Jom Click Click

Nuff Ads

Jom Follow My Life & Love

Wednesday, December 21, 2016

Yang Paling Ditungggu Lofa Suit 3.0 kini ready stok. Tak Sampai Sebulan berkali kali kami restock. Jangan terlepas lagi tau

Yang paling ditunggu demgamn pelbagai warna menawan

Warda Suit






Inspired by Malaysian top drama Suri Hati Mr. PILOT dengan 19 warna menawan

Warda Suit

Solat ready, wudhuk friendly
Nursing friendly
Available in 4 sizes (XS, S, M, and L)
Model is wearing size xs
Pinggang seluar getah boleh memeri dalam +-4 inches dan ada pocket kiri kanan

Promo price: rm100  free postage seluruh malaysia

******




Kini dengan plus size xxxl pun ada tau!

DELILA SET

MATERIAL : COMO CREPE

PROMO PRICE : 
(SIZE S/M/L/XL) 
RM100 FREE POS/SS ADD RM5

(SIZE XXL/XXXL)
RM110 FREE POS/SS ADD RM5

** Material - Como Crepe
** (Wudhu' friendly) lengan boleh senteng
** Zip di belakang baju
** Getah separuh & zip di pinggang palazzo
** 5 warna & 4 saiz
** Jaminan material & jahitan berkualiti
** Pilihan warna yang menarik

16601 - emerald green
16602 - nescafe
16603 - dusty purple
16604 - dusty pink
16605 - salmon

*****







*LATIFAH PATCH SUIT*

PROMO PRICE :
Cardigan : RM85 
Pants : RM85 

Nak jimat beli set
1 set RM150 

Harga semua dah termasuk free postage seluruh malaysia

*ciri-ciri LATIFAH PATCH SUIT* 
✅cardigan yg loose . Boleh pakai sampai saiz s hingga xxl
✅material yg sejuk iaitu chiffon crepe
✅jahitan yg amat kemas
✅pant : straight cut & loose 
✅ boleh di gayakan berasingan (cardigan shja atau pant shja) 
✅sesuai digayakan secara santai atau ke pejabat
✅dihiasi patch pada kiri cardigan

****

Restock lagi





Restock lagi atas permintaan ramai
๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข READY STOK!! ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ

๐Ÿ’Raudha suit 2.0 ๐Ÿ’

๐Ÿ’ suit daripada material como crepe yang lembut, selesa, beralun, tahan lasak, tidak jarang dan less iron. 

๐Ÿ’ untuk baju ada zip depan nursing friendly, zip tangan wudhu friendly dan poket sorok di kanan. Yang penting sopan dan manis dipakai.

๐Ÿ’sesuai di gayakan utk harian dan santai. Blh mix dan match seluar dan baju dgn skirt bercorak dan sebagainya mengikut citarasa

๐Ÿ’ untuk seluar ada zip sembunyi di depan, pinggang separuh getah, poket di kanan dan potongan selesa pakai.

๐Ÿ’ harga sangat berpatutan dgn kualiti jahitan dan potongan. 

Hanya rm109 free postage seluruh malaysia

*****

Istimewa untuk plus size. Yang mencari koleksi pakaian muslimah longgar memang sesuai sangat. Selesa digayakan di mana saja.

SET DENIM SUIT






Istimewa untuk plus size. Yang mencari koleksi pakaian muslimah longgar memang sesuai sangat. Selesa digayakan di mana saja.

SET DENIM SUIT

Ini adalah koleksi denim pertama kami  . Kami ingin memberikan yg terbaik untuk sis semua. 

Jika sis order 1 set sis akan dapat
1. Suit denim blouse.dan palazzo 
2. Kotak eksklusif 
3. Kalendar kuda 2017๐Ÿ˜

Material blouse adalah dari pearl crepe yg mudah digosok dan selesa dipakai. Material palazzo adalah dari denim lembut yg selesa dan tidak panas. Kemasan tangan dijahit kemas dengan denim dan berzip. Ada zip depan blouse. Untuk palazzo pula getah yg memeri di blkg pinggang.

