Jom Click Click

Nuff Ads

Jom Follow My Life & Love

Thursday, February 28, 2013

Cantik Menawan Saloma Peplum Ready Stock!


Assalamualaikum,

Biasanya order peplum saloma adalah pre-order dalam 2 minggu plus plus plus baru dapat lepas bayar full payment. Kalau ada kenduri minggu depan confirm tak sempat pakai punye. Heeeee.

Now available.

Limited stock. Ready stock. Siapa cepat dia dapat ;)



turqoise blue M
red chili XL
soft Pink S
light grey XL
light peach XL
light grey M
electric blue M
light peach M
emerald green S

Available ready stock

Rekaan dan jahitan insyallah memuaskan hati si pemakai Kalau tiada stock, pre-order seminggu saja. Deposit RM100.


Saloma Peplum. 
Material : Crepe Moss

Promotion Price: RM170 only FREE POSTAGE

SORRY!!


Berminat? Atau ada sebarang pertanyaan. Tinggalkan no phone anda  di entry ini (saya takkan publish) and I will sms uolls a.s.a.p ;) atau


EMAIL : akma_jadore@yahoo.com

HAPPY SHOPPING. YEAY!

Sekian



Tolong Click Mama Nak beli Hairband Baru Untuk Zara & Nayli ;p

 

Wednesday, February 27, 2013

Nampak Sopan dan Menawan Sangat Bila Pakai Baju Kurung.

BAJU KURUNG PAHANG ORKED - NEW

READY STOCK!









BAJU KURUNG PAHANG ORKED 
READY STOCK


PROMOTION Price : 

Sehelai RM160.00 FREE POSTAGE 

Dua helai RM300.00 FREE POSTAGE
(mana tau nak share dengan kawan2, officemates, sedara mara, jiran tetangga;)




AVAILABLE - XS, S,M,L



Baju Kurung Cotton Pahang Orked menggunakan bahan English Cotton yang lembut dan sejuk. Dibahagian collar baju disediakan butang.



Baju Kurung Cotton Pahang Orked menyediakan separuh getah dan cangkuk dibahagian sisi kain dan kain susun tepi.



Rekabentuk dan jahitan yang dibuat sangat kemas dan menarik. Baju Kurung Cotton Pahang Orked sangat sesuai untuk ke majlis, pejabat ataupun kuliah.


Berminat? Atau ada sebarang pertanyaan. Tinggalkan no phone anda  di entry ini (saya takkan publish) and I will sms uolls a.s.a.p ;) atau


EMAIL : akma_jadore@yahoo.com

HAPPY SHOPPING. YEAY!

Sekian


Tolong Click Mama Nak beli Hairband Baru Untuk Zara & Nayli ;p

 

Tuesday, February 26, 2013

Girl dan Pink Memang Tak Dapat Dipisahkan. Eww. Memang Comel

Assalamualaikum,

Almost 2 months sudah NAyli ke kiddy.

Monday...



Tuesday....



Wednesday (Malaysia boleh)....



Thursday...



Eh pakai baju pink hari-hari! OMG! (Oh-Mak-Gayah!)

Dulu pagi-pagi pergi kiddy mama bekalkan sebotol susu dalam bag.

MAsuk minggu kedua..

Nayli: Mama, kawan-kawan NAyli kat school tak bawa susu pun, teacher cakap maluuuuuuu pergi school bawa botol shushuuuu...:

Mama: Oh pandainyeeee teacher psycho ye (berkata-kata daalm hati mama). Syabasssssss! Hahahaha

Dan sampai sekarang Nayli dah tak bawa shushuu pergi school lagi. Yeay!!!

Nayli: Mama, pagi-pagi Nayli pergi sekolah Nayli cakap good morning teacher. Kalau jumpa kawan cakap haiiiiiii (sambil tangan gaya buat lambai-lambai pastu tangan lagi satu cekak pinggang) Ewah.

