh dipakai untuk semua golongan wanita.

Kekakak, cik adik, ibu preggy, semua boleh pakai..... cantik molek...boom...



✔Lipatan di bawah dada membolehkan ibu preggy memakainya.



✔Zip 7" tersorok di bahagian lengan memudahkan muslimah untuk berwudhu'.



✔Zip 10" tersorok di dada memudahkan si ibu menyusukan anak.



ISTIMEWANYA ---------



✔Seperti biasa, kami hanya utamakan material yang sangat berkualiti dan jahitan yang kemas.



✔Kain Royal Saluna Satin menjadi pilihan utama kerana ianya menjanjikan keselesaan, lembut dan sejuk biarpun pada cuaca panas. 

Senang digosok, tak kedut, tak mudah renyuk dan tak jarang.



✔Satin Arabic Lace pula sebagai penyeri.....kelass gituuw....



===============

CLARISSA DRESS
===============

3 in 1 Dress
✔Wudhu friendly 
✔BF friendly
✔Maternity Friendly

A Cut Jubah
✔Material : Royal Saluna Satin & Satin Arabic Lace
✔Zip : 7" di lengan & 10" di dada

✔Warna : Rose Pink, Dusty Pink, Turquoise, Mocha & Black

READY STOCK 
LIMITED 
😍

**********************



🌬LOVE AT THE FIRST SIGHT WITH PRINCESS PRADA 












🌬LOVE AT THE FIRST SIGHT WITH PRINCESS PRADA πŸŒΉ

Do you believe in love at first sight??? πŸ€” William Shakespeare said : 'When i saw you, i fell in love, and you smiled because you knew' Or Should i walk by again??? πŸ˜‰πŸ˜Š

And NO one believes in love at first sight until something special comes along and steals your heart, right?? 😎

Now, We are sure, it will steal your heart πŸ’•πŸ€—πŸ€—

Come to see....πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»

Love At first Sight on PRADA LUXXURY, GLAMOURYY & very EXXLUSSIVE!! 

RTW Collection .....not only suitable for 'bridesmaid' but, on the day of Eid πŸ™€πŸ™€

Its very very stunning at the first look, and yeahh..we sure,everyone love to be a princess of fairyland....πŸ‘°

We are creating this Elegance Lace .....So, you just need a minimalist style, paired with a matching shawl to give your AMAZING Aura!!!

Come exerience yourself with our signature collection an exclusive yet affordable price collection RTW...

πŸ’°Harga PradaπŸ’°
RM 280 free postage seluruh Malaysia

********************************


LUVENA DRESS 













LUVENA DRESS 

Kali ini kami membawakan design terbaru yang sangat istimewa dan elegan hanya untuk muslimah yang ingin tampil lebih sopan dan menawan. 

✔Terdapat lace yang cantik dan exclusive di dada dan kedua bahagian lengan.

✔Zip gold 7" di bahagian lengan memudahkan muslimah untuk berwudhu'.

✔Zip gold 10" di dada memudahkan si ibu menyusukan anak.

ISTIMEWANYA ---------

✔Seperti biasa, kami hanya utamakan material yang sangat berkualiti dan jahitan yang kemas.

✔Kain Royal Saluna Satin menjadi pilihan utama kerana ianya menjanjikan keselesaan, lembut dan sejuk biarpun pada cuaca panas.
Senang digosok, tak kedut, tak mudah renyuk, tak melekat dan tak jarang.

✔Satin Arabic Lace pula sebagai penyeri...... sesuai sangat.....

✔Tambah lagi dengan Zip Gold yang cantik sebagai pelengkap.

=============
LUVENA JUBAH
=============

✔A cut jubah

✔Wudhu friendly

✔BF friendly

✔Material : Royal Saluna Satin & Satin Arabic Lace

✔Zip gold : 7" di lengan & 10" di dada

READY STOCK
Size : S / M / L / XL / XXL

Harga sangat berpatutan dengan kualiti yang tip top


PROMO PRICE : RM170 FREE POSTAGE



*****************************


J A S M I N E D R E S S



PELBAGAI WARNA MENAWAN





J A S M I N E D R E S S

Fabric Wolly Crepe
5 sweet combination colors
2 sizes – M & XL
Frontal chest zip (nursing friendly) & back zip
Hand zippers (wudhu' friendly)
Both side pockets
Modern princess cutting

PROMO PRICE : 
RM129 SM / RM134 SS


*****************************************



CLARISA 2.0 

APA YANG BEST SANGAT CLARISA 2.0 KALI NI???
6 WARNA MENAWAN





CLARISA 2.0 

APA YANG BEST SANGAT CLARISA 2.0 KALI NI???

===================================

MATERIAL - Mitsubishi Silk yang super duper senang gilos nak iron!

COLOUR AVAILABLE - 6 variasi warna yang memukau

SAIZ AVAILABLE - XS hingga XXXL
Nursing Friendly
Belahan di depan kiri dan kanan yang memudahkan pergerakkan anda dan menjadikan mood anda feeling2 princess!

============================

WARNA WARNA YANG MEMUKAU BIKIN ORANG TERPUKAU!!!

======================

PROMO PRICE : 
RM160.00 FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA 


Jadi, jom miliki sekarang sebelum terlambat kerana
 stock


 sangat terhad



whatsapp 0122448814

or 

email to: akma_jadore@yahoo.com


or


PM kami di Facebook


Tolong Click Mama Nak beli Hairband Baru Untuk Zara & Nayli ;p



No comments:

Post a Comment

Saya Yang Santeks Ni Nak Komen Sikit Oh La~ La~