NET PRICE RM178

Tapi buat customer yg disayangi kami beri harga Special ❤

Harga pengenalan set Denim Suit ❤

RM150 SAHAJA (SEPASANG BLOUSE + PALAZZO)

ATAU

BLOUSE SAHAJA RM89
PALAZZO SAHAJA RM89 

ATAU 

COMBO 2 HELAI BLOUSE RM150 FREE POS 
COMBO 2 HELAI PALAZZO RM150 FREE POS

Free postage seluruh malaysia

******





Warna hitam mmg menawan. Boleh nampak kurus tau

Myza Floral Blouse

Material: 
Plain dan Corak > Pearl Crepe ( Chiffon Kualiti Bagus, Tebal, Tak Panas, Senang Iron, Tak licin)
Size:  36, 38, 40, 42, 44, 46
๐ŸŒŸTangan Saloma
๐ŸŒŸZip Belakang

Buy 1 rm60 buy 2 rm110
Free pos/ss add rm5

******




Denim jumpsuit

Free size fit to size s,m dan l
Zip at the back

Material: cotton crepe
Bahu 15”
Dada 40-42”
Labuh 55”
Lengan 22”

Promo price: rm60 free pos/ss add rm5

******

RESTOCK LAGI DAN LAGI DENGAN 6 COLOR MENAWAN

Ni last batch lepas ni kekakaks merayu la camne kami memang tak dapat restock dah













Dalam masa tak sampai sebulan restock lagi memang best seller sangat. Jangan terlepas lagi tau.

LOFA SUIT 3.0

- Material : Como Crepe (tidak jarang ,selesa dipakai walaupun di panas terik dan ironless)
- Nursing friendly (hidden zipped di tengah dada)
- Wudhu' friendly (hidden zip di lengan)
- Poket di sebelah kanan baju
- Poket di sebelah kanan seluar (boleh muat botol susu ๐Ÿ˜)
- Zip di bahagian tengah seluar
- Getah seluar half
- 6warna pilihan
- Saiz - S M L XL XXL

Promo price:rm109 free postage seluruh malaysia

*******









Selepas suit AURORA,kini suit *LANA*pula di lancarkan..suit ala2 fishtail gitew.

   Ringkas dan kemas pemakaian,,material pun best x jarang,kain lembut dan

 ringan.harga sangat-sangat berpatutan.


SUIT LANA
=========
๐Ÿ’ŸMATERIAL POLYCREPE
๐Ÿ’ŸMESRA NURSING ZIP DI TENGAH
๐Ÿ’ŸSELUAR ZIP,ADA POKET KIRI KANAN,PINGGANG SEPARUH GETAH
๐Ÿ’ŸMESRA WUDUK ADA BUTANG DI TANGAN
๐Ÿ’ŸADA 7 WARNA


STOK LIMITED,SAPE CEPAT DIA DAPAT


 LN01-DARK PEPEL
LN02-PEACH
LN03-BLUE
LN04-BEIGE
LN05-MAROON
LN06-MUSTARD
LN07-TEAL

Promo price: rm115 free postage seluruh malaysia

************

Kalau nak cari suit bercorak.pun ada




New arrival!!

Set Belyna (Blouse & Palazo)
Promo price:rm110 free pos/ss add rm5

Free size Fit to size s dan m
(Ukuran rujuk gambar)

Material: Cotton spandex (stretchable)
**tidak panas dan tidak jarang
**lembut dan selesa dipakai
**zip belakang baju utk mudah pakai
**zip di pergelangan tangan, friendly wudhuk
**corak bunga 3D di bahagian keliling baju dan palazo
**seluar pinggang getah dan zip tepi
**design terkini dan sesuai digayakan pada bila2 masa

******






Semuanya cantik menawan! Dale hujung tahun!!

D150 vanilla red
D151 dusty green, oren
D152 dusty pink
D153 vanilla pink
D154 dusty green, purple

ADELIA DRESS

 √ Fabric TISABELA SILK, lembut, mudah iron, sesuai untuk digayakan ke pejabat atau majlis keramaian
 √ BF friendly n wudu’ friendly, Juga sesuai untuk ibu mengandung
 √ Dress PRINCES cut yang membuat anda nampak ‘gojes’ khas untuk  wanita yang inginkan kelainan ketika bergaya disamping tampil sopan
 √ Lengan bercuff dijahit kemas
 √ Fabrik tidak mudah tertarik, mengecut mahupun luntur selepas basuhan mesin,tahan lasak.-mudah digyakan ke pejabat mahupun majlis2 keramaian.
 √ Warna akan berbeza disebabkn kesan pencahayaan

Promo price: rm80
Free postage / ss add rm5

❣2xl add rm5

*******************


Ready stock!