Nayli: Mama, kawan Nayli kat school nama Qistina, Ryan dengan Yasmin. Nayli tak gaduh pun dengan diorang. Nayli main sama-sama.

Part yang paling best mestilah....


Nayli: Mama, Nayli sayangggggg mama (sambil peloks peloks mama pastu kiss mama 80x) Aww.


Mama itu, mama ini. Ibu, ibu, engkaulah ratu hatiku.



sekian.

Tolong Click Mama Nak beli Hairband Baru Untuk Zara & Nayli ;p

 

Monday, February 25, 2013

Diskaun Hebat Untuk Semua Mini Power Bank. Free Postage!

SALES! SALES! Bagi menghargai semua pelanggan yang sentiasa menyokong kami, diskaun untuk semua jenis mini powerbank dari 25/2/03 - 11/3/03) 

 Cepat dapatkan sebelum terlambat.

All ready Stock. Yeay!!

:: MINI PORTABLE POWER BANK  ::
-3types connector (mini usb,microusb and apple)



‎[WTS] Mini Portable Powerbank 2600Mah

-3types connector (mini usb,microusb and apple)

-Colour Available: green,pink,blue,orange,yellow and purple

Normal Price : RM70 only with FREE POSTAGE.

Promotion Price : RM63 only with FREE POSTAGE (valid from 25/5/03 until 11/3/03)

Warranty 3 months

**************************



:: MINI POWER BANK GOLF ::
-1 type connector (microusb)



[WTS] Mini Powerbank GOLF 2600Mah

-1 types connector (microUSB)
-Colour available : pink white blue and black


Normal Price : RM80 only with FREE POSTAGE.

Promotion Price : RM73 only with FREE POSTAGE (valid from 25/5/03 until 11/3/03)

Warranty 3 months

*******************************


:: MINI PORTABLE POWER BANK  ::
-1 type connector (microusb)






‎[WTS] Mini Portable Powerbank 2600Mah.
-1 types connector (microUSB)
-Colors Available : Red, Black, Purple, Silver and Green.

Normal Price : RM60 only with FREE POSTAGE.

Promotion Price : RM53 only with FREE POSTAGE (valid from 25/5/03 until 11/3/03)

Warranty 3 months

Apa tunggu lagi? Harga Promosi!! For limited time only.
READY STOCK!


Open for dropshipper and re-seller too 


Berminat? Atau ada sebarang pertanyaan. Tinggalkan no phone anda  di entry ini (saya takkan publish) and I will sms uolls a.s.a.p ;) atau


EMAIL : akma_jadore@yahoo.com

HAPPY SHOPPING. YEAY!

Sekian




Tolong Click Mama Nak beli Hairband Baru Untuk Zara & Nayli ;p

 

Friday, February 22, 2013

Homework Nayli, Homework Mama Juga

Asalamualaikum and happy Friday peeps.

Ingat lagi dulu masa sekolah bila teacher bagi homework mesti siap last last minute. Kalau teacher bagi homework on Friday, Ahad malam baru terhegeh hegeh nak buat. KAHKAHKAH. Teruk betul sila jangan copy paste ok.

Sekarang dunia sudah terbalik dah besar panjang still ada homework. Eh bukan homework mama, tapi Nayli ;p

Biasanya twice a week ada teacher bagi Nayli homework.

Biasanya homework Nayli kacang goreng je sekelip mata je mama tunjuk ajar ku sifu.

Biasanya mama potpetpotpet Nayli dah faham dan boleh buat sendiri.

Tapi homework kali ni challenging sikit. Eh kad manila tu macam mana ye rupanya, dah lupalah ;p




Ini hasilnya bila Nayli berkolaborasi dengan mama. Taraaaa.




Siap breakdance atas floor lagi. Ewwww.




Mama tolong complete kan sentence dan print gambar je yang lain semua Nayli buat.

Ok homework dah siap nasib baik. Phewwww.

For the first time in my life Nayli tetiba draw dan cakap.

This is mama. Cantik tak?
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Bila kanak-kanak ribena 3 tahun 3 bulan dah mula bereksperimentasi dengan lukisan dan draw gambar mamanyo. Wauweeee. Nayli pandai lukis house, tree dan macam-macamlah. Takdela cantik sangat atleast mama faham lah apa yang dia cuba sampaikan. Heeeee. 

OMG! (Oh-Mak-Gayah!) Anak mama semakin membesar.

Sekian.

Tolong Click Mama Nak beli Hairband Baru Untuk Zara & Nayli ;p

 

Thursday, February 21, 2013

Pre-Order Tabung Mesin ATM Kanak-Kanak Yang Sangat Blink Blink

Assalamualaikum,
Disebabkan permintaan yang sangat tinggi sampai habis licin semua stok yang ada, saya nak ambil senarai pre order bagi memudahkan proses jual beli apabila stok sudah sampai. Anda hanya perlu bagi details2 anda dan saya akan sediakan stok untuk anda. Duit akan bayar kemudian bila stok dah ada. Stok baru akan sampai dalam masa 2-3 minggu lagi.
Yes, just email your name, address and qty. Itu je dulu.
TABUNG MESIN ATM KANAK KANAK


Mari menarik minat anak2 anda untuk belajar menabung. Anak anda pasti menyukainye kerana dapat menyimpan duit dgn cara moden. Bagaimana caranya..

1) Bila masukkan syiling, secara automatik tabung ini boleh mengira nilai syiling yang dimasukkan. Contoh,anda masukkan sekeping syiling 50sen dan sekeping 20 sen,Tabung ini tahu nilai syiling dan menjumlahkan syiling itu sebanyak 70 sen.

2) Setiap kali menabung,tabung ini akan terus mengira dan menjumlahkan syiling yg anak anda masukkan sampai tabung penuh,bila tabung penuh,hanya tekan butang TOTAL yg ada di tabung untuk mengetahui jumlah semua duit yg ada..Terus boleh bank in atau tukar kepada duit kertas,jimat masa anda...

3)Untuk mengeluarkan duit anda perlu menggunakan kad kecik yg disediakan (mcm mesin atm sebenar) dan perlu juga menekan pasword dan jumlah yg ingin dikeluarkan supaya mesin boleh mengira baki jumlah yg ada selepas duit dikeluarkan..Laci duit boleh dibuka selepas pasword yg dimasukkan itu betul dan lampu kecil di tabung menyala menandakan laci tidak dikunci,jika tidak laci tabung memang tidak boleh ditarik.Menarik bukan??

4)Selain menjadi tabung untuk anak anda,tabung ini jugak umpama mesin 3 dalam 1 kerana boleh dijadikan jam didalam bilik dan jam loceng untuk bangun pagi,Di lcd tabung ini siap memaparkan waktu dan hari,jd x perlu beli jam loceng lagi...

Setiap urusan kite dgn tabung ini akan mengeluarkan bunyi,simpan duit ada bunyi,salah pasword ada bunyi,masukkan kad ada bunyi.tekan nombor ada bunyi.kanak2 memang suke pada bunyi2. Sangat menarik bukan?
SIZE: 9'H X 5 "W X 5" L






Ciri-ciri Produk

Sentiasa mengetahui baki akaun anda
kerja-kerja dengan wang sebenar
Untuk kanak @ org dewasa
ATM ini membuat menyeronokkan perbankan peribadi
Simpanan anda adalah selamat kerana hanya anda tahu gabungan.

1) Mengenalpasti nilai duit syiling.
2) Masukkan nota deposit amaun untuk penjimatan nota
2) Kesimpulannya jumlah (duit syiling + nota) dan paparan pada LCD
3) Pengeluaran wang yang anda perlukan.
4) DisplayTime / Tarikh pada skrin LCD
5) Jam penggera / Kalkulator fungsi
6) Boleh menukar kata laluan pada bila-bila masa
7) kad bank diperlukan untuk operasi mana-mana bank
8) Bahan: ABS
9) Bateri: 3pcs * AA battery



Promotion Price:

RM70  only including postage.
SORRY!!