Jom miliki sekarang



 sebelum terlambat kerana
 stock


 sangat terhad


whatsapp 

0122448814

or 

email to: akma_jadore@yahoo.com


or


PM kami di Facebook


Tolong Click Mama Nak beli Hairband Baru Untuk Zara & Nayli ;p

 

Thursday, December 15, 2016

Terlajak Menawan Sangat. Pelbagai Koleksi Muslimah Terkini Yang Patut and Miliki. Jangan Lambat Kerana stok Sangat Terhad


[ FENOMENA EXCLUSIVE KURUNG INSPIRED MELANDA MALAYSIA ]






.
๐Ÿ”ธKURUNG MINAZ INSPIRED ๐Ÿ”ธ
.
Stock Panas - Panas ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
.
7 pilihan warna  Mernarik untuk direbut
Boleh pilih koleksi warna TERANG dan juga warna PASTEL, Warna yang sangat-sangat Melty & Gojess .
.
Dijamin anda puas hati
JANGAN tunggu lama-lama,nanti melepas 
.
๐ŸŒนSangat-sangat EXCLUSIVE & LIMITED STOCK ๐ŸŒน
.
Ciri-Ciri MINAZ Inspired Kurung :-
.
✔️ Exclusive design inspired by MINAZ
✔️ Corak yang sangat Up to Date 
✔️ Harga MAMPU MILIK 
✔️ Material Heavy Dull Satin 60'
✔️ High Quality 100% Gred AAA.
✔️ Design Kurung Modern
✔️ Saiz S M L XL
✔️ CUTTING LOOSE Berdutt Belakang 
✔️ Jenis Kain A Cut
✔️ Pinggang Kain Bergetah Kiri & Kanan
✔️ Zip Sebelah Kiri

๐ŸŒธ ❌ jarang
๐ŸŒธ ❌ kecut 
๐ŸŒธ ❌ berbulu lepas basuh
๐ŸŒธ ❌ renyuk
๐ŸŒธ ✅ mudah digosok
๐ŸŒธ ✅ sejuk & selesa dipakai

NAK  TAU OFFER PRICE TAK: ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ
.
Harga Pasaran RM 189.00
.
NOW OFFER ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ
๐Ÿ”ด RM 130/sm RM 135/ss ๐Ÿ”ด

*******





*FOM SUIT*

Colour : Black, Dusty Grey, Dusty Pink, Dusty Blue n olive green

Material : Crape Chiffon (High Quality)

Feature
- Pants - both side pocket
- material A bit streachable 
- Rubber at the back of pants only
- one suit (Pants n cardigan)

HARGA SET PROMO PANT&CARDIGAN
RM90 FREE POSTAGE/SS ADD RM5

****

Cantik sangat!!

Pelbagai warna menawan

Warda Suit








Inspired by Malaysian top drama Suri Hati Mr. PILOT dengan 19 warna menawan

Warda Suit

Solat ready, wudhuk friendly
Nursing friendly
Available in 4 sizes (XS, S, M, and L)
Model is wearing size xs
Pinggang seluar getah boleh memeri dalam +-4 inches dan ada pocket kiri kanan

Promo price: rm110  free postage seluruh malaysia

******



KURUNG SONGKET BUNGA TABUR
.
BAJU KURUNG NI SANGAT BERBALOI DIMILIKI KERANA :-
.
๐ŸŒผMATERIAL COTTON 100% 
✔Tak nipis! Tak jarang! Dan paling penting, tak panas! Memang selesa sangat material ni. Tak perlu pakai Inner lagi dah~ Memang High Quality!
๐ŸŒผCORAK YANG RARE
✔CORAK SONGKET KLASIK yang sangat kemas dan cantik menghiasi di bahagian badan dan kain KURUNG COTTON SONGKET TABUR KLASIK ni. Sesuai je nak pergi ke apa jenis majlis pun selain selesa untuk di pakai ke pejabat Paling best Puan akan nampak lebih menyerlah,memang lain dari yang lain.
๐ŸŒผMINIMAL IRON JE
✔Sangat2 minimal iron..Jadi Puan dah jimat masa pagi2 tak perlu nak bergegas gosok baju.
๐ŸŒผKOLEKSI COLOR YANG CANTIK2 
✔ Yes! koleksi color yang confirm menepati Citarasa anda .. Setiap hari puan boleh tampil dengan warna2 baru! Baru laa nampak kelassss uolss..Kawan opis mesti jeles!
๐ŸŒผSAIZ AVAILABLE
✔BANYAK SAIZ dari S ,M ,L, XL,..Best kan untuk puan yang comel pun ada tau..

Promo price:rm130 free postage seluruh malaysia

*****



Anggun dan menawan!