Berminat atau ada sebarang pertanyaan?

Tinggalkan details anda di entry ini (saya takkan publish) atau


EMAIL : akma_jadore@yahoo.com

Name:
Address:
Qty:


Happy Shopping =D



Tolong Click Mama Nak beli Hairband Baru Untuk Zara & Nayli ;p

 

Wednesday, February 20, 2013

Boleh Kurus dan Hilangkan Lemak Degil Serta Hilangkan Lenguh Badan Dengan Slimming Massager


Yang terkini untuk kehidupan yang sihat. Anda tiada masa pergi bersenam dan berurut? Ataupun selalu lenguh-lenguh badan?

SLIMMING MASSAGER


Testimonial dari orang yang pernah menggunakannya.


Boleh digunakan pada bila-bila masa dan senang di bawa ke mana sahaja sebab saiznya yang ringan boleh simpan dalam beg je. Sesuai  digunakan untuk menghilangkan lenguh-lenguh badan, mengurangkan kesakitan otot, untuk memecahkan lemak degil kerana gegarannya mampu membakar lemak bagaikan anda berlari 2 pusingan padang, bayangkan berapa banyak lemak yang mampu dibakar kalau anda gunakan setiap hari semasa anda di office? Design untuk kehidupan yang lebih sihat sesuai dengan kehidupan masyarakat sekarang yang sentiasa sibuk. Sangat sesuai dijadikan hadiah untuk yang ibubapa tersayang.

Hanya perlu menyimpan alat ini dalam kocek baju atau seluar dan menampal 4 pad ke anggota badan, rasai sendiri urutan badan yang terdapat dalam pelbagai jenis boleh ditukar-tukar mode. Kecil-kecil cili api walaupun saiznya kecil tapi urutannya sangat power. Hanya menggunakan 2 bateri saiz AAA dan ianya boleh di bawa ke mana-mana eg: di sambil buat kerja di office, sambil menonton television di rumah, sambil memasak pun boleh guna juga dan boleh digunakan semasa memandu kereta untuk menghilangkan mengantuk. Anda seorang student yang sangat cepat rasa mengantuk pantang bukak buku? Tampal saja pad ni di tengkuk dan bahu gerenti anda segar sampai pagi. Pendek kata boleh digunakan dalam pelbagai cara. Sangat mudah dan ekonomi!

Slimming massager ini juga digunakan di seluruh klinik kesihatan Malaysia. Kesannya sangat baik tak percaya anda boleh refer sendiri dengan mereka yang pernah menggunakannya.


Promotion Price:


RM45 only including postage.


Ready stock.



Berminat atau ada sebarang pertanyaan?

Tinggalkan details anda di entry ini (saya takkan publish) atau


EMAIL : akma_jadore@yahoo.com

Name:
Address:
Qty:


Happy Shopping =D






Tolong Click Mama Nak beli Hairband Baru Untuk Zara & Nayli ;p

 

Tuesday, February 19, 2013

Nasi Arab Lazeez Yang Sedap Menjilat Jari

Assalamualaikum,

Tidak ku sangka rupa-rupanya.

Ada jugak nasi arab yang mabeles selain Nasi Arab Damsyik kat Seremban ni. Oh memang boleh tahan sedap. Dahla chedaapppp menjilat jari harga pun boleh tahan murah. Yang penting kenyang perut senang hati. Wauweee taraaaa.

Ini dia presenting Nasi Arab LAzeez. Kedainya biasa-biasanye je terletak kat area Senawang.

Sebelum sampai makanan yang berat-berat, makan roti dulu. Oh memang included dalam set. Perghh chedapp. Dah lama tak makan roti cicah-cicah gini.



YAng speselnye kat sini kalau order couple set ada satu pinggan nasi arab plus ayam dan satu lagi nasi arab plus kamben. Fulamak mabeles sungguh boleh try kedua-duanya sekali ayam dan kamben dalam masa yang sama.