Dress Almina Tweed Wool

Promo price: rm70 free pos/ss add rm5

Ada 6 warna menawan
Solat ready dan wudhuk friendly
Nursing friendly
Suitable for everyday wear (work or speacial occasions)
Made of comfortable exclusive moss crepe fabric
Available in 4 sizes xs,s,m dan l

model is wearing size xs

*******





Trendy, sopan dan menawan

DELILA BLOUSE

MATERIAL : COMO CREPE

Promo price:rm65 free pos/ss add rm5

** Material - Como Crepe
** (Wudhu' friendly) butang di lengan
** Zip di belakang
** 5 warna & 4 saiz
** Jaminan material & jahitan berkualiti
** Pilihan warna yang menarik

16401 - dark blue
16402 - dusty olive
16403 - black
16504 - nescafe
16405 - nude  

******




ALANA KURUNG 

๐Ÿž Material royal silk
๐Ÿž Material Lembut & Flowy
๐Ÿž Jenis Kain Tahan Lasak & Tak Mudah Koyak
๐Ÿž Mudah Iron & Tak Mudah Luntur
๐Ÿž Design Kurung Modern
๐Ÿž Saiz S M L XL XXL
๐Ÿž Cutting Loose & Berdutt Dibelakang
๐ŸžKain duyung
๐Ÿž Pinggang Bergetah Kiri & Kanan
๐ŸžReady stock

Promo price:rm110 free postage seluruh malaysia

XXL TAMBAH RM10

*****



๐ŸŒธZALIA DRESS๐ŸŒธ

MATERIAL : LACE MIX CHIFFON 

Free size fit to size s,m dan l
UKURAN
BUST : 38" MAX
SHOULDER : 16"
SLEEVE : 24"
LENGTH : 138CM
WAIST : 32-36 "MAX
HIP : 36" MAX

Promo price:rm80 free pos/ss add rm5

*****



New arrival!!

Set Belyna (Blouse & Palazo)
Promo price:rm110 free pos/ss add rm5

Free size Fit to size s dan m
(Ukuran rujuk gambar)

Material: Cotton spandex (stretchable)
**tidak panas dan tidak jarang
**lembut dan selesa dipakai
**zip belakang baju utk mudah pakai
**zip di pergelangan tangan, friendly wudhuk
**corak bunga 3D di bahagian keliling baju dan palazo
**seluar pinggang getah dan zip tepi
**design terkini dan sesuai digayakan pada bila2 masa

*******




Sale tau!!!

DAMIRA KURUNG TUNIC

Promo price:rm100 free postage (n.p rm110)

MATERIAL MOSS CREPE + THAI SILK

SIZE: S, M L, DAN XL

CIRI-CIRI ISTIMEWA
-Mempunyai zip di bahagian hadapan baju
-Mempunyai butang di pergelangan tgn
-Design moden dgn pattern cutting silang di hadapan 
-Material fabric yang sangat selesa dipakai
-Fabric thai silk yang hot menambah seri design
-Potongan silang yang menarik dan menjadi trend terkini
-Potongan skirt duyung (ada zip dan getah di bahagian pinggang)
-Design TERBARU dan bakal menjadi FENOMENA

KEISTIMEWAAN: 
-Mudah disarung 
-Breasfeed friendly
-Wudhu friendly
-Tampil bergaya sama ada ke majlis rasmi, pejabat, atau pun pakaian kasual
-Anggun dan pasti sopan dengan design potongan yang menepati ciri2 wanita muslimah
-Membuat pemakai kelihatan 'UP TO DATE' dengan dunia fesyen
-Sesuai digayakan oleh wanita yang ingin tampak sopan dan ala-ala muslimah moden
-Material yang sejuk dan selesa, terus sarung dan siap. 

APA YANG LAGI ISTIMEWA
-Boleh dipelbagaikan pemakaian jika anda ingin mengenakan dengan long pants atau pun mengenakan blouse lain dengan skirt thai silk

*******




CANTIK SANGAT! BLOUSE DAN PALAZO BOLEH JUGA PILIH SIZE ATAU WARNA LAIN TAU

*BLOUSE AURORA*

~Material Soft Linen
~Nursing & Wudhu' Friendly
~Zip separuh dari leher, di.   bahagian depan baju
~ada poket 
~promo price : RM65

*PALAZO AURORA*
~material soft linen
~pinggang separuh getah, ada zip
Promo price: RM60

Kalau nak 1 set hanya rm124

FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA

******



Sale tau!!!!

KAISARA TUNIC

Promo price: rm55 free postage (n.p rm65)

MATERIAL MOSS CREPE

COLOR: CHOCO MUSTARD

SIZE: S, M L, XL 

CIRI-CIRI ISTIMEWA
-Mempunyai zip sorok melintang di bahagian hadapan baju 
-Design moden dgn potongan kembang beralun
-Design simple dan elegen
-Material fabric yang sangat selesa dipakai, jatuh terletak
-Labuh dengan potongan bawah yang selesa
-Design TERBARU dan bakal menjadi FENOMENA

KEISTIMEWAAN: 
-Mudah disarung dan selesa digayakan
-Breastfeed dan wudhu friendly
-Tampil bergaya sama ada ke majlis pejabat atau pemakaian santai
-Anggun dan pasti sopan dengan design potongan yang menepati ciri2 wanita muslimah
-Membuat pemakai kelihatan 'UP TO DATE' dengan dunia fesyen
-Sesuai digayakan oleh wanita yang ingin tampak sopan dan ala-ala muslimah moden
-Material yang selesa, terus sarung dan siap. 

APA YANG LAGI ISTIMEWA
-Sesuai digayakan sama ada dengan long pants, jeans, palazo, atau skirt.

********

Restock atas permintaan ramai




LEESA ELEGANT SPECIAL EDITION ๐ŸŒบ๐ŸŒบ๐ŸŒบ

Promo price:rm60 free postage seluruh malaysia

๐Ÿ‡Material Moss Crepe
๐ŸŒตTidak stretchable
๐Ÿ‡'Ironless'
๐ŸŒตAda butang comel di hujung lengan untuk memudahkan wudhuk
๐Ÿ‡Ada zip di bahagian dada untuk menyusu
๐ŸŒตPrincess Cutting.
๐Ÿ‡Sedap dan selesa 
๐ŸŒตLembut dan beralun

********

[ LOLA TUNIC ]

==============================
KENAPA WAJIB TRY LOLA TUNIC?
==============================





[ LOLA TUNIC ]

==============================
KENAPA WAJIB TRY LOLA TUNIC?
==============================

☑ DESIGN SIMPLE MODERN
Potongan tunic yang longgar & menutup aurat.

☑ MATERIAL SEDAP GILERR.
Kami guna PEACH KOSHIBO yang HIGH QUALITY tau. .Memang confirm dear all akan selesa dan sedappp je pakai di badan.

☑ 6 PILIHAN WARNA.
Semua most wanted color ok. Pilih je mana-mana dan senang nak match dengan tudung apa pon. Setel masalah!Sapa lambat, melepas warna favorite ye.

☑ MESRA MENYUSU.
Mummy2 dear all gojes tak perlu risau ye, tunic ni ada ZIP yang panjang dan selesa sangat untuk korang breastfeed anak tau. Jadi tiada masalah lg nak menyusu baby di luar ye.

☑ MESRA WUDUK
Bukaan hujung lengan yang sederhana(sedang2) memudahkan cikpuan untuk mengambil wudhuk ye. No button, No zip. Sinsing je terus sampai siku.Siapp...

☑ SIZE
Jangan risau, kita sediakan size S hingga 3XL

Promo price:rm65 free postage

warna = dusty pink, dark blue, maroon, brown, emerald green, black

********





Cantik sangat!!

D085 apple green
D086 black
D087 cool grey
D088 red
D089 lilac

LANA DRESS

 √ Fabric TISABELA SILK, lembut, mudah iron, sesuai untuk digayakan ke pejabat atau majlis keramaian
 √ BF friendly n wudu’ friendly, Juga sesuai untuk ibu mengandung
 √ Dress PRINCES cut yang membuat anda nampak ‘gojes’ khas untuk  wanita yang inginkan kelainan ketika bergaya disamping tampil sopan
 √ Lengan bercuff dijahit kemas
 √ Fabrik tidak mudah tertarik, mengecut mahupun luntur selepas basuhan mesin,tahan lasak.-mudah digyakan ke pejabat mahupun majlis2 keramaian.

Promo price:rm90 free postage
❣2xl add rm5

*******








ADONIA LONG TOP

✔ Material Dubai Como Crepe. 100% dijamin berpuas hati. Tidak jarang, sejuk dan selesa

✔ Poket magis kiri dan kanan. Tidak menampakkan tubuh badan apabila angin meniup belahan baju kiri dan kanan. Boleh juga simpan barang di poket tersebut.

✔ Zip didada dan zip ditangan kiri dan kanan. Memudakan untuk bf dan juga berwudhu"

✔ Span dibahu. Lebih terletak dan memudahkan untuk pin tudung di bahagian span baju

Promo price:rm65 free postage seluruh malaysia

*****

Assalamualaikum & Selamat Petang ✌

#RELEASENOW ~ KOLEKSI KEBAYA AZALEA....... DILANCARKAN SEKARANG !
.
.6 color menawan






Close up kebaya depan zip bukan butang ketip





Assalamualaikum & Selamat Petang ✌

#RELEASENOW ~ KOLEKSI KEBAYA AZALEA....... DILANCARKAN SEKARANG !
.
.