Sup pun ada. Best.

Daging kamben dia sangat lembut bila makan rasa macam, ehhhh apesal cepat sangat habis padahal nasi banyak lagi nehh. Macam nak kena tambah lagi 2 ketul daging kamben lagi. Wakakaka.

Order couple set macam boleh makan 3-4 orang. Potion memang sangatlah banyak tak sesuaii teww bagi iolls yang berperut kecik ni KAHKAHKAH. Nasi Arab kat sini kelihatan pucat sikit warnanya tak berapa nak blink blink sangat tapi rasanya memang mabeles. Tak percaya? Cubalah sendiri dan nikmati kelazatanya. Hey, don't judge the book by it's cover hokkay.

Last but not least. K-Pop tak saya? TROLOLOLOL.

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*



Terus jadi K-Pop style lepas pekena nasi arab dengan mamanyo.

Nayli: Nasi ayab (Arab)  ni beshhhhhh mama. Kat sekolah takde makan nasi ayab, makan nonat (donut) atau mee dengan minum air bina (ribena) je. Sometimes makan roti sapu (roti sapu is roti sapu kaya hokkay)

Haha!



Sekian.

Tolong Click Mama Nak beli Hairband Baru Untuk Zara & Nayli ;p

 

Saya Suka Pakai Cardigan Sebab Nampak Comel dan Kurus

CT28102 RED/BLACK/YELLOW




CT28102 RED/BLACK/YELLOW

Simple Long Cardigan

Price: RM65 + Free Postage



Size Free Size

Material cotton

Shoulder Size (cm) 37

Bust size (cm) 94
Waist Size (cm) N/A
Length (cm) 87


****************************************



CT56979 GREY/ROSE/WHITE CREAM






CT56979 GREY/ROSE/WHITE CREAM

Dual Color Long Jacket

Price: RM60 + Free Postage



Size Free Size

Material cotton

Shoulder Size (cm) 64

Bust size (cm) 112
Waist Size (cm) 90
Length (cm) 65


********************************



CTD9218 BLACK/ORANGE BROWN/DARK BLUE




CTD9218 BLACK/ORANGE BROWN/DARK BLUE

Casual Blazer

Price: RM70 + Free Postage



Size Free Size
Material cotton + chiffon
Shoulder Size (cm) 35
Bust size (cm) 82
Waist Size (cm) 74
Length (cm) 53


******************************************


CTN8142 YELLOW/ORANGE






CTN8142 YELLOW/ORANGE

Lady Like Trendy Blazer

Size Available: M,L

Price: RM80 + Free Postage


Material cotton
Shoulder Size (cm) M: 37 L: 39
Bust size (cm) M: 82 L: 88
Waist Size (cm) M: 74 L: 78
Length (cm) M: 61 L: 63


**************************************

CT7160 BLACK/BLUE/GREEN



CT7160 BLACK/BLUE/GREEN
Solid Color Double-breasted Jacket
Price: RM70 + Free Postage

Size Free Size
Material cotton
Shoulder Size (cm) 39
Bust size (cm) 90
Waist Size (cm) 80
Length (cm) 56



************************************************


PPP 20037/CT56389 LIGHT BLUE/BLACK/ORANGE





PPP 20037/CT56389 LIGHT BLUE/BLACK/ORANGE

Casual Cardigan

Price: RM60 + Free Postage



Measurement: 
Length: 55-70cm Bust: Wide Shoulder: 36cm Sleeve: 56cm 
Material : Cotton



READY STOCK!


Berminat atau ada sebarang pertanyaan?

Tinggalkan details anda di entry ini (saya takkan publish) atau


EMAIL : akma_jadore@yahoo.com

Name:
Address:
Qty:
Type Cardigan:

Happy Shopping =D



Tolong Click Mama Nak beli Hairband Baru Untuk Zara & Nayli ;p