Pasti ramai yang tak lena tido termimpi2 koleksi Kebaya Azalea yang dilancarkan ini 
Details Info :
๐Ÿ‘—️ Material :
      Top : Lavenzi
      Skirt : Batik Sarawak

๐Ÿ˜ฑ️ Nampak simple tapi Eksklusif ๐Ÿ‘  !! 
๐Ÿ‘ถ๐Ÿป️ Bf Friendly 
✂️ Sopan, labuh belakang tutup pinggul
๐Ÿ–Œ️ 6 warna most wanted !!
๐Ÿ“️ size : ๐Ÿ‘‰ XS ๐Ÿ‘‰S ๐Ÿ‘‰M ๐Ÿ‘‰L ๐Ÿ‘‰XL

๐Ÿ’ฐ PROMO PRICE RM169
๐ŸŽ FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA

******************

Nak cari baju casual pun adaa









ODIE LONG BLOUSE

Promo price:rm70 free postage seluruh malaysia

Roughly
Material : cotton
Feature : 
-ada pocket (boleh buat jacket)
-Ada butang kat lengan
-Long Blouse

Colour : Black, White, Nude, salmon pink n Dusty Blue

Free size fit to size s,m dan l

*******


MALEESA SET

MATERIAL : COMO CREPE

Promo price:rm100 free pos/ss add rm5

** Material - Como Crepe
** (Wudhu' friendly) zip di lengan
** (BF friendly) zip di dada
** Poket di hadapan baju
** Getah separuh & zip di pinggang palazzo
** 5 warna & 4 saiz
** Jaminan material & jahitan berkualiti
** Pilihan warna yang menarik

16301 - dark blue
16302 - emerald green
16303 - plum
16304 - black
16205 - grey

********&



[NEW ARRIVAL]

๐Ÿ”ฅHOT FROM OVEN ๐Ÿ”ฅ







[NEW ARRIVAL]

๐Ÿ”ฅHOT FROM OVEN ๐Ÿ”ฅ

AWAS ‼ STOCK SANGAT LIMITED, PASTIKAN ANDA GRAB SEBELUM MENANGIS TIDAK BERLAGU ๐Ÿ˜‚

Setiap Design Mempunyai 5 Warna Menarik & Gojes, CONFIRM PUAS HATI ‼

❤SIMPLE YET ELEGANT ❤

Keistimewaan Kurung by HF yg Menjadi Rebutan Ramai :
๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
✅ Corak UP TO DATE
✅ Harga Memikat Terpikat Of Course MAMPU MILIK
✅ Material Tip Top Baju ( High Quality Pearl Skin ), Kain ( Ordea Cartegena )
✅ Terdapat Saiz S - XXL
✅ Berdutt Belakang, Cutting Loose
✅ Tak Fit, Terletak Di Badan
✅ Cutting Kain Mermaid
✅ Zip Sebelah Kiri
✅ Pinggang Getah Kiri & Kanan

❌ Jarang
❌ Mudah Renyuk
❌ Nipis
❌ Kecut
✅ Mudah Digosok
✅ Selesa Dipakai & Sejuk

Kami kini menawarkan Harga Promosi Besar-Besaran ‼

Normal Price RM 149

๐Ÿ”ตOFFER PRICE ๐Ÿ”ต
RM 120SM/125SS ๐Ÿ˜ฑ

********




RESTOCK ATAS PERMINTAAN RAMAI

NEELOFA JUMPSUIT

Promo price:rm65 free pos/ss add rm5

**Material moss crepe
**Hidden zip didada (BF friendly)
**Pinggang bergetah
**Lengan kembang cutting saloma

Free size fit to size s,m dan l
UKURAN:
Bahu 16"
Dada 40"
Ketiak 18"
Panjang Lengan 23"
Punggung 40"
Labuh 55"

*******


DAISY PEPLUM KURUNG






Cantik sangat!!

Q095 dusty green
Q096 vanilla blue
Q097 vanilla gold
Q098 dusty pink
Q099 vanilla dusty purple

DAISY PEPLUM KURUNG

• Material dubai silk
• zip bahagian depan dan belakang - mesra  menyusu ๐Ÿผ 
• pinggang fully getah
• kain duyung
• ambik kira kesan pencahayaan

Promo price: rm100 free postage
❣2xl add rm5

********
MINAZ INSPIRED DRESS




MINAZ INSPIRED DRESS

๐ŸŒผ Material High Quality Soluna Silk Grade A (PaperPrinted).

๐ŸŒผ Didatangkan 5 Warna Cantik dan Paling Byk Permintaan.

๐ŸŒผ Cutting Princess Cut - Sesuai Utk Semua Saiz.

๐ŸŒผ Nursing Friendly (Zip di Dada) & Wudhuk Friendly 
( Tangan cuff ).

๐ŸŒผ Saiz S - XL.

๐ŸŒผ Material Lembut, Tak Panas, Mudah Gosok & Tak Jarang.

๐ŸŒผ Sesuai Digayakan Ke Tempat Kerja Dan Majlis Keraian.

Promo price: rm110 free pos/ss add rm5



********




SET SALWANI

1 set
RM80sm/RM85ss

BLOUSE SAHAJA
RM50sem/RM55ss

SKIRT SAHAJA
RM55sem/Rm60ss

**Material blouse moss crepe with pearl
**Material skirt moss crepe printed 
**Skirt cutting mermaid dn zip ditepi
**Pinggang Bergetah


UKURAN:

Free size fit to size s, m dan l

BAHU 15"
DADA 38"
LENGAN (KETIAK)16"
PANJANG LENGAN 22"
LABUH 26"


SKIRT:
PINGGANG 26"-32" bergetah
PUNGGUNG 34"
LABUH 40"

********




Cantik sangat!!!

D165 dusty green
D166 vanilla blue
D167 vanilla gold
D158 dusty pink
D169 vanilla dusty purple

ADELIA DRESS

 √ Fabric TISABELA SILK, lembut, mudah iron, sesuai untuk digayakan ke pejabat atau majlis keramaian
 √ BF friendly n wudu’ friendly, Juga sesuai untuk ibu mengandung
 √ Dress PRINCES cut yang membuat anda nampak ‘gojes’ khas untuk  wanita yang inginkan kelainan ketika bergaya disamping tampil sopan
 √ Lengan bercuff dijahit kemas
 √ Fabrik tidak mudah tertarik, mengecut mahupun luntur selepas basuhan mesin,tahan lasak.-mudah digyakan ke pejabat mahupun majlis2 keramaian.
 √ Warna akan berbeza disebabkn kesan pencahayaan

Promo price: rm90 free postage

❣2xl add rm5

******







Yeayy ‼️ KAMI RESTOCK LAGI‼️

๐ŸŒผ SONGKET KLASSIK BUNGA DOKOH ๐ŸŒผ

Woww! Hebat Penangan HOT DESIGN KURUNG KLASSIK BUNGA TABUR NI , Belum Release tapi dah ramai yang BOOKED ! Haa yang berkenan tu cepat-cepat grab . HAMPIR FULL BOOKED! yang x dapat grab jangan meroyan ye.. SOLD OUT . NO RESTOCK!
.
SANGAT-SANGAT LIMITED ‼️
TERHAD 200 PASANG SAHAJA .
.
Nampak Sangat-sangat MEWAH & ELEGEN
.
Very High Demand .
.
APA YG BESTNYER KURUNG SONGKET KLASSIK BUNGA DOKOH NI?
.
๐ŸŒธDesign SONGKET yang EKSLUSIF
๐ŸŒธMaterial Japanese Cotton
๐ŸŒธHigh Quality Cotton 100% Gred AAA.
๐ŸŒธWarna Yang Menawan & Memukau
๐ŸŒธDesign Kurung Modern
๐ŸŒธCutting Loose Berdutt Belakang
๐ŸŒธJenis Kain Lipat Batik
๐ŸŒธPinggang Bergetah Kiri & Kanan
๐ŸŒธZip Kain Sebelah Kiri
๐ŸŒธSaiz S M L XL

๐ŸŒน Sangat-sangat EXCLUSIVE
LIMITED EDITION๐ŸŒน

๐ŸŒธ ❌ jarang
๐ŸŒธ ❌ kecut
๐ŸŒธ ❌ berbulu lepas basuh
๐ŸŒธ ❌ renyuk
๐ŸŒธ ✅ mudah digosok
๐ŸŒธ ✅ sejuk & selesa dipakai
๐ŸŒธ ✅ Tahan Lasak & Tak Mudah Luntur
๐ŸŒธ ✅ Sesuai Untuk Semua Majlis Keramaian
๐ŸŒธ ✅ Tampil Cantik & Menawan Dengan Design yang Simple

Ada SAIZ S M L XL , Cutting pon x fit sangat,Cutting Loose..Selesa untuk dipakai .

LIMITED EDITION
While Stock Last

OFFER PRICE :
๐Ÿ”ด RM 130.00 FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA ๐Ÿ”ด


********

Areena Tunic




Areena Tunic dengan 8 color menawan

๐Ÿ”ธsolat ready, wudhuk friendly
๐Ÿ”ธnursing friendly
๐Ÿ”ธmade of comfortable exclusive moss crepe fabric
๐Ÿ”ธsuitable for everyday wear (work or special occasions)

Promo price:rm65 free pos/ss add rm5

******

FINAL RESTOCK DESIGN TERLAJAK LARISS " BEST SELLER 2016"!!!๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰



FINAL RESTOCK DESIGN TERLAJAK LARISS " BEST SELLER 2016"!!!๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰

• Untuk Batch kali ni Kami Hanya Restock Warna2 HOT Sahaja, Warna Super Gojess & LIMITED

* Apa yang BESTNYA Baju Kurung Songket Dokoh ni :

๐ŸŒธDesign yang EXCLUSIVE 
๐ŸŒธMaterial Heavy Dull Pearl Skin
๐ŸŒธHigh Quality From Korea 
๐ŸŒธDigabungkan Dengan Material Kain Songket Borneo Gold Printed
๐ŸŒธDipadankan Dengan Dokoh Ekslusif
๐ŸŒธWarna Yang Menawan & Memukau
๐ŸŒธDesign Kurung Modern
๐ŸŒธCutting Loose Berdutt Belakang
๐ŸŒธJenis Kain Lipat Batik
๐ŸŒธPinggang Bergetah Kiri & Kanan
๐ŸŒธZip Kain Sebelah Kiri
๐ŸŒธSaiz S M L XL

๐ŸŒน Sangat-sangat EXCLUSIVE
LIMITED EDITION๐ŸŒน

๐ŸŒธ ❌ jarang
๐ŸŒธ ❌ kecut
๐ŸŒธ ❌ berbulu lepas basuh
๐ŸŒธ ❌ renyuk
๐ŸŒธ ✅ mudah digosok
๐ŸŒธ ✅ sejuk & selesa dipakai
๐ŸŒธ ✅ Tahan Lasak & Tak Mudah Luntur
๐ŸŒธ ✅ Sesuai Untuk Semua Majlis Keramaian
๐ŸŒธ ✅ Tampil Anggun & Elegant Dengan Design yang Simple

• Ada SAIZ S M L XL , Cutting pon x fit sangat,Cutting Loose..Selesa untuk dipakai . 

OFFER PRICE :
๐Ÿ”ดRM 135.00 FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA

Jom WhatsApp SEKARANG !!

• Pada Berminat Cepat Cop saiz Awal2, Stok Sangat Terhad & Limited taw .

• Cepat2 Sebelum Kehabisan
Very2 Fast Selling๐Ÿ‘๐Ÿฝ๐Ÿ‘๐Ÿฝ๐Ÿ‘๐Ÿฝ

********


CHENTA KURUNG








CHENTA KURUNG

๐Ÿž Material royal silk
๐Ÿž Material Lembut & Flowy
๐Ÿž Jenis Kain Tahan Lasak & Tak Mudah Koyak
๐Ÿž Mudah Iron & Tak Mudah Luntur
๐Ÿž Design Kurung Modern
๐Ÿž Saiz S M L XL XXL
๐Ÿž Cutting Loose & Berdutt Dibelakang
๐ŸžKain duyung
๐Ÿž Pinggang Bergetah Kiri & Kanan
๐ŸžReady stock

Promo price:rm120 free postage

Size xxl add rm10

**********





.
๐Ÿ”ธKURUNG MODERN ERDINA๐Ÿ”ธ
.
Stock Panas - Panas ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
.
10 pilihan warna  Mernarik untuk direbut
Boleh pilih koleksi warna TERANG dan juga warna PASTEL, Warna yang sangat-sangat Melty & Gojess .
.
Dijamin anda puas hati
JANGAN tunggu lama-lama,nanti melepas
.
๐ŸŒนSangat-sangat EXCLUSIVE & LIMITED STOCK ๐ŸŒน
.
Ciri-Ciri Inspired Kurung :-
.
✔️ Exclusive design inspired
✔️ Corak yang sangat Up to Date
✔️ Harga MAMPU MILIK
✔️ Material Heavy Dull Satin 60'
✔️ High Quality 100% Gred AAA.
✔️ Design Kurung Modern
✔️ Saiz S M L XL
✔️ CUTTING LOOSE Berdutt Belakang
✔️ Jenis Kain A Cut
✔️ Pinggang Kain Bergetah Kiri & Kanan
✔️ Zip Sebelah Kiri

๐ŸŒธ ❌ jarang
๐ŸŒธ ❌ kecut
๐ŸŒธ ❌ berbulu lepas basuh
๐ŸŒธ ❌ renyuk
๐ŸŒธ ✅ mudah digosok
๐ŸŒธ ✅ sejuk & selesa dipakai

NAK  TAU OFFER PRICE X : ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ
.
Harga Pasaran RM 189.00
.
NOW OFFER ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ
๐Ÿ”ด RM 130/sm RM 135/ss ๐Ÿ”ด
------------------------


Ready stock!


Jom miliki sekarang



 sebelum terlambat kerana
 stock


 sangat terhad


whatsapp 

0122448814

or 

email to: akma_jadore@yahoo.com


or


PM kami di Facebook




Tolong Click Mama Nak beli Hairband Baru Untuk Zara & Nayli ;p